- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3290 üzenetére
''5-5-5-12-rol szeretnem 4-5-5-12-re veglegesiteni aztan mennek tovabb,de geci bios utan el se indul!!'' Én erre írtam...szal nem fogja vinni a cl4-et, ne is erőltesd.
Akkor miért nem vmi lazább időzítéssel próbálkozol? Nem adtál még semminek se feszt, szal anélkül nehéz lesz az az 500 fsb... -
rob210
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3259 üzenetére
Mint régebben írtam neked, a P5B 0,1v-tal többet kért a Geil-jeim működéséhez...váltani?
Értelme nincs sok...kételkedem jobban menne a Geil-ed pl egy p5b deluxe-ban, max cpu-t.
Sztem nincs miért szégyenkezned...
Egy 6400 azé sztem el fog döcögni 3200-3300-on...
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
válasz
DeepDish #3222 üzenetére
A DS3 rev 2.0 -ban cseréltek pár ellenállást, hogy az fsb-t 480 fölé lehessen húzni.
Igaz pár rev 1.0- es lap is viszi az 500+ -t.
De hogy DS3 vagy DS4-ben megy-e többet a ram, az passz.
Ha kellenek a + funkciók amit a DS4 tud, akkor azt vedd.
DS3-ból meg érdemes kivárni a rev 2.0-t mindenképpen, mert 1-2 hónap múlva itthon is lehet majd kapni... -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #2147 üzenetére
A Typhoon miatt én is aggódom picit, hogy nem fog elférni a Spirit. Bár szemrevételezésem után szinte biztos, hogy el fog férni.
gelbelex: Ma elvileg kapok választ a borda beszerezhetőségéről és talán meg is lesz. Tesztelni fogom persze. Nekem nem fér el sehova egy 8as venti. -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #1989 üzenetére
Az attól függ milyen ramot és procit fogsz ki. P5B Deluxe elvileg jobb, de mostanság sok embernél előjön egy bug ami húzott procinál leveszi a pcie 1x-re. Ezt persze némi fesszel el lehet kerülni...p5b topikba Konflikt le is írta párszor, de nem mindig jön be. Szal igazából nemtom mi lenne a jobb, hisz több pénzért lehet uazt tudod kihozni a rendszerből, mint a sokkal olcsóbb s3/ds3-ból.
Miért nem kapni sehol DS3/DS4-et?!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest