- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #39588 üzenetére
Massa és Webber nálam nem fokmérő ebben a témában.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #39586 üzenetére
Nem volt rá pénz... A Stefan GP volt a legtőkeerősebb csapat az indulók közül, ha jól emlékszem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #39583 üzenetére
A Ferrari-t nem egyszer az FIA (és a race control) kavarása húzta vissza, taszította le a trónról...
Ha nincs kavarás, 2010-ben Alonso behúzhatta volna a harmadikat, de rengeteg balf ítélet/büntetés született, és valamennyi pontba került... Vagy ott volt az a futam, ahol az első helyről a negyedikre esett vissza, és mindhárom pozíciót lekörözött versenyző miatt bukta...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #39583 üzenetére
Elég csak megnézni hogy Vettel átlag hány mp-el nyerte a futamokat és hány tizeddel az időmérőket... az említett 3 csapatot nyugodtan lehet külön kezelni a mezőnytől, mert egymáshoz képest szorosabb eredményeket produkáltak, mint a hozzájuk képest legközelebbi csapattal szemben.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Nowhereman #39038 üzenetére
Senna helyét mondjuk nem értem. Meg azt se, hogy mit keres az F1-ben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #39038 üzenetére
mondván Petrov félidőre felsül oszt helycsere...
Ha meg nem, hát akkor is jól jártak... "A számla ki van fizetve..."
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #39010 üzenetére
Én itt veled be is fejezem. Ha az alapokat kiteríted se érdekel mit csinálsz.
Nem érdekel a nyavalygásod sem.Te itt belegázolsz a magánéletembe. Ezért ezután is csak ez jár: - Ostoba vagy.
-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman #39012 üzenetére
Hakkinen a király.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #38981 üzenetére
Nem ütik. Csak te nem érted. De ezt már megszoktam. Hagyjál lógva please.
Én soha nem fogok tudni úgy gondolkodni ahogy te, és nem is értem az összefüggéseid.
Miért éppen én vagyok a felelős azért, mert Webbó nem lett Vb?Ostobaságaid meg tatsd meg magadnak.
Hagyj lógva.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #38967 üzenetére
Folyamatosan beszélsz el mellettem. Kiforgatod szavaim.
Sumák Mihályt meg nem is ismerem.
Misét soha nem néztem, és nem járok templomba sem, és ha hiszek Istenben azt ne ide keverd.(undorító dolognak tartom, mert nem ide való, hogy van e hitem.)
Én Horneréket fel sem hoztam.
Sumi p3edig nem volt rögtön a csúcson.
A Ferrarinál elég sok év elment, mire pole-ra jutottak. Sumi is sokat dolgozott érte. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #38967 üzenetére
Meg szeretnélek kérni, hogy nyíltan háborodj fel, mivel a Brazil Nagydíjon csapatutasítás történt. Nem, nem szárnycsere... nem, nem elhúzódó kerékcsere... a pályán az egyik pilótának a csapat utasítására el kellett engednie a csapattársát! Ha következetes vagy akkor most nekiállsz pocskondiázni Tost-ot, Hornert, Marko-t meg még az isten tudja kit..
Vasárnap este óta várom hogy a szokásos igazságért kibukjon belőled, de hiába...
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #38905 üzenetére
B-type arról beszélt igen, de nemcsak arról. [link]
És én értem, hogy te Webber drukker vagy, csak azt nem értem, hogy mi közöm nekem ehhez. Drukkolj, hogy jobb legyen, és hogy jobb autót kapjon. Drukkolj, és ne ellendrukkolj.
Én pedig másról is beszéltem. Hogy mitől lesz valaki első számú.
Az hogy a te agyadban ez hogy kapcsolódott össze, azt csak sejtem. Ahogy más ostobaságokat is összeraksz. példul, hogy Webbert elnyomják. De ha még elnyomnák is mi közöm hozzá?
Csak ne bennem keresd a hibát.
Sumi nincs valami jó helyzetben, de én ezért nem Webbert hibáztatom, hanem drukkolok.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #38888 üzenetére
"különben olyan leszel mint JJános, akinek még a másodhegedűsségről is Schumacher jut eszébe"
Ez nem igaz. Orvosnak mutasd meg magad.
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #38888 üzenetére
te beteg vagy
-
remington2
senior tag
válasz
Nowhereman #38821 üzenetére
Ezzel a Schumacher-féle "kijárathoz kíséréssel" mi volt? Már nem emlékszem rá, de egy sima visszavonulás volt, nem???
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Nowhereman #38524 üzenetére
Egyetértek, szerencse kell ahoz, hogy valaki bekerüljön a F1-be, de még nagyobb, hogy ott is maradjon valamint jó csapathoz kerüljön idővel.
Szívesen megnéznék egy-két embert valami jó kocsiban, legfőképpen Kobayashi-t!
Azért egy Sumi-Koba-Hami-Lonzi-Kimi csata(mindenki kb egyforma tudású autóval), de szép is lenne, mi előzések lennének! -
proof88
addikt
válasz
Nowhereman #38522 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #38435 üzenetére
Nézd a többieket nem kényszerítette senki hogy rosszabb autót gyártsanak, és ne verjék meg a Redbullt, az hogy kólareklámmá silányult a cirkusz kizárólag a többi csapat hibája, dolgozzanak jobban.
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #38429 üzenetére
Igazából nem értem, a Forma1ben a cél a nyerés, ők ezt így érik el így építették fel. Az hogy ennek valaki megissza a levét (nem is annyira különben nem szerződött volna még 1 évre Webber gyerek) benne van. Ennél sokkal durvább dolgok is megesnek, és mégse kapja fel rá senki a fejét. Pénz,pénz pénz... szerintem tökéletesen megoldották, maximalizálják a bejövő pénzeket. Tiszteletben tartom hogy neked ez nem tetszik, szíved joga, de szerintem ebben az egészben felesleges dolog az emberi tényezőt keresni, az egész story egyszerűen arról szól hogyan kaszáljunk a legtöbb pénzt. Gondolom okos elemzőik, vagy maga Dietrich azt találta ki hogy így kell... megnézve a Redbullt mint brandet, valószínű nekik van igazuk.
-
válasz
Nowhereman #38429 üzenetére
Kell a Hype,Apple 2
-
werszomjas
addikt
válasz
Nowhereman #38188 üzenetére
Tény hogy visszavonulása előtt picit eltűnt belőle a tűz, de azért utolsó évében azzal a semmirevaló Ferrarival azért csak hozta a pontokat, mikor a csapattársai az utolsó helyekért küzdöttek.
Barikát csukott szemmel 2szer lekörözi.
Én csak azt sajnálom hogy Williams, akármilyen jó pilóta valaki, egy szar autóval nem lehet csodát tenni, lásd Schumi, folyamatosan hozza a pontszerző helyeket, 4-5-6 pozíció, de több nem, max akkor kerülhet dobogóra, ha előle kiesnek, azért mert ennyit tud az autó, szóval Kimi-től sem hiszem hogy nagy dolgokat fogunk látni, de reméljük hoz egy kis színt a futamokra 2012-re
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #38118 üzenetére
Az 'elfogyott a pénze' alatt nem feltétlen azt értem, hogy pénzt kap, inkább hogy legalább nem kell fizetnie..
Az első négy csapatba szinte kizárt hogy jöhessen, Aztán ott van teszem azt Petrov a Renault-nál, az ő szponzori támogatottsága elég nagy a Renault-n belül, hogy ne akarjon maga fölé egy versenyzőt.
Több csapatnál is diktálhat a szponzorok akarata...
...
A Williams-nél nagyon gatyán állnak, mert a fizetős versenyzőjük nem elég erős, Rubinho meg nem akkora ütés már, jövőre elvileg Renault motorral mennek,..ezzel és esetleg Kimi (még is csak egy volt világbajnok) nevével, komoly esélyük lehet szponzorra vadászni.
De még tárgyalnak...szal ez sem lehet egyszerű. -
Ice!?
őstag
válasz
Nowhereman #38039 üzenetére
Sajnos ..
Kezd nagyon nem tetszeni ez az F1. Itt már nem érdekes, hogy ki mennyire prő, csak legyen mögötte kellő háttér, és a határ a csillagos ég ..#38045:
-
attisx
addikt
válasz
Nowhereman #37968 üzenetére
"Hülyeség mindkettő!"
Jelen formájában az. Viszont pl. a KERS-t el lehetne képzelni akár egyfajta nitró tartályként is: amíg van benne szufla nyomhatod, ha elfogyott így jártál. Csak ezt a x másodperc/kör marhaságot kellene elfelejteni, és helyette azt mondani, hogy 6 perc egész versenytávra, mindenki ossza be, ahogy tudja (ahogy a technika engedi).
Ugyanez a DRS-re: az előzési zónás nonszensz megy a levesbe, helyette 20 darab szárnyaktiválás/fő/futam. Mindenki gazdálkodjon vele saját belátása szerint: támadás, védekezés, box ki-bevezető körök megnyomása, vagy akár futam végi leggyorsabb körök dobálása...
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Nowhereman #37943 üzenetére
"Nos a Ferrarinál nem építenek arra, hogy az elkövetkezendő 20 évben Lonzi arcképébe csomagolva kínálják a Ferrarikat a piacon."
Pedig úgy néz ki, hogy jön a Ferrari 599 Alonso Limitált kiadás.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37943 üzenetére
Egy szóval se állítottam, hogy a Ferrari-nál van első és második számú pilóta. Általában az idény feléig hagyják versenyezni a pilótáikat, és csak akkor állnak be az egyik mögé, ha:
1 - A helyzet kritikussá válik a VB-cím szempontjából
2 - Az egyik pilóta számottevő előnyre tesz szert a másikkal szemben.És ez -szerintem- így logikus, ha mindkét címet akarják.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37910 üzenetére
Nem ragaszkodom a 13 csapathoz, csak legyen 30 autó a rajtrácson...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37868 üzenetére
Engem nem érdekel a megoldás, ahogy a feladvány se érdekelt...
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #37841 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #37788 üzenetére
Látom az 1-es már megy.Szép teljesítmény
Viszont felhívnám a figyelmed arra hogy ha te sértegetsz,különböző jelzőkkel illetsz valakit(kiket) akkor ne csodálkozz azon hogy ez vissza is megy és bizony viseld el.
Mert ezt idáig minden alkalommal te kezdted.
Semmivel nem vagy te különb ember itt bármelyikünknél.
Ha még is ezt hiszed akkor felvilágosítalak hogy nagyon tévedsz.
Te ugyan olyan elvakultan hiszel Hamiltonban mint mi Vettelben.Egyértelmű hogy soha nem fogunk közös nevezőre jutni.De mi nem mondjuk senkire hogy gyengeelméjű veled ellentétben.Ha mégis,az csak azért van mert miért is hagynánk magunkat? -
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #37784 üzenetére
"mellé még tedd még oda"
Tedd még oda egyszer
EgybitesAmi természetesen mindig őt segítette...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Nowhereman #37766 üzenetére
És még sorolhatnánk a képszerkesztő programokat amivel meg lehet...
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #37765 üzenetére
Honnan szedtél ennyi vicceset? Bohócot reggeliztél?
-
Qorthral
őstag
válasz
Nowhereman #37757 üzenetére
Dehogynem. Hiszen "még" Webbernek is majdnem sikerült nyernie tavaly. Ha nincs a buta hiba Koreában, vagy egyszerűen csak jobban megy Abu Dhabiban, akkor övé a cím. Ne mondd nekem, hogy direkt így centizték ki Hornerék, hogy az utolsó futam előtt Vettel csak 3. az összetettben és onnan nyer
Szóval szerintem egy Webbernél (pszichésen is) jobb pilóta meg tudná verni Vettelt, vagy legalábbis lenne rá esélye. Hogyne, tény, hogy az RBR Vettel győzelmét akarja, de Ők sem atyaúristenek.
Xirtam: Miért ne lenne legjobb autó? Idén nem sokan vitatják, hogy az RBR az. Ok, persze kell mögé a csapat és így együtt, a csomag az, ami a legjobb, de kétségtelenül van legjobb. Értem mit mondasz, a tervezőktől kezdve a takarítókig mindenki sokéves munkája együtt eredményezi, hogy egy autó, egy csomag legjobb legyen. De ettől még létezik ilyen és szerintem JJános is erre gondolt. Szerintem a pilóták 100%-a a RBR-t nevezné meg idei legjobb autónak, annak ellenére, hogy elképzelhető, hogy egyik versenyzőnek nem ugyanaz az autó a legjobb, mint a másiknak... Na de ezen ne flame-eljünk, szerintem érted mire akarok kilyukadni és én is, hogy Te mire.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman #37578 üzenetére
Akkor másképp mondom: Én értem kiről, kikről beszéltél, mert folyamatos olvasója vagyok a topiknak, de esetleg aki most kezdené el olvasni, annak fogalma nincsen ki az a Lajos meg a maszat.. Legalább ezt tartsd már tiszteletben.
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #37579 üzenetére
És mikor haladt el
[link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37574 üzenetére
Ezt sem értem ám... "Régen" ilyenkor mindig annak ítéltek elsőbbséget, aki az ideális íven volt...
Nem mintha számítana így utólag ,mert Massa boxáthajtásosa is kb annyi ért, mint Hamilton-é, mikor megelőzte tavaly a SafetyCar-t, vagy mint a +5s azoknak, akik kijöttek a boxba...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman #37574 üzenetére
Mi lenne ha ezt most értelmesen is leírnád? Miért ekkora divat mindenféle jelzőkkel illetni a pilótákat?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Nowhereman #37079 üzenetére
jajj most néztem vissza... elrontottad a szorzást
0.2lkm lenne a helyes, mert az mutatja meg, hogy 1km-re mekkora fogyasztás esik... egyébként az egész csak viszonyítás kérdése és kár is ezen vitatkozni: itthon (általában) literben adjuk meg a fogyasztást, amit 100km-re vetítünk... usában meg mpg-ben adják meg: hogy 1 gallon benzinnel mennyit megy a gép... (a hülyén hangzó lkm-el rokon) a villanyszámlán az szerepel, hogy hány kWh volt a fogyasztásod... ez azt is jelentheti, hogy 1óra alatt mekkora teljesítményfelvételnek kellett volna jelentkeznie, hogy a havi mennyiség belepörögjön...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37044 üzenetére
Nem ez olyan, mintha azt mondanám, x motor 800 newtont fejt ki egy méteren...
Tudod, mondatban a származtatott mértékegységeket fel lehet ám bontani.
Az 5MW/h-s fogyasztásból lehet 5MW óránként, ahogy a 300km/h-s sebességből is lehet 300km óránként...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #37034 üzenetére
Kíváncsi lennék hány pontot vett el a gyengébb csapatoktól a sóderágyak/bukóterek lebetonozása...
Balesetben se sok értelme van, mert feleannyira se fogja meg az autót...
Egyébként egyet értek.
A Formula1 amúgy minden téren következetlenségek tömkelege...
Legjobb példa a Zöldség... Annyira környezettudatosak vagyunk, hogy építettünk egy éjszakai pályát, amin ~5MW-ot fogyaszt a világítás óránként... Persze mindezt generátorokról, mert a villamoshálózat nem bírná...
Vagy ott a versenynaptár, aminek következtében kétszer kerülik meg a földet...
-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman #37019 üzenetére
Valóban, mennyivel jobb lenne, ha F1- is arról szólna, hogy ezen a héten ki halt meg. Nézzél már egy kicsit magadba.
-
Szabesz
őstag
válasz
Nowhereman #37019 üzenetére
Ezt nem értem. Most kire haragszol?
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36810 üzenetére
Hagyd már ezt a csak Lajost büntetik szöveget.
Shumi idén mennyi időt töltött a box utcában,ahhoz képest semmikért mint amit Lali csinált? -
bambano
titán
válasz
Nowhereman #36796 üzenetére
a gumirulett egyformán sújtja az elöl és a hátul haladót is. nem baj az, ha van valami kis gondolkodnivaló a csapatoknak is, ne csináljon már mindent a szabálykönyv meg a számítógép.
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36786 üzenetére
Ebben a cikkben egy szó sem esik arról hogy Vettel akár egy pillanatig is veszélyeztette volna Hamilton versenyét.Ellenben arról igen hogy ha össze mennek akkor Hamilton lett volna a hibás,többszörös irány változtatással.Ezt el is ismerte.
Nem írtam bonyolult mondatokat de ha nehéz értelmezned,ess neki még egyszer. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #36786 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #36633 üzenetére
A rugó szerintem se nyom sokat a latba, de az, hogy majdnem itt hagyta a várandós asszonyt, igen...
-
proof88
addikt
válasz
Nowhereman #36633 üzenetére
én is így értettem ...
-
Márk
senior tag
válasz
Nowhereman #36590 üzenetére
Egyáltalán nem alanyi jogon várta, hanem az eddigi teljesítmény alapján. Nyilván csalódott, hogy sok időmérő után most "csak" 2. Egyébként érdekes volt látni, hogy Hamiltonon nem látszott semmilyen kitörő öröm.
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Nowhereman #36590 üzenetére
Szerintem már a meki vagy 2 futam óta jobb mint az rb !
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36142 üzenetére
A kötekedést te kezdted.
A verseny az előzésről szól nem az eltaposásról.
Maradj inkább ennél:
Vagy nyittasd meg ezt a topikot.Ez a neked való -
P00By
nagyúr
válasz
Nowhereman #36131 üzenetére
Oké, akkor Gombocskáé legyen a VB
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36127 üzenetére
A modellvasút egy nagyon komoly hobbi.Ellenben neked viszont még mindig a csattogós lepkét kellene tologatnod,az utánad szólóval együtt.Homokozóban jól ellennétek.
A meki milyen büntit is kapott kémkedésért?Pedig az egy technikai sportban nem gyenge.
Szinte semmit.Minimum 10 évre csaptam volna ki a forma 1-ből. -
SzalaiG
addikt
válasz
Vettel melyik Börnilánynak udvaról?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Gyógyszered bevetted-e?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Nowhereman #36127 üzenetére
Ez már sokszor kiderült
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #35970 üzenetére
Barika is tudta hogy mi vár rá,mint ahogy minden másodhegedűs tudja.Még is vállalják a szerepet.Gondolom nem kevés pénzért.Ha nem tetszik neki,megy a csapattól.
Ennyi -
Sundesz
addikt
válasz
Nowhereman #35925 üzenetére
Meg mondjuk Vettel éppen ki is eshetett volna az eslő helyről - ahogy ez sokszor elő is fordult az autó megbízhatósági problémái miatt - és akkor Petrov mögött is simán VB lett volna.
Egyszer egyébként bepróbálkozott Alo és majden csattant Petrov-val, írtó rövided akart fékezni. Sajnos lehetetlen volt azon a pályán a Renault megelőzni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mintha elfelejtedéd, hogy nem volt se KERS, se DRS. Lali pedig mindkettőt nyomta, hogy odaérjen Sumák mellé...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ha jól emlékszem azon a futamon Lajosod is vonatozott egy laza 20 kört a másik Renault mögött...
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #35492 üzenetére
Kis barátom akkor én nagyon neuronszegény vagyok.
De ismételten ki is volt a leggyorsabb?
Ha eddig nem tűnt volna fel,azt az autót nem a fejesek meg a "hátszél" viszi be a célba,hanem a pilóta. -
dokar
addikt
válasz
Nowhereman #35468 üzenetére
Ha behajítanák Rosberg helyére, egy petákot nem tennék rá Sumi ellenében...
Te a vaknál is sötétebben látod a világot
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Hali ! Azért Vettel első győzelme a toro-rossoval nem volt rossz . bár én mindig ferrari és Schumi párti voltam ,és vagyok , hiába 42 éves , még mindíg őt tartom a legjobbnak , de ez a merci nem 1 csúcsgép . Amúgy kezd az f1 elpuhulni már idegesít hogy mindenért büntetnek ! Hová fogunk jutni ? Palikon legalább lehetett röhögni . Azt azért nem gondoltam volna hogy a redbull idáig eljut ?!
-
kukinyo
addikt
válasz
Lejárt a szerk.idő.
'mögötte meg a belehabarodott látens homokosokból álló csapatvezérkar"
Szerinted melyik vezérkar nem ezekből áll?
A mi 'tehetségünk" hogy kerülhetett be oda? Nehogy azt mond hogy az eredményei miatt.
Vettel a mostani mezőny nagy részét még önjáró talicskával is verné.Nem kell öt lenézni azért mert unalmassá teszi a futamokat.Ha nem ő lenne a favorit autóban,akkor tudná igazán saját magát adni és hidd el hogy tetszene.Nézd meg a pályafutását,hol milyen eredményeket ért el.Sok mindent elmond. -
kukinyo
addikt
válasz
Tudod ez olyan hogy a Knézy-ről csak a halála után derült ki hogy él-hal a fradiért.
Pedig ő nem 5 évig volt toppon.Egy sz@rfaszú ráadásul hülyeségeket beszélő,kommentátornak nem az a dolga hogy állást foglaljon egy csapat mellett,és állandóan azt reklámozza. -
nokia párti
őstag
válasz
Teljes mértékben egyetértek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ezt jó volt végigolvasni.
Jól beszélsz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #35462 üzenetére
A lényegen nem változtat. Nem önszántából ment, és távozása óta a Ferrari nem mutatott fel sokat...
-
hodostamas
addikt
válasz
Nowhereman #35259 üzenetére
de még mindig az a lényeg hogy a Meki nem a középmezőnnyel akart csatázni, hanem az élbollyal, és oda az RB féle beállítás volt a nyeri. hátul mehetnek akár 350-el is, ha összességében lassabbak pár sec-el...
-
hodostamas
addikt
válasz
Nowhereman #35253 üzenetére
Ha a szombatot és az eddigi erőlétet nézzük, a Meki jól választott fokozat kiosztást, mivel a Ferrari és RB ellen teljesen jó is lett volna. (tempó adott volt)
Szerintem eszükbe se jutott még álmukban sem, hogy Sumi a 3. helyig fel fog jönni a rajtot követően. Ha nincs ez a "blama" semmi gondjuk nem lett volna a futamon.
De ha meg a Merci gyilkosra lövik be a verdát és nem lesz ez a jó rajtja Suminak, akkor megint lehetett volna mondani hogy jól elszúrták..Mindennel viszont nem lehet számolni...
-
vikvuk
senior tag
válasz
Nowhereman #35253 üzenetére
az 1. és 2.-at vesd össze, ha ilyen blama nem lett volna a mekinél...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #34672 üzenetére
Gondolod hogy ha a csapat Webbert 'nyomja', 12 futam alatt ugyanúgy összeszedett volna 259 pontot mint Vettel? Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni..
Ha nem lenne Vettel, egyáltalán nem tűnne kiemelkedő, világverő autónak az RB. Mivel egyáltalán nem az. Egy futamon se volt olyan domináns mint a disznósajt az első félévében.. az hogy a többiek balf*szok (vagy balszerencsések), és folyamatosan keresztbe verik egymást vagy kiesnek... arról nem tehet Vettel. Most is megvolt a McLaren tempója a győzelemhez, csak ugye a csapat hibázott Buttonnál szombaton, Hami meg magát rendezte le. És ez mák?
2004-ben is mindenki a Ferrarit szidta, ahogy most mindenki Vettelt. Érdekes, a legjobb munkát végző csapatok, pilóták mindig mákosak
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nowhereman #34625 üzenetére
és azt tudtad, hogy automatizálva van ez az állítási lehetőség?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #34625 üzenetére
Egyrészt nem TV-n nézem, másrészt attól hogy a maszkolást átállítod, nem lesz jobb minőséged.
Állítólag a Mindig TV és a Digi "még nem állt át", a UPC és a Tré már igen. Ebből is adódhat a hiba. Ezt még javíthatják, de ettől a felbontás nem lesz nagyobb...
-
7600 GS
addikt
válasz
Nowhereman #34586 üzenetére
Értem amit mondani akarsz de te is értsd meg az én véleményem.
-
7600 GS
addikt
válasz
Nowhereman #34582 üzenetére
Nem tudott konstans jó teljesítményt hozni, ezért nem klasszis (számomra).
lenox: Köszi!
-
7600 GS
addikt
válasz
Nowhereman #34577 üzenetére
Mikor volt kérdés, hogy Schumi jobb Barikánál?
-
7600 GS
addikt
válasz
Nowhereman #34567 üzenetére
Igen, de tudod azért erőlteti, mert még mindig benne van a versenyszellem, ezért ő egy igazi pilóta legenda.
Csak azt a fránya Mercit kéne jól belőni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #33820 üzenetére
Megint nem vetted be a bogyókat? Ejnye... mi lesz így veled..
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #33797 üzenetére
mindkét hozszólással alapvetően egy véleményen vagyok, annyiban más , hogy Rosberg szvsz jó és Glock is..Rosberg nagyon be van határolva az autója által, Glock meg valahogy csöndben érik...elég ramaty autó a Virgin, absz. nem látszik milyen munkát végez benne Glock, de Timo piszkosul alkalmazkodó...ahogy a GP2 után, a Cart-ban RoTY lett..azaz elég jól azonosult a az új pályákhoz és az ottani autóhoz/technikához, aztán vissza a Toyota Trulli mellett (nem kis kihívás), és most a Virgin-nel teszi a dolgát...szvsz Glock, ha nem savanyodik be, vagy már nem savanyodott már be, akkor egy nagyon erős versenyző...bár szvsz sztem sem egy repülőkörös versenyző...inkább versenytávon hozza magát.
Rosberg-ről alapvetően jó véleményem van...nehéz alátámasztani, mert csak érzés -
proof88
addikt
válasz
Nowhereman #33792 üzenetére
Glock hová fejlődjön a Virginnel? A Toyotában jól ment.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Nowhereman #33770 üzenetére
Se szeri se száma az összeesküvés elméleteknek ami a Forma-1-et lengi körbe már az indulás éve óta. Nem tudom hogy mi lehet az igazság, de néha nagyon az az érzésem hogy valaki vagy valamelyik csapat időről időre kviáltságos lesz a többiekhez viszonyítva. Legalábbis ezt szűrtem le az elmúlt 20 év során mióta figyelemmel kísérem a történéseket.
-
rocket
nagyúr
válasz
Nowhereman #32970 üzenetére
Mert egy dog unalom, lassu gokart palya, elozni szinte lehetetlen (DRS se sokat fog erni, annyira rovid az egyenes), a szezon legunalmasabb versenyei altalaban nalunk vannak, emiatt kell konyorogni az esoert.
Tilkenek semmi koze a palyahoz, es ha egyszer ledozeroljak ezt a sz@rt , hogy ujat epitsenek (erre kb. akkora az esely, mint hogy Magyar urhajo indul a Marsra), akkor remelem Tilke neve fel se fog merulni.
Leirtam miert vagyunk a naptarban, kormanyzati szinten megy Bernie hatsojanak a nyalasa evtizedek ota.
Olyan penzeket fizetunk ki neki evrol evre ami mara mar irrealisan magas lett, dehat ugye kell az orszag imazshoz az F1, ha mas mar nem alkalmas erre.Messze a Hungaroring a legelavultabb palya, es olyan orszagok allnak sorban versenyert imadkozva, akik siman uberelni tudjak azt amit a Hungaroring kepvisel minosegben.
-
nokia párti
őstag
válasz
Nowhereman #32766 üzenetére
Én Sumi és Alonsó fan vagyok, de nekem még is tetszett.
Lehet rossz a humorérzékem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #32766 üzenetére
Úgy látom neked leesett.
Vedd fel a földről és nyeld le szépen, egyből jobban fogod magad érezni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #32723 üzenetére
"Webbo meg profin osztották egymást az élen..."
Leginkább Webbo-t osztották...
-
kukinyo
addikt
válasz
Az a masiniszta mégis VB lesz.Hová erőlködne? Amit kellett azt már megtette.
Vesztett 3 kemény pontot a 80-ból. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
az időjárást elnézve nagy a valoszínűsége...jön vissza a meleg...de azért reménykedem
#32722) hoffman_ a taxizás az hatalmas volt
de tuti lesz érte valami ejnyebejnye...
-
AMD Power
titán
válasz
Nowhereman #32567 üzenetére
Nem sok kellett ,hogy ne jusson be a Q3-ba.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman #32567 üzenetére
Mint említettem azt a kört elrontotta... nem a tiszta köre volt olyan lassú..
-
brownus
veterán
válasz
Nowhereman #32411 üzenetére
:-) orom olvasni a soraid ebredezes kozben. es hasonloan latom en is
-
Superman
nagyúr
válasz
Csak olvasom és követem ezt a topikot, mert nem akarok személyeskedésekbe bonyolódni, de ritkán értek ennyire egyet egy posttal, mint ezzel...
Még annyit tennék hozzá, hogy a McLarenek teljesítménye most is harmatos. Ha a vezetőségnek lennék Whitmarsch-t már menesztettem volna az állandó magyarázkodásaival, hogy éppen , miért mennek úgy a kocsijaik, mint egy Trabant....
-
JColee
őstag
válasz
Ezért kár volt ennyit koptatni a billentyűzetet.
-
C0d3r
addikt
válasz
"Vettel: Szépen megy körbe-körbe, de ha már valaki a közelében van, vagy le kell térni a jól begyakorolt ideális ívről, máris a befizetős amatőrök nívóját hozza. Egy gyorsvonali masinisztából lett marketing arc a Red Bull hatos csomagon, semmi több."
Ezért rövid időn belül szétcincálnak.
-
eXodus
őstag
válasz
Nowhereman #31973 üzenetére
Sakk matt a fikázókank:
[link] -
rocket
nagyúr
válasz
Nowhereman #31836 üzenetére
Engedelyezve van mar a csapatutasitas.
Ez a jelenet arra jo volt, hogy aki eddig nem akarta meglatni a fatol az erdot (ebben a topikban is vannak nehanyan
) az se tudja tovabb tagadni mar az egyertelmut.
1 ev alatt Webberbol Barichello szintu csicskat csinaltak a Red-Bullnal, mindezt ugy, hogy hatalmas elonye van Vettelnek, igy semmi nem indokolta ezt a huzast.
Par napja a nemet RTL-en irtak, hogy azt nyilatkozta Mateschitz nem kell nekik Hamilton, mert Webbert szeretnek 2. szamu pilotanak megtartani.
Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest