- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #25298 üzenetére
Hát, nem is tudom. Hallottam, hogy valami német suhanc hozta be a kocsit első helyen, valami légterelő-buherálással
Szegény Wébernek még a kocsiját se csinálták meg, ne hogy az a para legyen, mint tavaly... Ez csúnya dolog, bár attól nem fog változni, hogy nekem nem tetszik.
más:
Volt innen már valaki élőben futamon? Gondolkozunk a haverral, hogy kimegyünk egy 3-day-pass Gold 4-re. Érdemes?
-
Sanya595
senior tag
válasz
darál0w #25212 üzenetére
Mig a csapatrádió gombját megnyomhaták volna,már Alo elötte volt.
Közze nem volt ehez a csapatnak.Jahh.......és ha csak úgy tudta volna vissza engedni,hogy ezzel búkik 1 poziciót,mert ott volt mind a 2 ferka,akkor is ez lett volna a szabályos.
Volt már ilyen,hogy vissza engedést kihasznált egy 3.-dik pilota,ez benne van. -
mrlujoak
veterán
válasz
darál0w #25205 üzenetére
Nem merek belemenni a részletekbe - meg ugye már a csapatutasítás legális - de nehezen képzelem el, hogy ne vették volna észre a lehetőséget, hogy Buttont félre állítsák ezzel a húzással...
Természetesen - a félreértések elkerülése végett - a büntetéssel teljesen egyetértek, Button ott előzött, ahol nem szabad.
Massát azonnal vissza kellett volna engednie, de pár kanyarral később már nem is Massa volt közvetlen mögötte...
-
kisza25
félisten
-
D.Orion
veterán
válasz
darál0w #24878 üzenetére
Egy csavart lehet használni rögzítésre és tartásra. Értsd akár funkcionálhat az egyfajta ékként is, hogy súly hatására ne tudjon lebukni. Nem tudom mi volt a tavalyi eszmefuttatás ezzel a flexi szárnnyal kapcsolatban, nincs időm visszakeresni.
Krozoo:Időmérőn így tényleg *********, én azt hittem, hogy csak versenyen lehet majd használni.
-
[CS]Blade2
addikt
-
törölt tag
válasz
darál0w #14004 üzenetére
Oliverdának már sikerült is minősítenie szerény személyemet PM-ben. Ennyit egy PH! Nagyúr-ról. De nem baj, írtam egy hasonló válasz PM-et - szigorúan az ő szintjén, hogy megértse.
BMW001, Tomics: Akkor nem vagyok egyedül.
Nem baj, ezzel is csak saját szegénységi bizonyítványát sikerül(t) aláírnia.
Meg amúgyis. Amikor elfogynak az észérvek, mindig akkor jön a személyeskedés.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Analóg fényképezés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest