- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
BTR5 -tel a Periodic Audio Beryllium elég jó szinergiában volt, ahogy az olcsóbb UrbanFun YBF-ISS014 is.
De bringához én most csakis a Bose Ultra Opent tudom ajánlani maximálisan lelkesen. Nem izolál, nem blokkol, zenél. Kellő erővel és minőségben, lelkesebben veszem elő a vintage Francesco Moser single speedem bárhová, mintha ott sem lenne, csak zenével aláfestve.
-
stellaz
veterán
Zajos utcára én csak és kizárólag bazi jó izolációval rendelkező fülest vennék, minden más önmagához képest gyengén fog szólni a zajban. Bringához mondjuk meg inkább hátrány a túl jó izoláció. Lehet bringához jobban jársz egy tws fülessel pluszban. Utcára pedig Etymotic er3se és er3xr füleseket bátran ajánlom, nagyon jó passzív izolációja van, szivaccsal alázza az anc-s fülesemet is és megbízhatóan jól szól minden műfajon. Igaz, rock és metál nekem semmin nem szól elég dögösen, csak koncerten, de ez az én egyéni problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest