- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Személy szerint én (!) csupán csak ennyit vártam a GRID folytatásától:
Pótolják a hiányosságokat és jobbá teszik, ami nem annyira sikerült benne! Pl.: Több autó és pálya! Esetleg időjárás változás, ilyesmikre gondoltam! Szerintem még mindig jobban jártak volna, ha kiadnak egy 1.4-es patchet az 1-hez, még akár úgyis, h fizetni kell érte 2-3. 000-et! Abban is benne lettem volna inkább!

De nem! Nekik új részt kellett készíteni és kiadni GRID 2 néven!
Ennyi, abszolút semmi több elvárásom nem volt a GRID 2-vel szemben!Ehelyett, pedig kaptuk folytatásnak, mint GRID 2 ezt a .......... hirtelen nem is tudok mit mondani rá (azért van a kipontozott rész, freestyle: mindenki azt gondol oda, amit akar)!

(#2694) laca000: Ott a pont! Ezt már az elején mondtam, h az egész game nem tükrözi az "állítólag" belefektetett és az 1 megjelenése óta eltelt időt!!!
Még mindig azt mondom, h SZERINTEM félkész, amit kiadtak! Gondolom nyomás hatására, mert annyira várta már mindenki a folytatást! 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még mindig azt mondom, h SZERINTEM félkész, amit kiadtak! Gondolom nyomás hatására, mert annyira várta már mindenki a folytatást!