- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82705 üzenetére
Itt a narancs-okker egy közepekben kissé telített, talán kissé harsány darab, eléggé melléhangolt mély szekcióval (100 Hz alatt van ahol 5 db eltérés is van)
A sötétkék (középső) jónak néz ki, jó helyen van a kezdeti emelkedés is, a közepei is kellően jó helyen emelnek, talán kissé mélyszegénynek érezhetik egyesek, de mindenképp feszes, gyors mélytartományról árulkodnak. Itt számomra jó a 10 kHz-es lefutás is, 10-20 kHz között erősít, na ez egy részletesség formájában visszaköszönhet...de minimum analitikus...
Az alsó klasszikus V (ami nem baj) de ez a középtartomány sokaknak igen harsány lehet...különösen azért, mert itt a középsugárzóknál van egy kis eltolódás, ami rányomhatja az egész hangképre a bélyeget ( 2 és 4 kHz-nél 3 db)....bár lehet a csinnadratta miatt nem hallatszik...
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #82642 üzenetére
Az IP egy szabvány, amihez be kell vizsgálni a terméket, aminek nem kis költsége van(több ezer $). Ezt egy kb. webshop gyártó nem fogja kifizetni, főleg hogy beleenne a profitba nem kicsit. Szóval ezek kivétel nélkül kamu hasra ütés beírások.
Pl. távolságra írhatja az elméleti maximumot, arra gyak. nincs szabályozás itt se. Olyan ez mint a 40kHz meg a hasonló paraméterek, amik pusztán papíron semmit sem jelentenek. -
norbert1998
nagyúr
válasz
-NoVa- #82635 üzenetére
Teháát, ha ennyire mondjátok, hogy nem felel meg semmi a kéréseknek, akkor az
Edifier TWS1 (8(6) óra+3 töltés tokból, IPX5, 33 dollárért)
es a
Syllable S101 (10(7-8) óra+3-4 töltés tokból, IPX6, 35 dollárért)is egyaránt felejtős?
-
-
Brainwashed2
tag
válasz
-NoVa- #82557 üzenetére
Hello!
Visszaolvasgatva par bejegyzest, hatalmas ketelyem tamadt az ujdonsult otletemmel kapcsolatban, miszerint ismetelten konkakthibassa valt fullhallgatomat egy TWS fulesre csereljem.
Eddig altalam hasznalt, emlitesre melto peldanyok egy VSD3S es egy Fiio EX1 (ez utobbi szenvedett komolyabb belsoszervi serulest). Mindkettovel meg voltam elegedve a zeneim fogyasztasahoz (jazz, blues, metal, elektronikus, minden).
Ugy olvastam, hogy relative ertelmes aron emlitesre melto megszerzheto peldany amivel kapcsolatban az embereknek (pozitiv) tapasztala van, az a Jabra 65T. Egyik kerdesem, hogy szerintetek az elobb emlitett vezetekes fulesekkel osszehasonlitasva elfogadhato minoseget tudna szolgaltatni a 65?
Masik, valakinek volt mar dolga az Aria nevu termekkel? Nyilvan az ez is hasonlo szempontbol erdekel.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #82554 üzenetére
Szerintem az 100$ alatti füles el fog tűnni idővel, pusztán abból a megfontolásból, hogy ahogy a jack eltűnik, úgy ezek vásárolóközönsége is lecsökken, így kevés vásárlóval nem lesz fenntartható az alacsony nyereség, kevesebb cég tud megélni belőle és így tovább. Ez a logikám a dologban.
-
Breki
veterán
válasz
-NoVa- #82519 üzenetére
nonszensz ez a felfogass a jogtalan törölgetés!!!
nem ajánlottam vakon semmit egy tippet adtam ami esetleg jó lehet, ha utánanéz
és nem játszok senki pénztárcájával szerencsejátékot,Egy csomóan jönnek be ilyen kérdéssel ebben az árkategóriában, de semmi választ segítséget nem kapnak
csak megy a terelgetés a drágább 60 ezres fülesek felé.Érdekes Xiaomi Redmi Airdots-t lehet így ajánlgatni pedig többen leírták, hogy nem túl jó minőségű telefonálás közben. Én pedig napi szinten használom Blizwolfot és teljesen jó minkét irányba.
-
válasz
-NoVa- #82483 üzenetére
Én a CX300II-ról nagyon rikán ajánlanám a Tenore-t... előbbi egy mocsaras mélyekkel rendelkező füles, utóbbi meg egy eléggé kiegyenlített. A nagytöbbség jó eséllyel szájat húzna rá... Sokkal inkább az E50 az, ami hangképben hasonlóbb. Régen az E10 is az volt, de változtattak rajta és kiegyenlítettebb lett.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #82424 üzenetére
Én egy műanyag betétet látok az AS16-nál, ami akusztikus kamraként funkcionál, tehát csövezés nincs, ábrán sok mindent lehet.
A csövezéssel az a probléma, hogy azt kizárólag kézzel lehet csinálni lehetetlen géppel, és elég nagy a hibalehetőség, így a tömegben gyártott sok BA szinte minding valamilyen kamrát használ. -
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82424 üzenetére
Hát magának a csövezésnek nem sok értelmét látom damper nélkül, de pl Chan mester az Empire Ears tulaja épp damper nélkül tervez minden fülest...egy példa, hogy lehet úgy is...nyilván csőátmérővel operál ekkor...
Azt akkor látom hogy egy klasszikus 22955+29689 és 31736 duplikálásáról van szó, így akarnak nagyobb hangot...nem rossz az elgondolás, nyilván azért itt már kell kapacitor és rezisztor....különben gerjednek rendesen...
Annyival nem maradhat el minőségben a kínai csoda koppintás az eredeti knowlestől, tehát adva van egy viszonylag normális kiindulási állapot...hogy mi sül ki belőle azt te hallod...
Minden esetre 16 armatúráért , házért, madzagért, illesztékért, csomagolásért együttesen ennyit kérni valóban elképesztő, nem is igazán értem a koncepciót, hiszen nyilván nem 100 milliós nagyságrendben gyártják őket...még talán arra gondoltam, hogy az armatúra gyártásnál az induláskor nyilván kellett bizonyos idő, mire a termékek minősége állandósult és a kezdeti daraboknak kellett vmilyen szerepet szánniuk...
-
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #82359 üzenetére
Igen nem mindegy. Én csak edzéshez használom, így valamivel gyorsabb a málás.
De vannak különböző típusúak hosszabb rövidebb élettartammal, de lényeg hogy pár hónapot bír aztán nem árt cserélni. Nyilván aki jobban izzad vagy mozgáshoz használja annál nem lesz hosszú életű és jön a DIY. -
Breki
veterán
válasz
-NoVa- #82215 üzenetére
Köszi ez már korrektebb hozzászólás.
De ha jól tudom előbbi vezetékes a másik pedig Bluetooth füles. A kérdések pedig 10.000-es árkategóriájú twsről szóltak.
Szerintem először idéztem a rendeljkinaitról, bár lehet ebben tévedek
Viszont, ha jól tudom neked is van Blitzwolfod, ezért fura nekem amit írsz. Konkrétan nálam egyáltalán nem szakadozik mozgás közben, sőt másfél órás telefonbeszélgetéseket bonyolítok le úgy, hogy egy két szobával arrébb is vagyok közben, és direkt rákérdezve nem tapasztaltak minőségromlást. Ezenkívül tv-t is sokszor hallgatok úgy, hogy erkélyen vagyok és rajta keresztül tökéletesen jön a hang. Nekem a hangminősége és kidolgozottsága is pozitív csalódás, csak azért hozzatok 1 more-t mert nem érzem elég stabilnak és félek, hogy kiesik.
És szerintem az 1 more-ra se lesz jellemző amit leírtál.
És nem nektek kell ajánlgatni, csak ne legyen már ez a fensőbbséges kötözködés, ha valaki ajánlani mer egy Kz-t vagy egy BlitzWolf-ot, mert tetszik neki. Mondjuk ez pont nem neked szól, mert bár nem értünk egyet, te mindig korrekten válaszolsz.Szerintem ezek nem rossz termékek, nem csak az árához képest, de azért is. Én elfogadom, ha valaki 40.000-ért vesz pl egy Jabra-t és ahhoz képest nem tartja jónak, de ti is fogadjátok el, ha valaki ennyiért keres és több hetes használat után is meg van elégedve vele.
-
capulet75
addikt
válasz
-NoVa- #82215 üzenetére
Sajnos itt van a kutya elásva. Végigolvastam csomó rewiev-t, néztem BT playereket, plusz ugye füleseket, és vagy a minőség sz@r, vagy lutri, vagy a hang olyan, amilyen. Ugyanakkor vehetek egy ZERO AUDIO ZH-DX200-CT ( minden teszt az árkategóriájában kb hű+ha-nak írja le ) + forrásnak mondjuk egy Fiio M3K-t, és az egész hóbelevanc 30k alatt van. A forrásra esetleg jöhet még tipp, bár az egy másik totyik azt hiszem.
-
Pierre75
senior tag
válasz
-NoVa- #82185 üzenetére
Nekem az E10BT kábelével nem volt gondom, a BT modulja döglött be 3 héttel a gar. vége előtt. Ami az amazon vásárlói visszajelzések szerint is a vezető meghibásodás.
Telefonnal és tablettel atom stabil volt a kapcsolat, de a notebook-kal voltak megtorpanások. Közel max hangerőn volt hallható (halk).
Egy új világ volt utána az RHA T20, nagyon nem egy árkategória, de óriási volt a hangminőségben is az ugrás (még az én botfülemmel is). -
H0r1
tag
válasz
-NoVa- #82167 üzenetére
Persze, a napszemüveg is ér
A fülest sajnos garancia miatt kell választanom, a szemüvegességem meg adott, de tény, hogy a sima normál szemüvegek szára vékonyabb mint a napszemüvegeké
A Te fülesed esetében ha jól látom a vezeték megy el, vagy ott megvan "keményítve" a vezeték és amiatt ilyen a formája?
-
H2o-pok
senior tag
válasz
-NoVa- #82155 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a KZ ZSN pro, 13nap volt. Hozzávaló bluetooth pedig 9nap,ma jött meg. Azért az nem rossz. A CCA+bluetooth is uton van, tracking szerint az is itt lesz hétfőn. Ezek most rohadt gyorsan megjöttek.
1 hónapja 1 BT modul 8 nap alatt vokt itt. 8év alatt ez a rekord.
Persze van + 7-8 termékem ami mind 4 hetes és még sehol. Mind alis. -
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82146 üzenetére
Kösz...
na erre az 5 dB-es max kilengésre 10 kHz-ig kíváncsi vagyok...
Kék egy teljesen szokványos frekimenet, nagyjából harman görbe szerű, nem szoktak ilyen (piros) frekimenetek lenni fülesnél (fejesnél is ritka) szerintem baromi lapos lesz és visít...vagy nem ilyen lesz....
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82143 üzenetére
Sem chrome-on, sem exploreren nem látok semmilyen kicsinyítéssel, nagyítással dB értékeket...tehát számomra ez a grafikon kuka...illetve szeretném látni a piros hangkeltőt, mert baromi egyenletes, még ha 3dB-s a smoothing (mai gyakorta leőfordul, de én szeretem 24dB/ oktávban megtekinteni a dolgokat...
Ajánlj vmi böngészőt ahol ez látszik...
Darvinya: Ezek Knowles armatúrák, 31736 nekem is van itthon....a másik lesz a középért felelős, a dwfk-ról van szó, Piotr is nagyon szereti...így első blikkre elég minőségi anyagokból építkezik a Fiio, nyilván a végeredmény mindig elég kérdéses náluk...
A db (dB) - ről és a helyesírásról meg....na hagyjuk...
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82134 üzenetére
Hasonló eredmény?
Viccelsz?A piros egy nem létező teljes egész, ami nem biztos hogy hallgatva jó....de persze szerintem nem igazán összehozható...
És hol vannak a db egységek...nem mind1 hogy egy vonás 1 db vagy 10....
Marketing vicc az egész...persze csak kotnyeleskedek...hiszen berylium és Knowles....
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #82033 üzenetére
Egen...de még az is jobb, ha így minden paraméter egyezik...
Mert valljuk meg őszintén, rendkívül széles skálán mozog az zenei ízlés, a hallgatott zeneszámok milyensége és légfőkébb minősége...most a lejátszóról már nem is beszélek, de azt hiszem (talán?) az sem igazán mind1
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
-NoVa- #81977 üzenetére
Szervusz!
Vásárlás előtt állva érdeklődnék!: Olcsó, de azért tűrhető hangminőségű bluetooth sport fülest tudnál ajánlani? Amely minimum 4-5órán át bírja a lejátszást, és vagy nincsen liffegő része vagy ha van is, az hiába kopog a ruhán, dzsekin az nem vagy alig hallatszik bele a zene hangjába. Természetesen intenziv futás/terepfutás során sem eshet ki a fülből. Álltalában vízállóak. Lehet egy vízálló fülesnek egyáltalán jó hangzása?
Használsz sport fülhalgatót?Köszi!
-
Yofej75
aktív tag
válasz
-NoVa- #81936 üzenetére
Nem értem, hogy jövök képbe Ferrari vs 100$ összehasonlításban.
Amúgy meg nem a gazdagság a lényeg. Van aki elissza, más gyakran étteremben eszik, a harmadik imádja a csillogást...valamelyik pedig milliós fülhallgatót vesz - mert az a "hobbija". Ez nem csak gazdagságtól függ. Szerintem. -
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #81879 üzenetére
Vannak erre grafikonok...láttam...változik...nem keveset...füleg a dinamikusoké...
Én kb 50 fülest, fejest járattam be, a legbrutálisabb egy soundmagic fejes volt, ott konkrétan először nem volt zongora és hegedú Bach zongoraversenyén.
200 (!) óra után indult el a fejes...
-
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #81666 üzenetére
Nem felbontás, nem részletek, nem basszus....és sorolhatnám...
A TÉR....na az más...alapjaiban minden BT eszközön....ezen egyelőre LDAC, APT-X-HD sem sokat segített (keveset igen) de messze még a normális térmélység és magasság...szélességet mindegyik kodek csinál neked, a többi dimenzió a kemény dió...
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81666 üzenetére
"az a 2x-es újratömörítéssel előkerülő még egy rétegnyi algoritmikus hiba a hangban"
Apple+AAC(iTunes/Apple Music) esetét kivéve minden esetben 2x-es tömörítés van, ezt BT-vel kb. elkerülhetetlen.
Maguk a Codec-ek is máhogy működnek más-más karakterisztikával rendelkeznek, az AptX-HD-t (+ami DSP-t ráraknak) nagyon könnyű kiszúrni emelt mély mosott magas miatt, az LDAC számomra jóval kellemesebb, kevésbé színezett. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81599 üzenetére
Én majdnem hogy előrendeltem októberben BTR3-at és december óta nem foglakoztam vele, az addig az app szinte semmire nem volt jó max. dísznek, és semmit nem tudott abból amit írtál. Ugyhogy majd ránézek megint.
Hozzáteszem a ES100 is elég félkész SW-vel jött még 1.5éve, és úgy 1év kellett, a mostani állpothoz.
M0 se volt más, de az maradt a száraz hangú élettelen. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81593 üzenetére
100€ szokott lenni stabilan erre jön még a szállítás. UK és DE Amazon szállít M.o.-ra.
Amúgy én még 80+$-ért vettem a BTR3-at, mostanra sokat esett azért, talán nem véletlen.A különbség első sorban a hangzás, az attól függően mivel hallgatod, nagyobb vagy kisebb, pl. az U6-ot már limitálja a ES100 is, de érezhetően kevésbé mint a BTR3. Az tudom mondani, teljesen kb.-ra, hogy fülesben, olyan 150e-ig el lehet menni vele gond nélkül, míg a BTR3 már 100e alatti fülesnél limitáló lehet, szerintem az XBA300-am se hajtja ki eléggé. Ez fejesnél ugye még lejjebb tolódik.
A ES100 balanced felépítése(nem a kimenet) azért sokkal jobb teret ad mint a BTR3.Én személy szerint nem vagyok árérzékeny, ezért is van meg mind a 3 LDAC képes eszköz, de megértem, ha tényleg ennyire számít akkor a BTR3 jobb választás lehet, egy 50e körüli füleshez és nem szándékozol sose feljebb lépni, illetve fejessel se használnád.
Az app pedig nem csak EQ, hanem tényleg sokkal több. Zavar a led? Kikapcsolod. Kis vagy nagy elánállásra akarod váltani? Megteszed. Codec-et akarsz váltani? Semmi gond. Buffer hosszt állítani, USB DAC-ként használni PC-n, mit csináljon töltéskor, filterek, oversempeling. Ebből semmit se tud a BTR3. Cserébe tud NFC-t és fém háza van, jobban néz ki és olcsóbb, ezeket tudom előnyére felhozni. Sokkal gyengébb a Fiio SW támogatása, elég körülményes az FW frissítés, amit meg kell csinálj, hogy értelmesen működjön. Végig tudom írni a pro kontrát, de végső soron te kell eldöntsd, hogy megéri-e. Nekem igen, másnak simán lehet, hogy nem.
-
tknof1871
őstag
válasz
-NoVa- #81560 üzenetére
- Ha jól megmarad a füledben, akkor jó, ha nem, akkor nincs megoldásod, nem való neked
Üdv!
Csak azért mert nekem nagyon bevált a Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear Sports Earphone Bluetooth Earbuds Youth Edition de ez ugye zárt, több órát fent/bent van és amikor leveszem akkor érzem "vizesre" izzadt a külső hallójáratom. De nagyon tetszik hogy jövök megyek a PC-től/telefontól el aztán vissza és közben szól a zene van szöveg (pl valami podcast).
Eddig csak IEM-t használtam. Ez tényleg egy "ugrás a sötétbe"? Tényleg zéró támpont, semmi ami bejósolná illeni fog e a fülembe? Nekem pl. az IEM fülhallgatóknál a Large/nagy méretű fenyőfaszerű szilikon eartips ami leginkább bejön, utána már kicsit kevésbé de a Large/nagy harang szilikon eartips de azok nekem egy idő után kezdenek kilazulni, kicsúszni. Ebből semmi nem következik egy ilyen Airpods szerű jó lesz-e a fülembe?
Nem tudom Xiaomify youtuber vlogger mennyire hiteles mert rajta kívül még 2 techcsatornát nézek. Nekem hitelesnek tűnik. A Xiaomi Neckband Earphones - Better than the Xiaomi Air dots?? - Youth edition videó alapján nekem megtetszett ez a headset és az ára még elfogadható de már felszisszennék ha nem működne a fülemben. Kb. 45 USD. BTW nem tudom árban ez tényleg jó, ár/érték arányban rendben van-e.
-
Tulku
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
-NoVa- #81545 üzenetére
Ez a cucc nem megbízható, viszont van neki egy fasza összehasonlítós oldala bt hangszórókhoz: http://switcher.oluvsgadgets.net/
A véleményével nem mindig értek egyet (a K3003-at pl. lehúzza, pedig parádés füles), de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy komoly munkát tesz a videóiba. -
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #81545 üzenetére
Meg sem nézem, egy komoly head-fier tesztelte a fülszimulátorokat és ezt az izét kifejezetten nem ajánlja, mert hamisan mér...
(Hardver spoiler részt bontsd ki...érdemes...)Ennél már az én esztergált kamu coupleremnek is jobbnak kell lennie...
A mérés - mint objektív és nem a hangképet elemző - ügy elég komplex és költséges....
-
Breki
veterán
válasz
-NoVa- #81097 üzenetére
Most látom, hogy már írtál a fülesről, kár, hogy csak most találtam meg.
Ezt a villogást meg lassúságot azóta is tapasztalod?
Nekem szerencsére nincs ilyesmi pedig öt eszközhöz kapcsolódhat.
Meg ez a sorjásság sincs ennyire szórás lenne a minőségben?
Ami nekem negatívum, pl futásnál félnék, hogy kiesik, nagyon kizárja a külső zajt (most tv-t nézek vele űgy hogy mellettem nyírják a füvet), kocsiban közlekedésben így veszélyes szerintem, illetve a tokjával sokszor megszenvedek mire kinyitom.
A válasz jöhet akár privátban is mielőtt valaki megint kitalállja, hogy reklámozni akarom.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81406 üzenetére
Az hogy úgy váltogatják a beszállítót mint egyesek az alsót (2hetnete
) azért elmond valamit.
Jelenleg ez a termék tőlük nem létezik, előrendelés van, bármilyen review elég "vicces", aka hazugság.
Ugye előrendelés van, ha elérik az 1000 darabot akkor küldik tovább az OEM-nek, hogy ennyit kérnének, különben addig le se adják, mert buknak rajta, ha nyakukon marad, így nyomják le az árakat amennyire csak lehet.Ezért drágább a már létező ugyanilyen, mert ott bizony berendelték előre és próbálják a befektetést megtéríteni jelenleg.
A problémám igazán az, mintha a BlitzWolf valami márkának lenne beállítva, mikor csak kikeresnek egy random beszállítót Alibabán, és megrendelik náluk, ha már megvan az előrendelés mennyiség. Semmilyen konzisztencia vagy minőségi nincs, amit a random generátor dob és kész.
-
törölt tag
válasz
-NoVa- #81262 üzenetére
Alapból 32bit 96kHz és Optimal kapcsolat van a telefonon, de ha leveszem 16/44.1-re, Balanced kapcsolatra (660kbps) és feltolom maxra a buffert, akkor is akad. Nincs céges AP, a buszmegállóban is akadt, ahol kb 30-40 méteren belül semmi nincs, amit ezt a frekvenciatartományt használná. Illetve nem testmozgástól függ, mert ha állok egy helyben, vagy ülök a buszon, akkor is megeshet.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81190 üzenetére
Mivel pont azért használok IEM-et, hogy kizárjam a külvilágot, így ki van kapcsolva minding.
Van működik, nincs semmi késés nagyon gyorsan kapcsolható, van jó pár beállítása(voice fókusz), de kb. ennyi. Kicsit halkabb maxon is mint a Bragi, és a Jabra azok erősítették mikrofon hangját azért. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81187 üzenetére
"nem szívesen dobol az ember, nagyon hangos."
Galaxy Buds-on nem vészes szerintem, alig zavaró, vagy legalábbis a gombok sokkal fájdalmasabbak sajnos. Mint írtam a dupla nyomás meg bűvészmutatvány kb. Mivel a Bragi-n volt auto pause ha kivettem, így szerencsére nagyon nem kellett használni egyáltalán. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #81176 üzenetére
"sokat talán nem lehet rajta rontani gombbal"
Abba gondolj bele, hogy egy gomb megnyomásához erőt kell kifejtetni, így vagy belepasszírozod az egészet a füledbe, vagy megtámasztod az egészet a maradék ujjaiddal, hogy ne kelljen az előbbit átélni. Ez külön vicces ha egyforma kitapinthatatlan gombok vannak és 2x kell megnyomni valamit gyorsan egymás után, sok szerencsét hozzá.
Az érintős összességében kellemesebb, és barátságosabb. -
H0r1
tag
válasz
-NoVa- #81097 üzenetére
Köszönöm az írásod!
Pont most akartam írni, hogy 30 ezer körül tud e valaki ajánlani valamilyen BT fülest főleg edzéshez (Jabra Sport Coach volt, kurvajó, de egyébként a support és az anyaghasználat szar, Telekom visszavásárolta inkább)
de az Fye5 tök jól néz ki! Megvárom, hogy megkapd. Írnál róla utána?Köszönöm!
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #81035 üzenetére
Én is komoly kompromisszumot kellett kössek...jelenleg TWS füles és egy telefon a cuccom...
De...
Előhúzom a skatulyát kiveszem a füleseket és kb 3 mp múlva hallgatom a zenét...se drót, se bekapcs, se egyéb ügy...ez nagy szó...A minőség kompromisszumos, de még épp elfogadható...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest