- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
válasz
JJános #10912 üzenetére
ez igy nem igaz, nem csak az a drift ha a kanyarban csúsztatod az autót.
egy kanyarban megcsúszas lehet egy egyszerű túlkormányozottság, ami nem ua, mint a drift. a drift az autó szándékos csúsztatása, határon tartása, úgy, hogy közben az autó a lehető legkevesebbet menjen egyenes vonalban.
no offence -
D@ni88
addikt
válasz
JJános #10881 üzenetére
Alonso?
azzal a renualt-al 3.?
sztem jó ha 6.nak beér. Alonso sem tud csodákat művelni egy szar kocsival.
lásd Kimi 2004ben mit ment. aztán az utóbbbi években mit csinált a mekinél. semmi különöset, mert nem tudott.Tipp:
Kimi
Massa
Hamihabár lehet hogy helyetcsrél Hami és Massa
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz
JJános #10467 üzenetére
Biztos nem szerezni futamgyőzelmet a motogp-ben
Elszórakozik,mert megteheti.Meg persze a reklám:azok a németek akik nem szeretik a motogp-t,de schumacher igen,azok most nézni fogják.
Már csak 24nap
Ki kell bírni.
A Super Aguri mikor mutatja be az új autóját?Majd Melbourne-ben? -
-
hunnylander
őstag
válasz
JJános #10301 üzenetére
Ne álmodjatok nem lesz fél másodperces előny.
Minnél jobban esik le Glock és Trulli álla, annál keményebben dolgozik a McLaren.
LEWIS (tegnapi nyilatkozat):
"It has been over a week since the team's last test, which seems like a long time at this time of year, and it is great to get back out on track in Spain. The weather during the morning was fantastic and we were able to work through large amounts of the aerodynamics programme in the good conditions. The car felt fine, it was interesting to see how it has moved on in the month since we were last in Jerez. We received a number of new components from the McLaren Technology Centre at around lunchtime, and the test team worked hard to incorporate them to the cars, allowing Pedro and I to get back out on track with these developments. These components were made overnight and sent out to us in Spain, which shows how relentless the pace is within the team at the moment as we push towards Australia. We have another two days here and there is a lot we need to get done."Q: Do you have any expectations for the season?
LH: No expectations but we plan to be at the front. -
Adrián29
aktív tag
válasz
JJános #10171 üzenetére
Nekem más a véleményem.
De mindenkinek más.Ezzel nincs is semmi próbléma.
Én leirtam a véleményemet,lehet neked,másnak nem teszik,erről nem tehetek.
Ha mindenki egy véleményen lenne,szerintem totál unalmas lenne
Amúgy kicsit furán fejezted ki magad,de értem én mit akarsz mondani.
Tiszteletben tartom teljesen a vélemyényedet.Üdv:
Adrián -
Zé_Mester
őstag
Állat lenne a jövő év ha így nézne ki
Ferrari : K.Raikkönen - F.Massa
McLaren : L.Hamilton - N.Rosberg
Renault : F.Alonso - H.Kovalainen
BMW : R.Kubica - N.Heidfeldmár csak azért is lenne mókás ez a felállás, mert a Renault tuti életre kapna megint, mert Alonso rengeteg mindent tudna javítani rajta
a BMW szépen kezd felzárkózni az élcsapatokhoz, a következő évben számolni kell velük is.
a McLarennél odab@szna a Hamilton - Rosberg duett, a Ferrarinál meg ugyancsak.izgalmas lenne sztem így a következő szezon
-
-
-
operator10
senior tag
Elnézésed kérem a megszólításodért
Abszolút nem személyeskedésnek szántam. De ezt most neked szánnám: Szép dolog az értékrend, a szurkolás, de nem gondolnám hogy neked kellene itt bármelyik sportolót is védelmedbe venned. továbbá ne feledkezzünk el arról sem hogy ez egy technikai sport. Elméletileg szabályokkal, és a sajnos kihalóban lévő fairplay intézményével. oda szeretnék kilyukadni hogy talán bölcsebb dolog lenne, realistának lenned, tájékozodnod azokról a témákról, esetekről, amikről véleményt mondasz. Ha ez a jövőben így történne, meglátásom szerint sok fölösleges vitától kímélnéd meg magad
Amire pedig nagyon komolyan megkérlek, hogy a trágár szavakat leszel szíves mellőzni.Köszönöm Bátyám
Egyébként Sumi utolsó unalmas 1-2 évében, egyszerüen alig néztem f1-et. Csak is azért mert, nézetem szerint ha valami nem tetszik, azt nem nézem, és nem halgatom meg
Gondolom értesz.......
-
OTee
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Minden benne van, amit gondoltam és vártam.
Te tényleg nem értesz semmit.
Főleg azt nem, amit olvasol.
Rossz tanáraid lehettek az iskolában, csak a betűket összerakni tanítottak meg, megérteni nem.
Én Rád SEMMI rosszat nem írtam, csak kikértem magamnak, hogy engem minősíts, tekintettel arra, hogy magyarnak tartom magam.
Erre TE:
Te úgyanúgy személyeskedsz, mint más. Megállapítasz valamit, ami hazugságon alapul, és onnantól már mint igazságot alkalmazod. Attól, hogy apád azt mondta, hogy saját magadból indulj ki, miért rólam festene rosz képet. Hibbant megállapítás.Nem személyeskedtem, amit viszont apámról írtam, sajna túl bonyolult volt neked.
Kíváncsi lennék, hogy milyen segítségre lenne szükséged, hogy megértsd?!Itt és most befejeztem a kommunikációt veled.
OTee
-
madster
tag
"És mind közül te vagy az egyik legundorítóbb"
Köszönöm a megtisztelő címet. Na akkor ki is személyeskedik?"ha már nincs észérv, ami nem is nagyon volt"
Mi az, hogy nincs észérv??? Te értelmezted is, hogy mit írtunk az esetről, vagy csak elolvastad?Többet nem reagálok Rád.
-
george11
addikt
OFF / de nem bírtam magamban tartani /
"A magyar mindíg is undorítóan viselkedik más emberekkel. Mert megteheti, mert mér ne szóljon be."
Légyszíves az ilyeneket tartsd meg magadnak
Ezt személyes sértésnek veszem, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Elég érdekes kép alakulhat ki az emberről, ha a saját szülőhazáját/népét fikázza nem gondolod?(vagy Te nem vagy magyar?)
ON
-
aesir
veterán
Miután kihánytad magad, olcasd el még egyszer az egészet. Azt sem tudod értelmezni, ami le van írva előtted. Ezért nem fogok elnézést kérni.
Még egyszer ... kit idiótáztam le? Mutasd már meg. Nem tudod, mert senkit. Mellélőttél, mint már annyiszor.
Szabálytalanságot szóvátenni pedig nem beszólás, meg undorító vislkedés. Legfeljebb a te szempontodból, hiszen az imádott "bajnokod" követte el a szabálytalanságot, és uram bocsá, van aki ezt szóvá meri tenni.
Az utolsó bekezdésed egyértelmű klinikai kórkép. A tiéd.
#4943: te kérsz észérvet mástól számon, mikor te magad ebben az egész vitában egyet sem írtál? Vicc vagy. Mellesleg madster csak azt írt.
-
madster
tag
Na ne égesd már tovább magad. Saját érdekedben mondom én a helyedben már leléptem volna (megint)
Írtam, hogyha feltételezzük hogy a feltartás nem volt szándékos, akkor viszont biztos hogy figyelmetlenség volt,(elnézést nem tettem nyilat a kettő közé, azt hittem így is értitek) mivel rá is szóltak a boxból. Érted már?
Ha jól tudom Lonzi kapott büntetést a csalásokért, Hamiltonról meg lassan listát lehet írni, hogy hányszor nem kapott mikor jogos lett volna, de mindez csak szvsz
-
aesir
veterán
Egyik nemzet, egyik nép sem jobb a másiknál. Ha szerinted van ilyen sorrend, akkor légy szíves áruld már el, hogy milyen értékrend alapján méred ezt. Leidiótázni valakit pedig nem gyűlölet, hanem vélemény (mellesleg leidiótázni az egy szó). Neked barátom súlyos problémáid vannak, de nyugalom, ezeket lehet kezelni.
Egyébként pedig mutasd már meg, hogy kit idiótáztam le. Leülhetsz.
-
ronaldo
őstag
Talán a Q2-ből maradt meg bennem a kép, amikor a pálya utolsó harmadában hamilton lelassít(kb 100km/h-ra) és 2-3 autót is elenged, majd hagyja őket százméterekre maga előtt elhúzni. Ergo felkészült a gyorskörre. Namost a végén, 1:40-el a vége előtt miért volt neki olyan sürgős kifele jönni a boxból? Még azt se mondhatja, hogy nem látta, mivel baromi hosszú az egyenes a boxból kifele jövet, láthatta maga mellett Kimit és csak úgy haladhadtak sokáig állandó távolságra, ha hamilton padlóval ment. Kérdezem: minek? lassú felvezető-körülnézegetős kör max. 1:30ig tart, de inkább 1:25. Hova siet? Meg miért jó, ha az utolsó pillanatban engedi el Kimit. Kimi a gyors köre után úgyis lassan fog körbemenni, neadjisten a köre közepén utol is értheti hamilton. Nem az lett volna logikusabb, hogy lelassít, hadd menjen így szabad lesz előtte az út?
Érted, az a baj, hogy nem lehet érvet hozni arra, hogy _miért_ volt neki annyira sürgős. hamiltonnal eleinte semmi bajom nem volt (azon kívül, hogy a mercedesnél versenyez), ám a sorozatos dolgai után, plusz a kémügy lezárása után - ahol szvsz nullázni kellett volna alonsot és hamiltont is - és a daruzás, kína, meg a mostani eset után már igazán a bögyömben van. Egyébként ha így folytatja, a versenyzőtársak is kinézik maguknak - teljes joggal. Kubica már elmondta a véleményét. Alonso sem zeng róla szerelmes ódákat. Webber meg Vettel se zárta a szívébe, az biztos. Egy év alatt azért ez szép teljesítmény.
-
madster
tag
Az az igazság, hogy annyi hülyeséget írsz egységnyi idő alatt, hogy azt nehéz nem észrevenni. Hamiltonnak mondták a boxból kifelé jövet, hogy Kimi mellé ér majd vissza és nem fogja látni a tükrében mert vibrálni fog, erre ő mitcsinál? Még véletlenül se a balszélen megy.
Ez mi, ha nem szándékosság?
Esetleg figyelmetlenség.
Akadályozta?
Igen, tehát jár(na) büntetés.De leszálltam rólad nehogy rosszul érezd magad.
-
aesir
veterán
Vedd úgy, hogy az összesre válaszolok.
Nem gyűlölöm hamiltont, hanem közömbös, pont nemrég írtam. Nyilván nem tudsz olvasni, ha nem látod. Vagy kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked. Másrészről magyar sem vagyok.Az agymenésed nem érdekel, de még annyit... elég hosszú az az egyenes, hamiltonnak amint éppen kijön a boxból az egyenesben már látnia kellett hogy gyorsabb autó jön, ezért nem szabadott volna még csak megközelítenie sem a versenyívet. Ennek ellenére megtette. Ez nem versenyhelyzett, hanem szándékosság. Felvezető köre elején kutya kötelessége mindenkit elengedni, és az idióta pályahasználatával nem szabad bizonytalanságot okoznia senkiben.
-
DigitXT
félisten
vagy ha összemennek, akkor versenybaleset
Na nem egészen, mivel a boxutcából kihatjatni fokozott óvatossággal kell, és nem is vágódhat ki közvetlenül vki elé (vagy vkibe), mivel a fehér vonalat sem lépheti át (pont ebből a biztonsági megfontolásból). Szó se róla, most nem erről volt szó, egyszerűen csak felesleges volt egy gyors körön lévő versenyző közelében töketlenkedni. #4924: na ugye, hogy zavarta, még bocsánatot is kért a lelkem...Nem Kimi, Hamilton ellenfele
Pedig ha körülnézel, nem a saját csapatán belül igen. -
madster
tag
Lewis Hamilton has apologised to title rival Kimi Raikkonen for disturbing his final qualifying lap at Interlagos today but emphasized he did his best to get out of the Finn's way.
Hamilton was coming out of the pits following his last tyre change in the closing moments of qualifying, just as Raikkonen was on his final flying lap.
The McLaren driver was seen slowing down off the racing line as the Ferrari powered past him, but Raikkonen went wide and lost crucial time in the process, eventually qualifying in third behind Hamilton.
Asked about the incident, Raikkonen stated: "For sure it didn't help. I ran wide after I went beside him and lost some time.
"I don't know exactly [how much time] we lost - I haven't seen the data - but for sure there could have been a slightly easier way to let me past.
But it is what it is now. I would rather be in the front, but third is an OK place to start the race from. We should have a good car and see what we can do tomorrow."
Hamilton himself said he was warned by the team of Raikkonen's presence and did the best he could to get out of his way.
"I came out of the pitlane, and the team said 'you will be coming close to Kimi, at that speed your mirrors are vibrating and you can't see'.
"I apologise if I got in his way, but I didn't think he was that close to me. I stayed where I was and braked. I didn't feel I hindered his lap, and I did get out of the way.
"I did the best job I could do," added Hamilton. "And I did apologise to him."
Ez alapján nem úgy tűnik,hogy Kimi nem szólt. De hát Hami bocsánatot kért, úgyhogy spongyát rá...
-
DigitXT
félisten
Én nem gyűlölöm Hamiltont (persze nem is szeretem
), ellenben te nagyon szeretheted, úgyhogy kérdeznék egyet: hogy volt az a múltkori eset azzal a durva gumikopással, meg hogy "nem vették észre" sok-sok körön keresztül? Ugye még véletlenül sem az van, hogy ez az egész idény a csalásokról, politikáról, és a pénzről szól? Mondják, hogy milyen hűdehűde izgalmas, hogy így alakult az idényzáró futam, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy nem teljesen magától.
Mit mond erre egy vérbeli Hamilton drukker? Miért kellett a kedvencnek kiesnie?
Maximum, hogy nem időben húzódott le.
Ez épp elég egy hibába kényszerítéshez: nem is feltétlen kell "szándékosnak" lennie. Ha nem akart semmi rosszat, akkor lehúzódik jól, és időben: ő nem vesztett volna vele. -
Zoza24
senior tag
ez ok,de nem azért van két gyors köre vkinek ,hogy az egyikben találkozik majd úgyis Hamival...s tényleg nem azért szóltam mert bántani szeretném..egyáltalán nem gyűlölöm,de már megint csak egy kicsit véleményes a dolog...
remélem Raikkonen gyorsan lerajtolja,s aztán majd meglátjuk mi lesz... -
aesir
veterán
Ugyan megfogadtam hogy nem szólok hozzád, annyi hülyeséget beszélsz. Mikor mehetett volna még egy gyors kört? Vége volt az edzésnek ember. Az utolsó lehetőségét a hibátlan gyors körre, elvette hamilton ezzel a "bizonytalan" manőverrel.
Egyébként igazad van, minden rendben van, hiszen hamilton bocsánatot kért. Ez elég is... persze csak a magadfajtáknak, akik nem látnak az elvakultságtól. Abba gondolj bele, ha bocsánatot kért, akkor van is miért. Tehát bűnös.
-
Peat;)
veterán
Mi a tény számomra János? Konkrétan mi? És ez miért probléma nekem/velem? Szeretném megtudni az álláspontodat, mit olvastál ki az írásomból. A fórumok megosztottságán túl meglepődésként írtam le hogy Alonso mellett is jópáran már kiállnak a szakmabeliek közül is, akinek a megítélése az elmúlt évek alatt erősen negatívvá formálódott és ebből el lehet gondolkodni hogy Hamilton is a csibész f1-es pilóta kategória már most sokak szemében. Ebből hogyan jött le neked az a személyeskedő hangstílus velem szemben hogy nagy probléma van velem?
Még jó hogy az előbb lelkiztél arról hogy ne személyeskedjünk.
Na, én nézem időmérőt, egy erkölcsi vezérrel úgysem szállhatok harcba...
jájj de más kategóriák vagyunk, pont ezért nem szokásom rád reagálni, ezt is privátba szerettem volna, de a múltból már tanultam annyit hogy ez veled szemben öngyilkosság...
-
-
hunnylander
őstag
A Meki nem a Ferrari doksik miatt lett és volt megbízható már jóval a kémkedés előtt. Az új motorszabályok és a Mercedes régóta tartó fejlesztéseinek beérése az egyik ok a megbízhatóságra. Ezt nem szabad elidegeníteni tőlük.
Továbbá, Kimi a maga kemény motorgyilkos stílusával pont akkor volt a Meki-nél versenyző, amikor az leginkább érzékeny volt az ilyen vezetői stílusra. A mostani Meki az már sokkal jobban feküdne ennek a stílusnak. Sőt, nézd meg mit szoktak csinálni a McLaren-ek az időmérők utolsó előtti szünetében.
(Az egyik visszaszámlálós videómban van róla szó.) Szenzációs a Merci motor a Mobil 1 olajjal.
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest