- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
xoorti
csendes tag
Elindult a gépem, viszont egyvalamit nem értek. Táp volt a probléma egyébbként.
A memóriákra everest 5-5-5-18-at ír. DS4-nél lehet valahol állítani az időzítést?[link] -
xoorti
csendes tag
Srácok találkozott már valaki hasonló problémával? Teljesen jól müködött a rendszerem kb 1 hónapja, tegnap este lekapcsoltam a gépet, most reggel se kép se hang. Nagy nehezen müködésre birtam a gépet, elem ki, cmos clear, stb. Viszont windows nem jön be, és telepíteni sem lehet. Mindig egy dll-állományt hiányol bootoláskor a system32 könyvtárból.Megnéztem másik gépben a hdd-t ott van a dll, ahol hiányolja. Ráengedtem a hdd-re lassú formázást, közben a gépemen lefutattam egy memtestet. Memtest 4* lefutott hibátlanul mire leformázta másik gép a hdd-t, az eredmény mégis ugyanaz. Megpróbáltam 1db memóriával is ugyanaz. Tettem másik hdd-t a gépbe, szintén ez a hiba. Lehet hogy meghalt a Ds4-m vagy a procim?
-
xoorti
csendes tag
Megnéztem.
[link] -
xoorti
csendes tag
Levettük. Viszont most találtam egy nagyon jó okosságot, lehet mégsem lesz víz.
Van a házamhoz egy ilyen eszköz.
ez a házam:[link]
[link]
Igaz ezt cpura tervezték, de kis barkácsolással meg lehet csinálni, hogy a hídon lévő borda fölé érjen, és az oldallapon lévő venti meg kirántja róla a meleget. És ami a legfontosabb, ez 890Ft nettó, szemben a Titán víz 17 nettójával. Ha beválik akkor ok, ha nem akkor meg buktam 900 pénzt, és marad a víz. -
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról. -
xoorti
csendes tag
Megint segítségre lenne szükségem.
Ma kaptam egy MSI GTX8800-at tesztelésre. A gépem akkor sem hajlandó elindulni vele, ha csak 1 hdd, és 1dvd van rákötve a vezérlőkre. Nem sipol nem csinál semmit, még a biosig sem jut el. A kártyát kipróbáltuk egy A8N-ben tökéletesen müködik, csak ebben a DS4ben nem ad képet. Ötlet valakinek? -
xoorti
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Kingmax Mars 1gb/800mhz ramok milyen feszt viselnek el?
-
xoorti
csendes tag
Sziasztok
lenne egy gondom. A mai napig simán ment a procim alap feszültségel, 3,51Ghz-n. Most viszon még alap órajelen 266*9-n is játékok alatt kivágja hogy nv4disp.dll hiba. És kikapcsol a gép. Másik gépben a kártya stabilan megy. A pci-e freki stabilan 100Mhz, a ramok 780Mhz-n mennek húzva, alapórajelen 800on. Jelentkezett már valakinek ilyen jellegű hiba? Esetleg lehet hogy kevés neki a tápom? -
xoorti
csendes tag
Üdv
Most sikerült beújítanom egy DS4-s lapot E6600-al. A hőcsöves hűtéssel még nem volt senkinek gondja? Mert az enyém rettenetesen melegszik, pedig elég nagy házban van. Van egy AeroCool Gatewatchom és az egyik érzékelőt rátettem a gigabyte feliratú bordára kivülről. Van hogy 60 fokot mutat. Ez normális? Mert ha a borda 60 fokos mennyi lehet a chip?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest