- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jah. Mindíg van ami miatt rá tudnak kenni mindent. Arról nem is beszélve, hogy személyeskednek azzal, aki nincs egy véleményen velük. Azt hiszik, hogy én olyat nem tudok.
Leírtam már itt ebben a topicban, hogy a gyűlölethez nem kell erőlködni senkinek, az megy. Szeretni viszont nem tudnak. A magyar már ilyen. Ha tudna jót tenni, azt nem, inkább belerúgnak a másikba.
Valóban nem vagyok Formula one szakértő, de azért annyira ismerem, mint mások. Nagy tudósok. Jah, erről ennyit.
Kimi nem szólt, hogy gondja volt valakivel, mert tudja, hogy Hami épp odaért, és semmi rosz szándék nem volt benne. Itt meg hirtelen már azt is számonkérnék Hamitól, amit nem is kéne. Más dolgába avatkozók. Majd Kimi szól, ha gond van, én nem féltem.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest