- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Palika71 #1340 üzenetére
Háááát, a HWSW-n nem nagyon zengedeznek a lapról örömódákat, meg külföldi fórumokon se az a nagyon tuttttti.
Nekem pl 430-on mondhatni kis feszemeléssel 0,1V megy szépen a cuccos, de itt szerintem vége is van a ramnak. Azért ez sem rossz egy 6400-as prockótól, illetve egy 667-es ramtól. -
-
-
3P
tag
válasz
Palika71 #667 üzenetére
A memória kapcsán eddig egy teszt miatt [link] inkább a KingMax felé húztam. Miért ajánlod inkább helyette az A-Data-t? A KingMax 800-on jobb időzítésekkel bír, mint az A-Data, de ha van valami nyomos ok, akkorpersze könnyen módosítanám az elképzelésem
.
''Úgy tudom, hogy rendszer telepítésnél gond az 1.44'' FDD hiánya, de erről majd más.''
Tudom, hogy azt írtad, hogy más írja meg, várom is akkor erre a felvetésre az észrevételeket. Már hosszú ideje nem volt 1,44-es FDD-m, s nem is éreztem a hiányát. Telepíteni eddig DVD-ről szoktam (Windows XP SP2-est oprendszert). Itt SATA-s dologról lenne szó? Azaz nem látja a gép a wincsim vagy mi? Eddig úgy tudtam, hogy ez SP2-es bootos XP CD esetén nem gond. Ha kell megoldható, hogy a rendszer egy külön 120-as IDE-s wincsin legyen, csak nem feltétlen szeretném, pláne, hogy csak 1 IDE csati van a DS3-on, ha jól tudom, az meg kell a DVD íróhoz, s a mellé nem szivesen tenném a rendszer wincsit, ha nem muszály.
Tehát akkor a kérdésem az lenne, hogy mi miatt kell FDD a gépbe, ha a BIOS csere win alol is megy? (Nekem semmihez nem kell.) -
GreatGodzi
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- További aktív témák...
- DDR4 RAM modulok
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest