- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Black flag lenne a jutalom, ha valaki tankolna. Ha észrevennék, hogy kezd necces lenni a mennyiség, elkezdenék spóroltatni a pilótát, ha így is kifogy, így jártak.
Tripla vagy quad? Az R30-hírek kapcsán kukkantottam rá a képekre és felfedeztem valami 'furcsát'. Ne zavarjon, hogy angol, a képek a lényeg.
-
törölt tag
Ezt így gondolom én is.
..annyi az eltérés hogy sztem a lökést a Honda-Brawn csapat hozta, ez egész egyszerűen kihagyhatatlan lehetőség volt a Mercedes-nek.
Annyira jó elrugaszkodási lehetőséget kaptak a pénzükért, amit csak sokkal több pénzért szerezhettek volna meg egyébként.
A McLaren-ben nem tudtak többségi tulajdont szerzni, ... Toyota, Renault...és a Bmw meg pláne nem adták volna el a csapatukat egy másik gyártónak, viszont így egy világbajnoki címet szerző F1-s csapatot tudtak felvásárolni szerződtethető versenyzőkkel (Rubinho és Button is opciós állapotban).
Nincsenek szponzori kötelezettségek se...gyakorlatilag annyira tiszta az autó mintha az idény elejétől erre készült volna a Brawn és a Mercedes.
...ami sztem nagyon is valószínű, sokáig nem értettem miért nem szereztek nagy szponzorokat, miért kötöttek a Virgin-nel is csak rövid távú szerződést...hiszen az első 7 futamon a legtöbbet képernyőn szereplő, leginkább hírezett csapatról van szó....hát nagyon is kézenfekvőnek tűnik, hogy a Mercedes már akkor bejelentkezett a csapatért..
-
kennystyle
aktív tag
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha van egy élő szerződése a Shell-el mondjuk 2020-ig évi 1m Eur összegről, akkor ha azt most fel akarja rúgni valószínűleg nem csak attól a hátralévő 10m Eurtól esik el, hanem lehet hogy nagyságrendekkel magasabb összeget kéne fizetnie kártérítésként. 1-2 sokkal kevésbé komoly "brand védelmi" szerződésbe pillantottam már bele és elég durva összegek röpködtek, szóval ha egy ilyen szponzor köti az ebet a karóhoz, akkor sok mindent nem tud tenni. Azt azért meg lehet érteni, hogy mondjuk egy 50-100 millát nem áldozna be azért, hogy visszatérjen 1 szezonra.
Persze csak dobálózok az összegekkel, de a nagyságrendek egyáltalán nem hiszem hogy elrugaszkodottak lennének. -
stvnppp
senior tag
Szerintem is valami hasonló lesz...
Vagy erősen fog hajazni a korábbi McLarenekre, nyilván kicsit kevesebb feketével, meg piros betétek nélkül.
(Ennek örülnék, szerintem az mp4-20-as az egyik legszebb F1-es. A maiak nyomába sem érnek...
)
Peter Saubernek
-
Oliverda
titán
Whitmars monnyonle a vodafonnal együtt.
Öröm az ürömben hogy jövőre sok sírást és értetlenkedést fogunk majd hallani rádión keresztül Button-tól, hogy az autó túlkormányzott, nincs tapadás és nem érti hogy mitől ilyen lassú.
Brawn-nak nem kellett Button. Hiába ő is nézte a szezon második felét ahol Bari jópárszor szépen elkalapálta. Hogy Button nem lesz VB a McLaren-ben az szvsz 101%.
-
attisx
addikt
Arról nem is beszélve, hogy még is mi érdeke fűződne ahhoz a Mercedesnek, hogy fű alatt, mindenféle álca cégek mögül, tovább támogatja a Mekit? Mert ha teszem azt a Meki hülyére nyeri magát, a Merci nem állhatna ki a mellkasát döngetve, hisz hivatalosan nem az ő csapatuk nyert. Már pedig a nagy gyártók a presztízs, a reklám miatt, tartanak fenn csapatokat. De ha adott csapat papíron nem a tiéd, akkor a sikerük sem a te érdemed...
-
enzodasilva
csendes tag
Ok. De nem kell azt hinni, hogy most hirtelen a Mercedes "szakít" a McLaren-nel, mer neki a Brawn most jobban "bejön". Mér is tenné, hiszen az imádott világbajnokuk ott csücsül a McLaren-ben. Itt pusztán csak arról van szó szerintem, hogy a fennhatósága alá szeretné vonni a Mercedes a Brawn-t, ami már meg is történt. A támogatási rendszert, szerződéseket pedig mi nem látjuk át, pl. hogy ki támogatja a McLaren-t, ugyanúgy támogathatja a Mercedes a McLaren-t továbbra is mittomén Jürgen Klaus Ltd. szponzorként.
-
hunnylander
őstag
Pocsék marketing lenne konkrét személy általi hazugságra építeni.
(#2693) wildrain: Az is fura, hogy a BMW motorjait tartalmazó konténert lesodortatják egy felüljáróval, mert a rakomány nem fér át.
Meg az is fura, hogy a magasvasút vagy metró (?) működésképtelenné tudja tenni egy F1-es autó váltójának elektronikáját.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest