Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
zarew
senior tag
Sziasztok,gondoltam megkérdezem.
DS 4 em van F6 biossal.Nincs húzva E6300 benne.Minden ok.a gép napokig megy ...De!
Ha újra akarom indítani,nem indul,csak mondjuk 6.ra és főleg úgy hogy a tápot kikapcsolom meg vissza,szóval a monitort sem kapcsolja be.Majd elindul és megkérdezi milyen üzemmódban induljon,majd símán bootol.Mivel 4-5 naponta indítom újra a gépet nem nagyon zavar,de azért mégis.
Ötlet??? -
ati2
őstag
Akkor inkább a VGA-dal lesz valami gáz, vagy csak nem illeszkedik rendesen a slotba.
Bármelyik kártya kontakhibájától azonnal szénné szokott fagyni a gép...
Vedd ki a VGA-t (esetleg a többi karit is ha van), majd rakd vissza.
Az összes tápcsatit nyomkodd meg az alaplapon, azok is szoktak kontaktkibát produkálni (nállam a cpu 4-es csatija nem szereti ha feszül).
-
Matt23
tag
Hali,
köszi a választ. Mivel nincs húzva semmi sem a gépben, attól még lehet hogy kevés a fesz valaminek?
Most lehet hogy nagyon láma leszek de nem tudom mi az az orthos (vannak még sötét területek)!
Volt mem test, 3dmark03 és 06 semmi probléma nem volt. Viszont tegnap éjjel megint volt egy fagyásom és ugy tűnik hogy a vidkari volt a hibás, de remélem ezt majd meg fogjátok tudni mondani. Most megint filmet néztem és egyszercsak elment a kép, a monitor kikapcsolt mintha a gép is kikapcsolt volna és egy kis ablakban valami olyasmi jelent meg hogy a beviteli jellel valalmi baj van (most hirtelen nem emléxem hogy mi volt pontosan). A gép ugyanúgy ment és csak a reset segített. Ilyet látott már valaki -
Skyfish
tag
Sziasztok!
DS4-be szeretnék tenni egy Kingmax 1Gb/667-es ramot.Van valakinek tapasztalata tuning szempontjából?Proci C2D E6300 lesz.
Köszi -
-
Siriusb
veterán
Van. Vidd vissza. Én a DS4-gyel jártam így. Először ritkán csinálta (terheletlenül is!), aztán egymás után 5x, majd végleg lehalt. Reset gomb nem ment, HDD LED akkor is világított, ha lehúztam a winchestert.
Végül már el sem indult. Szervízben állítólag BIOS-t frissítettek. Tényleg működött, tegnap este raktam újra össze, kb. 5 órán át. Most ott tartok, hogy megint újraindul a gép menet közben. Szerencsére még újraindul. Jövőhéten visszaviszem ismét. -
Matt23
tag
Van egy pici problémám a ds3 lapommal: Kb 2 naponta fagyogat. Az az igazság nem vagyok benne biztos hogy mi okozza, mert vagy netezés köszben csinálja vagy pedig valami videot nézek. Ilyenkor nem reagál semmire csak a resetre, arra is úgy hogy először teljesen lekapcsol és csak pár másodperc után indul el teljesen magától. Amikor fagy sokszor a hang is elakad, és ilyenkor búg a hangfal. Nincs rajta húzva semmi.
Valakinek van rá valami tippje? -
Nortid
aktív tag
igen már leesett kösz mindenkinek
-
-
Nortid
aktív tag
Miért lehet az, hogyha emelem a cpu feszt akármekkorára és megnézem vagy a cpu-z ban vagy a coretemp-ben, 1,325 -öt ír ki!
az eist a vt és a c1e is ki van kapcsolva -
DeepDish
őstag
Jovo heten lovok 1 DS3-at es kerdesem az lenne a DS4 miben jobb?
S3-at akartam de ugy vagyok vele ha mar valtok c2d-re,akkor legalabb ertelmes lap es ds3 legyen! -
Hack3er
őstag
Az igaz hogy a DS3 és a DS4 támogatják a négy magos procit?
Valamilyen uj biosal esetleg?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
mindkettőtöknek. E6400-hoz menne, oda 400-425 is elég lenne.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
joshua7 #1256 üzenetére
Nekem 800-as kingmaxom van. 800-on tudja a 4-4-4-12-öt, viszont 5-5-5-15-ben sem megy 850 fölé. De nekem pont jó, mert 400-as fsb-nél épp 800-on mennek. Ha meg 2.5-ös szorzóra tenném, akkor 1000mhz lenne és azt kevés ram bírja
szerk: nekem 2.0V-on megy, de nem igazán melegszik borda nélkül sem, 850-en nem járattam sokat, de szvsz ott sem lenne melegebb
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
Újabb kérdés: 800-as Kingmax ram nagyon felejtős lenne tuningra?
-
xoorti
csendes tag
Sziasztok
lenne egy gondom. A mai napig simán ment a procim alap feszültségel, 3,51Ghz-n. Most viszon még alap órajelen 266*9-n is játékok alatt kivágja hogy nv4disp.dll hiba. És kikapcsol a gép. Másik gépben a kártya stabilan megy. A pci-e freki stabilan 100Mhz, a ramok 780Mhz-n mennek húzva, alapórajelen 800on. Jelentkezett már valakinek ilyen jellegű hiba? Esetleg lehet hogy kevés neki a tápom? -
Rota
tag
-
ati2
őstag
válasz
ritkamadár #1226 üzenetére
Lehet ez lesz a final is, mert rosszat nem irtak az XS-en róla:
+ X-fi fix
+ D9 fix
OC ugyanolyan, mint az előző final
Csak miért nem rakják már ki hivatalosan is, a DQ6-é már 8 napja kint van -
ati2
őstag
Saját felelősségre:
Gigabyte GA 965P DS3 Core 2 Motherboard (Pencil Mods): [link] -
ati2
őstag
99% kevés a procinak a fesz, nyomjad külön-külön a CPU és RAM -tesztet. Addig emeld amig min 30 percig stabil nem lesz...
Nálam kb duplázódik minden egyes +0.1 cpu fesz emelésre az orthos stabil idő (5-11-22...perc)
Ha az MCH vagy FSB fesz kevés akkor meg restart szokott lenni... -
Nortid
aktív tag
egyébként mi köze van a pci-e -nek ehhez?
-
joshua7
veterán
Geil pc2-5400 667mhz ddr2 kit 2x512mb 3-4-4-8
Ez vajon mit tud egy ds3-ban? 900mhz+ cl5-ön? -
Nortid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen konfigom: e63 , ds3 , adata 2x512mb ddr2-800mhz
A ram-ok kb. 800mhz fölött nem stabilak
A fesz +0,3V (2,1V) az első négy időzítés manuális, 5-5-5-15. MInden másnak próbáltam feszt adni, enm segített...
Nem bírják a ram-jaim a tuningot és hagyjam a fenébe vagy lehet valamit csinálni? -
ritkamadár
tag
Ha valakit érdekel...
DS3 F8I: [link] -
C@rbon
senior tag
Beléptem a DS3 tulajdonosok klubjába
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
A meglévő 2*512 ram mellé ha veszek egy 1 gigásat akkor az úgy fog menni? DC megmarad? Nem leszinstabil vagy ilyesmi?Vagy inkább 2*512-őt vegyek?
-
Uzmany
őstag
Az E6300 támogatja azt a bizonyos virtualizációs technológiát? Ezt a gyakorlatban, hogy tudom használni? Kell-e valamit átállítanom a bios-ban illetve szükség van valamilyen program használatára?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hogy hogy hova kell telepíteni?!
Fogod és ahogy a giga oldalán van föntről lefele feldobálod őket ennyi. Ha lehet mind1ik után tolj egy restartot.
1. Microsoft UAA
2. Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip
ui1: föntről lefele nem is jó, mert vista driverral indít
ui2: Használd pls a válasz gombot!
u3: Ha így se ok, akkor érdemes megnézned a biosba nincs e letiltva.
[Szerkesztve] -
Rota
tag
Mondanám ,hogy ok , de hova kell telepítenem? Így már látom hogy a cd-n is rajta van de valami nem stimmel. Felrakom, még is kéri , amikor a kártya progiát telepíteném.
-
slayer006
addikt
válasz
Anonymus23 #1199 üzenetére
ne adjál tippeket, mert aztán magyarázhatod, hogy mik is ezek
-
Rota
tag
Hát így nem kérdezett rá ? higy fent van -e nem tudom. A microsoft oldalon belül mit kell leszednem . nem kínál fel semmit erre vagy én nem találom.
-
Rota
tag
Igen ez az ...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest