Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz MC Pite #1633 üzenetére

    Ne haragudj, de nekem is valószínűbbnek tűnik, hogy a Te példányod volt hibás... (olvastam már tavaly is, amiket írtál).
    A dimmelést és melegedést én télen nem tudtam tesztelni. Viszont Android Auto-val minden nap használtam, gond nélkül. Vezetékes AA-val, mert a kocsim csak olyat tud (vadi új Corolla).

    Nekem olybá' tűnik, hogy az autódnak is lehet ehhez valami köze, mert nekem még sosem merült semmilyen telefon, amit töltőre dugtam... (utoljára talán a nexus s-sel volt ilyenem 12 éve.)
    Milyen az autód USB csatlakozója? USB-C vagy USB-A? tudja-e a PD-t? megmérted már, milyen áramerősséget ad le? (pl. ampere alkalmazás). Az enyémben natív usb-c van, és 3000+ mA-val tölt.
    Régebbi (2015-2018 közötti) BMW-kben ültem úgy, hogy hiába dugtam rá az USB-A-USB-C kábelt, vagy nagyon lassan töltött, vagy nem töltött egyáltalán, szvsz mert nem tudta a gyorstöltést, a PD-t, mint szabványt, maga a kocsi.
    Az, hogy nálad merül, illetve a samsungok is, az is talán inkább az autód hibája lehet.
    Illetve lehet még a kábel is, van olyan, hogy bizonyos kábeleket nem tolerál a két eszköz, amit összekötsz...

    Wireless Android Auto wireless töltéssel: ezt nem tudom tesztelni, mert a corollából kispóroltak egy 5 dolláros chipet, így nincs 5Ghz-s wifi, tehát nincs wireless AA-m se.
    Viszont a wireless töltés kapacitása limitálva van egy csomó telefonnál, a P7a-nál pl. 7 wattban. Csoda, ha merül? (Illetve magának az autó wireless töltőjének is van egy kapacitása.)

    De vezetékesen nekem tökéletesen működött az Android Auto az összes eddigi pixelemen (pixel 1, 4a, 7a, 8), több autóval is (Ford Mondeo, Opel Astra, Kia Proceed, Toyota Corolla, ebből 2 db is volt). A pixel 1 melegedett, de működésileg azzal sem volt gond.

    Ezért mondom azt, hogy a Tiéd az valami speciális eset lehet, és valószínűleg nem általános, mert akkor forradalom lenne, csak eladtak belőle sok millió darabot... :U

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák