- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Travelos #1546 üzenetére
naszóval:
Alap esetben ha van egy sata vinyód meg egy ide odd-d és az inteles csatin vagy, akkor biosban az ide módot kell választani, és driver sem kell. Ebben az esetben az eszközkezelőben láthatod, hogy van egy standard dual channel PCI IDE vezérlő telepítve.
Most látom, hogy az előbb rosszul írtam, tehát nem kell az ahci mód, csak már belekavarodtam
Szóval ha a ilyen felállás mellett felrakjuk a sata/raid drivert, akkor a dvd író scsi-nek fog látszani, a vinyó marad ahogy volt, az ide driver pedig eltűnik, csak a sata/raid driver marad. Ez pedig azért jó mert csomó játék simán indul így crack/lehúzás/stb nélkül. kb ennyi. -
ati2
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
Travelos #1006 üzenetére
A ram specbe fel van tűnteve két érték ami egészséges a ramnak. Ez márka/chips szerint más.
Pl az én ramom:
Specifications:
# PC2-6400 DDR2-800MHz
# CAS 4-4-4-12
# Available in 1GB & 2GB Dual Channel Kit
# Hand-picked BGA 64Mx8 Chips
# 240pin, Non-ECC, Un-Buffered DIMM
# Racing-Orange Aluminum Heat Spreader
# Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v
# Lifetime Warranty
# Retail Package
Szal ez alapján az én ramjaimnak 2.3ig adható a fölött a gyártó nem vállalja a (stabil) működést.
Így már érthető? -
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest