- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Matt23
tag
Sajna még mindíg újraindulgat a gépem abszolut rendszertelenül, de a videokra különösen érzékeny. Mondjuk nem is foglalkoztam ezen bajával már jó pár hete, viszont ma gondoltam egyet és áttettem a sárgából a pirosba a memóriát és láss csodát ment egy darabig, aztán újraindul és vagy 5ször ki is fagyott egymás után, sokszor windows töltéskor, bejelentkezéskor stb. Aztán a másik sárga foglalatba raktam át a memot és ott meg totál behalt. Visszatettem az eredetibe ahol volt és most megint megy. Valaki esetleg hozzá tud szólni a dologhoz? Most a lap (DS3) vagy a memo (Kingmax mars 512, 800-as) a rossz
-
Matt23
tag
válasz
slayer006 #1481 üzenetére
Nekem ilyen vinyóm van, de nem muzsikál olyan jól. Max 20-al másol de inkább lassabban, pedig NCQ, giga meg miegymás is van. Talán azért nem lehet reprezentatív a dolog, mert csak két partícióm van, így kénytelen vagyok vagy a rendszer partícióra másolni vagy onnan másolni.
-
Matt23
tag
Futtattam orthost, semmi gáz nem volt vele, ment minden rendesen. Kiszedtem a kártyákat meg a csatikat tegnap, azóta nem fagyott, de ami késik nem múlik. A videokártyát tudom valamivel tesztelni? 3dmarkok voltak!
Ja, Pietrosz: Nyugi lesz az még több is. A szervízeket egyáltalán nem érdeklik a határidők. Leginkább mondjuk nem a kiskerrel kell veszekedni, viszont a szervízre csak ők tudnak nyomást gyakorolni. Nálam egy lapcsere min. 2 hónap szokott lenni, nemhogy 2 hétA vinyómat is másfél hónapig cserélték, bár akkor egyszer visszajött közben hogy jó. Ugyhogy türelem.
[Szerkesztve] -
Matt23
tag
Hali,
köszi a választ. Mivel nincs húzva semmi sem a gépben, attól még lehet hogy kevés a fesz valaminek?
Most lehet hogy nagyon láma leszek de nem tudom mi az az orthos (vannak még sötét területek)!
Volt mem test, 3dmark03 és 06 semmi probléma nem volt. Viszont tegnap éjjel megint volt egy fagyásom és ugy tűnik hogy a vidkari volt a hibás, de remélem ezt majd meg fogjátok tudni mondani. Most megint filmet néztem és egyszercsak elment a kép, a monitor kikapcsolt mintha a gép is kikapcsolt volna és egy kis ablakban valami olyasmi jelent meg hogy a beviteli jellel valalmi baj van (most hirtelen nem emléxem hogy mi volt pontosan). A gép ugyanúgy ment és csak a reset segített. Ilyet látott már valaki -
-
Matt23
tag
Van egy pici problémám a ds3 lapommal: Kb 2 naponta fagyogat. Az az igazság nem vagyok benne biztos hogy mi okozza, mert vagy netezés köszben csinálja vagy pedig valami videot nézek. Ilyenkor nem reagál semmire csak a resetre, arra is úgy hogy először teljesen lekapcsol és csak pár másodperc után indul el teljesen magától. Amikor fagy sokszor a hang is elakad, és ilyenkor búg a hangfal. Nincs rajta húzva semmi.
Valakinek van rá valami tippje? -
Matt23
tag
Én is hasonlóképp jártam msi lappal. Csak nekem 2szer cserélték ki. Igaz közben amortizálódott a cucc, mert eltűnt egy ide kábel meg az NB ventivédőrács is rá lett úgy szorítva a ventire hogy az nem pörgött, de legalább kicserélték. A 3. lapot már nem mertem belerakni a gépembe, ugyhogy eladtam
Azóta is hibátlanul megy a vevőnél. Nálam az égést feltehetőleg egy új SATA vinyó okozta, amit visszavittem (egy másik üzletben vettem) először nem akarták kicserélni, de mivel náluk is rossz volt (mert addigra teljesen megadta magát) futottunk még egy kört és kicserélték azt is. Azóta sem derült ki hogy mi volt a baja és hogy az tette tönkre a lapom.
Egyébként meg van vásárlók könyve meg miegymás, mintha itt a PH!-n olvastam volna. Érdemes utána nézni és b@szogatni őket! -
Matt23
tag
Megérkezett az új NB-hűtőm a jts-0006. Prezentálok néhány hőmérsékleti eredményt, ami gyakorlatilag idleben mértem. Terhelve még nem próbálkoztam, de olyan sokat ugysem változtatna a dolgon.
Szobahőmérséklet: 28 fok (mielőtt valaki megkérdezné még nem sültem meg)
A hűtő talpa és az alaplap között: 48 fok
A hűtő tetején: 43 fok
Everest alaplap: 40 fok
A ház hőmérséklete: 33 fok
Azt kell hogy mondjam elég jól szuperál a hűtő, a gyárihoz képest biztosan. A felszerelés sem volt nehéz, annyit kellett rajta igazítani, hogy a ventilátort a hűtőborda másik oldalára kellett feltenni (készen volt furat a csavaroknak) és a hűtőt fordítva kellett felszerelni, mert a RAM slotokra is ráért, és csak 1 modult lehetett volna a lapba belepasszírozni. Kicsit el is kellett forgatni a heatpipe részt (ezt könnyen meg lehet csinálni szintén) hogy elférjen a zalman 9500 mellett. Végszóként megjegyezném, hogy szép dizájnos, és a ventinek hangja sincs. -
Matt23
tag
válasz
Pietrosz #555 üzenetére
Náalm a bordához van erősítve a szenzor és garantáltan jól mér. Ha 41 fokos lenne az még simán meg tudnád fogni (rövid ideig a 60 fokos cuccot elviseli a kezünk) de nálam olyan meleg a borda, hogy éget, biztos hogy 60 fok felett van. Te mennyire érzed forrónak a bordát? Szerintem a belső érzékelők valahogy el vannak szúrva, de ez csak egy tipp...
Hirtelenjében megnéztem everestet és 44 fokot ír ki, ami már alapból sem lehet, mert a chip és a borda között nem heatpipe van, így a chipnek minimum annyi a hőmérséklete mint a bordának.
[Szerkesztve] -
Matt23
tag
Igen, ezt én is nézegettem. Nekem is tetszik! Ez a fennt említett hűtő alkalmi vétel lenne. Végülis kipróbálhatom de azért jó lenne egy kört megspórolni vele. És a thermalrigtos sli verziója? Azt úgy néztem elég jól lehet forgatni, csak ugye megint elég nagy. Szerintem nem normális hogy ennyire meleg és tuti megpusztul egy idő után. Én meg valahogy nem hajlok arra hogy gariztassam a lapot, mert akkor volt gép nincs gép. Meg pesten vettem így még plussz utazás is. (Megjegyezném és ez off hogy az előző lapomat 3szor gariztattam
mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa
-
Matt23
tag
Hali,
ha esetleg valakinek van hasonlóval tapasztalata, segítsen!
A lap DS3, a procihűtő Zalman 9500, a kérdés pedig hogy elfér-e a NB-en egy JTS-0005-ös hűtő. Vagy esetleg még a thermalright hőcsöves hűtője jöhet még szőba bár az elég nagyra nőtt. Sajnos valami iszonyat forró a NB-m. Alapból volt amikor 65 fokra is felment (és ezt előlapi panel hőmérőjével mértem) most hogy beraktam mellé egy hihetetlen hangos kicsi ventit ''csak'' 55 fokos.
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged