- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Palika71
őstag
válasz
hülyegyerek #4655 üzenetére
Nem csak a DS3 -ban. Arányaiban, és az átlagot nézve, a 6300 jobban húzható, mint a 6400, csak a megfelelő körülményeket kell biztosítani.
-
Palika71
őstag
válasz
Stalker-2572 #4001 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy ha Te szeretsz játszani (gondolom azért van 7900GTO -d), akkor az a 300W -os táp nem lesz kicsit satnya, mondjuk egy jövőbeli 8xxx -ashoz?
-
Palika71
őstag
válasz
CyberJedi #3814 üzenetére
Szia!
1. Nem lehet fixálni, ahogy emeled a procit, emelkedik az FSB, és minimum, az FSB értékének a dupláján fog menni a RAM.
2. Ha olyan RAM -okat veszel használtan, amit a gazdija kitesztelt, és bebizonyítja neked, hogy működik. Mert azért nem elvárható az 533MHz -es memóriáktól, hogy faszán működjenek 800 és 1000 között. -
Palika71
őstag
Az elejétől fogva olvastam ezt a topikot, és SOHA nem találkoztam itt olyan taggal, akinek azért halt volna be a lapja, mert @BIOS -t használt, netes frissítéssel.
Éppen ezért, én eddig az összes frissítést így csináltam, és mindig bejött.
De most már tudom, hogy ez így nem jó. THX! -
Palika71
őstag
válasz
zserrbo #1911 üzenetére
Nekem a meg a TT Sharkban nincs is szellőzés, csak a táp, meg a 9500 -as Zalmi, amit kifúj.
Meleg a hítpájp, de nem tökmindegy?
Nagyon jól bírja a tuningot, csak nem annyira, mint a DS3, de azért még BŐSÉGESEN nagyon jó, és nálam borzasztóan stabilan műxik.
Ha újra alaplapot vennék, szerintem megint ezt venném. -
Palika71
őstag
válasz
Hack3er #1834 üzenetére
Hát, nem hideg, az biztos.
Nekem a 3465 (FSB:495)környékét stabilan vitte a procimmal, sokáig teszteltve, de aztán ott vége lett. Pedig nekifordítottam egy nagy ventit (220V -os otthoni (majd elfújta a gépet)) az alaplapnak, de akkor sem ment gyorsabban. Tehát, az esetemben nem hőcsövek gátolják meg a további tuningot.
MOD: most 3.2 -n megy folyamatosan, és nincs házhűtésem.
[Szerkesztve] -
Palika71
őstag
Egyszerű:
Ők ezt nem dönthetik el, mert nem pártatlanok. Nekik ezt a lapot tovább KELL küldeniük.
Írj be a panaszkönyvbe, hogy legyen nyoma annak, hogy ott jártál, és falra ki van akasztva (látható helyen kell lennie) a felügyeleti szervük, és azokat hívd fel, hogy hogy jártál.
Persze csak akkor, ha 100% -ig biztos vagy abban, hogy vétlen vagy a dologban (helyes beszerelés, jó táp, stb...) -
Palika71
őstag
Szia!
1. A-Data (bőven tökéletes).
2. Igen, ha 1:1 -re állítod őket (úgy illik).
3. Nem.
4. Fel ám, még a DS4 -re is.
5. A legújabb, véglegest (nem BETA).
6. Döntő töbségben semmi plusz fesz nem kell, a 2.8GHz -hez.
7. Úgy tudom, két ventire nincs lehetőség. Nekem speciel nincs is házventim, pedig nem is vizezek.
8. Tök jól megvan csinálva a wines BIOS frissítés. Úgy tudom, hogy rendszer telepítésnél gond az 1.44'' FDD hiánya, de erről majd más. -
Palika71
őstag
Úgy látom, hogy másoknak is feltűnt, az alulfeszelésnél bekövetkező túladagolás. Akkor majd csak megjavul.
Esetleg van arra valami megoldás, hogy a boot elején szépen, lassan felkúszó pontvonal álltal elrabolt időmennyiséget lerövidítsem?
köcce -
Palika71
őstag
válasz
garfield-r #409 üzenetére
Szia!
Minden bunkóság nélkül, kiváló tisztelettel ajánlom figyelmedbe az előző néhányezer hozzászólást, hiszen ezeket átbönészve többet megtudsz a DS3-DS4 -ről, mint azok, akik tervezték! -
Palika71
őstag
válasz
GreatGodzi #363 üzenetére
Egy NorthQ 400W -os. Annak nem kicsit, hanem nagyon bírnija kéne.
Azért próbáld meg, hogy neked mennyit tesz rá! -
Palika71
őstag
Megpróbáltam a DS4 -gyel lejjebb vinni agyári procifeszt, az e6300 -asom alatt. Ha az 1.3V 1.2V -re csökkentettem, és 6x400MHz -re állítottam, tök stabil volt a rendszer. A Zalmi 9500 -asom alapfordulatú ventivel hűtött, és max. 39C -re melegedett a proci!
Ellenben megpróbáltam további 0.05V -ot csökkenteni, és azt tapasztaltam, hogy mikor beindítottam az ORTHOS -t, az alaplap 1.15V -ról, 1.55V -ra emelte a feszültséget!
Ez normális? Másnak is ilyen? -
Palika71
őstag
További tapasztalatokat az SLI -sítésről szívesen várnék.
Ez nagyon jó, hogy műxik!
Én is arra godoltam, hogy a rendszerem továbbfejlesztése (játék szempontjából) akkor lenne a leg költséghatékonyabb, ha bele tudnék fűzni, még egy 7900GT -t.
Jó lenne valaki, aki azzal is próbálta. -
Palika71
őstag
Meg az is érdekes, hogy a ramjaimnak, a 2.2V is még a garanciális mértéken belül van, így nem kellene neki 2V felett vacakolnia...
-
Palika71
őstag
Esetleg valaki tapasztalt olyat (mint pl. én), hogy a tuningolt rendszer akkor a legstabilabb, ha a ramoknak nem ad semmi plusz feszt?
Most 7X400 -on használom a DS4 -et, és nem adok semminek plusz kakaót, így tök stabil. De ha elkezdem nyomni a ramoknak a feszt, instabillá válik...
(F6) -
-
Palika71
őstag
Én folyamatosan olvasom ezt a topikot, az indulása óta, és nem emléxem olyanra, hogy valaki lecserélte volna a DS3(4) deszkáját egy MSI -re, mert nem tudott eléggé tuningolni...
Jók ezek a lapok, nagyon.
Nekem ez az első Gigabyte lapom, eddig csak ASUS -okat használtam.
Stabil is ez, meg gyors is.
Mondjuk, a lap sokkal előbb jött ki, mint a tuti BIOS!
Mert olyan alaplapomra sem emléxem, hogy 2-3 hónap alatt, 6x frssítettem volna BIOS -t!
Vagy csak a Giga -s fiúk nagyon maximalisták! -
Palika71
őstag
Ugye attól, hogy a DS4 -nek két grafikai PCIe slotja van, az attól még nem azonos az NV SLI -jével, illetve az ATI CF -jével?
-
Palika71
őstag
A ramoknak adott feszültséget melyik progi írja ki?
Úgy hallottam, hogy az Everest igen, de én nem találom benne... (Everest Ultimate Edition)
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest