- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Lipton
őstag
Ugyan miért?
Maradjunk a realitásoknál. Ha egyszerre 3 vincsi megy maxon, még az is csak nagyon optimális esetben használja a 133 megát. Ilyen pedig nem hiszem, hogy túl sokszor előfordulna egy átlagos felhasználónál. A legtöbb gépben két vincsi van, ennyit bőven ki tud szolgélni a sima IDE is.
Minek a mai világban 4 vincsi egy gépbe?
Amúgy pedig nem azt írtam, hogy az összesített sávszélessége ugyanannyi. Azt írtam, hogy egy SATA vincsi semmivel se gyorsabb mint egy sima IDE. Én a sebességről írtam, nem pedig a buszrendszereket hasonlítottam össze. A mechanika teljesen megegyezik, csak a csatólófelület más, attól pedig nem lesz gyorsabb.
Kár volt ebbe belekötni. -
LSL1337
őstag
igen 1.3-as patch fent van, akkor megpróbálom úgy hogy kilövöm az alaplapi sound card-ot
mod: VGA limit ki van zárva
egy éve 3500+os AMD és 6800GS-el majdnem ennyi FPSem volt
1 hónapja 3500+ és 7900GTXel is alig nőtt valamennyit az FPS
és most c2d és 7900GTX minimális visszaesés a64hez képest
többi driver fent van, kimondottam csak a CPUhoz van driver, AMDnél van és gyorsít eleget
[Szerkesztve] -
LSL1337
őstag
áá, megjött a DS3-as alpalap alapból 2,1V-os memmel és 366os FSB-vel bootoltam (no problemmel szóval elsőre jó)
újratettem windows felszórtam driverek
az lenne a kérdésem hogy itt nem kell driver procihoz, mert én nem nagyon találtam intel.comin csak vmi ID-s cuccot
szóval cod2-ben az FPSem nem nőt semmivel, pedig dx7es módban CPU limit, superpi egyből 24sec lett, míg az agyontuningolt a64el éppen elértem a 32,5sec-t, és a64el mégis több FPS volt game-ben
másoknak c2dvel bőven 500 felett szárnyal az FPS, nekem most 200-al, a terhelés pedig 40% másik magban pedig 10% körül van (g15ről ezt olvasom le)
audio LAN chipset drivert tettem fel eddig alaplaphoz -
gége
csendes tag
nekem is kéne egy kis segítség már vagy 5 napja szenvedek a géppel átraktam a sárga slot-ból a ramokat a narancsba azóta egyszerűen nem megy a gép folyamatosan újraindul volt mát cmos clear elemcsere hiába rakok fel másik biost egyszerűen nem írja meg mint amikor még működött rendesen már nem tudom mit kéne csinálni a gép c2 e6400 2*512 ddr2 800mhz geil dual channel gigabyte ga 965p dq6 néha elindul pár reset után de hiába állítom át a biost amint kikapcsolom kezdődik az egész előlről
-
ati2
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest