- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
MM fóliával van, kb mint egy hidrogél fólia aliról, amit helyben vágnak neked. Régen csak azt használtam, de nagyban függött a felrakástól, hogy meddig bírta, volt mikor a tok felnyomta a széleit a tokbarát verziónak. Meg ha véletlen beleakadt a kezemben valami a szélébe akkor felhúzta a fél oldalát. Akkoriban 8000 volt, gondolom már 10 felett van.
-
Bazsi84
aktív tag
-
Enclave
aktív tag
Ifixit-től esetleg? 44,95 € a kit (azaz nem csak az akkumulátort hanem a cseréhez szükséges szerszámokat is tartalmazza) és részletes leírás is van hozzá, hogy házilag hogyan lehet elvégezni a cserét.
A "genuine" szóból kiindulva gyári akkumulátornak kellene lennie, nem "utángyártott" vacaknak.
Maga az akkumulátor 39,95 €.
Például Pixel 9-hez is van leírás már és az akkumulátor nem sokkal drágább, mint egy régebbi típushoz. (42,95 € az akku és 49,95 € a kit, pedig kb. 1 hónapja jelent meg a telefon)update: most nézem, hogy "out of stock", így nehéz lesz rendelni... Kérdéses hogy a későbbiekben lesz-e még nekik
-
Csepy
Topikgazda
Szia!
Gyári akksit nem hinném, hogy tudnak szerezni hozzá, főleg, hogy a telefon 5 éves minimum már. Utángyártottból vannak a gyárival megegyező minőségű akksik. Telefonszervizesként én magam is gyakran használok jó minőségű (green cell, patona, stb...) utángyártott akksikat és nem szokott gond lenni velük. Out of curiosity, mennyiért vállalták a cserét? a több 10ezer Forint miatt kérdem.
-
grizlisandor
veterán
TECH-PROTECT ULTRABOOST TYPE-C CABLE PD60W/3A 200CM kábelt vettem innen, mikor ingyen postás kuponkód volt, ezt szereti a Pixel 7a.
-
grizlisandor
veterán
Jó hír, akkor egyszerűbb a műtét!
Milyen fura, P3, P4 hátlap felőli műtétes, P3a, P5(amiket néztem) meg kijelző felől.P7a-ba is azért mertem jobban beleugrani, hogy hátlap bontásával lehet aksit cserélni.
Igen, a Dual Sim eszi az aksit, nekem is, hogy kikerült a második Sim, azóta megtáltosodott az üzemideje a telefonnak, azonos használat mellett. -
grizlisandor
veterán
iFixit-nél a gyári alkatrész beszerezhető, csak ugye a kijelző felől kell bontani a telefont, azt meg sajnos a környékem béli telefonboltok nem vállalták, hogy túléli a kijelző a cserét.
Így a telefoncsere mellett tettem le a voksdom, 3a--->7a, amit bánok kicsit. -
K82
őstag
Ingyenes, korlátlan backup csak az első szériához volt, a P2/XL-től kezdve van valami korlátozás. A 4/XL-nél is csak akkor unlimited ha a storage saver be van kapcsolva, a full quality beleszámít a tárhelybe.
Az üzlet az üzlet: vegyél tárhelyet, ebbe az irányba terelik a felhasználókat. -
fokukac
nagyúr
Beviszed ide, és egy óra alatt kicserélik. Még ha nem is gyári az akksi, akkor is bármilyen új akksi jobb mint egy 4 éves...
A pixel 4 meg amúgy is érték, mert még jár hozzá az ingyenes, korlátlan fotó feltöltés, szóval én a helyedben megtartanám, és akkor is cseréltetném az akksit, ha új telefont vennék hamarosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest