- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Aktív témák
-
Rabby
tag
Pinnacle PCT PRo a tv tunerem. Hangom nekem csak akkor van ha belső CD-IN-re kötöm rá, de akkor is csak a hangerőszabályozó szoftverrel tudom módosítani a hangerőt ( távirányítóval, pinnacle tv software-el nem! ). A gond az, hogy ilyenkor is egyben huzigálja az összes csúszkát és egy szemernyi esélyt sem ad arra, hogy én állítsak be vlmi kényem kedvem szerint! Ez egy igen idegesítő dolog, de nem tudom, hogyan szüntessem meg!
-
ati2
őstag
Akkor inkább a VGA-dal lesz valami gáz, vagy csak nem illeszkedik rendesen a slotba.
Bármelyik kártya kontakhibájától azonnal szénné szokott fagyni a gép...
Vedd ki a VGA-t (esetleg a többi karit is ha van), majd rakd vissza.
Az összes tápcsatit nyomkodd meg az alaplapon, azok is szoktak kontaktkibát produkálni (nállam a cpu 4-es csatija nem szereti ha feszül).
-
Siriusb
veterán
Van. Vidd vissza. Én a DS4-gyel jártam így. Először ritkán csinálta (terheletlenül is!), aztán egymás után 5x, majd végleg lehalt. Reset gomb nem ment, HDD LED akkor is világított, ha lehúztam a winchestert.
Végül már el sem indult. Szervízben állítólag BIOS-t frissítettek. Tényleg működött, tegnap este raktam újra össze, kb. 5 órán át. Most ott tartok, hogy megint újraindul a gép menet közben. Szerencsére még újraindul. Jövőhéten visszaviszem ismét. -
Gorneck
legenda
Elég drága cuccok...sajna élőben nem láttam a zalman-t DS3on így nem is tudom megmondani felfér-e...
HR5 nekem is volt...lehet forgatni, de nem olyan mértékben, hogy az teljes szabadságot adjon nekünk.
Ha vennék akkor jts-t vennék...elég erős szerkezetnek tűnik.
Hogy hol a szenzor azt nemtom, de lehet elég egy 4es venti a bordára...én is nézegettem az előlapom hőérzékelőjével és elég sok a különbség...szal mint azt írtam nem tudni hol is az a szenzor...
Pietrosz: Vmit azé számít, de lehet csak hosszútávon és csak stabilitásban. Én is először egy ventit fogok rátenni és ha bejön, akkor lehet csere.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Könyvajánló
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest