- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #18322 üzenetére
Bemész egy mobilszolg irodába, ésszerűen oda ahová a sim tartozik, és levágják ingyen...ennél olcsobbat ne akarj....gondolom nem nagytételben akarod nyomatni a folyamatot....
Még egy fontos, ha véletlen elkurják a SIM-et, azonnal cserélik...
ellenben ha te kurod el, mert sajna ellehet akkor mehetsz és magyarázkodhatsz.....aztán meg cserélik pénzért.... -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #18262 üzenetére
Tessék: [link]
a kávélikőrt egy a pressokávéval hasonló erősségű de annak fele mennyiségű adag kávéval is helyettesítheted, így tudod a kávélikőr cukortartalmát édesítőszerre cserélni...valami nagyon-nagyon finom cuccra gondoljál....
nálam nyolc ilyen elfogyasztása már beszédproblémákat idéz elő.... -
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #18226 üzenetére
Ha jol tudom az alkohol csak leviszi a cukor szintet
Most egy ujabb vostro 3550 kerult hozzam.
Nem rosz, de en mar nagyon idegenkedek ezektol a muanyag hazas ketyerektolDryman, Balinov: Nalam a bringazas nagyon megy. Egy aktiv napon 40 merfold siman lemegy ha nem tobb csak varosi kozlekedeskent. Az en sulyom kb 10 eve 73 es 80 kozott mozog de nagyreszt 76-7 szokott lenni. Ez annak tudhato be hogy a zsir-izom arany valtozik. A futassal az volt a bajom hogy nekem a terdeim mar nem a legjobbak es a bringazast jobban viseli plusz jobban is elvezem.
sagesz93: En azon nem valtoztattam, tulzottan szeretem a hasam
Neha ram jon hogy na most kicsit fisszafogni vagy kicsit tobb gyumolcs de azt is csak mert az erzetem azt kivanja.
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #18174 üzenetére
FOTA-val tuti nem, az biztos. Csak ha kicsit mélyebbre ható dolgokat bütykölsz a telefonban, dehát mivel gyári és gondolom az is marad mert jó úgy, nem lesz ezzel baj.
Elkezdtem keresni a telepítőkön a directx-eket, hogy melyikben van kibontva már.
A gta 4 segített ki, és GFWL is volt rajta, csak régi verzió, ami elindul és hibaüzenetet dob amikor frissíteni akarja magát.
, és a játéknak ez így nem megfelelő, tehát továbbra se tudok játszani azzal amivel akarok.
Nem mintha nagy játékos lennék mostanság.. -
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #18169 üzenetére
Hát igen, ez általában igy szokott menni.
Csak előfordulhat hogy egy szoftverfrissites gallyra vághat ha ezt a dolgot, bar eleg ritka.
A gépemre meg varazsolodott valahogy directx (valamelyik játék telepitojen volt kibontott redist., most meg a games for Windows live nem akar felmenni. Hihetetlen)
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #18162 üzenetére
na, tegnap megrendeltem, 3 oran belul megjott, most probaltam delutan, t-s sim bele, nclk, succesfull. roaming megy, egyenleget tudok kerdezni, roaming statust le tudok kerdezni, ir telefonrol a magyar szamra tudok smst kuldeni es meg is erkezik. Ugy nez ki, sikerult.
-
-
Balinov
titán
-
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #18010 üzenetére
Hat nalam az elmegy szint. Kavicsos es ahogy mondtad tomegnyomor. De erdekes modon az emberek nagy resze csak fekszik a parton es nem megy be a vizbe
Autom itt nincs, bringazni meg kicsit meredek lenne oda Londonbol ugyhogy nem hinnem hogy felfedezem a rejtett helyeket
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #17856 üzenetére
Nem tudom konkretan milyen szolgaltatorol van szo de pl a giffgaff megy itt az O2-s telefonokkal (o2 halozatot hasznal) es van par ilyen hasonlo.
Szerk.: Anno a kis cbr-re mindenki azt mondta hogy akar 2-2,5 literbol meg lehet allitani 100km-en. Na hat nekem 4,5-5 korul szokott enni
Es nem azert mert szet volt mar...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #17833 üzenetére
En se tudtam volna megfogalmazni jobban
Meg annyi hogy az ittkinti magyarok tobbsegenel gyakorlatilag 0 az osszetartas. Ha egy lengyelnek mondod magyar vagy akkor az nagyobb baratnak tekint kapasbol.
A hirdetesek kb mint ha valami devecser.hu oldalrol kerultek volna oda
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #17822 üzenetére
A masik tippem k.rv@ jo volt
Idaig csak K nelkul volt ismert szamomraMas.: Nem vagyok rasszista, de sajnos ez uttal is igazat kell adnom az altalanositasnak.
Az ostoba fek@ fonok kezd megorulni...
Lassan szerintem elkezdek keresni masik allast. Termeszetesen nem akar hivatalosan foglalkoztatni, nem erdekli hogy a 0 pontos tiszta jogsim rizikozom hogy sporoljon a biztositason. Mellette 3x annyit keres amiota ott vagyok plus egy emberrel kevesebbet kell fizetnie. Tobbet nem akar termeszetesen fizetni. Gyakorlatilag itteni szinten alig keresek tobbet minimal bernel mig az atlag fizetes kb 1,5-2x ennek a pozicionak ittkint.
Tipikusan a semmi sem eleg efektus.Szerk.:
Amugy itt csak az afrikabol erkezett barnaboruekkel van konkretan problema nem az aki mar a 3-4. generacios itt. Es sajnos obeloluk van a legtobb. -
törölt tag
válasz
Balinov #17712 üzenetére
Nem tom mit rágódsz már... Ahogy Coyot írta azt vedd meg amire lóvéd van, ha nincs pénzed akkor ne vegyél semmit. Legalábbis én így vagyok vele... Synology DS212j amit írtál azom van, maximálisan megvagyok vele elégedve 2x2 terra van benne, tökéletesen működik és mindent tud (sőt még sokkal többet is) mint amit én szeretnék. Ismerős LG NAS-t vett feléért mint én, és szív vele, nem jó 2x volt szervízbe, nekem ez nem kell... Igaz majd 1 évig "gyűjtöttem" rá mire nyugodt szívvel megvettem és nem bántam meg azóta is ajánlom mindenkinek!
-
Coyot
őstag
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #17687 üzenetére
Üdv!
Há' sajna a portableapps -os is úgy veszi le a skype -tól, de sose' lehet tudni.
Csak az erőforrás zabálás miatt kellene opció?Amúgy - a portable apps platform -ot felrakva lehet online mindegyiket letölteni és utána tudja frissíteni a programokat is.
Alternatíva, kicsit korábban elég volt a skype.exe az egész telepítésből - kvázi portable önmagában is. Ha van valahol egy régi gép akkor esetleg az.
Egyéb brutális alternatíva: Egy portable seamless beépülő linux és arra telepíteni a skype -ot... B-)
Bár ez már a perverz kategória. (Igaz a firefox volt az ami hasonlóan de fordított irányban működött: azaz wine -ból a windows -os ff kevesebb erőforrást zabált mint a nativ linuxos...)
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #17674 üzenetére
Üdv!
Milyen rendszerre kellene a skype?
Ha ilyen mocskos asztali kereskedelmi rendszerre akkor portableapps - os változat?
Ha kell akkor még vannak perverz ötleteim... B-)@alitak: 2k7 -es offic most nincs kéznél, de 2k3 meg 2k10 -ben is van az ablak vezérlői (min, előző méret, bezárós X) alatt egy kisebb minimalizál-előző-bezár gombocskák, amik a belső kliens ablakokra vonatkoznak. Úgy az excel főablaka marad eredeti méret és a megnyitott táblázatok pedig kvázi al-ablakonként kezelhetőek benne.
Remélem így felhasználóilag elég lesz a magyarázat de ha kell szívesen belemegyek az MFC ablakprogramozás és a kliensablakok miértjébe egy megfelelően távoli időpontban ha kell.. B-)
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17623 üzenetére
Szokásos turionos, ajemdés túlmelegedésből származó vga chip leválás....
nem én csinálom a javítást, szétszedem, viszem, hozom összeszerelem... ez 16K-ba fájna.
Olcsóbban nem megy, kb 2-3 hét.
Windowsos problémákkal, és a laptop külső tisztogatásával már nem akarok foglalkozni....
(belső tisztítás a szétszedés során ok, de van olyan felhasználó, aki benne lakik, étkezik a notebookjába, na ezt a mocskot szedje ki a gazdája....)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest