Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
errorcode06 #83823 üzenetére
Ez egy jo otlet, folyamatban van egy jofele Type C fules felkutatasa, kivancsian varom a tapasztalataidat!
-
-
Yeffy
veterán
válasz
f4lcon #83755 üzenetére
Ertem, koszi. Akkor nem egy budget/noname szutyok.
Rairok az emlitett forumtagra.Mondjuk kozben latom, h valami 4000+ ember velemenyezte 4.3-ra, vagy mennyire a termeket, sz'al olyan rossz tenyleg nem lehet.
Meg azt is latom az oldalukon, h jon a 75t is, o mivel tud tobbet? Jobb aksiido, ahogy nezem?
Noise cancellation-t ez a 65t tud? Nem latom emlitve az oldalan, viszont buszon jol jonne. Vagy, ha ugy alakul, h csend kell a fuleimnek.
-
Yeffy
veterán
válasz
f4lcon #83753 üzenetére
Koszi a valaszt!
Nem ismerem ezt a markat, o megfelelne a kriteriumainak? A weboldala, illetve az altalad kuldott link alapjan jonak tunik, mondjuk ujonnan van ara, lol.
A nagyobb hangeron valo hallgatas gondolom jobban szivja ezeknek is az akksijat, nem?
Jelzi valahogy, LED-del, vagy hanggal, ha le fog merulni? -
Yeffy
veterán
Udv ujra a topiknak es lakoinak!
Multkori "talalkozasunk" soran remek tanacsokat kaptam, amit ismetelten koszonok, megvagyok elegedve az ajanlott SoundMagic fulessel!
Most hasonlo lenne a kerdesem, de vezetek nelkuli kivitelben. Itt lehet wireless fulesekrol is kerdezni? Nem talaltam neki kulon topikot, csak fejeseknek.
Ha igen, akkor a kriteriumok:
- vez. nelkuli fulbogyot keresek, elsosorban mobilhoz, de nehanapjan laptopomhoz is csatlakoztatnam
- V hangzassal, kisse (de nem tulzoan) kiemelt mely-jel (vajon igy kell irni? lol), szinten elektronikus zenekre elsosorban
- kulfoldon elek (UK), igy itteni valasztekbol szemezgetek
- kb, nem tudom £100 (~38k HUF) korul mennek ezek? olyan £150-ig elmegyek, ha igen jo az adott fules
- csak a "kulonallo bogyo" kivitelben keresek, ahol egy kis dobozkaba rakod vissza tolteni, mint pl Samu Buds vagy Apple EarPods, a kutyanyakorves, meg egyeb bohocsagok nem erdekelnek
- akksi ido legyen minel hosszabb (nem tudom, mik az atlag akkuk, amik ezekbe kerulnek? mennyit birnak?) magasabb hangeron valo hallgataskor isMarka abszolut nem szamit, ar/ertek/hangzas az, amire ramegyek ismet.
Koszonom ujfent!
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #82289 üzenetére
Egy kis heads-up, ha erdekel teged, es/vagy a tisztelt nagyerdemut.
Sikerult sokkal jobb hangkepet elovarazsolnom a fulesbol, a basszus most mar olyan, amire szamitottam, a tobbi hangsav is jonak tunik!
Bizom benne, hogy mind a tovabbi EQ reseteles/baszkodas, mind a ~40 ora bejaratas 4/5 hangeron segitett ebben.
Van egy ket zene, aminel ilyen alapzaj szeruseget hallok, amit az elozovel nem, ezt ertelmeztem korabban "rajta levo fatyolnak" szerintem, de nem mindegyiknel van, ugyhogy ez gondolom azt jelzi, hogy a forrasfajl-lal van gond, mondjuk szar a kodolasa. MAjd keritek jobb minosegut.A fulbogyeszekbol meg a nagy lyuku, kozepes meret nez ki jonak, az a premium is allat, nagyon jol korbeszigetel, csak mivel ilyen szivacsos, tartok tole, h hamar megadja magat (napi tobbszor rakom ki/be a fulembe a fulest), igy egyelore visszaraktam a csomagolasba.
Tovabbi erdekesseg, hogy kaptam egy mobilokhoz valo jack adaptert (is), aminek nem ertem az okat, miert, ha azzal hasznalom, olyan lesz a hangja, mint amikor csak felig van bedugva, es ilyen szakadozo. Mindegy.
Koszonom a segitseget Mindannyiotoknak, ugy nez ki, jo kis fules lesz ez!
-
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82293 üzenetére
Meg lehet, hogy elcsabulok.
Van egyebkent a csomagban, most neztem!
-
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #82264 üzenetére
Koszi ismet a reszletes hozzaszolast!
Most epp "jaratom" mar vagy 2 oraja, 4/5 hangeron, kicsit huzkodva az EQ-t.
Amugy most mar, mint ha kezdene kicsit jobb lenni, allitgattam megint kicsit a beallitasokon, ugy nez ki, ennek a magaskiemeleses ("fel V") valahogy jobb, mintha "tisztitana" a hangot.
De meg mindig, mint ha lenne valami "fatyolreteg" a hangzason. Nekem fura. Mint amikor pl foliat rajtahagyod a kameralencsen. Mintha visszafogna.Meglatom, milyen 50-60 ora jaratas utan. Ha nem javul, akkor szerintem visszakuldom, csak nem tudom, mi mast nezhetnek helyette, jonak tunnek az altalad javasolt Final fulesek is, de nekem kell a taviranyito a telohoz. Es nem csak az egy, hanem a 3 gombos...
Na mindegy, majd lesz valahogy.
Akkor ezt is full hangeron jarassam be mondjuk?
-
Yeffy
veterán
Nem tudom, hogy irjam le, ilyen "vekonyan" szol jelenleg. Fura.
Ezert furcsallom, mert mindenhol kb odakat zengtek rola, meg egyebkent nagyon jo anyagminosegunek tunik.gaben22: igen, kb az osszessel, a legnagyobbak kozul van, ami be sem megy a fulembe
De ranezek nemsokara meg egyszer. Tuti en b.szok el valamit. -
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82254 üzenetére
Ezert kerdeztem korabban, hogy kell-e vele valami bejaratast/barmit csinalni.
Ezt hogyan, toljak be mittomen kozephangeron valami atlagos zenet, vagy melyorientaltat, aztan hadd szoljon?
Nem ertek hozza. -
Yeffy
veterán
Na, vegul SM E50C-t rendeltem, akciosan, ami eleg hamar, 2 nap alatt meg is jott.
A szallitassal/ceggel pozitiv a tapasztalatom, ahogy a fuleshez adott tartozekokkal is.
Sajnos ez magarol az IEM-rol mar nem mondhato el. Legalabb is szamomra.Annyira vekony, vagy hogyismondjam hangja van, hogy az borzaszto. Mintha el lenne tolva az EQ, es nem, csak hogy a magas hangok fele, hanem, mintha a "tisztasaga" sem lenne az igazi, vagy en nem is ertem. Ilyen kicsit cincogos, vagy hogy mondjam. Megprobaltam telon, laptopon, kulonbozo stilusu zenekkel, ugyanaz. Annyi, hogy reszletesebbnek tunik egy kicsit a magasabb hangok fele, de nagy csalodas.
Foleg, ha hozzateszem, hogy a 3+ eve, Tesco-ban £15-ert vett. szarra rongyolodott, de meg mindig remekul hasznalhato Puma (asszem' [ez], lovesem nincs, ki gyartja, mit gyart bele) sportolashoz ajanlott fulesem sokkal "vastagabban", "teltebben", vagy hogy mondjam szol. Kiveve max hangeron, es kozeleben, ott mar torzit/recseg.Nem tudom, hogy en csinaltam valamit rosszul, vagy hagytam ki esetleg, osszevissza allitgattam elesseget, probalgattam mindenfele EQ-t, basst, meg treble-t, de semmi szamottevo javulas.
Ez szerintem megy vissza. -
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82131 üzenetére
Koszi, ranezek ezekre is!
Mas: lattam osszefoglalot, Sennheiser nem ajanlott marka kozepes arkategoriaban sem (£70-120)?
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #82114 üzenetére
Oh, okes, akkor az F szeriat szerintem leveszem a listarol, es atteszem ezt az Mg-t.
Van ebayes boltjuk is? Meno. Meglesem kesobb azt is.
Nem tudod, ezek a refurb-ok ugyanolyan garival jonnek, mint ha vattaujat vennek? Gondolom nincs egyeb kulonbseg kozottuk?Szivesen elnek az ajanlattal, de nem vagyok Londoner.
Kicsit SW fele vagyok.
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #82112 üzenetére
Koszonom a reszletes kommented ismet, es a "meltato" kovetkeztetest, talan nem vagyok nagyon botfulu.
Igen, ez teny.Ne erts felre, veletlenul sem akartalak ketsegbe vonni, nyilvan Te/Ti jobban ertesz/tek a temahoz, mint en, azert is irtam.
Penztarcam az olyan kb £110-130 kornyeke kb (mondjuk 40-50k HUF), ahol [nezelodok] . Szerintem ennel tobbet 320-as mp3 source fajlokra, nem is profi eszkozrol (meg ha beszerzek kesobb egy portable DAC/AMP-ot, ami tervben van), nem hiszem, hogy erdemes kolteni. Tudnek, csak minek. Szerintem.Akkor most a kalapban ezek vannak: E50c, E80c, E11D (Type C) (?), Final E2000C, E3000C, Audiofly AF56M.
A nagyon vegen esetleg meg a Final F3100 £159-ert, ha az megeri? -
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82107 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82107 üzenetére
Ertem. Akkor ez az E50 is eselyes, de meg azert varok egy-ket javaslatot, hatha erkezik.
Szivesen meghallgatnam, de nem Magyarorszagon elek. Legkozelebb decemberben jarok otthon, ha meg akkor aktualis lesz az ajanlat. -
Yeffy
veterán
válasz
kemcso #82104 üzenetére
De hogy ha az E80 nem annyira mely orientalt, akkor nem ugyanez vonatkozik a kistesora is?
+ monti0222w:
Haat, nem tudom, kicsit odzkodom tole, megmondom oszinten, nem tudom, hogy kenyelmes tudna-e lenni nekem.
De ha tegyuk fel, az is belekerul a kalapba, abbol a fajtabol melyik modelleket ajanljatok? -
Yeffy
veterán
Okes, akkor az nem lesz feltetlen szempont.
Oh, bakker, az kar. Az ajanloban V karakterunek van irva.
Tudnal akkor olyat ajanlani, ami megfelel a kriteriumaimnak, es egyenes kabeles?
Fontosnak tartom ismet hozzatenni, hogy nem Beats meg hasonlo szeru, elborult, melyen kivul mast nem hallato hangzast keresek. Duborogjon, legyen sulyozottabb a mely, de ne tulzottan. -
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #82100 üzenetére
Rendben, koszi az infot!
-
Yeffy
veterán
válasz
kemcso #82060 üzenetére
Egyebkent kozben rajuk gugliztam, az RHA vezetekmegoldasa nem jon be, viszont ez az SM 80 szimpatikus, az Audiofly oldalan amik IEM-ok, azok szinten ezzel a szamomra hulye kialakitassal birnak, amik "csak" IEH-ok, azok amik megfelelo kabelelvezetesuek, de ugy latom, azok az olcsobbak, gondolom akkor nem annyira jo hangzasuak.
Szerintem berendelem ezt az SM 80-at, koszonom a segitseget!
Kell ezeknel is ezt az un. 'bejaratast' csinalni, vagy lehet "nulla km-tol" hasznalni ugy, mint egyebkent? -
Yeffy
veterán
Hat ez tenyleg nem sok kriterium. Gondolom, kb koze nincs az audio minoseghez.Vakok közt a félszemű a király alapon? :D
Hat kb, ezert irtam, hogy a helyen kell kezelni az infot.Nahat, ezek aztan akkkkkkkkkkkkkkora hatalmas tetelek a mai telefonarak mellett. (nyilvan tudom az okat. )
Ahha, most mar ertem. Koszi.
Akkor gondolom kb valasszak az osszefoglalobol ami arkateg meg hangkep szerint egyezni latszik, osztcso'?
Arrol nem tudsz, h van meg EU-ban kaphato telefon, amibe raknak Wolfson DAC-ot? Galaxy S telokban, ha jol tudom, talan a negyestol mar nem az van benne, ez igy van?
Illetve, h van esetleg olyan megbizhato adatbazis valahol elerheto, hogy a kulonbozo (legalabb a felso kategos) telokba milyen chipet raknak? -
Yeffy
veterán
válasz
darvinya #82084 üzenetére
Hmm. Erdekes.
Emliti a linkelt hozzaszolo a Wolfson DAC-ot, emlekszem, anno a Galaxy S III-ban az volt a DAC, pazarul is szolt, nagyon szerettem. Mind minosegre, mind hangerore, mind torzitasra nezve. Hianyolom is, vannak meg telok, amikben Wolfi chip van, vagy mar csak ezt az emlitett Qualcomm megoldast alkalmazzak? -
Yeffy
veterán
Koszi neked is, igen, ez volt az, amire gondoltam!
Talan a [telom] topikjaban (nem vagyok benne biztos, nem talalom azt a hsz-t), vagy itt volt egy kerdesem bo egy eve, akkor lett egy olyan info nekem mondva, hogy az akkori Type C-s telcsik kozul a Pixeleknek, meg ennek van gyarilag mellekelve a legjobb minosegu adaptere, a tobbieke gyengebb. Nyilvan helyen kezelve a dolgot, ezek sem fognak kivaltani tobbszaz k-s DAC-okat. Plusz lathatjatok az oldalon meg a tech spec-nel, hogy Hi-Res audio certified a telo, nem olvastam utana, hogy ez most mit takar, a korabban emlitett 40 kHz kitolhatosagot csak, vagy valodi minosegi kulonbseget? Ha utobbi, erdekelne, hogy hogyan csinaltak, ha a Type C-n kijovo digitalis adatfolyamot at kell konvertalni audiova? Vagy az atalakitora szolna? Ezt mondjuk ketlem, kb filleres tetel.
Meg van meg egy 3rd party, amit javasoltak, amikor kerdeztem az egyszerre zenehallgatas es toltes lehetosegerol, hogy az o dual adapterukben is jobb a DAC minosege az atlagosnal. Persze ezt sem talalom.
Mit takar a TWS, WS jeloles?
Akkor nincs kifejezetten javaslatotok az altalam keresett arkategoriaban?
-
Yeffy
veterán
Udv a topiklakoknak,
vezetekes fulest keresnek, elsosorban mobilhoz, 320-as mp3 muzsikakhoz, PowerAmp lejatszon megszolaltatva.
- Marka szempontjabol teljesen mindegy, keret olyan 40-50, ha nagyon megeri, 60k HUF-nak megfelelo GBP. Gondolom ebbol lejon, hogy kulfoldon elek, igy a (gondolom) bovebb angol piacon tudok vasarolni.
- Stilusban elsosorban elektronikus zeneket hallgatok, mint house, dance, trance, electro, ezek kulonbozo kevert valtozatai, mellette neha kis rock, rnb, de leginkabb basszusorientaltabb hangzast kedvelek. Fontos kriterium, hogy orientaltabb, nem minden mast a melyen kivul elnyomot keresek, szoval mondjuk ilyen V-hangzaskepet szeretnek.
- Kialakitasban klasszik bogyos/IEM lenne az igeny, mivel gyakran hasznalom tomegkozlekedesen, igy az izolacio szinten fontos szempont, ahogy a hagyomanyos kabelvezetest preferalom.
- Ugyan nem gyakran, de idonkent headset-kent is hasznalom a fulest, igy a hangerogombok/mikrofon jol jonne, ha lenne rajta.
- Extra igenykent, ha lehet, jo lenne, ha valamennyire strapabiro lenne, gyakran gyurom be a zsebembe/valltaskaba, mikor hova sikerul.Nem tudom, van-e ezeknek a kriteriumoknak megfelelo darab type C veggel, ha van, az elony, de a klasszik 3.5 mm jack dugo is tokeletes.
Koszonom a segitseget elore is!
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #73238 üzenetére
koszi a tippeket!
a hozzam legkozelebbi EE store-ban nem volt kiteve, csak dummy telefon, de majd megkerdezem oket, mit mondanak. egy ket probat meger.
nem ismerem ezt a ket markat, rajuk kerestem, elegge erdekes a kialakitasuk. ezeket ilyen felulrol kell beapplikalni a fulembe? tehat nem olyanok pl, mint anno amik fulesek voltak a Walkman teloimhoz, sima "allo"?
mit takar az, hogy 'mosott a hangzasa'? tulsagosan melyorientalt a tobbi savhoz kepest? ha igen, akkor valoban a masodik a szimpatikusabb szamomra. szeretem a duborgo melyeket, de szeretem kihallani a kozep, es magas savokat is.
ertem, akkor a v2 mar nem olyan jo. mondjuk mindegy, mert mar az is 'sold out' jelzessel "fut" az oldalukon, sz'al gondolom jon az utod.
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #73233 üzenetére
koszonom ismet a reszletes valaszodat!
ertem, akkor ezek szerint akar kicsit komolyabb - na nem 70k-s, de eros kozepkategorias - merteket is megut az a gyari fules? ezt orommel hallom!
akkor majd bejaratom, es varok vele, ha meglesz!
igen, azert jeloltem meg ugy, mert Angliaban lakom, esetleg te is? hihi.
de nem London, nyugatra, Wales kozeleben egy nagy varosban. van nekem is a kozelemben, meg beljebb is a varosban jopar EE bolt, eppenseggel megkerdezhetem oket, ki lehet-e probalni, bar mondjuk meglepne, ha engednek (megiscsak egy uj termeket kibontani, a fuleset kinyitni, azt "bezsirozni".).
ez a Trinity is az en keresesemnek megfelelo, vagy inkabb a korabban ajanlott Audiofly a nyero szamomra?
egyebkent rakerestem erre a Vyrusra, csak V2-t, talaltam az oldalukon, de mar az is sold out.varhato meg, hogy lesz, vagy esetleg kell a hely az utodjanak?
beszaras, ezekkel a vetocsovekkel akkor lehet ugymond hangolni egyeni izlesemnek megfeleloen? ez viszont nagyon allatul hangzik!rendben, ezt fogom tenni! meglatjuk, hogy teljesit a gyari fules.
nagyon szepen koszonom a segitsegedet neked is!
-
Yeffy
veterán
válasz
monti0222w #73229 üzenetére
hali,
akkor ha nem valik be a HTC-s, akkor ez az Audiofly az ajanlott szamomra? mas nincs? (sose hallottam a markat oszinten, de biztos jo
)
mar kivancsi vagyok arra a HTC fulesre ,ha igy ajanljatok
-
Yeffy
veterán
válasz
fericske #73227 üzenetére
Szia!
Na vegre valaki.
Koszi a reakciot.
A topicjaban ugy informaltak, hogy egy ilyen "kb 10k forintos szint, amit tud". Akkor ezek szerint jobb?
Mennyi ideig tart altalaban a bejaratas?Illetve miert, amit keresek, az milyen arkategoriaban van? Dragabban? Mondjuk 50-60k?
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Na, orulok, hogy epp droidrol van szo, amikor bekapcsolodok ket kerdessel, mert az egyik ehhez kapcsolodik nemikepp.
"Agybadugos" In-Ear fulest keresnek, ket tipust, mindkettot mobilhoz (ugy nez ki, HTC U11+ lesz a befuto, elvileg ebben van kulon DAC/AMP kombo, hasonlo, mint a valoszinuleg kiesett LG V30-ban) hasznalnam leginkabb. Ebben kernem a szakik segitseget.
Az egyik, amit keresnek, olyan £60-£90 kornyeken ( kb. 20-30k HUF, indokolt esetben mehetunk picit feljebb), elsosorban elektro (house, dance, trance), de idonkent pop, rock, rnb zenek hallgatasara lenne hasznalva, leginkabb 320-as (vagy akozeli) mp3-ak hallgatasara. (Se idom, se serom egyelore a tobb 1000-es "katalogusomat" levadaszni FLAC-ben, meg oda mar gondolom komolyabb lejatszo is kellene.)
Normal kabelvezetessel, de akar lehet aszimmetrikus, mint anno a SE Walkman teloimhoz adottak, mindegy.
V hangkep amit hasznalok az EQ-n, tehat ilyesmi karakterisztikaval keresnek, a melyhangkiemelese lehet kicsit erosebb (szeretem a duborgo melyeket), de nem a tobbi sav karara. Nem tudom, ilyen van-e. Tehat mintha egy "fel V" lenne, a bal szara hosszabb lenne, mint a jobb. Gondolom ertheto, mire gondolok.
Taviranyito hasznos lenne, hangeroleptetovel, vagy akar elore-hatra szam leptetovel es mikorofonnal.A masik az mar mokasabb, ugyanezen kriteriumokra keresnek fulest, de USB Type C csatlakozoval. Ugye most mar lassan minden ertelmes telorol szamuzik ezek a marhak a jack csatit (k****ra at kellett ezt is venni az almatol, nagyon idegesit, de hat mit tehetek), es ugye igy a toltes/zeneles nem megy, plusz a sima fulesekhez kell atalakito, ami vagy nalam van, vagy nincs.
Kerdesem, van-e hasonlo, minosegi Type C fules, tudtok-e rola. En meg nagyon nem talaltam, eddig talan ezt a JBL-t talaltam, mint ertelmesebbnek kinezot, bar nem ismerem annyira a markat, nem tudom, milyen fuleseket keszit. meg ez mondjuk sport fules, nekem a sima, muanyag pocok nelkuli lenne az igazi.
Tudtok ilyesmit?Koszonom, akik elovassak, hat, meg ha valaszolnak is.
udv
-
Yeffy
veterán
válasz
matyi012345 #32738 üzenetére
ezt mondtam a múltkor is, h én is mindig BMW-t olvasok elsőre meg másodszorra is nála... -.-"
-
Yeffy
veterán
válasz
matyi012345 #32732 üzenetére
+1
-
Yeffy
veterán
válasz
schawo #32721 üzenetére
közben utánajártam/kérdeztem, valami hasonlót találtam én is. akkor jól gondoltam.
igen, jelenleg Siyah kernellel "veretem", nagyon meg vagyok elégedve a telóval. nem gondoltam volna, h valaha ilyet mondok mobil eszközre.még a Walkman-emmel sem vagyok teljesen, lehetne jóval hangosabb. de gondolom a b.zi normák miatt nem tehetik hangosabbra...
Sidositanaka: bár nem vagyok az az akadékoskodó fajta, de ahogy írták előttem, használd már azt a *** szerkesztés gombot... telefonról is működik. marha zavaró, hogy szét"aprózod" a fórumot...
-
Yeffy
veterán
válasz
schawo #32571 üzenetére
nem véletlenül imádom az S3-amat, PowerAmp-al, meg egy jó fülessel "kategóriájához" mérten szerintem kegyetlen jó, főleg, ha esetleg kicsit piszkálod az EQ-t/beállításokat.szóval, Bodor, én is azt javaslom, hogy ha teheted, hallgasd pár napig mondjuk az S3-at, nem bánod meg...
-
Yeffy
veterán
válasz
filózoli #32486 üzenetére
azt tudom, de cx 300/400 nem 10k alatti ár, mint a távkapcsos sony, meg nem is olyan mélykiemelősek, mint amit én jelenleg keresek...
legalább is a cx200, ami tesómnak van, nem győzött meg.
15+ k-t nekem nem ér egy seni, akkor már inkább rakok mellé, és veszek egy komolyabbat...szerk.: jó, hát nekem is jólesne, ha telne rá...
-
Yeffy
veterán
válasz
Holy Shtako! #32472 üzenetére
értem. akkor ezek szerint érdemes hanyagolni a márkát...
-
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32465 üzenetére
jaja, tisztában vagyok vele, nem véletlenül akarnám azt is űzni. plusz állóképesség, meg technika védeni magam.
tudom, hogy nem olyan izomzat kell hozzá
igen, off, de szerintem ennyi belefért...jookomak: ahogy ggeleven is mondta...
inkább belföldi boltokat keresek.
akkor Xears-ok felejtősek? -
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32452 üzenetére
no, mert hogy? K1ezel?elhiszem.
ggeleven: köszi szépen, h ennyit "másztál" utána, igazán nem kellett volna. akkor majd vásárláskor kiderül. olvasgatok még.
ezt meg ezt javasolta még egy haverom 8-9k körül, hogy bnézzek rá. utolsó, amiről faggatódzok
ph-s tesztek, amiket találtam róla, elég meggyőzőek.vélemények?
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
ggeleven #32425 üzenetére
igen, ez engem is érdekelne. mert, ha aszondjátok', hogy nekem kb megfelelő a hangkép, ill a távkapcs megy PowerAmp alatt, akkor szerintem ő lesz a befutó.
Ati1979: ez rendben van, meg értem, meg mind szép és jó, de ha nincs rá pénzem jelenleg, füles meg most kell, akkor mit csináljak szerinted?
köszönöm a tanácsokat, nagy valószínűséggel ilyen Shure jellegű cuccot ki fogok próbálni, amint lehetőségem lesz rá. de ha vennék is, nem lenne szívem edzésekre vinni, cibálni, stb. viszont selyemborítású tokban sem óhajtom hordani a fülesemet, mivel használati eszköz számomra, nem műremek. remélem érted.
szóval utána fogok keresni, lehetőleg személyesen, de nem most. befektetésnek evidens, hogy jó, remélem, hogy hamarosan lesz rá lehetőségem. -
Yeffy
veterán
válasz
Napfénysüti #32419 üzenetére
na igen, én is Sonynál csekkoltam először, ott az egygombos van fent... -.-"
mondom, ez okésnak tűnik, cska nem tudom, hogy ez is mélytúlsúlyos-e...
meg a leírása csak almás cuccokra írja a távvezérlőt, ez lehet gond SGS3-nál? -
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32400 üzenetére
sajnos egyik helyen sem járok, így nem tudom kipróbálni a shure-t, egyrészt, másrészt meg, mint mondtam, ütöm-vágom úgymond a fülest, nem lenne szívem egy majd 30k-sat használni e célra. szóval emiatt, és a jelenlegi rossz gazdagsági helyzetemnek köszönhetően maradok a max 8k-nál.
linkelte valamelyikőtök azt a távirányítós Sony-t korábban. talán pont te voltál. keresgéltem rá, és eléggé ellentmondó képeket találtam róla. vagyis a távirányítójáról. van, ahol csak egy egygombos "távkapcsot" látok, de van, ahol meg hangerőgombosat, amire szükségem lenne a léptetéshez/hangerő állításhoz. most neki melyik van?
van esetleg ebben az árkategóriában "mélyorientált", de "rendes" távirányítós? halott ügy, mi?szerk.: ez volt a másik kép, amit felhozta ahhoz a modellhez. erről mi a véleményetek? ez is tetszik.
-
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32391 üzenetére
értelme egy bizonyos határig számomra is van, nem ezt vitatom el, csak keretem nincs rá.
kipróbálnék én, de ismerősnek nincs, nekem meg jelenleg ugye nem fér bele...ggeleven: óó, köszi, hogy ennyi időt áldoztál rám, igazán nem kellett volna...
holnap, vagy a napokban, ha van időm, rájuk nézek, miket írnak róla. csak mondom, kicsit "félek" a külföldi vásárlástól, esetleges garanciázástól, ha nem tetszik, visszaküldéstől. mindegy, ezek is opciók, átböngészem majd őket.
amit írtál, a tiéd, arra is rákukkantok majd.
ezer köszönet, hogy ennyit foglalkozol velem
egyelőre ennyi, ha kell valami, majd nyígok -
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32377 üzenetére
ejjha...
az komoly.
csak az első hsz-t olvastam el, mielőtt írtam, nem volt időm beletekerni a topikba, sz'al elnézést, ha olyat írtam a topikba, amiről már volt szó.mindenképp
ggeleven: OMG... komoly, mi minden van belenyomva egy ilyen "kis semmiségbe". köszi a képeket
-
Yeffy
veterán
válasz
contaxg #32372 üzenetére
így már teljes a kép, köszönöm a kiegészítést.
teljesen logikus és érthető. ma is okosabb lettem
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy egy fülhallatóba hogy tudnak belenyomorítani - mint írtad - több hangszórót... mert a fejhallgatót még megértem, ott "van hely". de egy kicsike fülesben? érdekes...
a hangfal résszel úgy nagyjából tisztában vagyok, bár ott is vannak dolgok, amik nem teljesen világosak, de mivel nem vagyok sajna stúdiómérnök, hangfalgyártó cég vezető, vagy hasonló, így ez itt OFFAti1979: ok, köszi neked is. mindenképp írok majd, még agyalok, meg várom a folyó kiadásokat, utána tudok dönteni.
-
Yeffy
veterán
válasz
#16820480 #32367 üzenetére
+ contaxg: értem. köszi a válaszaitokat. nem gondoltam volna, hogy a mágnest drivernek hívják füleséknél. gondoltam, hogy fontos szerepe van, de azt nem, hogy ennyire.
bár, azon a pici méreten nem hiszem, hogy sok variálási lehetőségük van.ggeleven: ha van kedved/időd, nyugodtan linkelhetsz párat, ami megfelel az igényeimnek, meg árban sem horror, megköszönöm. csak nem vásároltam még kintről, nem tudom, mennyire megbízhatóak. meg gondolom a ptk. sem olcsó...
-
Yeffy
veterán
válasz
Ati1979 #32364 üzenetére
Ertem. Koszonom a magyarazatodat, igy nagyjabol vilagos is minden. Valoban fura lenne megszokni a ful moge tevos mozdulatot, de gondolom nem olyan veszes. Es legalabb jobban tart.
Annyit arulj mar meg el legy oly kedves, hogy ez a dinamikus driver ez mit jelent? Nem ertem, mit jelent egy fulesnel a driver. En leragadtam a szgep drivereknel, itt nem tiszta.
Szoval akkor szerinted vagy a taviranyitos Sony, vagy ez a premiumabb... elgondolkodtato.Mindenesetre koszi az eddigieket, atragom, es majd jelentkezek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest