- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobrooney
senior tag
Hát valami jóképű cikk már jöhetett volna akkor
[Reggeli humor Link]
-
sagesz93
addikt
hát azért ez nem teljesen igaz.
nekem volt egy XDL márkájú házam, rajnak éreztem, csilivili, ledes plexis mindenes volt, de annyira gagyi minősége volt, meg egyszerűen nem passzolt benne semmi... a kínaiaknak nem előnye a precizitáspersze közben szét is esett annyira rezgett az egész
-
Prison85
senior tag
Anyósom munkagépén gépén zörgött szinte minden oldallap. Muszáj volt a cégtől gumit hozni, hogy elnyelje a rezonanciát és azzal tömítettem ki a váz és az elemek közötti helyet. Kicsit nehezebb rátenni pl az oldallapot, de legalább csendesebb lett. Egy combosabb konfignak pedig kell a jó szellőzés, amit 8cm-es ventikkel elég macerás (és zajos) megoldani. Ezt leszámítva tényleg jók az olcsó házak. A legjobb ár érték aránnyal bíró ház szerintem továbbra is a Sharkoon Vaya. Viszonylag olcsó, csavar nélkül szerelhető, tágas és alsótápos. Mindez 8k környékén kezdődik.
szerk:
Bobrooney:BF2142: Giina Origin/BF3: GiinaHUN (természetesen ő is a *818*nál játszik) Velünk játszott a Prohardver ellen is [link]
-
-
Coyot
őstag
A videoban pont van szó erről ami svájcban már jól működik egyszerűen csak le kell másolni.
Még nem tiszta teljesen, de egy országon belüli "fehér" fizetőeszköz bevezetésében lehet a megoldás, ami teljesen független mindenféle valuta értéktől, így ha szar a svájci frank ezzel a fizetőeszközzel tudnak fizetni, mert nem függ semmilyen külső hatástól az értéke. Még vannak kérdéseim és fenntartásaim ezzel kapcsolatban is, ha lesz kis időm és érdekel valakit akkor szedek össze pár gondolatot majd erről. -
cellpeti
nagyúr
Január közepére várják az EU országai a magyar gazdaság úgymond bedőlését
, azon oknál fogva, hogy a görögök után mi vagyunk a legnagyobb szarba.
-
Dryman
őstag
a vagy logika stimmel, de hogyan is????
5000 soros táblázat ahol azonos cikkszámokat kell találnom...ezt hogyan vagy-ozod le, mégha esetleg IF kapcsolat akkor talán tudnék egy generált cellát létrehozni jelöléssel, de OR-ral.....nem vágom, csak túrom.....
a google sem segít...sajna.....vagy csak túl akarom bonyolítani????a faxnak sem hiányzott ez.... -
RudyD
tag
Üdv!
Attól függ milyen rendszeren meg mennyire időigényes és hogy mennyire kell utána az eszköz. A legjobb és legtutibb egy fizikai formázás kalapáccsal majd adni neki egy kis krematorizálást hogy füstté váljon. Tuti nem lehet róla visszaállítani semmit.
Ha teljes lemezt kell akkor a darik's boot and nuke szokott az általános lenni. (Teljes lemezt viszi, érdemes minden mást kivenni....)
Utána még a Kürtnek is meggyűlne a baja. (Azt a pár törlési stílust le lehet követni...)
Amúgy ez is fent van az UBCD -n (sok mással együtt). B-)Volt még pár alacsonyabb szintű program, de azokat fel kell kutásznom. Ha kell szívesen megnézem később..
-
Kis Joe
senior tag
Ma reggel jöttem Győrbe kocsival, tejköd színtén. Hogy az emberek miért nem tudják mikor és hogyan szabad használni a ködfényzárót....
Balinov: Nálunk a szomszéd meg mindig akkor tüzel amikor kirakom száradni a frissen mosott ruhákat a teraszra
Jazzos:
Én elkezdtem! A városban 90%-ban bringával járok, ezért lett a fixiL!NK->Q3: Azért van ajkán mindig vizeletszag...
-
tekeyagd
aktív tag
tegnap vettem egy Toshiba notit.
nem recseg-ropog,csak simán szar. az ODD már be is kakilt 1 nap alatt.
holnap visszaviszem,nem is kérem a javítástja és aki ilyet vesz,annak legyen még egy gépe letölteni hozzá a drivereket,de legalább a lan/wlan drivert mert egy fostos 10ft-os CD-t nem adnak hozzá.
Jazzos 150ig valami gépecske?
-
Speeedfire
félisten
Ennyire nem sz*rhatják le, főleg ha olyan fokozatban is vannak ugye. A HP-nál megvannak, hogy melyik terméket kinél lehet gariztatni. Ugye nem kell mondani, hogy az üzleti dolgok, szerverek vannak a legkiemeltebb szerepben. A nyomtatók meg...
Én biztos kivertem volna a hepajt a helyedben.
Sőt még hivatkoztam volna arra, hogy csak azért nem bánnak velem tisztességesen, mert magyar vagyok. -
Kis Joe
senior tag
Speeedfire: Nem vészesen az. Mellesleg azt szarnám le legjobban. Nekem lényeg hogy pörgős legyen és kényelmes legyen a billentyűzet meg a touchpad. Nomeg a szép kijelző sem utolsó. Arról nem is beszélve hogy egy hűtő pucolás + proci csere + mem csere ezen 5 perc max, míg egy átlag HP-ban 1 óra.
Jazzos: Asus, no comment...
Mondjuk az aksit nem hinném hogy saját maga gyártaná....
Anno jó nagy balhé volt amikor az egyik gyártónak eldurrantak az aksijai folyamatosan telefonokban és notikban. Ha jól rémlik a sanyo volt az, de nem esküdnék meg rá. -
-
zsigee
aktív tag
A "gyengécske" Ideapad G550 egy átlag felhasználónak bőven elég...Viszonylag szép is, ergonómikusan pedig kifejezetten jó. A tesztekben kapott mondjuk hideget-meleget, de a rajta lévő hdmi szépen teszi a dolgát. Lassan 2 éves, probléma csak az akkuval volt, eddig.
Mivel nem Thinkpad, az anyaghasználat is szerényebb ugyan, de nincs vele gond. A B950et pedig nem ismerem. -
Dorien
veterán
Ftc nem pöcsöl, kép alapján eldönti melyik paprika csípősebb...
-
Prison85
senior tag
Néha én is sokallom, de ez még semmi ahhoz képest amit a pc-style-osok költenek. Itt van pl 5@$ most készülő projektje: [link]. Szemrebbenés nélkül darabolgatják a 30.000Ft-os házakat
Szerk: közben néztem még egy VGA-t, kíváncsi lennék a véleményetekre. ZOTAC GTX 560 AMP! Teljesítményben hozza az 560TI szintjét, de néhány ezressel olcsóbban meg lehet kapni, ráadásul színösszeállításban is passzolna a lapomhoz
Ha emellett döntök, akkor lesz egy eladó Assassin's Creed™: Brotherhood játékom - hátha érdekel valakit
Speeedfire: bár keresnék havi 3at
-
cellpeti
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
Akkor mégsem nálam van a hiba, mert én is így látom a dolgokat, ahogy te. 400 óra nem kevés azért. A jobb rpg-k, is csak olyan 60-80 óra körül vannak. A final fantasynak ezt ezek szerint sikerült meghosszabbítania.
Jazzos: Ilyen hidegben még bringázol? Téli gumi fent van már rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest