- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
hummertime #12873 üzenetére
"Ami zavar, hogy a szerintem középszerű, és kritikus pillanatokban mindig hibázó Räikkönen kapta meg a címet, ajándékba, részben csapattársi elengedéssel. És nem csak ez, hanem ami utána jött, hogy az addigis vad és goromba rajongótábora mégdurvább, mégnagyképűbb lett, lehordott mindenkit mindennek, Kimiből meg istent csinált."
Miiiiiiii?
Te megvagy őrülve! Egyébként, ha egyedül vagy, el tudod viselni a jelenléted? Kiről beszélsz? Középszerű? Kritikus pillanatokban mindíg hibázó? Ajándékba? Kimi?
Kérek egy moderátort, ha lehet ez a fazon ne jöjjön ide többet, mert ez nem normális dolog, amit itt röpke pár óra alatt, ez a fazon összefirkált. És még komolyan is gondolta. Még hogy ő normális? Kikérem magamnak!
Komolyan mondom ilyet még nem láttam! Kimiről ilyet leírni? Szégyen!
-
JJános
addikt
válasz
hummertime #12891 üzenetére
Egyre csak tolod a baromságodat!
Állj meg! Gondolkodj! És orvosnak mutasd meg magad!
Irtam:
Nem vagyok Kimi rajongó, a szó legszorosabb értelmében! Hami rajongó vagyok.A vitát egy hozzád hasonlóan gondolkodó fafejű provokálta, aki több eszmecsere után is ugyanazt tolta. Pont úgy mint te! Akadj le rólam, és ne merd leírni a nevem! Öcsike!
Én moderálom magam, és elnézést kérek mindenkitől. Én nem vagyok ilyen. De néha kikényszerítik az emberből. Elmondom neki, hogy nem erről van szó, és újra leirja.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hummertime #12907 üzenetére
Minden tisztelettel megkérlek, hogy ne szítsd itt a feszültséget és inkább ne írj többet ebbe a topikba a káoszelméleteidről!
Köszönöm
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12907 üzenetére
részvétem
attól a pofont még megérdemelnéd
-
JColee
őstag
válasz
hát te is ezt csinálod csak forditva asszem
fikázod kimit ezerrel és hamilton meg istenited...
nem mondom hamilton nagyon jó pilóta de kimi is az...
és hamilton is hibázott tavaly a brazil futamon mert elkezdett meccselni alonsoval
(előtte a felvezető műsorban az rtlen pont mondták h biztos a biztonságra megy meg minden
ahhoz képest elkezdett keménykedni)
engem meg AZ zavar h vki ilyen alak h más versenyzőt fikázza
eXodus: neked van fogalmad róla v csak beszólogatsz h menjen a topik?
azt csak azért irtam mert alonsonak szorosabb a kapcsolata a mérnökökkel és a szerelőkkel stb
ha nem tudtad volna kimit mindig azért kritizálták mert sokkal lazábban kezeli az ilyen dolgokat -
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12890 üzenetére
bocsi hogy öregítettelek...én csak a szellemi színvonalad alapján saccoltalak 15-nek
apukáddal leülnék beszélgetni 1-2 sör mellett félresiklott nevelésedről ... talán pár füles még helyrebillentene -
D@ni88
addikt
válasz
hummertime #12880 üzenetére
Ami ON, a brazil üzemanyagos eset abszolút cirkusz kategória volt. Sztem nem is létező dolog volt, csak el kellett terelni a figyelmet a kevés negatív hangról, meg a csapatutasításról, amivel Kimi tulképp nyert. Ha még nem is volt bunda, ha mindez valóságszerű volt, akkorsem ér a vb cím semmit, merthogy csapatutasítással szerezte meg a világbajnoki előnyt Raikkönen. Erre pedig a Forma-1 bajnoki címei között nem volt példa.
az F1 az arról szól hogy vannak csapatutasítások. A csapatnak az a lényeg hogy vb legyen. És ez akármelyik csapatnál így működik. Massa-nak meg volt az esélye, és most is megvan, de a múlt szezonba a 8. futamtól kezdve került fordult kikapott... És behozta Kimi. Majd a végén persze hogy Massanak kellett támogatnia. Ha te lennél a csapatfőnök sztem te is utasítottad volna. De ez már mióta így van, Sumi-t is támogatta Irvine, meg Barichello. Itt legalább tiszta most a küzdelem amíg van esély.
De hogy ne csak a ház táját szidjamott van a meki. Mika-nak is voltak csatlósai. (Coultard) és akkor szólt valaki egy rosz szót is? Senki. Én még mindig azt mondom hogy Massa-val szemben tisztességes a Ferrari, hogy hadja harcolni. És még így is magával tol ki, mivel ha nem engedné Kimi utánna Massat, akkor nem csúszott volna ki sietségében. Közben amíg Kimi volt mögötte tartotta a kontsans 1,5-2másodpercet, és ne mond hogy Massa direkt nem akart elhúzni
Az meg lehet hogy Massa gyorsabb volt a Brazil pályán. de ha láttad a közvetítést Palik őrjöngött hogy Kimi milyen pályacsúcsot futott a kopott gumikkal, és közben Massa milyen erős kimenő szektorokat ment. -
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #12883 üzenetére
Akkor elmagyarázom.
Szíved joga, hogy mindenkit útálj és hülyének néz, mert csak te vagy a valaki.
Szíved joga azt hinni, amit. Nekünk is.De azt nem értem miért kell neked 2 havonta idejönni azért, hogy leírd újra meg újra a rögeszmédet.
Leírtad már, mi is leírtuk, hogy nem hisszük. Sajnálom, hogy ezt te nem tudod elfogadni.
Gondolom ebből fakad, hogy úgyanazzal a szöveggel meg-megjelensz. Meg akarsz győzni minket, gondolom...
Tehát ilyen szempontból igaza van lacafaca-nak, hogy "menj vele ahová akarsz"Tehát az érthetőség kedvéért: Nem az a gond, hogy egyszer leírod/elmondod, az, hogy csak azért jársz ide néha, hogy ugyanazt hajtogatva flame-t kelts.
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12883 üzenetére
ultralol vagy
te kb lehetsz vagy 15...mint a fiam, aki rajtad és a hsz-eiden röhög itt mellettem -
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12879 üzenetére
a lacafaca-féléknek tele a töke az ilyen kis porbafingókkal, akik már 52ezerszerre is evvel a maszlaggal jönnek. szerinted ez volt, akkor menj vele ahová akarsz. senki nem kíváncsi rá, legalábbis itt. szevasz
mod: abbahagytam.
-
Viktor77
titán
válasz
Ennek ellenére a McLaren bepróbálkozot Hamilton elöl két autót kizáratni a versenyből (aminek ugye szintén Hamilton világbajnokság az eredménye). Vagy tudták, hogy úgyis elutasítják és ez is az összeesküvés része volt?
Figy, tényleg ne erőltetsd, mert a topic látogatóit ismerve (én nem, mert én nem tehetem meg), nagyon gyorsan rádszállnak, aminek egymás fikázása és banok osztogatása lesz a vége. Ezt nagyon szeretném.
MOD: Mondom.
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12862 üzenetére
az ilyen igen! ugyan úgy mint az f1vilag.hu-n, ahol a kimidrukkereknek jár élből a bann...
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12861 üzenetére
ezt az eszement baromságot kell már itt is olvasni? menj a csába evvel az ideáddal az f1vilag.hu-ra! (lehet hogy onnan vagy vmelyik idióta
)...itt erre senki nem vevő és csak fölöslegesen gerjeszteni fogod itt a hangulatot, ami senkinek nem hiányzik. ha fáj, hogy tavaj nem a tolvaj csaló banda nyert, azt ne kimi sikerének befeketítésével kompenzált, vagy legalábbis ne itt. köszönjük.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #12857 üzenetére
Az összeesküvés elmélet még mindig él
Vajon kinek lehet ez a másodregje?Ha te ennyire frankón tudsz erről, akkor lécci, zsarold már meg ezzel őket, hogy idén Webber legyen a VB. Köszi!
-
hunnylander
őstag
válasz
Ha ez így lenne (amit nem hiszek egyébként), akkor Hamiltont, Ron Dennist és mindenki mást aki zseniálisat alakított, Oscar-djra jelölöm.
Ami elméletben kivitelezhetőnek látszik, gyakorlatban kivitelezhetetlen. Mi van valaki elmondja az igazságot? Mosley kinyírja?
-
Viktor77
titán
válasz
Egyet felejtesz el, ami viszont megcáfolja az egész "értekezésedet" kapásból.
Ehhez kellet egy versenyt befejző Ferrari. Mert mi lett volna ha nem megy végig Kimi (mint tette azt az idény elég nagy részében) ? Ez simán benne volt a pakliban. Akkor is a McLaren lett volna a világbajnok.
Kitalálom, McLaren és/vagy Hamilton fan vagy? (Nem olvastam az elöző hsz-eidet.)
-
JJános
addikt
válasz
Butaságot beszélsz. Menj a fikciótotyikba ezzel! És nem érdekel, ha stílustalan. Ez a stílusom és kész.
Te vagy nevetséges, nem a totyik. Csak mert egy másik ferde gondolkodó nem ért meg valamit, ahogy te is, még nem jelenti azt, hogy igazad van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tedd meg, legalább kibannolnak
-
JJános
addikt
válasz
Tévedsz. Nem arról van szó. Én Hami drukker vagyok!
És semmi féle bunda nem volt!
Ezt te találtad ki, vagy valami barom.
-
-Mike-
addikt
válasz
hummertime #7572 üzenetére
ezzel mellélőttél félisten, nem vagyok kimi fan, de a köre az szép volt.
-
shev7
veterán
válasz
kettos merce? Azzal nincs semmi baj, hogy szapulod Kimit es a Kimi drukkereket, de fel vagy hamorodva, ha mas is kap?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tudom nem vág ide, de merő kíváncsiságból, megkérdezhetem milyen idős vagy? Jöhet priviben is.
-
brownus
veterán
válasz
figyi, van pár pszicho hallgató ismerősöm, ilyen sérült hülye gyerekeket keresnek teszt kitöltése céljából, Te tökéletes alany lennél. bár lehet már sok lennél nekik
egy kedves mod adjon már neki egy hetes bant, köszi előre is
-
törölt tag
válasz
hummertime #7551 üzenetére
Dehogynem értem. Csak kis butusság, amit gondolsz...
Akkor előadom:
Ha a McLaren nyert volna idén, akkor sem történt volna az égvilágon semmi különös, a nézettség nem csökkent volna, ahogy nem is csökkent. Sőt a botrány bizonyos fokon még reklám is a sportnak.Ellenben ha kizárják őket akár idénről, akár jövő évből, azzal nem kicsit buktak volna a nézők, Bernie, az egész sport.
Ebből következik, hogy k*rvára nem szükségeltetett ide semmiféle alku.
Bernie nem hülye, fel tudja mérni, hogy mi a jó a sportnak, mi a jó neki. A botrány elfelejtődik, az embereket az érdekli, hogy szoros legyen a csata az élen.
-
törölt tag
válasz
hummertime #7547 üzenetére
Pont, hogy az volt az érdeke, hogy NE fejeződjön be az idei szezon botrányokkal, és NE legyen jövőre 2004-szerű szezon.
Nem mondod?
A McLaren szarik a sport jó hírnevére. Most perlik épp a Renault-ot: [link]
Majd gondolod 7 évnyi sikertelenség és elköltött dollár milliárdok után ez lesz nekik a legfontosabb, amikor minden eddiginél közelebb vannak a sikerhez?
Szerinted Bernie mivel ártana többet a sportnak: ha kizárná a McLarent, vagy ha hagyná győzni az "erkölcsileg megbukottakat"? Szerintem egyértelműen előbbi. Mert aki eddig McLaren-szurkoló volt, az az is maradt, az úgyis a csapatának hisz. Annak az FIA mindenképp Ferrari-párti. És mellesleg ez az állítólagos megoldás, hogy elbukják a VB-t, csak a Ferrari-szurkolókat elégítette ki.
Én nem vettem észre, hogy a kémbotrány kirobbanása óta csökkent volna a nézettség, az érdeklődés a sport iránt. Nem változott gyakorlatilag semmi. Ellenben egy esetleges kizárás a McLaren-szurkolók nagyrészét elriasztotta volna a sporttól. Sőt nemcsak őket, hiszen ki volna kiváncsi a 2004-es ismétlésre? -
törölt tag
válasz
hummertime #7543 üzenetére
A f***zt írtad le. Már kb. 6-odjára kérlek meg rá, hogy indokold meg, a McLarent hogyan lehetett sakkban tartani a jövőévi indulással? Hogyan? Te egy pillanatig is komolyan gondolod, hogy kizárnák őket akár idénről, akár a jövő évből? És hogy ezzel lehet őket fenyegetni? Ami nem is áll az egész F1 érdekében? Mert akkor tényleg mesekönyvírónak való vagy.
De ha megindoklod nekem, hogy miért érdeke Bernie-nek pénzügyileg, hogy egy 2004-es évhez hasonló szezont produkáljon, akkor elfogadom, hogy van alapja a gyanúdnak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #7543 üzenetére
Tudjuk, mióta elkezdtél ide írni, azóta ugyanazt írod le minden hszedben. Hátha egyszer lesz nagyobb próblémád is az életben és megunod. (én már unom, de ez meg mondjuk az én bajom)
-
törölt tag
válasz
hummertime #7530 üzenetére
Na idefigyelj öregem. Én ezt az F1-es topikot már hosszú évek óta olvasom, és KIBASZOTTUL elegem van abból, hogy mostanában a te hülyeségeiddel és az általad keltett flémmel van tele a téma.
Fogalmad sincs arról, hogy mennyire irritáló és ostoba vagy. Remélem nemsoká kibannolnak innen a retekbe.(a modok is felébredhetnének lassan, ez régen egy jó szakmai f1 topik volt, ma meg csak egy vicc, köszönhetően annak az egy-két ovisnak, akik itt élik ki magukat).
tudom, keményen fogalmaztam, DE ELEGEM VAN MÁR!!!!
-
törölt tag
válasz
Kimi 6x nyert idén! És Hungaroringen is ő volt a leggyorsabb, csak szerencsétlenül jöttek ki a boxkiállások, előzni meg ott nem túl egyszerű. Aztán Törökben is ő volt a legyorsabb, csak nem mehetett a saját csapattársa ellen. Ami mivel Massáról van szó, érthető is...
Másrészt már számtalanszor leírtam, fura dolgok majd minden évben akadnak. Majd ha leírod, hogy az idei furcsaságokat miért is kellene kiemelt figyelemmel kezelni, akkor lesz alapja a mondandódnak. Egyenlőre nem látom az okát, hogy a McLaren-Mercedes, akik 1999 óta dollár milliárdokat költött erre a sportra, csak úgy átadja a trófeát a legnagyobb riválisának, hogy "tessék, itt van"! Azért ne legyünk már komolytalanok!
-
Peat;)
veterán
válasz
Megvan a "mindenki hülye mert szembejönnek az autópályán" történetű vicc? Számomra kiderült hogy a valóságban igenis előfordulnak ilyen szituációk, ha nem is a fizikai értelmében.
-
Vigneau
félisten
válasz
hummertime #7528 üzenetére
Azért Barrichello sem siette el a dolgokat, hiszen jó pár évet lehúzott a Jordannél és a Stewartnál. A Ferrarinál meg bekerült a másodhegedűsi ülésbe. Még van pár hely kiadó, meglátjuk, mi lesz az "öreg" csókákkal, kit szerződtetnek le és ki akaszthatja szögre a sisakját.
-
DigitXT
félisten
válasz
Azért, mert ostobaságokat beszéltek, ezeket sajnos le kell reagálni.
Ezt vehetjük igennek. -
GhostLead
tag
válasz
Te meg néz már utánna, hogy ebben az évben ki nyert több futamot Kimi v. Massa
Segitek ok! 6 - 3! Akkor ki vert kit? Massa az év elején csak azért volt jobb mert jobban ismerte az F2007-est! A Magyar nagydíjtól kezdve pedig Kimi szerezte a legtöbb pontot.
Tudtommal Kimi 2003 és 2005-ben nem saját hibája miatt veszitett hanem a megbizhatatlan McLaren miatt! ha nem hiszed néz utánna! Ja meg annak is hogy ki szerzett több pontot és győzelmet mióta a száguldó cirkuszban van!
Hamilton meg a saját baromsága miatt nem nyert vb-t Kínában minek körözött 3 kört úgy hogy 3mp lassabb volt mint a mezőny, ne gyere nekem azzal mert a csapat nem hívta be, ki kellett volna mennie és kész! braziliában pedig egyszerűen béna volt Alonsot minek akarta megelőzni? mikor elég lett volna neki a 4. hely is hogy vb-t nyerjen! Miután kicsúszott összevissza nyomkotta a kormányon lévő gombokat ne csodálkozzon hogy félkörre lelassult! de még mindig nyerhetett volna ha csapat a taktikát megváltoztatja!
/háttéranyagok, internet, eredmények, versenyek/ szives figyelmedbe ajánlanám!
2007-es év világbajnoka KIMI RAIKKÖNEN nem Maszat és nem Lajos! -
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #7527 üzenetére
Én toleráns embernak vallom magam, de az áltlánosan tapasztalt modorod már számomra is hagy kívánnivalót maga után. Nyugtass meg, hogy te csak kötözködni jársz ide.
-
wildrain
addikt
válasz
hummertime #7514 üzenetére
Mert hol írtam olyat, hogy te a Renaultról beszéltél?? És nekem van problémám a szövegértéssel...
Fisiconak a Renaultnál már volt esélye. Alonso mellett ugyan második számú volt, de egyenlő technikai feltételekkel, mégsem ért még a nyomába se. Idén első számúként kezdte, mégis az lett a vége, hogy lenyomta egy újonc. Elpuskázta a lehetőségeit. Erre írtam, hogy szerintem nem érdemel lehetőséget senkitől már. Sem a Renaulttól (max második számú pilótaként), sem más csapattól.Aztán ezzel én befejeztem veled, mert a stílusod messze áll attól, amihez érdemes hozzászólni. Korábban is megmutattad már, hogy egyértelműen a fórumozók alja-népségéhez tartozol. Nem a véleményed miatt, mert ahhoz minden jogod megvan, hogy akár hülyeségeket gondolj valamiről, hanem a stílusod miatt, ahogy azt kiadtad magadból. Kb., mint egy ősember. Nekem legalábbis ez a véleményem rólad.
-
Vigneau
félisten
válasz
hummertime #7508 üzenetére
Már a Williams sem a régi. A túlélésért küzd jó pár éve. Hamarosan olyan sorsra juthat, mint a Jordan. Itt már régóta csak az autógyáraknak lobog a zászló.
Mellesleg mit látsz annyira Fisichellában? Szerintem mindig is egy középszerű pilóta volt, néhány fellángolással fűszerezve. Csodálkozom, hogy eddig kihúzta az F1-ben. -
wildrain
addikt
válasz
Minden okuk megvolt ahhoz, hogy idén Fisicot első számúként kezeljék, mégis csak néhány versenyt tudott meggyőzően teljesíteni, aztán lenyomta egy újonc. Megvolt a lehetősége arra is, hogy Alonso nyomában legyen (ha le nem is győzi), de arra is csak néhány alkalommal volt képes a két év alatt. Szerinted még hány lehetőség kell egy jó pilótának, hogy megmutassa, mit tud?
Ha olyan szerencsétlen lenne, hogy pénzért juthatna csak oda, akkor nem lennének olyan gyors körei sem. Az igazán szerencsétlenektől nem jellemzőek az ilyen gyors körök sem, főleg nem az első versenyükön (lásd: Ide, Yamamoto és még sorolhatnám). Lehet, hogy nem egy Schumacher, de eddig nem rossz, amit mutatott.
-
Thrawn
félisten
válasz
Ebből a Sato tör-zúzból akkor lett elegem, mikor Heidfeld beledurrant csúnyán, és utána mindenhonnan azt hallottam vissza, hogy: 'Na az a szerencsétlen megint összetörte az autót, mit keres még az F1-ben?'. És röhögtek.
Ezután hogy lehet valaki ennyire ....... vak?
-
venember83
nagyúr
válasz
Williams gyari tamogatas nelkul max kozepcsapat
S lehet pont Nakajima szerzodtetesevel kapnak meg bizonyos elonyoket. Ha kozepes volt Nakajima, akkor miert lett az ev ujonca?
Fisico mehet a Prodrivehoz, ha lesz egyaltalan Prodrive...
-
wildrain
addikt
válasz
hummertime #7496 üzenetére
Ha nem csak annyit láttál volna belőle, hogy elüt néhány szerelőt (ami ugyan szomorú, de már tapasztalt pilótákkal is megtörtént), hanem a köridőket is megnézted volna (hú, miket nem várok tőled...
), akkor tudhatnád, hogy nem tehetségtelen.
Fisico meg már leszállóágban van, mindegy, hány lehetőséget kap, villogni már nem nagyon fog. Megvolt idén is a lehetősége, de az ő teljesítménye egyre csak esett, míg Heikki gyorsult mellette. Miért kéne neki még ülést adni? Olcsóbban is lehet ilyen tudást venni egy újonc képében, aki még jobb is lehet (pl. Piquet jr. valószínűleg kapásból hozná ezt a szintet). -
Peat;)
veterán
válasz
hummertime #7496 üzenetére
Nézd vissza felvételről az idei gp2-es évadot mielőtt osztod az észt. Na meg az év újoncának is poénból válaszották meg ott, mert a gp2ben csak hülyék ülnek és bíráskodnak és nem ismerik hummertime zsenialitását.
-
misanthropy
csendes tag
válasz
hummertime #7383 üzenetére
Teszek mégegy utolsó kísérletet, és leírom. Ezentúl az értetlenkedőknek erre a hsz-re fogok linkelni.
Jól összefoglaltad a helyzetet, de utólag igencsak hasztalan volt.
Hogy miért? Mert el lett intézve annyival, hogy fantáziálsz, összeesküvés-elméleteket gyártasz,stb. És ezek mind-mind érdemi reagálásként.
A csúcs meg az volt, hogy az egész csak flame, és mégis hogy gondolod te hogy mersz ellent mondani a topiklakók egyöntetű véleményével szemben.A Ferrarinak az idén az év elején minden adott volt a vb-címre. Kivonult a Mislen, a Rönó visszaesett, hatalmas fórral kezdtek, ami Ausztráliában látszott is.
Aztán hogy hogynem, a versenyzők - különösen Rejkönnen - hozták egymás után a rosszabbnál rosszabb eredményeket, Malajziában pl. csúnyán beégtek a McLarenesekkel szemben.Való igaz,emlékeztek mikor a Ferrarinál a Maláj Nagydíj után azzal magyarázták a bizonyítványt a gyenge szereplés miatt, mert Raikkonen motorjának fordulatszámát állítólag le kellett szabályozni? Később kiderült hogy semmi ilyesmiről nem volt szó, egyszerűen ezt a halmozottan gyenge hétvégét megpróbálták valahogy elfogadhatóbbá tenni. Massánál még ennyire sem sikerült, ugyancsak gyenge rajt, majd egy ostoba manőver és már el is tapsolták a Melbourne-ben felépített előnyt.
Mindamellett jól mutatja a helyzet drámaiságát az, hogy Heidfeld a BMW-vel ezidőtájt a Kanadai GP-ig bezárólag jópárszor be tudott futni Ferraris versenyző elé.Odáig ment a dolog, hogy az USA nagydíj után gyakorlatilag a Ferrarinak csak matematikai esélye maradt, Rejkönnen 4 egymást követő futamon még a dobogóra sem tudott felállni, előtte is csak Massa mögött mérföldekkel.
Igen. Ez a periódus volt az, amikor Hamilton nagyon lelépte a többieket, jómagam akkor azt gondoltam hogy Raikkonen esélyeinek annyi, meg nem mondom pontosan, de már ekkor 20 pont körüli hátránya volt raikkonennek.
Ez a 4 verseny ugyebár Spanyol GP - Monaco GP - Kanadai GP és USA GP, amiből a Spanyolt azért jóhiszeműen kivehetjük technikai hiba miatt, de a maradék három verseny sem fest túl jó képet. Monacoi esélyeit KR már rögtön az időmérőn eldobja, Kanadában szimplán sokkal lassabb még a BMW-t vezető Heidfeldtől is, persze mondhatjuk hogy a Safety Car párszor megtörte a verseny folytonosságát (Wurz és Kova eredményét most nem számítom ide, nagyrészt mázli miatt kerültek előre), Usában meg szimplán ő volt a vezető négyesből a leglassabb, persze ezt azt mutatná hogy milyen lassú is volt a Ferrari ezen a versenyen, közben azért mégiscsak sikerült egy leggyorsabb kört futni vele.
Ezután következett a Francia GP, mindenki ismeri a történetetet, valószínűleg arról van szó hogy az addigi halvány teljesítménye miatt ösztönzésképpen a már Massa számára lefutott versenyt átadták KR-nek Most sem az a baj hogy engedték őket harcolni, hanem az, hogy újfent egy hiteltelen megoldással intézték el. Hiába, KR önbizalmát valahogy rendbe kellett tenni. Ami még szomorúbb, hogy az idei éve már egyenesen arra predesztinálja őt, hogy jövőre ki legyen szolgálva Massa által, mert abban senki ne kételkedjen, hogy a Ferrari jövőre jóval egyoldalúbban fog a témához hozzáálni, mint idén.
Barrichello II effektus, amivel sajnos azt mondom hogy együtt kell élni.Ez eddig nem bizonyított, de az utolsó futamok nagyonis erre utalnak. Hamilton gumiproblémája, amivel nem hívják ki, majd kiáll csak úgy a kavicságyba, majd a félkörös leállása, és az értelmetlen boxtaktikája mind-mind erre utalnak. Gyönyörű megoldás, és a felszínen még cirkusz is van.
Ez már ugyan a végjáték volt, de szintén érdekes dolog hogy a Ferrarinak hazai pályáján sikerült majd fél percet adni, ám ez a majd fél perc előny a hasonlóan gyors jellegű Belga pályáján ugyancsak majdnem fél perc hátránnyá vált, naná hogy olyan sorrendben, melyben Hamilton aki ekkor már Alonso előtt is vagy 10 ponttal vezetett a 4. lett, Raikkonen meg onnantól szépen kezdte nyeregetni a futamokat a nagy hátrányából. Ideális forgatókönyv ahhoz, hogy az utolsó két versenyen a nézőket ilyen banális hibákkal hülyére lehessen venni.
Tudom hogy ezek után sem leszünk sokkal szimpatikusabbak senkinek, de azért eléggé fájó az hogy csak pár százalék akar átlátni a szitán, a maradék 9x százalék bőven elfogadja azt amit elétesznek, és még tapsol is hozzá. Kb. úgy, mintha most hallott volna arról először, hogy az F1-ben igenis adott esetben mesterségesen belenyúlnak az eredményekbe. Egyébként azt hiszem hogy eddig egy ember jelezte azt valamilyen módon, hogy talál rációt hummertime #7383-as hozzászólásában. Jó az arány.
-
DigitXT
félisten
válasz
Összefoglaljam neked? Te beteg vagy.
De egyet kiemelnék: nem csinált semmit idén ... végigment. Hát kérlek, ez egy ilyen sport, csak végig kell menni (lehetőleg a leggyorsabban). Egyszer próbálnád meg, jókat röhöghetnénk rajtad!
-
dzsoni
senior tag
válasz
hummertime #7414 üzenetére
Ismét egyéni értelmezés:
Szóval akkor 98 és 2006 között a FIA a Ferrarival közösen arra törekedett, hogy minél unalmasabb és egyhangubb versenyt csináljanak, abszolut Ferrari dominenciára alapozva, mindezt azért, hogy a szurkolók elaludjanak a tv elött és ne menjenek ki futamokra. Aztán 2003-ban és 2005-ben rájöttek, hogy hopp b*meg ez így nem jó, nem folyik be elég lé a sportba, lehet mégsem volt jó együttműködni a Ferrarival, ki kell csinálni őket.
-
törölt tag
válasz
hummertime #7414 üzenetére
Fenét akarták tönretenni 98-ban a McLarent. Én Häkkinen és McLren-szurkoló voltam akkor, de mégis belátom. Egyszerűen annyit tettek, hogy csináltak nekünk egy izgalmasabb évet! Ahogy idén is ezt tették a Ferrarival szemben. Ha van mibe belekötni, és érdemes is, akkor megteszik... Minél nagyobb a verseny, annál jobb a sportnak! A nagyon domináns 2004-ben például csökkent is a nézettség, a jegyek is nehezebben keltek el. Még egy olyan lett volna 2005-ben, és az F1-nek lehet befellegzett. Valamilyen szinten tényleg van irányítás az F1-ben a játékszabályok stb. által, de mindez a versenyt szolgálja, a sportot, a minél több bevételt.
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #7410 üzenetére
ágyő
-
venember83
nagyúr
válasz
hivatalos szinten - tan csak nem vmi FIA illetekes vagy? Vagy talan te vagy a miniszterelnok?
-
törölt tag
válasz
Tényleg nem, mert valamiért nem akarsz reagálni éppen arra, amibe belekötöttem.
-
dzsoni
senior tag
válasz
Nem nagyon szoktam ebbe a topikba beleírkálni, de most megteszem mert valamit nem értek kicsiny agyammal.
Átolvastam párszor a hsz-t, és először azt szűrtem le belőle, hogy adva van egy Ferrari-FIA kooperáció évek óta a forma1-ben. A dolog itt azért sántít nekem, mert akkor 2005-ben ill. 2006-ban hogy sikerült akkor mégis Alonsonak nyernie a Renault-val. Aztán jöttem rá, hogy nem Ferrari-FIA közösködés van, hanem kifejezetten McLaren ellenes a FIA.
Jól értelmezem a gondolatmeneted?
-
törölt tag
válasz
hummertime #7404 üzenetére
Nem izgat a dolog, mert én tisztában vagyok vele, hogy az F1 csapatsport. És ez bizony benne van. Schumachernek is mindig voltak utánfutói. Akkor őt se ismerd el ennyi erővel. De téged csak nyugtasson ez a dolog, hogy enélkül nem lett volna VB.
-
venember83
nagyúr
válasz
Alonso tesztelese nelkul nem masodik a Hamilton! Elnezest, h nem nagybetuvel irtam... Kulonben meg nezz utana mit jelent a csapat szo
Hogy lehet az, h mindig elegge felhuznak ahhoz, h reagaljak, erthetetlen... -Mike- vajon hogy birja?
Ba cy lus: Még ugye Hakkinennek is... S jovore ugy nez ki Hamiltonnak is lesz jovore, gyorsan tanul a srac.
-
törölt tag
válasz
Komplex? Matematikusnak tanulok, ha valami, hát én tudom, mi a komplex. Nem a te gondolatmeneted.
Érdemben reagáltam igen. Kapásból a lényegbe kötöttem bele: Hogy miért is született volna meg egy ilyen megállapodás? Na erre adj magyarázatot! Szerinted Ecclestone-nak, sőt az egész sportnak érdeke az, hogy kizárja idénről vagy jövő évből a McLarent? -
venember83
nagyúr
válasz
hummertime #7396 üzenetére
Szerintem meg az elso nagydij eredmenye a donto s kesz, mert akkor meg nem volt semmi szineszkedes, meg ugye van egy nagyon jo indokom is: csak!
Elfogadtam, rendben, ez a velemenyed, remelem boldogit, h utalhatsz masokat, megbecsules helyett
Ha neked igy konnyebb elviselni a Ferrari es Raikkonen vilagbajnoki cimet, akkor tenyleg ezt a hozzaallast kell valaszd, nehogy kart tegyenek utobbiak benned.
7404: most tenyleg definialnunk kell szamodra a csapat fogalmat?
-
hossszú
őstag
válasz
Gondolod annyira mocskos sport a Formula1 hogy az egész világot így becsapják
-
törölt tag
válasz
Érdemben reagáltam. Majd ha hozol logikus, ésszerű érveket, nem pedig általános alsós szintű gondolatokat, akkor tárgyalhatunk. Egyenlőre még mindig ott tartunk, hogy magyarázkodsz. Van is mit...
-
lacafaca
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
hummertime #7388 üzenetére
Na ja. Így legalább senki sem gyanakszik, csak az ilyen magadfajta csavaros észjárású...
-
gV
őstag
válasz
lemaradtam vmiről
ki az a Rejkönnen? -
hossszú
őstag
válasz
Nagyon szép írás
csak az a baj, hogy fantáziálsz
-
törölt tag
válasz
Kezd nagyon magyarázkodós lenni a dolog...
Sokmindent meg lehet magyarázni. A legképtelenebb dolgokat is meg lehet magyarázni. De igazi objektív mérce az az évvégi ponttáblázat!
-
venember83
nagyúr
válasz
B+, gyonyoru eszmefuttatas volt, tenyleg konyvet kene irni
De legalabb forgatokonyvet. Egyetlen kerdesem lenne: ha ilyen nagy az FIA-Ferrari baratsag, akkor 2005re miert csinaltak ki az olasz istallot lehetetlen szabalyokkal? De nem, nem kell valaszolni, ird meg szepen a holnapi blikk-ben s majd onnan okulunk... Pedig remenykedtem, h valami ertelmeset olvasok toled, de vmi nem mukodik az optimalis parametereken belul hummertime-eknal....
Motion: Talma is vb lett, alairas-update szuksegszeru
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Nem lett volna nagy csoda ha hamit kovetkezetesen jogosan megbuntetik, sokkal egyszerubb lett volna mint ez.
-
törölt tag
válasz
Ezek szerint te pl. MS VB-címeit sem ismered el, mert neki is szinte mindig volt egy hátvédje...
A megállapodás pedig azért nem stimmel, mert logikátlan. A Mclarent az égvilágon senkinek az esze ágában nem volt kizárni. Sem idénről, sem jövő évből! Egyszerűen anyagilag nem érdeke ennek a sportnak, hogy az egyik legnagyobb múltú, hatalmas rajongótáborral rendelkező csapatot kizárják. Szóval ezzel nyílván nem lehetett őket zsarolni.
Az meg hogy Räikkönen vagy a BMW-k, Renault-ok esetleges kiesését (ill. kinemesését, mert ha mondjuk Kínában Kubica nem esik ki...) így elhessegeted, hogy "csak kitaláltak volna valamit..."... Ugyanmár. Komolyabb érveket hozzál. Ezek csak gyermeteg feltételezések. Amiben még logika sincs.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Miert kockaztattak ennyire akkor, hogy az utolsó versenyen doljon el? Hamiltont a hibaiert mar reg meg lehetett volna úgy büntetni(kovetkezetesen) hogy a vegere esely se legyen így meg ennyi vita se lenne. hmm?
-
lsc
nagyúr
válasz
Gondolkodtál már azon, hogy könyvet írsz?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hummertime #7370 üzenetére
Kb. te, és még 1-2 hasadt elméjű kollegád mondogatják ezt folyamatosan, de ez a bundázás már annyira gáz, és kétségbeesett, hogy kár is rá reagálni. Nemzetközi fórumokon ilyen fel se merül, vajon miért?
Legyél boldog azzal a tudattal, hogy bunda volt az utolsó két futam. Ha kicsit belegondolnál, hogy mi történt ezen a két futamon, görcsbe állna az agyad, mert rájönnél, hogy hülyeséget beszélsz. A vidi meg egy teszt volt, és sikeresen reagáltatok
-
törölt tag
válasz
Persze, most az a gyanús, hogy "a McLaren nem nyerhetett, mert nem lett volna helyénvaló"-elv érvényesült.
De ha mindenképp a McLarennek kellett volna nyernie, hogy ne legyen bundaszaga a dolognak, az nem lett volna bunda, mi?Nameg túl sok "veszélyes", véletlen tényezőt hagytak a végére, hogy itt valami komoly alkura lehessen következtetni. Persze jobb ezzel elintézni a dolgot, megértem én.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Igen szégyen volt, de mivel nem a bundazo fel nyert így meg is lettek szepen alazva.
-
venember83
nagyúr
válasz
hummertime #7371 üzenetére
/ignore/
-
hossszú
őstag
válasz
Te milyen bundáról beszélsz?
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #7371 üzenetére
az nem tetszik, amilyen stílusban itt fikázol...gáz...
-
misanthropy
csendes tag
válasz
hummertime #7320 üzenetére
Kimi rajongóinak zöme még tizenéves, egyszer majd kinövik.
Akkor majd nem a ***** fogják verni a szaunában és Kimire élvezkedni, hanem esetleg lesz egy barátnőjük is a számítógépen kívül.Csak finoman, kultúráltan.
[ Módosította: Atlantis ]
-
lacafaca
addikt
válasz
te lehetsz az etalon ezekszerint...apám
-
Chili7
őstag
válasz
Na állj! Attól, hogy árnyék haverunkal elszaladt a paripa, nem hiszem, hogy Kimit minősíti!
Miért van az, hogy az aktuális vb-t elkezdik az emberek b@szogatni?
Emlékszem, MS után Alonso volt a téma ( ő nálam is), aztán jött LH, aki vb várományos volt és sok ember szemét csípte, most meg KR ölébe pottyant a vb cím, azt' mindenki b@szt@tja. -
törölt tag
válasz
Komoly, statisztikailag megalapozott felmérést tartottál, vagy mi?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hummertime #7233 üzenetére
De mondd meg hogy mit nem értünk???Azt hogy a meki elbaszta a szezon végét,kimi nyert,és ezek után hamiltonnak kéne adni a címet,mert ő volt a legjobb a szezonban.Ezt nem is fogjuk érteni
Kimi is ugyanennyit tett a címert,és ő 6 futamot nyert,hami pedig 4-et,sztem kimi nagyon is megérdemli.
-
-Mike-
addikt
válasz
hummertime #7233 üzenetére
én veled vagyok!!! folytasd!! ;))
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hummertime #7223 üzenetére
Te csak szítod mindig a helyzeted?Raikönnen lett a vb,mert odapottyant az ölébe.Ha hamilton lett volna,elfogadtam volna,mert tényleg amit idén csinált az csodálatos.De csúnyán mondva elb@szták,és odaadták a ferrarinak.Sztem örülhet a meki hogy nem zárták ki a pilótákat a szezonból,és örüljön a 2.és 3.helynek.Nem vagyok McLaren gyűlölő,de amit állandóan csinálnak,az ovódás.
FIArrari??Te tényleg nézed az F1-et??Vicces vagy -
PazsitZ
addikt
válasz
Értem én, tehát te még mindig ott tartasz, hogy a ferrari a csaló a meki szent
.
Jó ítélőképességed lehet.
Szerintem nem műbotrány, ami volt.
"miután a legantipatikusabb versenyző lett a haszonélvezője" Igen haszinélvezője lett, csak látom neked ez már lassan fizikailag fáj annyira merész dolgokat találsz ki/állítasz.Látom azt sem akarod látni (bár nem is fogod, mivel szerinted a meki tlejesen ártatlanul meghurcolt áldozat
), hogy a McLaren csapat elég laza büntetést kapott, mivel a versenyzőktől nem vontak le pontokat, nem érte őket semmi hátrány. Ami érte azt meg maguknak csinálták, bár gondolom szerinted még erről is Raikonnen és a ferka tehet.
Megint ideirnám mielőtt engem is megvádolsz elfogultsággal, hogy nem vagyok Ferrari fan!
(#7224) hummertime: Valahol birálom az említett két versenyzőt, ebben igazad van. Lonzit sose volt szimpatikus számomra, Hamit meg a média tette túlsztároltá, túlmagasztalták, amit nem csípek
. Amúgy olyan szinten igazad van Hami is keményen dolgozott, ő is megérdemelné a címet. De Raikonnen se a semmiért kapta (bár tudom szerinted igen).
-
venember83
nagyúr
válasz
Ja, tehat a Ferrari direkt kicsinalta a McLarent, ertem...
Alonso-Raikkonen parhuzam -> nem tudom mikor arulozta le a csapatat a finn, mikor hisztizett, pedig enyhen szolva is nem egyszer nyertes helyzetben adta meg alatta magat az autoja a McLarenes idokben, megsem fakadt ki, mint a spanyol a francia csapatnal, na mindegy, tenyleg /ignore/ mostantol, elnezest.
-
DigitXT
félisten
válasz
hummertime #7183 üzenetére
Ő az egyedüli megérdemelt győztes
Ó, hát persze, a többiek mind kismiskák voltak. -
PazsitZ
addikt
válasz
A pontos szabály úgy szól, hogy ha kizárnának 3 autót Hami elől, akkor sem feltétlenül sorolódik előrébb!
Már megint a csalás sztori, hát aki ebben akar hinni szive joga, de én is nevetségesnek tartom ezt a feltételezést.
műsztárocska? Hát erről szivesen csinálnék egy közvéleménykutatást vajon kit tart a többség műsztárnak. (és itt most véletlenül se gondoljon senki arra, hogy ki mennyire tud vezetni, vagy ki a jobb!)
Hamilton győzelmet érdemelne?
Akkor Kimi VB címe is eléggé beérett már, az idei éven kívűl is. -
Fortissimus
őstag
válasz
hat Te nem vagy tiszta....
javaslom keresd meg maddog kollegat, vele biztos nagyon jol kijonnel es lenne mirol beszelnetek, de itt nem kellene ezt a hulyeseget eroltetni. Meg vitazni se lenne erdemes veled, ugyse fogadnad el mas allaspontjat, meggyozni meg gondolom lehetetlen.
leultem...Regards
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Szeritem menjel vissza almodni az agyikoba
hobizoli
-
törölt tag
válasz
Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Előszöris előrángatnak az ágy alól egy eleddig kb. le sem szart szabályt.
Másodszor rossz helyen mérik a benzin hőmérsékletét, és a külső hőmérsékletet sem tudják, hogy melyik is akkor a mérvadó. Tehát adott egy szabály, amit még alkalmazni sem tudnak a szabály nem egyértelműsége híján, akkor mire fel a büntetés?Főképp a pilóták felé... Mikor idén már ennél jóval súlyosabb ügyben is megúszták "egyes pilóták"...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek"
Igen?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Ahányszor bejössz ide mindig ezzel jössz: Odaadták a finn gyökének a címet,vegyék el,csalt a ferrari blablabla....Már unalmas...Vége a szezonnak,és sztem örülj hogy nem zárták ki a mekit a bajnokságból.Ők a legnagyobb csalók. Nagyon elvetemült hamilton szurkoló lehetsz.És tudod mit,a mclaren nem érdemli meg a címet,mert amit az utolsó két futamon műveltek az borzasztó.Miért nem a mekit szidod hogy odaadták a ferrarinak a címet??
-
Atlantis
veterán
válasz
hummertime #7185 üzenetére
Még lehetsz..
-
bdav
őstag
válasz
2003ban utólag Fisico kapta meg az 1. helyet, de a verseny után akkora volt a kavarc hogy Kimi állt a dobogón (nem is csodálom, nem sok piros zászlós versenyt láttam azóta se)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummertime #7188 üzenetére
Sztem az iróniát nem érted
-
venember83
nagyúr
válasz
Bocs, tevedtem, kevertelek maddoggal, mea culpa
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Akkor szted miert erdemli meg utolag a trofeat ha nem birod?
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem sokat gondolkodtal vagy valtoztal a ban ideje alatt
-
erdoke
titán
válasz
hummertime #6508 üzenetére
Bármelyik csapatban, ahol normális viszonyok uralkodnak, ezt így oldották volna meg. Ahogy Massa is mondta a szurkolóinak, sajnálja, hogy nem ő nyert, de a csapatnak ez így nagyobb dicsőség. Igazi sportember, amit te láthatóan nem is tudsz fölfogni, hogy mit jelent.
Óvás ügyben én a Vodafone-t gyanítom a háttérben, nekik nagyon nem mindegy, és ők aztán nem sportemberek. Egy "kis" nyomást gyakoroltak Ron Dennisre.
-
subaruwrc
félisten
válasz
hummertime #6521 üzenetére
konkrétan mi köze a versenyen kívüli dolgainak a futamokhoz? valószínű ez lesz. te fogod belinkelni.
-
george11
addikt
válasz
hummertime #6500 üzenetére
Írj inkább konkrétumokat, vagy legalább próbáld meg bebizonyítani azokat, amiket mondasz, mert így hiteltelen.
Ezen az alapon énis írhatnám, hogy az idén a Honda lett volna VB győztes élén Button-al, de a FIA megtiltotta nekik, és csak akkor indulhattak, ha átengedik a helyet a Ferrainak/Mclarennek ... És ezt biztos forrásból tudom, és mindenkinél jobban tudom, de nem adok linket, nem írok le konkrét dolgokat, mert én tudom, hogy igazam van, aki meg nem hiszi el az ...Remélem érted mire célzok
-
parandroid
félisten
válasz
hummertime #6521 üzenetére
Erről nem áll szándékomban vitát nyitni. A kérésem egyértelmű, kérlek tartsd magad hozzá.
p
-
lsc
nagyúr
válasz
Hali
Leírnád, mi a bajod Kimivel? -
bubuka71
aktív tag
válasz
vettel tényleg jó !
-
parandroid
félisten
válasz
Semmi gond nincs azzal, ha neked valaki nem szimpatikus, de a sértő gúnyneveket tartsd meg magadnak. És ez természetesen nem csak rád, és nem csak egy adott versenyző sértegetésére vonatkozik. Nincs helye ebbena topikban sem alkoholistázásnak, sem boxosozásnak, sem bunkonzózásnak, hogy csak az elmúlt 24 óra terméséből idézzek.
p
Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest