- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3290 üzenetére
''5-5-5-12-rol szeretnem 4-5-5-12-re veglegesiteni aztan mennek tovabb,de geci bios utan el se indul!!'' Én erre írtam...szal nem fogja vinni a cl4-et, ne is erőltesd.
Akkor miért nem vmi lazább időzítéssel próbálkozol? Nem adtál még semminek se feszt, szal anélkül nehéz lesz az az 500 fsb... -
rob210
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3259 üzenetére
Mint régebben írtam neked, a P5B 0,1v-tal többet kért a Geil-jeim működéséhez...váltani?
Értelme nincs sok...kételkedem jobban menne a Geil-ed pl egy p5b deluxe-ban, max cpu-t.
Sztem nincs miért szégyenkezned...
Egy 6400 azé sztem el fog döcögni 3200-3300-on...
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
válasz
DeepDish #3222 üzenetére
A DS3 rev 2.0 -ban cseréltek pár ellenállást, hogy az fsb-t 480 fölé lehessen húzni.
Igaz pár rev 1.0- es lap is viszi az 500+ -t.
De hogy DS3 vagy DS4-ben megy-e többet a ram, az passz.
Ha kellenek a + funkciók amit a DS4 tud, akkor azt vedd.
DS3-ból meg érdemes kivárni a rev 2.0-t mindenképpen, mert 1-2 hónap múlva itthon is lehet majd kapni... -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #2147 üzenetére
A Typhoon miatt én is aggódom picit, hogy nem fog elférni a Spirit. Bár szemrevételezésem után szinte biztos, hogy el fog férni.
gelbelex: Ma elvileg kapok választ a borda beszerezhetőségéről és talán meg is lesz. Tesztelni fogom persze. Nekem nem fér el sehova egy 8as venti. -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #1989 üzenetére
Az attól függ milyen ramot és procit fogsz ki. P5B Deluxe elvileg jobb, de mostanság sok embernél előjön egy bug ami húzott procinál leveszi a pcie 1x-re. Ezt persze némi fesszel el lehet kerülni...p5b topikba Konflikt le is írta párszor, de nem mindig jön be. Szal igazából nemtom mi lenne a jobb, hisz több pénzért lehet uazt tudod kihozni a rendszerből, mint a sokkal olcsóbb s3/ds3-ból.
Miért nem kapni sehol DS3/DS4-et?!
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- Androidos tablet topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest