- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
proof88 #38459 üzenetére
Így már értelmet nyert az, hogy miért maradhat 2012-ben a Ferrariban Massa.
Mondjuk egy sérülésből visszatért pilóta helyére egy másik sérülésből visszatérő pilótát betenni, hát nem tudom, nem a legjobb ötlet szerintem, de majd kiderül, mindenesetre jó lenne ha minnél előbb visszatérne. -
Sandormaster
aktív tag
válasz
proof88 #38459 üzenetére
Ebben a hatalmas pletykaáradatban ami az F1 körül zajlik, nekem ez egy egészen reális dolognak hangzik, bár morálisan nyilván nem lenne Kubicától szép gesztus ha azután hogy a Renault kifizette egész évre, meg várt rá, meg szerette stb, Ő a Ferrarinál térne vissza, de nyilván ez sem zárható ki, mert Ő is a jobb autóba akar ülni...ugyanakkor ha erre játszik, az csak egy dolgot jelenthet, saját maga is tisztában van vele, hogy sérülése a jövő évadra még nem jön rendbe, viszont Massa szerződése meg jövőre lejár így 2013-ra már "teljesen" felépülhet, 2012 év közben tesztelhet a Ferrarinál és végül egy versenyképes autóval gurulhat ki 2013-ba....
-
válasz
proof88 #38395 üzenetére
Mindenesetre szóljon Vettel mellett, hogy nem ment el fagyizni a lányokkal, hanem odaült a monitorok elé és próbálta követni az eseményeket, talán segítette is a csapatársát, vagy ha nem, lehet tanult mások hibájából.
Más: Raikönnen jön-nem jön? Vagy etették a jónépet?
-
törölt tag
válasz
proof88 #38392 üzenetére
Hehe én ezt azt hittem ironikus volt, de a többi hszt olvasva látom nem... ki kell próbálni, egy tényleges szimulátor jó alapot adhat ehhez.
ez konkrétan egy életveszélyes manőver volt, és nem azért mert emberünk csinálta hanem mert fél autóval a fülön volt és kigyorsított...
-
veze
őstag
válasz
proof88 #38392 üzenetére
szerintem se kéne azé ugy kezelni hogy ez semmi, akarki megcsinalna..meg el is kell jutni odaig hogy már csak egyenes legyen hetedik fokozatban..
én nem vagyok elkötelezet senki felé de néha már uncsi azt olvasni hogy mindenki ász csak vettel egy rakás szerencsétlenség és csak azé van ott ahol van mert a kocsit alátették., de amugy csak egy nagy nulla
ha ö megcsinal valamit azt akárki megtudná, ha ugyanazt más tette volna akkor mekkora királyság..
ez nevetséges -
-
-
Atlantis
veterán
válasz
proof88 #37521 üzenetére
Jó ötlet, de vajon lenne pénze a HRT-hez hasonló csapatoknak év közben tesztelni? Ezzel szerintem még nagyobb lenne a szakadék.
Jöjjön vissza a teszt, de mondjuk az előző évben elért eredmény alapján állapítsák meg, hogy melyik csapatnak mennyi lehetősége van. Ez csak hirtelen ötlet, lehet, ez se javítana a helyzeten.
-
Integra
titán
válasz
proof88 #37138 üzenetére
anno részt vettem pályabírónak motor és f1 versenyekre a brorganisation, alias rezső képzésein a hringen. őszinte leszek: simoncellit meg sem szabadott volna mozdítani, csak és kizárólag orvosnak. ezt már a mentősök között megtanultam, motorosoknál különösen fontos ezt betartani. a jogi következményekről nem is beszélve....
az, hogy ezek a pályabírók mit tettek egy dolog. absz segítőkészségből igyekeztek, nem először látok ilyet.. (ez is durva, hogy folyamatosan ismétlődhet ez). az igazi felelős maga a szerező, aki ezeknek az embereknem nem mondta meg, hogy nozzá nem érhetnek és nem állított minden posztra orvost, aki megmozdíthatja a sérültet.
döbbenet felvétel. persze megint a kis embert fogják felelősségre vonni, de én minden főnököt felelősségre vonnék, akik a pályabírókért és a biztonságért felel. kíméletlenül. -
-
Pá
addikt
válasz
proof88 #37069 üzenetére
Félreértettetek.
A kérdésem. Van egy üres tankra pöccre belőtt kocsi. Lényegtelen, hogy jelenleg milyen a leszorítóerő eloszlás, nyilván rengeteg dologtól függ és valószínűleg nem pont középen van. Ami számít, hogy a pilóta most azt mondja minden fasza, így szuper érzés vezetni a kocsit.
Most teszünk x súlyt hátulra (megtankoljuk a kocsit). Kérdés, hogy ezt mivel kell kompenzálni, előre vagy hátra toljuk a leszorítóerőt, hogy a pilóta újra azt mondja, hogy így a tuti. Minden más körülmény tök ugyanaz marad.
Egyszerűbben megfogalmazva: a megtankolt kocsi alul- vagy túlkormányzott lesz.Ez elméletileg simán megmondható lenne akár józan paraszti logikával is, ha lenne minimális képzelőerőm vagy vezettem volna már 100LE-nél erősebb autót, de sajnos egyik sem igaz rám.
És a kérdés ugyanez, ha elkezd esni az eső. Elölre vagy hátulra kell tolni a leszorítóerőt, hogy a pilóta újra semlegesnek érezze a kocsit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
proof88 #36869 üzenetére
Hurrá.
Remélem Gyula, meg az autómániás szépfiú is lapátra kerül végre, és nem mennek a sorozattal. Jó is, így már nyugodtan ki is szedhetem a bekeresett műsorok közül a retek klubot, másért nagyon úgysem kapcsolok oda. Remélem az M1 veszi át.
mod: 2120, azt már én sem élem meg.
Ezt nagyon benézték a korrektorok.
-
Nowhereman
őstag
válasz
proof88 #36629 üzenetére
Szerintem meg a rugónak van ehhez a legkisebb köze. Egyrészt Maszat sose volt Lonzi nívója, másodszor tavaly elvesztette az önbizalmát, amihez mára némi frusztráltság is társult, harmadszor Lonzi kapja a nagyobb figyelmet. Maszatnak szerintem semmi mókolás sincs az autója körül, a különbség pusztán ennek a három tényező szuperpozíciójának köszönhető.
-
rocket
nagyúr
válasz
proof88 #36601 üzenetére
Minek kene oruljon?
Annak, hogy amikor mar a VB szempontjabol mind1, akkor sikerult eloszor osszeraknia a McLarennek idomerore versenykepes autot amivel 2 tizeddel megvertek a RedBull-t? (Suzukaban is megszerezhette volna az elso helyet, az is mar lenyegtelen lett volna a VB szempontjabol.)Ezek az eredmenyek csak a statisztikak miatt ernek valamit, az arcan meg az van amit a McLaren idei teljesitmenyerol gondol, teljesen erheto, nem voltak versenykepesek a VB cimhez, nehany futamon elvertek a RedBull-t, de ez edes keves.
Teljesen egyetertek azzal amit az arcaval kifejez, ami a sziven az az arcan, es nem mu vigyorgast mutat be
-
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88 #36405 üzenetére
[link] - voltak cifrábbak is, csak már eltüntette őket... na mind1 hagyjuk..
-
Csepy
őstag
válasz
proof88 #36167 üzenetére
BBC player letölt és sokkal jobb minőségben lehet nézni, sintén élőben, és angolul.
Sokkal jobb, mint mindig stream-et keresgélni, mert ez mindig 100%-osan működik.
Regards: Csepy
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest