- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
gelbelex
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
gelbelex #1394 üzenetére
Elvileg passzívan is ment nekem rendesen 400as fsb mellett bár igen forró volt a chipsetborda. 4 centis venti nekem segített picit a hőn, de nem sokat...sokkal nagyobb légszállítás kell neki. Sajna nekem a typhoon miatt csak ez a lehetőségem maradt.
[link]
[Szerkesztve] -
gelbelex
őstag
Üdv! NB-hűtésről kérdeznék..: Kell-e komolyabb hűtés rá?
Kinek milyen megoldás van rajta? Milyen hőmérséklet tapintható a bordán, ill. mérhető (Everest? Más?) a lapon? És persze milyen FSB mellett?
FSB=300-nál már csúnyán sütött a gyári borda. Elélógattam egy 8 centis ventit (10 centiről fúj rá) és meglepetésemre már csak meleg a borda, nem forró...
Az alaplapi hőmérséklet pedig 4 fokot javult... (Tényleg, hol helyezkedik el a hőmérője?)
Előre is köszönet! -
attika80
aktív tag
Mi is a kulombseg a ds3 es a sima s3 kozott? Valahol olvastam rola de most nem talalom az istenert sem?
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is egy DS4-el!
[link] -
ati2
őstag
válasz
DeSanto #1345 üzenetére
Hát elég érdekes, hogy a legtöbb procinak 3000-3100 Mhz között van vége alapfeszen, mindegy hogy e6300/6400/6600... [link]
Az már szinte mázlista, aki 3200-ig eljut alapfeszen
Szerintem a 9*355-höz (3200) nállad is kell az 1.400 V, a 9*380 -hoz meg min 1.450 V
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1351 üzenetére
tehát ha veszek ds4 et akkor bírni fogja a tuningot ELVILEG 500as fsb-ig, és ha a proci szorzóját visszaveszem a proccnak, akkor 500 fsb nem határ? te most ez a szorzó visszavétel nem a ramra vonatkozik? jó azt szorzónak vesszük és osztásnak hívjuk....
na és akkor 500 × 7 az irreális mindenre? vízzel se?fontos a válaszod
ez alapján fogot gépek venni, mert ha azt mondod inkább abszolut felejtsem el, akkor 400as fsbre rámegyek és 4 4 4 12 es ramot fogok hozzá vbenni. és 400as fsb a 6600 hoz az jó? azt megkapom részletre
ismétlem téged ''ismerlek'' régóta és a válaszod életbevágó, ugyanis lehet holnap kell megmondanom hogy mit akarok venni
-
-
Matt23
tag
Futtattam orthost, semmi gáz nem volt vele, ment minden rendesen. Kiszedtem a kártyákat meg a csatikat tegnap, azóta nem fagyott, de ami késik nem múlik. A videokártyát tudom valamivel tesztelni? 3dmarkok voltak!
Ja, Pietrosz: Nyugi lesz az még több is. A szervízeket egyáltalán nem érdeklik a határidők. Leginkább mondjuk nem a kiskerrel kell veszekedni, viszont a szervízre csak ők tudnak nyomást gyakorolni. Nálam egy lapcsere min. 2 hónap szokott lenni, nemhogy 2 hétA vinyómat is másfél hónapig cserélték, bár akkor egyszer visszajött közben hogy jó. Ugyhogy türelem.
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
válasz
Palika71 #1340 üzenetére
Háááát, a HWSW-n nem nagyon zengedeznek a lapról örömódákat, meg külföldi fórumokon se az a nagyon tuttttti.
Nekem pl 430-on mondhatni kis feszemeléssel 0,1V megy szépen a cuccos, de itt szerintem vége is van a ramnak. Azért ez sem rossz egy 6400-as prockótól, illetve egy 667-es ramtól. -
knajf
senior tag
tehát az az EVGA mennyi? és hol?
és tudom, és olvastam hogy az asszinkron mit jelent. de mondom nem az a lényeg
írtam hogy csak a PROCI miatt nézném! tehát a ram ha ''1mhz-en'' is megy jó, hisz az 500as fsb-t bírja a proci... na ehhez milyen lapot nézzek? ánuszt? abit nem yobb? awd9?
-
DeSanto
őstag
nekem ez az alaplap 340-es fsb fölé nem nagyon akar menni
Mod: DS3 -ról beszélek
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
6600 alá nem 965-ös lap kell...
Ha rendesen elolvasod a topikokat, akkor 1:1-ben kell tesztelni, mert ez a felszorzósdi nem egy nyerő dolog, mert 1:1ben nem biztos megy a ram 1000et, ha 4:5be meg megy...sztem nincs olyan lap allendale alá amivel biztosra mehetsz.
P5B Deluxe amit a legbiztosabbnak tartanak komoly tuninghoz...de én ott se olvastam a ph-n nagyon 500as fsb-ről...mindig van egy gátló tényező...sztem így nem fogsz tudni konfigot venni ami neked megfelel...
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1335 üzenetére
jó akkor azt mondd meg hogy (most változott a terv LEHET) egy e6600 zal és egy MILYEN alaplappal tudok BIZTOSRA MENNI? mert a ram most ne legyen kérdéses
tehát ha procit akarok tesztelni, mert van 2 amiből tudok válogatni... akkor azt milyen lappal tegyem? (asszinkronba próbálnám ki ofkorsz)
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1323 üzenetére
az hogy mire kell?
mindig ilyesmi gépeim voltak csak pár hónapja eladtam mindent és most már enyhén géphiányom van (mivel semmim sincs!)
és amit akarok az az hogy gigán hajtani a 800as ramokat egy 6400gyel...de milyen lapot vegyek alá???
és mondom ne boncoljuk miért kell -
Pietrosz
addikt
Holnap lesz két hete, hogy visszavitttem a lapomat, de most azt mondta a boltos, hogy szerdáig tuti nem lesz lapom. És még ez sem biztos. Ilyenkor mi van? Meddig ülhetnek rajta? A honlapjukon nincs semmi info erről, a garlevélen sincs. (hardverker.hu)
Végső megoldásként felhívhatnám még1szer a boltot, de valszeg átmenne anyázásba a dolog -
Travelos
őstag
valami nem stimmel, most látom, hogy őstag vagyok, pedig még nincs 2000 hsz-em sem!
-
knajf
senior tag
akkor felteszem a kérdést:
tisztelt TAPASZTALT (mert az a lényeg) mindenttudók!
erre mondjatok véleményt: DS4 + e6400 + 800as gskill vagy valami... 60k környékén szánok a ramra pízt, a többit meg meg tudom venni (máshol, tehát az lényegtelen)
a kérdés a következő: a lapra fel tudok e majd tenni vizet? a 800as ramot tudom majd gigán hajtani szinkronba a procival? 5 5 5 15 jó! minden építő jellegü kritikát elfogadok -
bim
veterán
szerintetek megoldhato hogy az alaplapi hangkártyán 2 külön sávot létrehozni?
2 megjelenitőt hasznáok tv-monitor.és gondoltam hogy ha videotükörben megy egy film a tv-n akkor tudnék esetleg játszani de ehhez a hangot is külön kellene vennem.
esetleg bármilyen másik megoldás erre? -
DLDKox
aktív tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem van, hogy nálam mióta ez az alaplap van bekapcsoláskor mindig pukkannak hangosan a hangfalak. Régi rendszernél nem csinálta pedig ua. Audigy2 ZS hangkártyám van igaz nem a digitális kimenetét használom. Valami ötlet, hogy mitől lehet ez? -
DeepDish
őstag
Nektek megette a DS3 a Samsung/kingmax ramot,mert havernal igen!?
-
xoorti
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Kingmax Mars 1gb/800mhz ramok milyen feszt viselnek el?
-
Siriusb
veterán
-
zarew
senior tag
-
knajf
senior tag
na én is gondolkodok egy ds4 en... juhó!
szerk: A RENSZERGAZDÁK MEGOLDOTTÁK HOGY MÁR LEHESSEN HÁTÉEMEL zŰRLAPOT KITÖLTENI JUHÉ MICSODA ENGEDMÉNY! (bocsi az örömkitörésért de melóhelyről hónapok óta nem tudok ph-zni....) ez a mai nappal megszünt, bocsi az offért
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest