- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
insyde5 #94270 üzenetére
Kb. lehetetlen kuildetes. Nem tudja ugy rahuzni, hogy az megfeleloen ra zsugorodjon. Ami ramenne a fules felol az tul nagy atmeroju lenne - amit meg alulrol (esetleg a csatlakozo felol) huzna ra az nem csak az egyik agra szorulna ra.
Itt szerintem nem lehet a vissza hajtom majd ott atbujtatom modszerrel operalni, ahogyan a buvesz trukkokben meg a bilincs levevos videokban latni.
-
Remus389
veterán
válasz
insyde5 #93766 üzenetére
Látom ez réz, biztos melegebb hangot ad.
Én alapvetően elégedett vagyok a jelenlegiekkel, kiegyensúlyozott hangjuk van, gondoltam egy olcsó tartaléknak, vagy összehasonlítási alapnak jó lesz amit patomi linkelt. Az sem kizárt, jobban fog tetszeni (amit kétlek, de ez csak akkor derül ki ha itt lesz), az is lehet egyenértékűnek ítélem majd, vagy rosszabbnak.
Ugye ami nekem van az kevert réz-ezüst, amit rendelek, az réz ezüst-tel bevonva. A full-réz nekem kevésbé ... meg olyan rózsaszínes
-
-NoVa-
veterán
válasz
insyde5 #93691 üzenetére
Csak a 4.4-el használom, formátumra, kényelemre, könnyűségre nekem jobb kompromisszum, mint a drágább Effect Audio hangban kicsit többet, kényelemben sokkal kevesebbet nyújtó vastagabb, nehezebb kábeleimmel.
A&K SR35-ről, Cayin RU7-ről megy általában, ezekkel áll össze igazán jól (épp ezért nézem az A&K HB1-et is, tudom, hogy nem mindennel szereti mindenki, műanyag, drága, de egyelőre minden más BT forrásom is csalódás hozzá a drótos megoldásokhoz képest :) )
Még az ifi Go Pod áll a legközelebb a jóhoz, de az is inkább az első generációval van jobb szinergiában:
-
-NoVa-
veterán
válasz
insyde5 #93680 üzenetére
Bővebben, most volt időm megfogalmazni.
Eleinte ifi forrásaim voltak, jók, de... Míg pl a Go Blu és a Go Pod remek az első generációs Xelentoval, a kettessel sok a színezett mélytartomány. Fárasztó, hosszú távon hallgathatatlan. Azért vettem a BTR15-öt, a Go Blu után kellemes felüdülés volt a színezetlenebb hang. Egy gond van vele, mindenben visszafogottabb. Szűkebb a tere, lágyított a basszus, nem hozza ki a fülesből azt az erőteljes, átható és mindent kitöltő hangot, amit szeretek benne, és inkább a Sony XM5-öt veszem elő BT-s mászkálós zenélésre, mint ezt a szettet.
A Q15 nem szenved ilyen hiányosságoktól, de egyfelől az nekem asztali forrás, nem zsebrevágós méret, másrészt az a kis dongle ott a jobb szélen olyan koherens egésszé áll össze a Beyerrel, amire a Q15 sem képes. A Cayinnal nem eszközt, hanem zenét hallok, kerek egész, a FiiO picit szárazabb, picit digitálisabb, USB-re dugva is. Hiába a többletteljesítmény, nem profitál belőle a Xelento.
Na ehhez képest próbálom én is eldönteni, hogy használnám-e a BTR17-et, vagy az is csak egy kihagyható lépcsőfok, és inkább próbáljak ki egy A&K HB1-et. Még érlelem a dolgot, ahogy iBasso DC Elite-t sem vettem, és az RU7-tel is vártam vagy fél évet.
Persze minden forrásomra jut egy adag jó párosítás is, ez most csak a Beyer szemszögéből szubjektív. A G7 + BTR15 együtt pl remek, a Q15 meg fejessel, earbuddal az asztalon teszi a dolgát jól.
-
válasz
insyde5 #90570 üzenetére
Az RE600-ból a simát hallottam, nem az S-t, az egy kiegyenlített hangképű füles, az egyik legjobb DD ami a fülemben volt. Hangszeres zenére, jazz-ra való inkább, tuc-tuc és bumm-bumm nem a terepe, jah és nagyon kényelmes.
Az IE200-at nem hallottam, de általában az Senn-ek V karakerűek (és túlárazottak)
(#90569) mzso Többnyire DAC-al vannak, és találni jó hangút közöttük, én a VE párezer Ft-osát hallottam, az simán hozta egy közepes telefon színvonalát (egy telefonban sem a DAC az, amire óriási energiát fordítanak a gyártók...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest