Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nincs.
Sonic, majdnem annyi, mint a typhoon ventivel és az a venti elég csendes jószág. No meg a foglalat körül alkatrészekre is kerül egy kis levegő ami nem árt. Egyébként van olyan teszt ahol a Typhoon elveri a Sonic-ot...amúgy a typhoon-nál nem kell erősebb hűtés.
Pietrosz: este megírom a Typhoon hőfokait.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Ha nem megy azzal, amit vettél, bemész egy boltba, s kölcsönveszel egy gagyi 533-as modult amíg frissíted a bioszt. Legfeljebb nem lesz ingyen.
Az F4, vagy az F5 már támogat egy csomó 800-as 1024-es modult, ha új deszkát veszel, lehet, hogy nem az F1/F2/F3 trió valamelyike lesz raja.
Csak emiatt ne vegyél rosszabb memóriát.
Ha vársz egy hetet, azt is megmondom, működnek-e a DS3-ban alapból a 800-as 1024-es A-Daták. -
ati2
őstag
-
Palika71
őstag
Én folyamatosan olvasom ezt a topikot, az indulása óta, és nem emléxem olyanra, hogy valaki lecserélte volna a DS3(4) deszkáját egy MSI -re, mert nem tudott eléggé tuningolni...
Jók ezek a lapok, nagyon.
Nekem ez az első Gigabyte lapom, eddig csak ASUS -okat használtam.
Stabil is ez, meg gyors is.
Mondjuk, a lap sokkal előbb jött ki, mint a tuti BIOS!
Mert olyan alaplapomra sem emléxem, hogy 2-3 hónap alatt, 6x frssítettem volna BIOS -t!
Vagy csak a Giga -s fiúk nagyon maximalisták!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest