- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda #32344 üzenetére
Oké értem én, de akkor hunny is jön velem...
nem azért írom mert hogy bajom van vel hányszor hangsúlyozzam ki, hanem mert valaki itt magáról hogy amit ő tesz az a jó. én csak írtam hogy ha a többiek tiszteletben tartják Hamiltont, akkor nehogymár a legnagyobb nyálcsorgatója kezdje már el a rasszista kijelentéseket tenni rá, közben meg ő a nagy prédikátor hogy ezt nem kéne... -
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda #32342 üzenetére
[OFF]akkor erre aztmondom hogy nigger
mert az sincs benne a wikipédiában, hogy ez rasszizmushoz kapcsolódna... ennyi mindent ki lehet forgatni
amúgy nekem a bőrszínével nincs bajom, csak azzal hogy írdatlan nagykép, csodálkozom hogy nem befolyásolja a kocsi aeroját...
amúgy meg csak azért kötözködöm, mert hunny egyből minden ilynre utaló szóért leugat, aztán ő lazán bevágja hogy félvér...[/OFF]
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #32237 üzenetére
Megprobalom. Ugyis keresek ilyen 'video footage'-okat nyersanyagnak.
Ha benne volt a nemzetkozi kozvetitesben (tehat nem Premiere-es/DSF-es kulon felvetelek), akkor benne kell lennie az ITV-s kozvetitesben is, amit biztosra be tudok szerezni. DSF-et csak nezni tudok (analog sat' rendszerrel).
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #32227 üzenetére
Jody Scheckter on Hamilton's victory (audio)
Damon Hill welcomes Lewis to the club (Crash.Net Radio audio)
En mar a DJ Hamilton showt varom.
Jo lenne, ha iden is kerulne Youtubera felvetel a szezonzaro McLaren partyrol.
-
XaraX
addikt
válasz
Oliverda #32076 üzenetére
"Nem tudom mit képzelt. Mellette voltam, ilyenkor helyet kell hagyni a másiknak. Néha olyan, mintha azt hinné, hogy egyedül van a pályán. Ha legközelebb összefutunk a pályán, én is ezt teszem vele. Nem hagyom magam."
Jól megmutatta neki,az biztos.
Legalábbis azt,hogy Ő milyen viselkedést várt volna el. -
XaraX
addikt
válasz
Oliverda #32054 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
69. és 70. körben 5 sec-el tudott jobbat menni,mint Trulli,a végére azért sikerült neki kiegyenlíteni,nehogy megszólják.
Megnézed a videot,korántsem vernek akkora vízfüggönyt az autók,ami indokolja a pályának azon részén lévő "száguldását"
Nem nagyobb a víz,mint az előző körökben,úgy tűník.
Lényegtelen egyébbként,mindenki azt tesz,amit akar.
Viszont 2 kanyarral a vége előtt "álltalában" mindenki foggal-körömmel védi a pozicioját,nem viselkedik lekörözöttként a 4.-ik helyen. -
Viktor77
titán
válasz
Oliverda #31876 üzenetére
Így van.
A Ferrari teremtse meg a feltételeket a versenyzője számára a jó szerepléshez. Ez a vb cím a csapaton bukott el.
Nem jó ezt kimondani, de Hamilton semmivel sem érdemelte meg kevésbé ezt a címet, mint Massa érdemelte volna.
Gratula Hamiltonnak.
Jövőre több szerencsét a Ferrarinak.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #31434 üzenetére
Par oraja nezegettem sorozat-muholdkepeket (az live.autosport.com F1 kozvetiteseben volt linkelve), azert eleg szepen kozelitettek a felhok egesz Sao Paulot. Es nem kis felhozet...
Nem mondom, hogy esos lesz a futam, de mar jo esellyel kaphatott a palya is egy kis esot es a homerseklet sem lesz olyan magas emiatt. Es varhato eso, zapor a futam idotartama alatt is. Nagyobb mennyisegu esot delelottre jeleztek meg reggel, de ez eltolodott kesobbre es nemreg kezdett ra.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Oliverda #31177 üzenetére
Most sokkal jobb, szinte megvilágosodtam!
Köszönöm a magyarázatokat! "XD" Ennélkül nem tudtam volna aludni.
Szerk: ja, kérdeztél is valamit!
Pont ott túloz, amit egy laza mozdulattal megmagyarázol, miszerint hogy hogyan is értette azt az összeköttetést. Az, hogy vki a példaképem, nem fog semilyen összeköttetést teremteni. Max. ha megismerkedem vele, és számára is jelentek vmit. Persze simán lehet egy félresikerült fordítás: az alteregód majd linkeli az eredetit, akkor elolvasom.
(Bevallom, felületesen olvastam a cikket, mert a túlzás már címben benne van. Ami persze lehet, hogy csak szenzációhajhász, goto line X.
)
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #30884 üzenetére
Vagy be kell bizonyítani hogy mire alapozzák az elővigyázatosságot?
Szerintem igen, ahogy ugyanezen okból nem állnak ki a verseny utolsó körében a nem pontszerző helyen autózók sem. Kovalainen esetében is meg kell mutatni a motorhibát, különben 10 rajthely büntetés. Ha jól emlékszem, volt erről szó akkor, amikor bevezették a két hétvégés motort.
De ahogy írtad is, egyszerű a megoldás: szét kell hajtani a motort szombat délelőtt, és már mehet is a csere. De gondolom, azt nem olyan egyszerű kivitelezni, hogy még dolgozni is tudjon vele, és ne az időmérőn romoljon el. -
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #29873 üzenetére
"Szvsz akkor sem volt vele komolyabb probléma csak hát ugye a szemüveg az sok mindent odarajzolt ami nincs is ott valójában."
Fékteszt és a Schumi előtti besatuzás a ringen (2006)? Vagy a folyamatos integetés? Ezek talán a matt fekete szemüvegeden keresztül is látszanak nem? Mi lenne, ha hagynánk már ezt a szemüveges faszságot... Én Ferrari/Kimi drukker vagyok, te meg Hamilton/McLaren. Csak te megpróbálod magad objektív szakértőként feltüntetni. Segítek: nem vagy az. Ezt a címet hunnylander már elnyerte
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #29860 üzenetére
Köpönyegforgatás? Nem hiszem.
Ha változik egy pilóta, akkor a róla alkotott vélemény is. Szerintem ez a normális, és nem az, hogy egyesek pl. még mindig Schumachert szidják és hozzák fel negatív ellenpéldaként sok esetben, amikor már rég nem is versenyzik..ON:
Post-race press conference - Japan
Q. (Livio Oricchio – O Estado de Sao Paulo) To all drivers: the stewards decided to give Lewis Hamilton a drive-through penalty for what happened at the start. Do you consider that was fair?
FA: I agree.
KR: I don’t know. I didn’t see the whole thing. I only saw him when he came up next to me. I’m not sure if he hit me or not but they make their decisions, so I have nothing against it.
RK: I don’t know what happened in the first corner, so it’s difficult to judge.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
válasz
Oliverda #29732 üzenetére
engem nem érdekel különösebben, mikor a kamerába beszél, van elég kommunikációs píáros aki megtanítja beszélni, ez nem intelligencia.
viszont a pályán az éles szitukban, mikor hirtelen dönteni kell, szinte rendre bestresszel és hibázik. egyszerűen nem tudja megoldani ezeket a helyzeteket. -
Andrew_31
Modder
válasz
Ja ez nálam forditva történt ,én azért néztem az F1-et mert Ferrari rajongó vagyok gyerek korom óta és le..arom ki nyeri a VB. cimet akkor is az maradok, mert a legjobb utcai sportautókat gyártják már 60 éve.
10 évig vártam türelmesen ,hogy végre megtörjön a jég és megnyerjék a VB.t.
Na ez a rajongás ,nem az amikor az ember annak szurkol aki éppen nyerésre áll.
Ez olyan mint a házasság, jobban rosszban.
Je és én a többség elején vagyok, em a birkák között.
Ha a Ferrari kiszálna az F1-böl ,mert az mondaná indul a Le Mansi 24 szériában a prototipus autók között , több milló társammal együtt azt nézném és nem az F1-t.
Megnézném az F1 nézetségét , ha kiszálnának. Kb. 50% lenne. -
Peat;)
veterán
válasz
Lehet Integra is a pályán szereti nézni a meccset nem olvasni a mai nagyképű és sablonos, előre begyakorolt f1 nyilatkozatokat. Azok nem mutatják meg az intelligenciát szerintem. De hülyének én sem tartom Hamiltont, inkább ő tart annak sokakat, nézd vissza az első f1-es futamai utáni riportokat
de ez is végülis azt mutatja, hogy nem lüke.
Ha elvakult meki rajongó lennék lehet összeírnám mennyit bénázott a ferka és pilótái idén. Ha elvakult ferka fan lennék lehet beizzítanám a billentyűt és összeírnám a mekis balhés eseteket. Tán még csak azért nem került ez leírásra, mert mindkét oldalon olyan hosszú a lista hogy mazoista embernek kéne lenni hozzá, de leginkább azért mert a másik csapat szurkolóinak minden esetre lenne versenypályán történt eseti reagálása.
"Még biztos úgy érzi hogy nem égette magát eleget. Ilyen nem érdemel címet szvsz" egyet értek és ha az egész évre nézzük mert arra adják a vb címet mind a két élcsapat mind a négy pilótájára tökéletesen illik ez....
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #29602 üzenetére
"Tudtam. Ha eddig bármikor behívtak a felügyelők, akármilyen ügyben, minden esetben megbüntettek valamiért. Nem tudom miért, nem tudom mit követtem el. Nem hiszem, hogy bármit is rosszul csináltam volna ma vagy a hétvégén bármikor. Három pontja úszott el a csapatnak azért, hogy Massa kaphasson még eggyet - gondolhatják, hogy nagyon boldog vagyok, hogy szerzett még egy pontot!"
"Fogalmam sincs mit kellett volna tennem. Talán ha vörös szőnyeget terítettem volna elé és úgy adok neki szabad utat. Azt hiszem ez lett volna az egyetlen jó döntés..."
Telitalalat.
-
törölt tag
válasz
Oliverda #29203 üzenetére
Több magyarázatot is lehet a dologra találni, nekem az is kézenfekvőnek tünik, hogy ha Hamilton esetleg megnyeri a VB-t, akkor ő pozícióban erösebb lesz mint ha Massa nyeri meg.
Mert hiszen Kimi tavaly megnyerte a VB-t, most ezévben mégis Massa nyeri. Viszont ha Hamilton nyeri meg a McLaren-nek akik már tök régóta nem nyertek VB-t, akkor Hamilton pozíciója nagyon erős lesz a McLaren-nél...gyakorlatilag kirobbanthatatlan.Kevés az előrejutási lehetőség. Nem tartom kizártnak hogy Kubica kacsintgatna a McLaren felé....Kovalainen nagy gyengeséget mutat, így aki VB élloval autóban szeretne ülni az biztos hogy bepróbálkozik a McLaren-nél...viszont sokkal könnyebb dolga van ha nem egy világbajnok a csapattársa...ráadásul nem egy sima világbajnok, hanem egy világbajnok Hamilton.
...és ezt azért emelem ki mert Kubica jól ismeri Hamilton-t. Talán csak az eredménytelenség/sikertelenség tudja megtörni.laci666: Ez répaság...ha 'rühellné' akkor nem vigyorogva fogna vele kezet, ill. ha mégis akkor elég kövér képmutatás.
rühellni max te rühelled. -
george11
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda #29142 üzenetére
Igen, én is ezt mondom.
Most ha leesik nagy eső, akkor Hamiltonnak az nagyon jó.
Massa meg Kimi nem tudnak olyan jól menni benne, az most nem érdekes, hogy miért.
Ha nem esik le, akkor is az lesz, hogy nem lesz elég jó a tapadásuk, meg megint nem sikerül megtalálni a beállítást, blabla.
Na jó, igazából most jobban bízok Kimiben, mint eddig, elvégre nincs minek nekicsapnia az autót, meg nem szűk utcai pálya. Mondjuk az utolsó esetét nem értem. Azt mondta, azért igyekezett minél közelebb lenni Szingapúrban a végén az előtte lévőhöz, mert ha csak kicsit is hibázik, akkor meg tudja előzni. Nem értem, miért nem ment a biztos pontszerzésre, a csapat számára. Olyan szépen tudott volna szerezni a Ferrarinak x pontot, de megint túlrángatta az autót, legalább annál a rázóköves sikánnál lett volna több tekintettel a pontszerző helyére. Ehh. Én örülök Kiminek, de egyszerűen az nemtetszik benne, hogy mindig azt látom belső kamerából, hogy idegesen rángatja a kormányt, és ilyenkor már tudom, hogy na, megint oda fogja csapni. A Kubica is így rángatja, de ő legalább nem csapja oda. Ez mondjuk elégláma dumának hangzik, de én ezt így látom. Mindenki szokta rángatni kicsit a kormányt, korrigál, ahogy érzi, de Kiminél ez mindig bajjal végződik.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest