- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Rabby
tag
Pinnacle PCT PRo a tv tunerem. Hangom nekem csak akkor van ha belső CD-IN-re kötöm rá, de akkor is csak a hangerőszabályozó szoftverrel tudom módosítani a hangerőt ( távirányítóval, pinnacle tv software-el nem! ). A gond az, hogy ilyenkor is egyben huzigálja az összes csúszkát és egy szemernyi esélyt sem ad arra, hogy én állítsak be vlmi kényem kedvem szerint! Ez egy igen idegesítő dolog, de nem tudom, hogyan szüntessem meg!
-
ati2
őstag
Akkor inkább a VGA-dal lesz valami gáz, vagy csak nem illeszkedik rendesen a slotba.
Bármelyik kártya kontakhibájától azonnal szénné szokott fagyni a gép...
Vedd ki a VGA-t (esetleg a többi karit is ha van), majd rakd vissza.
Az összes tápcsatit nyomkodd meg az alaplapon, azok is szoktak kontaktkibát produkálni (nállam a cpu 4-es csatija nem szereti ha feszül).
-
Siriusb
veterán
Van. Vidd vissza. Én a DS4-gyel jártam így. Először ritkán csinálta (terheletlenül is!), aztán egymás után 5x, majd végleg lehalt. Reset gomb nem ment, HDD LED akkor is világított, ha lehúztam a winchestert.
Végül már el sem indult. Szervízben állítólag BIOS-t frissítettek. Tényleg működött, tegnap este raktam újra össze, kb. 5 órán át. Most ott tartok, hogy megint újraindul a gép menet közben. Szerencsére még újraindul. Jövőhéten visszaviszem ismét. -
Gorneck
legenda
Elég drága cuccok...sajna élőben nem láttam a zalman-t DS3on így nem is tudom megmondani felfér-e...
HR5 nekem is volt...lehet forgatni, de nem olyan mértékben, hogy az teljes szabadságot adjon nekünk.
Ha vennék akkor jts-t vennék...elég erős szerkezetnek tűnik.
Hogy hol a szenzor azt nemtom, de lehet elég egy 4es venti a bordára...én is nézegettem az előlapom hőérzékelőjével és elég sok a különbség...szal mint azt írtam nem tudni hol is az a szenzor...
Pietrosz: Vmit azé számít, de lehet csak hosszútávon és csak stabilitásban. Én is először egy ventit fogok rátenni és ha bejön, akkor lehet csere.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest