- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Starann #5979 üzenetére
Azzal tudod megszívni ha nem európai régiós a készülék, mint ahogy járt kolléga, csak épp a hsz törölve lett. Annyi hogy kanadai régiós Pixelt sikerült vennie eMag-ról (nem az eMag volt az eladó, nagyon nem mindegy), így bukta a komplett garanciát a Google-nél; az eladónál még esetleg lehetett volna próbálkozni.
Nagyjából ez az egyetlen dolog amivel lyukra tudsz futni, innentől viszont ahogy *RLaci* is írta, mindegy hol veszed. Sarki fűszeres, eldobós gsm bolt, osztrák Media Markt, spanyol Amazon, ha megfelelő a régió saját magad intézheted a garanciát közvetlenül a Google-val.
Ha tudsz gyári számot vásárlás előtt (kézbe tudod venni a dobozt) tudod ellenőrizni mi a helyzet. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Starann #5318 üzenetére
Elnézve az értékeket rosszabb, sokkal. S24-25-ös szériában 480hz körüli a pwm. Pixelnél a 8-as óta 240hz. 8 Pro-t ezért is nem tudtam használni, 9-est már nem is rendeltem. Honor 200 Pro-nál maradtam, de van Magic 6 Pro is a családban. Azok azért szemkímélőbbek, jóval magasabb pwm értékekkel. Op13, Oppo Find X8 Pro és Xiaomi 14 -esek, amelyek biztos jók ilyen szempontból.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Starann #4506 üzenetére
Az Alzánál a P6, P7, P8-as széria esetében is az áprilisi hónapban volt a mélypont árban az első fél éven belül (ezeket figyeltem és a P7P-t ebben az időszakban vettem), utána csak a következő széria érkezésére csúszott le hasonló szintre az áruk. Előfordulhat hogy most ez február körül várható mivel hamarabb jön a P10 kb 2-3 hónappal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged