- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Travelos #1546 üzenetére
naszóval:
Alap esetben ha van egy sata vinyód meg egy ide odd-d és az inteles csatin vagy, akkor biosban az ide módot kell választani, és driver sem kell. Ebben az esetben az eszközkezelőben láthatod, hogy van egy standard dual channel PCI IDE vezérlő telepítve.
Most látom, hogy az előbb rosszul írtam, tehát nem kell az ahci mód, csak már belekavarodtam
Szóval ha a ilyen felállás mellett felrakjuk a sata/raid drivert, akkor a dvd író scsi-nek fog látszani, a vinyó marad ahogy volt, az ide driver pedig eltűnik, csak a sata/raid driver marad. Ez pedig azért jó mert csomó játék simán indul így crack/lehúzás/stb nélkül. kb ennyi. -
ati2
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
Travelos #1006 üzenetére
A ram specbe fel van tűnteve két érték ami egészséges a ramnak. Ez márka/chips szerint más.
Pl az én ramom:
Specifications:
# PC2-6400 DDR2-800MHz
# CAS 4-4-4-12
# Available in 1GB & 2GB Dual Channel Kit
# Hand-picked BGA 64Mx8 Chips
# 240pin, Non-ECC, Un-Buffered DIMM
# Racing-Orange Aluminum Heat Spreader
# Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v
# Lifetime Warranty
# Retail Package
Szal ez alapján az én ramjaimnak 2.3ig adható a fölött a gyártó nem vállalja a (stabil) működést.
Így már érthető? -
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest