Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
Sziasztok.
A következő a problémám tegnap bővítettem a gépem és valami nagyon nem klappol.
Vettem Gigabyte GA-965P-S3 alaplapot Core 2 Duo 6300-as procival és 2*512MB Kingmax Mars ramot. Windows szépen fel is megy. Viszont ha telepíteni akarom az alaplap driverét akkor az lefagy és reset után a windows hiányolja a windows\system könyvtárból a pci.sys filet.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Bios-t már frissítettem de nem jött be.
Vagy milyen teszt programot ajánlotok amivel rájöhetek hogy melyik hardware hibázhat.
Lehet az alaplap a rossz?
Minden infót szivswen veszek.
Ja és egyenlőre még nem volt tuning. -
pap
senior tag
válasz
Anonymus23 #893 üzenetére
Na majd ma kiderül lesz-e mit szétosztani.
-
westlake
félisten
965g-ds4 rev2
[link] -
Pietrosz
addikt
Én ma vittem vissza a DS3-at garoztatni, remélem nem fognak szarozni, mert nem látszik rajta semmilyen sérülés
Azt mondták péntek körül már ''kész'' is lesz. Remélem is
-
prmcsk
addikt
Azért ne gondolja senki, hogy bárminek esetleg odáig kellett folynia.....
Műszaki ember vagyok és tudom, bármi kaphatott bárhol valamit, nem biztos, hogy az
az alkatrész megy tönkre közvetlenül. Egy láncként kell elképzelni a felépítést és
bármelyik szem szakadhat......Ezért nem biztos az sem, hogy a tranyócserével helyreáll
a lap, ez lehet csak a vég volt.
Ezt senki védelmében írom..... -
Anonymus23
veterán
Ez mekkora LOL!
Miket ki nem találnak már a szervízesek!
És odáig hogyan ment el a paszta? Vagy nekik komplett rajzuk van az adott alaplapról, és tudják, hogy az a kondi ott valahol a proci körül végződik?
LOL és ezerszer is LOL
Nekem anno (máshol) egy GF4Ti4600-ost cseréltek be, mert amikor a hűtőt buheráltam véletlenül leütöttem róla egy kis alkatrészt, és utána a kártya érdekesen viselkedett, amikor bemelegedett. Akitől vettem boltos gyerek visszaforrasztotta, de nem igazán sikerült megjavítani, vitte vissza a nagykerbe, cserélték minden szó nélkül, még a forasztás sem tűnt fel, mondjuk ügyes keze van a gyereknek és nem volt feltűnő.
Szal no para, én visszamennék a helyedbe és megmondanám, hogy a meséjükre aludtál egyet, mert gondolod azért meséltek, mert látták rajtad, hogy fáradt vagy, és alvásra van szükséged, de mostmár kialudtad magad, és gyorsan cseréljék ki a lapot, mert minden pénzbe kerül, az is, hogy te ennyiszer járogatsz oda!
Jah még egy, nemrég hűtőt cseréltem és az előző alkalommal kicsit több ezüstpasztát tettem rá, és jutott a proci oldalára is (hiába no este 11 körül már nem olyan friss az ember), de semmi ilyesmi nem volt. Azóta is megy szépen proci+lap is! -
prmcsk
addikt
Egy ép lapról valaki írja már be a tranyón lévő számokat.
-
pap
senior tag
http://kepup.extra.hu/index.php?pb060130.jpg
[Szerkesztve] -
pap
senior tag
Az a szar bass....meg,hogy benne van a garipapirban,hogy a gari vesztés okai:fizikai sérülés mint plul:égés,repedés,törés garanciavesztéssel jár.
Büdös életben nem tudom bebizonyitani hogy jól csináltam mindent és maga szar volt a tranzisztor mikor már kjött a gyárból
vagy egyszerűen csak annyira csúnya vagyok hogy nem garizták be
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
rá kell csapni az asztalra...
nekem is ugy csereltek ki az x1900XT-t 1 böl....
1ebkent 2 hét... mondom nyadat
[Szerkesztve] -
-
pap
senior tag
Sikeresen leégettem egy 0 perces s3as lapot.
ötlet valaki?
Ha valaki betudja gariztatni az aquaba felezünk a 33k-n
[Szerkesztve] -
-
DeepDish
őstag
Hi!
Venni akarok S3 lapot es kerdesem az lenne,van e ebbol tobb rev verzio ? -
Gorneck
legenda
Csini: [link]
-
ati2
őstag
A 2288-tól érdemes elolvasni ''bingo13'' hozzászólásait a jövő heti bios-okról
: [link]
''It was fixed in the F8B on 10/23, only issue was that the PCI-E lock did not work correctly so your hard drive image was subject to being destroyed. The F8D fixed the PCI-E issue but broke the X-FI recognition again. The F8F I have been using the last couple of days works correctly and if QA passes it this evening (tomorrow morning Taiwain) then it will be released.''
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Ma újítottam egy ilyet is:
Régi vágyam volt már egy ilyesmi cucc
Szóval erről megy -
Pietrosz
addikt
Tesztelés a halott DS3-on
[link]
[link]
És a végleges helye:
[link]
Ez egy 4 centis YS tech venti TTS-től. Nos a jó hír az, hogy idleben teljesen langyos marad, csak orthos alatt melegszik jobban, de ahogy írtam, ott is sokkal jobb a helyzet. Tulajdonképpen most load alatt is hidegebb, mint venti nélkül idlében. Nem tudom mennyire látszik, de ilyen vékony, de merev ''izé''-vel kötöztem rá a bordára, amit a vezetékek összekötésére szoktak használni.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Felkerült a venti az NB bordára
Annyira nem lett hideg, mint a 6 centis ventivel, ezen mondjuk nem lepődtem meg
Most kb 15-20 másodpercig simán rajta tudom tartani az ujjamat, eddig meg égetett rendesen első érintésre. Hogy ez hány fokot jelent azt nem tudom, de már nyugodtabban alszok
464-es FSB-n mindez. -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #809 üzenetére
Assetom mit szerenél állítani?! Lehet csak az időzítéseken kéne lazítani...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #808 üzenetére
Ha meg van, akkor rá van írva. Amúgy az oldalukon mindent megtalálsz...
1.8v-2.1v-ig lesz sztem. Kérdés mennyi kell neki majd a stabil 800as működéshez és milyen időzítésekkel...fix értéket nem szoktak a gyártók megadni...
Nálam a Geil Ultrának 800mhz-hez és 4-4-4-12-auto-hoz 2.0v kell. Másik lapban már +0.1v.
Szal nem kell elvetni az Asus lapot. Komolyabb tuninghoz kellhet csak a 2.3v. No meg azt se tudni mennyit lehet adni a p5b-e-vel... -
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #805 üzenetére
Mondtam...
Value nem biztos gyárilag bírja a 2.3-at... -
Gorneck
legenda
Gskill-nek is kell kraft: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #800 üzenetére
Én is, de nem ez volt a kérdés...mit állítottál mikor feszt és társait emeltél?! Sztem vmi többet kapott, mint kéne.
Cmos clear? Ramok nélküli boot oszt visszarakni?!
Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest