- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AMD Power #35885 üzenetére
Erről beszélek.
Hami és Schumi 'tánca' könnyeket csalt a szemembe. A két versenyző egymásra talált...
Erről kéne szólnia a F1-nek. Régen a pilóták nem csak feszegették a szabályok határait, hanem meg is szegték azokat... És gyakran nem lett belőle semmi, mert a népnek kellett a cirkusz...
Én komolyan nem tudom mit akarnak ebből csinálni a fejesek... Az egész már-már nevetséges... Minden zöld, meg környezetbarát, meg olcsó, de mégis úgy van összeállítva a versenynaptár, hogy egy év alatt kétszer kerülik meg a földet... Vagy ott a szingapúri pálya... Éjszakai verseny... 6MW-os világítással... Ráadásul generátorról megy, szóval valamiféle üzemanyagot égetnek... Nagyon ződ...
KERS... Az ég egy adta világon semmi értelme... Helyette:
-Időkorlátlan hibrid hajtás.
-Limit az elektromos- és robbanómotor együttes teljesítményére.
-Robbanó motor csak hátsó kereket hajthat, elektromos motor bármelyiket.Az utolsó sor és a villanymotorok kedvezőbb tulajdonságai elég motivációt jelentenének a gyártóknak, ráadásul ez még a közúti gépjárművekben is kamatoztatható lenne.
KERS pótlása: Hátsó szárnnyal, vagy időkörlátos limit-kitolással. (Pl a motor 18k helyett 19k-t pöröghet)
-
TESCO-Zsömle
titán
-
SpongyaBob
veterán
válasz
AMD Power #35837 üzenetére
Jah és ilyenkor Vettelt meg az egekbe magasztalja - szokásához híven -, hogy micsoda versenytempója van a mekinek.. és még úgyis szanaszét páholja őket Vettel és mekkora ász.
Most is visított mint egy vízidisznó, hogy "jajj nem engedik el Vettelt!?" Pedig csak egy sima lekörözés volt.... nah mindegy, már uncsi kicsit. -
stvnppp
senior tag
válasz
AMD Power #35573 üzenetére
Az szerintem egyértelmű volt, hogy nem ért volna fel a gyorskörére, és így legalább van egy friss szett gumija. Ezt a Mclaren baszta el most. Elaludtak... ~1:40 volt hátra a q3-ból, amikor ki akarták engedni (elkezdte felvenni a kesztyűt, leszedték a paplanokat a gumikról...), Vettel 1:46-tal meg hozta a polet
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AMD Power #35263 üzenetére
Én megnéznék egy videót a kérdéses esetről/esetekről, mert szerintem full szabályos volt, mindig kihúzódott a szélére, majd vissza az ideális ívre. Mikor egymás mellett voltak, már egyenesen ment, és belül elfordult. Ez pont az, amit a szabályok megengednek.
A FIA ilyenkor azonnal előtúrja az onboard kamera felvételét, ahol egyértelműen látszik, ha többször vált irányt. A bepanaszolásnál valszeg visszanézték, és nem volt semmi, amiért bambuszbotos büntetés jár. -
SpongyaBob
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power #35120 üzenetére
Ugyanaz a váltóáttétel... Ha nem tűnt volna fel, akkor LH eléggé meglassult a fű miatt. MS-nek pedig elfogyott a gumi. LH is megelőzte volna már a következő körben, hogy ha nem erősködik ott a füves részen.
LH is vissza fog jönni box után MS elé. <Hopp mégse. Zweiten Lauf!
-
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power #35085 üzenetére
Én úgy láttam, hogy az első kanyar után, a koccanás után már LH volt elől. De hát mind1, legalább látunk itt is egy jó csatát. Fordítva LH már elment volna MS elől. Azért látszik, hogy a Merci egyenesben húz, mint állat, kanyarban viszont lassabb.
Vettel pedig látóhatáron kívűl autózik...
-
Pompi
nagyúr
válasz
AMD Power #33761 üzenetére
Jósnak azért ne menj:
Schumacher jövőre még biztosan marad a Forma-1-benNem is tudom mi értelme az ilyen hozzászólásoknak, most komolyan.
-
donjohnson
addikt
válasz
AMD Power #33677 üzenetére
Érdekes, hogy az utcai üzemanyaggal a pálya egyeneseiben nagyobb sebességet lehetett elérni, viszont a versenyeken használatos benzinnel főleg gyorsításkor mutatkoztak jobb eredmények.
ha a versenyeken használatos üzemanyaggal volt jobb a gyorsulás, akkor hogy értek el nagyobb végsebességet az utcaival?
vagy egy bizonyos sebesség után fordult a kocka, vagy mi? -
hoffman_
nagyúr
válasz
AMD Power #33021 üzenetére
Nem volt ő annyira beszarva
De azért vicces volt
DC tud mókázni, szó se róla. Mikor Schumival körözgetett egy golfkocsin, az se volt semmi
Egyébként valaki nem tudja milyen zene ment a videó közben? (teszem azt 2.00-2.40 között)
Ja, Chrome alatt kukás a videó, Explorer alatt tudtam csak behívni az oldalt.
-
Misi 007
őstag
válasz
AMD Power #32870 üzenetére
"A bokszcsapatra kellett támaszkodni, hogy sikerüljön (az előzés). A forgalomban való versenyzési képessége még mindig kérdéses" - mondta a skót.
Coulthard is tud azért érdekességeket nyilatkozni.
Nincs két egyforma versenyző és az is tény hogy nem annyira bevállalós mint mondjuk Hamilton aki nem gondolkodik sokat hanem cselekszik (sokszor vesztére) de ha nem tud előzni akkor ez mi?
Vettel megfontolt versenyző hasonlóan M. Schumacherhez aki kivárja a megfelelő pillanatot és csak akkor cselekszik ha muszáj (lásd a linkeld videómon) amikor mennie kellett akkor agresszív volt és előzött. -
kukinyo
addikt
válasz
AMD Power #32777 üzenetére
Rosszul tetted fel a kérdést,így kellett volna:
Vettel meg akart e valakit előzni tegnap a futamon?
Igazán ő már nyugodtan játszhatja ezt.Miért menne bele olyan dolgokba aminek semmi értelme? A futamon pedig nem is volt Massán kívül senki akivel hadakozhatott volna.
Az első 3 elhúzott (Vettel hibájánál),hátulról pedig nem is volt veszélyben. -
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #32714 üzenetére
Ti néztétek is a futamot? Bénák voltak az egy dolog, de Massa nagyon lassan ment be a boxba. Vettel kb 5 cm-re megközelítette...aztán a beállásnál is lehetett látni hogy Massa finoman komótosan, Vettel meg berántotta a helyére az autót. Közösen cseszték el.
Ez a kicsit vizes, hűvös idő meg már láthattuk idén többször is, hogy a Mclarennek kedvez a legjobban. Melegben a Ferrari és Red Bull is eléjük kerül az eddigiek alapján, hogy most melyik a gyorsabb meleg időben Ferka vagy Red Bull az a kérdés. De jó lenne ha Mclaren is összeszedné magát minden körülmény között, de elég nehezen lövik be azt az autót, Button és Hamilton közt ekkora különbség még képességbeli + egy nem jól beállított autóval sem kéne hogy legyen.
-
Oliverda
titán
válasz
AMD Power #32390 üzenetére
Főleg ha azt a mindenkit Alonso-nak hívják.
-
tjokai
senior tag
válasz
AMD Power #32163 üzenetére
Hogy együtt működik-e a csapattal a továbbiakban vagy sem
Egyértelmű h Webbernek mennie kell év végén a Red Bulltól, rákényszerítik ezt a döntést! Vettel az Isten a Red Bull csapatnál......nem csípem ezt a Vettel csávót, akár ki is kerül mellé, csak másodszámú pilóta lehet belőle!
-
Atlantis
veterán
válasz
AMD Power #31984 üzenetére
Konstruktőriben még kevesebb esély van szerintem befogni a Red Bull-t, mint egyéniben. Pláne a Ferrarinak, Massa ugyanis harmatgyenge, a McLaren és a Red Bull párosa sokkal erősebb.
Ez a szezon már kuka, de talán látunk még jó versenyeket. A csapatoknak kár tovább rugózni a diffúzoron, szépen sunnyogva el kell kezdeni a jövő évi autót jóra megcsinálni.
-
kukinyo
addikt
válasz
AMD Power #31003 üzenetére
Én is unalmasnak találnám ha soha nem az én kedvencem győz.
Pedig minden szabály módosítás az RBR ellen megy,és mégis ők az elsők?
Ez is a zsebbe.
Ezen a pályán verhetetlenek,ez vitathatatlan.
A következő futamtól leszek nagyon kíváncsi,de szerintem azt a változtatást is simán átvészelik.
Ha ezt a futamot is be zsákólja Vettel,meg van az idei világbajnok. -
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #31003 üzenetére
Mostanában kicsit le vagyok maradva, pont az után kezdetem olvasgatni, hogy már meglesz-e itt is a kipufogó szabályozás.
RBR eddig sem a motor miatt volt ott ahol. Hanem Newey miatt, tehát egyértelmű, hogy aero korlátozássokkal tudják max visszafogni az RBR-t.
Az elektronikát pedig ilyen szinten minden csapat egyformán kihasználta szvsz.
Szóval egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy semmi változás nem történt.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged