Aktív témák
-
válasz
soulcube #5095 üzenetére
mi is ismerjük az órát
snecy: akkor sem lehet letagadni, hogy megcsinálták a srácnak a vb-t. mostis elcsalta "véletlenül" az esőgumikat. de nagyon remélem, hogy már az elején szakadni fog az eső, őmeg szívhat utána az egy szet gumijával
megérdemelné... a vb meg dőljön el alonso meg kimi között, tisztességes küzdelemben.
-
D.Orion
veterán
-
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #2819 üzenetére
Szerintem is nagyon veszélyezteti a magyar nagydíjat.Tényleg ha nincs eső akkor nagyon unalmasak a versenyek.
2011-ig ki kell mennem egyszer a hungaroringre megnézni egy futamot.Mert ha utána nem lesz futam a hungaroringen,akkor nem fogok látni élőben sose f1-es futamot.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
soulcube #1902 üzenetére
Imola sajnos jovore is kimarad...
Micsoda f@szsag ez, h a spanyoloknak ket nagydijuk van? Disznosag! Nemeteknek meg olaszoknak joguk volt hozza, hisz ket motor- es autonemzet es fokent nekik koszonheto az F1 nepszerusege es megszuletese ugy altalaban, de spanyolok??? Szivbol kivanom, h ne lehessen valamilyen adminisztrativ vagy meteorologiai okbol megrendezni az egyik spanyol nagydijat!
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
soulcube #1587 üzenetére
Annak a kanyarnak a közepén van egy kicsi bucka. Minden autót megdobta, csak a többiek akkor már betették ''irányba'' az autót, így őket a kanyar kijáratába dobta. Alonso rosszul ment be a kanyarba, őt úgy dobta meg, hogy hiába fordította el a kormányt akkor a kerekek már nem értek az aszfalthoz. Persze mindez adódhatott abból is, hogy bizony kicsit túl vehemensen akart átgázolni a kanyaron.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #719 üzenetére
Pontosan nem tudom melyik pályát linkelted be,de az a döntött kanyar az brutál.
Amúgy Paffettnek nem Mclarenes hanem mercedeses szerződése van,mert a DTM-ben nincs Mclaren..Én is úgy látom hogy a Toyota lenne a legnagyobb esélye.A fizetése viszont jóval alacsonyabb lenne.
Itt vannak az eddigi fizetései Ralfnak:
1997:0,1 millió dollár
1998:0,5 millió dollár
1999:3,5 millió dollár
2000:4,0 millió dollár
2001:5.0 millió dollár
2002:7.5 millió dollár
2003:12.0 millió dollár
2004:18.0 millió dollár
2005:23.0 millió dollár
2006:24.0 millió dollár
2007.25.0 millió dollár
(Össz:122.6 millió dollár)
Szépen növekedett minden évben a fizetése.Úgy érzem tovább már nem fog növekedni. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #717 üzenetére
Én is úgy látom hogy nincs sok üres hely a csapatoknál.Ferrari,McLaren,Renault,BMW kizárva,túl jók ezek a csapatok és pilótái ralfhoz,Ahogy mondtad red bull,toro rosso,honda,aguri már foglalt.Frank Williamsnak nem hiszem hogy kell ralf,bár lehet rosberg mellé beteszi,de ennek elég kicsi edélyt adok.Maradt neki a toyota,ha hosszabbítanak maradhat,ha nem,akkor még ott az új csapat,a Prodrive,jól tudom ott még nincsennek pilóták igazolva.
-
wildrain
addikt
válasz
soulcube #706 üzenetére
Egy kicsit kavarás van a név körül. Az a5-ön egy cikken belül:
''A Team India megérkezett az F1 rajtrácsára. Mindig arról álmodtam, hogy F1-es csapatom legyen'' - jelentette ki boldogan Mallya
...
Mivel a gyakori névváltások (Jordan, Midland, Spyker) miatt az újabb átkereszteléshez a FOM és a rivális csapatok hozzájárulása is szükséges, elképzelhető, hogy az istálló Spyker Ferrariként folytatja, de a grandprix.com szerint Mallya a Kingfisher F1 nevet részesíti előnyben, hogy reklámozhassa ilyen márkájú sörét és légitársaságát. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #624 üzenetére
Sztem nincs köztük harag,mármint alonso és trulli között.
Viszont a toyota most gyengén produkál,s lehet hogy 2-3évig még gyenge lesz.Nem tudom hogy beáldoz lonzi 2-3évet a karrierjéből,míg felfejlődik a toyota.De ki tudja,lehet már jövőre versenyképes autót építenek a japánok. -
Male
nagyúr
válasz
soulcube #601 üzenetére
Elég sokat kihozott volna szerintem... fejlesztettek volna rá egy autót, és az egész csapatot Alonso köré építik... mivel pénz is van bőven, ez elég sikeres recept... szerintem 1-2 év után a VB-ért küzdenének. (nem bírom Alonsot, de ő pontosan az, akivel ezt jól meg lehet csinálni... talán a legalkalmasabb a mai mezőnyben erre).
-
ronaldo
őstag
válasz
soulcube #508 üzenetére
Dehogynem, sőt egy kis kurbli is lesz benne, a tankolásnál és kerékcserénél (amit gémeskúttal fognak csinálni, mer' biovilág van) tekergetheti minden versenyző, hogy az utána következő egy-két kört a kurbli által visszatáplált energiából tehesse meg.
Közben a szétnyalt golyójú Nascarban meg Champ Carban versenyhétvégénként többszáz(több ezer) hektoliter benzint égethetnek el, meg 6-7-8 literes V8-assal kell óvodábahordani a gyereket, mert az Amerika b*zdmeg. Ők fosnak az egészre, max. jól a pofádbaröhögnek, mivel legalább 40%-ban ők a felelősek a környezet pusztulásáért (amit ha viszonyítunk a népességükhöz, legalább olyan bravúr mint az egy főre eső nobeldíjak száma itthon), de persze az európaiaknak kell görcsölniük a környezetvédelemmel...
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #301 üzenetére
Igazad van,ha alonso télen csatlakozna a csapathoz,még jobban kivehetné a részét a fejlesztésből,még tökéletesebb autót tudnának készíteni.Amúgy tényleg gyors a toyota,de a versenyeken mindig alul teljesítenek.Elkéne egy sztár a csapatba,ha a mekit feltudta lendíteni,akkor a toyotát is feltudná valamennyire.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #293 üzenetére
Biztos van hasonlóság a kettő között.Schumi 1996-ban egy gyengélkedő ferrariba szerződött,de nem érzem annyira gyengének azt a ferrarit mint a toyotát.1996-ban,schumi első ferraris évében szerzett 3 győzelmet,3második helyet és 2 harmadikat.
2008-ban alonso a toyotával nem lenne ilyen sikeres.De ki tudja,lehet egy éve alatt annyit fejlődne a toyota,hogy rögtön futamot nyerne vele alonso.Bármi megtörténhet. -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube #285 üzenetére
Toyota?Kizárt hogy Alonso oda menne.Sztem neki nem csak a pénz a fontos hanem a győzelmek is,vb címek stb.Persze a pénz is számít,de a Mclaren is sokat ad neki,és ha a Renault-hoz menne,ott is kapna egy jókora fizetést.
Bár a Toyota kétségkívül a leggazdagabb istálló,földöntúli összeget fog adni alonsónak ha oda megy.
Jah,a toyota még rosberget is le akarja szerződtetni,mekkora lenne 2008-ban a Toyota:Alonso-Rosberg.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest