Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Travelos
üzenetére
naszóval:
Alap esetben ha van egy sata vinyód meg egy ide odd-d és az inteles csatin vagy, akkor biosban az ide módot kell választani, és driver sem kell. Ebben az esetben az eszközkezelőben láthatod, hogy van egy standard dual channel PCI IDE vezérlő telepítve.
Most látom, hogy az előbb rosszul írtam, tehát nem kell az ahci mód, csak már belekavarodtam
Szóval ha a ilyen felállás mellett felrakjuk a sata/raid drivert, akkor a dvd író scsi-nek fog látszani, a vinyó marad ahogy volt, az ide driver pedig eltűnik, csak a sata/raid driver marad. Ez pedig azért jó mert csomó játék simán indul így crack/lehúzás/stb nélkül. kb ennyi. -
ati2
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
Travelos
üzenetére
A ram specbe fel van tűnteve két érték ami egészséges a ramnak. Ez márka/chips szerint más.
Pl az én ramom:
Specifications:
# PC2-6400 DDR2-800MHz
# CAS 4-4-4-12
# Available in 1GB & 2GB Dual Channel Kit
# Hand-picked BGA 64Mx8 Chips
# 240pin, Non-ECC, Un-Buffered DIMM
# Racing-Orange Aluminum Heat Spreader
# Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v
# Lifetime Warranty
# Retail Package
Szal ez alapján az én ramjaimnak 2.3ig adható a fölött a gyártó nem vállalja a (stabil) működést.
Így már érthető? -
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest