Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandhun95
tag
válasz
warezxts #81761 üzenetére
Régóta olvasom ezt a csoportot, mivel én is egy relative megfizethető árú, jó TWS fülest szeretnék, és arra jutottam, hogy a tucat-kínai vonalat inkább kihagynám. Továbbléptem, és egy jó két hétig csak a Jabra Elite 65t-vel szemeztem, leírások alapján az tűnt a legelfogadhatóbbnak, és mivel az tudta teljesíteni a nekem elvárt tulajdonságokat, mintpl.: Legyen jó mikrofonja, mert sokat telefonálok is, kényelmes legyen és tudjon hangerőt vezérelni gombokkal.
Aztán közben megláttam a te írásod alapján ezt a Creative Outlier-t, ami fentebb írva nem is kínai, és rosszat nem igazán olvasok róla, és még Aptx támogatás is van. Esetleg ha van valakinek ilyen, ossza meg tapasztalatait, mert cirka 26-ezerért jó vétel lenne.
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest