- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én nem gyűlölöm Hamiltont (persze nem is szeretem
), ellenben te nagyon szeretheted, úgyhogy kérdeznék egyet: hogy volt az a múltkori eset azzal a durva gumikopással, meg hogy "nem vették észre" sok-sok körön keresztül? Ugye még véletlenül sem az van, hogy ez az egész idény a csalásokról, politikáról, és a pénzről szól? Mondják, hogy milyen hűdehűde izgalmas, hogy így alakult az idényzáró futam, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy nem teljesen magától.
Mit mond erre egy vérbeli Hamilton drukker? Miért kellett a kedvencnek kiesnie?
Maximum, hogy nem időben húzódott le.
Ez épp elég egy hibába kényszerítéshez: nem is feltétlen kell "szándékosnak" lennie. Ha nem akart semmi rosszat, akkor lehúzódik jól, és időben: ő nem vesztett volna vele.
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ellenben te nagyon szeretheted, úgyhogy kérdeznék egyet: hogy volt az a múltkori eset azzal a durva gumikopással, meg hogy "nem vették észre" sok-sok körön keresztül? Ugye még véletlenül sem az van, hogy ez az egész idény a csalásokról, politikáról, és a pénzről szól? Mondják, hogy milyen hűdehűde izgalmas, hogy így alakult az idényzáró futam, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy nem teljesen magától.
Mit mond erre egy vérbeli Hamilton drukker? Miért kellett a kedvencnek kiesnie?