- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
AMD Power #7259 üzenetére
megértem a meklárent, hogy elengedte
Ki fog Alonso helyére kerülni? Gondolom az esetből tanulva nem egy tehetséget raknak be Hamilton mellé. . .
Vagy mégis? Én spec annak örülnék, ha a mezőnyből az egyik tehetségesebb fiatalt tennék be Hamilton mellé, Vettelt pl, vagy Kubicát, Heildfeldet.
Vajon mi alapján fognak dönteni mekiék? Meg kik jöhetnek szóba az említettek közül? Kit nem köt szerződés jövőre? -
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power #6921 üzenetére
Reméljük hogy nem Ralf. Neki már rég nem kellene az F1-ben lennie, kicsit lelassult az utóbbi években.
A Rosberg - Hamilton duó nem lenne gyenge
Rosberg elmebeteg, Hamilton meg krva gyors.Vettel vagy Sutil is lehetséges, de sztem nem ők lesznek azok.
de ki tudja.......
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #6921 üzenetére
Nálam Sutil a befutó. Olvastam hogy Keke Rosberg nem szeretné, ha a fia egy csapatba kerülne Hamilton-nal. Nem akarja hogy szégyen érje a Rosberg nevet, és a 'versenyzői géneket'.
Persze ettől még Nico számára lehet, hogy az atyai jótanács 'falrahányt borsó', az egészséges önbizalma miatt.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #6911 üzenetére
Ralf-ot kizárhatjuk. 1. Mert nem felel meg a "Lewis, német kiadásban" kategóriának, amiben a 'fiatal tehetség' jelző is benne van. 2. Ralf már régebben dicsekedett vele, hogy marad az F1-ben, már meg is van a szerződése, de még nem mondhatja el. Erős tippem: Force India.
Az a német szerintem Rosberg vagy Sutil lesz (és mindkettő jóban is van Hamilton-nal, mindkettő korábbi csapattárs valamilyen versenysorozatból), persze előbb Alonso-nak mennie kell, és az még nem 100%, mert egyszerűen nem szeretne lecsúszni egy középcsapatba. A kirúgása meg kacifántos lehet, ha ő nem akarja.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #6763 üzenetére
Egy nemlétező francia újság hírei szerint.
Hamilton nem nyilatkozott még a valós kanadai La Presse-nek sem. Ez rosszindulató álhír kreálmány ami a bulvármédiában terjeng.
LH közvetlenül a verseny után, és a McLaren ma is műszaki problémát közölt, és cáfolta a Hamiltont lejáratni akaró 'médiaszemetet'.
-
george11
addikt
válasz
AMD Power #6764 üzenetére
"A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug elmondta, hogy nem a bajnoki cím megszerzése a cél, hanem az üzemanyag hőfokára vonatkozó szabály tisztázása. A csapat közölte, hogy nem feltételez szándékosságot sem a BMW, sem a Williams esetében."
Hát hogyne ... teljesen hihető
Szegény Haug/Ron egész éjszakákat forglódott verejtékben fürödve, mert nem volt tisztázva ez a szabály
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #6638 üzenetére
Ja, most esett le, ezert is biztos a sajto a hibas
Ilyen megnyilvanulasok utan nem csoda, h a sajto mindenhol uldozi oket, nyilatkozatokat kovetel es mindent felvesz illetve kifordit. Sajtoi lefedettseg szempontjabol iden siman vitte a palmat a McLaren, lehet el kene gondolkozni miert is... Ha nem gerjesztenek a cirkuszt akkor talan az eletuk is konnyebb lenne. Gondolom. De biztos rosszul gondolom, mivel nem objektiv a McLaren-megitelesem, nem ugy mint a McLaren-faneknek
adman:
Tul hosszu ideig tartott a Loading..., mi? Vegre oszinte a gyerek, gratula s koszonjuk, h ezt az arcat is megmutatjaPazsitZ: valld be magadnak is, ezuttal nem volt igazad, nem mondtad meg rogton a frankot
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #6336 üzenetére
A faj sem tobb vagy kevesebb egy akarmilyen masik tulajdonsagnal, idegesito, h ennyire hiperszenzitiv mindenki mindenre, demokracia es szolas-szabadsag ellenere semmit sem mondhatsz ki, mert megserted a masikat, vicc.
Megjegyzem ha franciakat macskaevoknek (vagy beka, mittomen...) nevezik itt a forumban, akkor senki se mond semmit, de ha egy fekete boru felebaratot leboxosoznak, akkor nepharag, rasszizmus.
Alapelveket be kell tartani, nem szabad senkit se sertegetni, de a tenyek tenyek maradnak, Hamilton pedig leginkabb borszinevel tunik ki a tobbiek kozul, ennyi.
Elnezest, de mar kijott belolem.
Peat;): most lattam meg, lealltam
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #6278 üzenetére
Azért mert Ron nem hülye. Ki pereskedett ki hajtott a Meki teljes megsemmisítésére minden (még Brawn-t és Kimi-t is belerántották) eszközt bevetve vérprofi ügyvédekkel a Meki ellen, amikor a kompromittálás Ferrari alkalmazottól jött és mindenki sejti (a bennfentesek meg mégjobban tudják), hogy az F1-et át meg átjárja a koppintgatás, információáramlás, lehallgatás, kémkedés. Ki nyafogott az ítélet után, hogy ki kellett volna zárni őket (tönkre téve ezzel Ron életművét egy alkalmazottja hibájából). Segítek, a Tót János.
(Meg a Montezemolo is.)
Ez Ron részéről egy fricska a Ferrarinak. Kölcsön kenyér visszajár. A Mekire, Hami-re hányszor akarták ráfogni (a hülyébb Ferrarisok), hogy nyomja az FIA és kivételezik vele.
Édes bosszú ez, mert most az FIA részrehajló lesz a Ferrari iránt, legalábbis annyira mint a Meki iránt volt.
-
Xelloss
tag
válasz
AMD Power #6281 üzenetére
Nem olyan jó pilóta mint annyira beállitják ne röhögtess az újonc egyböl világbajnok lesz na ilyen nincs Kimi is egy csomó ideig várhatott mire vb cimet szerzett hozzáteszem teljesen becsületesen...Hamiltont utálom mer egy kis szemét..Bocs a kifejezésért...Emlékszünk még mikor Vettelt összeütköztete az elötte haladóval úgy ,hogy befékezett elöttük ráadásul a safe ticarnál..
-
george11
addikt
válasz
AMD Power #5023 üzenetére
Ez elég kemény
De azért így kikelnie magából az újságírónak, egy ilyen "piti" dolog miattHa annyira számított volna ez a feltartás, akkor a Ferrari sem hagyja szó nélkül szerintem.
"A történet szempontjából nem lényegtelen elem, hogy az újságírónő, Anne Giuntini a Renault motorokért felelős főmérnökének, Denis Chevrier-nek a felesége..." ehhe
-
george11
addikt
válasz
AMD Power #4972 üzenetére
Reménykedjünk a legjobbakban
Szerintem vagy Raikönnen, vagy Massa győz, de az tuti, hogy Hami vb lesz holnap. (bár jobban örülnék, ha Raikönnen nyerné a vb-t, de elég esélytelen)
Alonso meg valahogy furcsán visszafogta(?) magát maEnnyire nem lehet lassabb, mint Hamilton.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power #4551 üzenetére
Azért az se teljesen egészséges, hogy nemzeti hovatartozása alapján feltétel nélkül el tudsz fogadni egy pilótát, függetlenül a pilóta személyiségétől, illetve teljesítményétől. Hab a tortán, hogy pl. Hamilton nem is biztos, hogy a brit napsütésben barnult le ennyire...
Ezt ne vedd támadásnak
-
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #4543 üzenetére
Igen, van benne valami. Ahogy én látom: McLaren megszerezte a világbajnok Lonzit. Tanakodtak, hogy kit is kéne mellé tenni. Dehogy akartak ők egy potenciális bajnokot Lonzi mellé.
Gondolták, hogy jó lesz egy kezdő. Mondja az egyik: Gyerekek, mi lenne ha bedobnánk a mélyvízbe ezt a Luis gyereket?(Vénember Lajoskája?)
Jó ötlet, azt hiszem, ideje lenne, hogy megkóstolja a Forma 1-et. Igen tegyük akkor őt. Sokba sem kerül, és hadd tanulja az a gyerek az autót. Nagy bukás nem lesz vele, nem olyan rosz az a gyerek. Csak nagyon fiatal, mondja az egyik.
Nah, mindegy legyen ő.Aztán jöttek a futamok, és a mi kis Hamink sorra jobban teljesített, mint a világbajnok. Innentől kezdve az egyenlőség, egyenes arányban állt, a pilóták ellenségek lettek. Lonzi nyafogott, szervezkedett, aljas módszerekkel próbált Hami elé kerülni. Nem sikerült. Annyira nem, hogy egyetlen futam maradt arra, hogy eldöntsék, ki lesz a világbajnok. És ha mégis Lonzi lesz VB, akkor is ez az év már Hami sikeréről szól! És ha összeakad a két McLaren, és Kimi VB lesz, akkor is Hami éve lesz. Mondjuk én Lonzit az utolsó futamra a McLaren helyébe nem engedném pályára. Helyette az új pilótát engedném. Lonzinak nagy szívás lenne.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
AMD Power #4543 üzenetére
Ez azert nekem fura. Haki-Coulthard idokben egyertelmuen Hakkinen volta az elso pilota, meg ha nem is volt néha nyíltan kimondva. Most meg jön egy újonc akiről még azt se tudja bizonyosan, milyen produkciot nyujt majd F1ben, es rogton egyenloseg. Hát, itt nem ezeken a dolgokon mulik amik a cikkben vannak, etetik ezzel a nepet.
Persze ha van aki elhiszi, hogy ez a teljes igazság...
-
manutdzoli
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest