- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
george11
addikt
Pedig ejnye-bejnye lesz, esetleg a jövő évtől eliltják őket, vagy nemtom.
-Ha elveszik a pontokat, akkor az lesz, hogy a Ferrai csak azért lett vb., mert a Mclarent szívatták.
-Ha nem veszik el, akkor az lesz a baj, hogy a Mclaren csak azért lett vb., mert lopott.
-Ha meg pontegenylőséget csinálnak, akkor az megint szívás, mert milyen alapon egyenlíti ki az esélyeket, ha az egyik csal (ha csalt). -
Adrián29
aktív tag
Most Alonsós szép estét
Na szóval itt ált mindenkinek van favoritja.Nekem is,és gondolom ez nem baj,hogy igy köszönök
Nekem nincs bajom egyik ferka pilótával sem,Kimi még szimpi is,Massáról meg inkább nem mondok semmit.
De úgy érzem a Ferka az egyéni vb-t elbukta,bár vannak csodák... -
manutdzoli
senior tag
Schumi a spykernél?
Viszont alonsot én is elképzelném a toyotánál.Valamit biztos fejlődnének,és jó lenne a toyotától a jövőre lenne egy-két dobogós helyezése.Lehet egy-két évig alonso nem nyerne vb címet,de utána lehet kettőt is.Rendesen megtömné a toyota a spanyol zsebét.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest