- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #22606 üzenetére
bármi lehet...nekem volot egy olyan érzésem, hogy Hamilton erőltette az autót az előzés után, és aztán visszavett.
Volt olyan része az első szakasznak, hogy jött fel Massa-ra , majd egyszer csak visszavett a tempóból..ott szvsz ráálltak egy más taktikára, sztem már ott tudták, hogy az első kiállásnál nem lesz esélyük megfogni Massa-t.
Massa nagyot rajtolt, ezzel totál felborította a McLaren stratégiát...így belegondolva Nem lett volna szabad megcsípni a 2. helyet Kova'-nak...persze ez csak felesleges okoskodás. Ezek szerint annyira sokat jelentett a poros rész, hogy oda Massa-t kellett volna betenni.
Mindenesetre Massa nyomott egy riposztot a múltkori pozícióban történ előzésre, ami miatt sokan elmarasztálták. Gyönyörű volt. -
wildrain
addikt
válasz
MPowerPH #22281 üzenetére
Közepes szintű pilóta. Nem jobb, de ez egyáltalán nem szégyen. Ha az lenne, akkor minden ország szégyellhetné magát, mert mindenkinek vannak közepes szintű pilótái. Igen, az F1-be beerőltették, mert a tehetsége nem volt olyan csillogó, és saját pénzből nem telt rá. Feltételezem, hogy leginkább ez csípi mindenkinek a szemét, aki fikázza őt.
De mindezektől függetlenül a Minardival azt a szintet hozta, amit azzal lehet, elég jó volt hozzá, hogy azon a bizonyos futamon bevigye a célba a verdát, és már Monacoban is majdnem összejött neki, annak ellenére, hogy kormányszervó nélkül vezetett, ami ott nem kevés hátrány.
Amúgy nem értem, mi a szégyen a szereplésében, magyarázd el légy szíves. -
zolynet
veterán
válasz
MPowerPH #22384 üzenetére
Ha Raik előtt van vki akkor beáll mögé és nem csinál semmit, ez nem versenyzés. Amikor meg kiveszik előle, akkor meg tolja a legjobbköröket szarásig, ez bosszant fel, ezért írtam amit. Előzni az már smafu???
Igen a rajtánál jobban is kijöhetett volna neki, de ugyanúgy beállt volna az x-edik mögé és ott elautókázik, ennyi.laci666: "Mit nem érdemelt meg Kimi' ... leírtam
De tény Hamilton sem tudta befogni a végére Alonso-t. -
wildrain
addikt
válasz
MPowerPH #22267 üzenetére
Baumgartner nem hozott szégyent ránk. Mégis mit kellett volna alakítania a mezőny leggyengébb autójában? A csapattársánál mindenesetre jobb volt munkamorál és eredményesség szempontjából. Az, hogy mákkal szerzett csak pontot, teljesen természetes. Azzal az autóval más se tudott volna erőből pontot szerezni. Szóval nem tudom, hogy miért kell fikázni őt. Vagyis valójában tudom, csak megérteni nem fogom sose.
-
PazsitZ
addikt
válasz
MPowerPH #22265 üzenetére
1 hsz-ban megtalálsz minden ilyesmit. livetiming
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #22260 üzenetére
hű...
Nem mondoim hogy egyszerű sport az F1, de sztem nem támaszt akkora fizikális követelményeket, ami miatt itt izompacsirtáknak kellene lenniük a versenyzőknek.
pl. Nakajima...vagy Sato a maga 50valahány kilójával teljesen elterelgeti az autót...egyik sem egy Bruce Lee.
Szükségesek izmok..speciális izmok, de azok szvsz még csak el sem csúfítanak egy nőt.
Vannak roppant sportos csajok..nem egy falmászót és sziklamászót ismerek, egy kézen (két ujjon) felhúzzák magukat, az utcán meg nem mondanád róla. -
Male
nagyúr
válasz
MPowerPH #22249 üzenetére
Azért egy repülőn vagy épp űrhajón "kicsit" többet kapnak
Nem hinném, hogy ez gond. Amit fel szoktak inkább hozni: a versenytempót lassabban tudják felvenni.. persze hogy ebben van e valami, fogalmam sincs.(...nem inkább NDK-ra gondolsz? Bár nyilván a "másik oldalon" is nyomtak mindent beléjük
)
Na, pár óra még, és Hamilton győzelem... Kimi és a Ferrari összeszedhetné már magát
-
hunnylander
őstag
-
Andrew_31
Modder
válasz
MPowerPH #20226 üzenetére
Lehet beállítani sem sikerült rendesen, mert a 2. szabadedzésen nem sokat tudott menni ,a harmadikon esett az eső. Az időmérőn meg se tudta közelíteni az 1 perc 19.5-ös idöt.
Azért annak örülök, hogy még mindig ott van az elején a 48 pontjával.
Hajrá Massa és Ferrari.
A Ferrari a jobb autó mert kinek a 2 piltája gyüjtött 48-48pontott.
Hála az égnek ,hogy idén nem szívárognak az adaok kifelé.
Legalább is nem annyi mint tavaj.
Jó az autó és a pilóta páros. -
wildrain
addikt
válasz
MPowerPH #19353 üzenetére
Inkább görbe tükör. Még nem olvastam el, de biztos, hogy egy napon nem lehet említeni Dávid Sándor agymenésével.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
MPowerPH #19347 üzenetére
rászántam magam én is , de csak jól felhúztam magam úgyhogy szépen bezártam.
kajak ezt a palit küldjék el inkább agyaggalamblövészet interjú készítésre vagy nem tom hova, de ne írjon ekkora marhaságokat mint amiket itt megtehet[Lásd Kimi ütközését Sutillal (semmi megtorlás), Hamilton ütközése Kimivel (Tíz hely hátra a rajtrácson!) ugyanolyan esetért.
NO COMMENT .... és ez egy "szakkommentátor itthonszánalmas
-
Oliverda
titán
válasz
MPowerPH #18444 üzenetére
Tényleg jó. Ezt a hozzászólást szvsz érdemes elolvasni.
Két kérdés azonban adja magát:
1. Vajon ha Kimi Räikkönen ereiben fagyálló helyett temperamentum folyik, akkor megússza Lewis egy dádával?
2. Hogy a francba gondolta Räikkönen és Kubica a boxutca elhagyását? Vajon egy vérbeli piroslámpás gyorsulást láttunk volna á la Ferrari kontra BMW? Erre nagyon kíváncsi vagyok.Na igen. Ha egynél több autó rajtol a boxutcából akkor azok sem egymás mellé állnak hanem egymás mögé. Talán nem ártana erre is valami szabályt hozni.
gV: Meggyőzni? Téged?
Nem állt szándékomban. Még annak ellenére sem hogy szerintem nincs olyan hogy lehetetlen.
-
Superman
nagyúr
válasz
MPowerPH #18276 üzenetére
Megfogadtam ide nem írok soha, mert egy vicc a topik, vicces pasasokkal, mint amilyen te is vagy. Senki nem ért semmihez, főleg nem az autósportokhoz, azt sem tudja, milyen egy F1-es motor felépítése, gondolom azt hiszik utánégetővel működik.
Amivel arra szeretnék kilyukadni BMW kolléga, hogy te még a gumimacikkal játszottál és kisautókat tologattál a földön, amikor Dávid Sándor már cikkeket és könyveket írt az F1-ről. Lehet nem szeretni a stílusát, de a szakértelmét senki nem vonhatja kétségbe. A te ellenszenved azon alapul, hogy kedveled Raikönnent és ő megrótta a hibájáért.
Huhúúú...ez biztosan nagy indok, hogy egy f@sz legyen.
"Mindenki Hamiltont élteti, pedig Vettel vagy Sutil is van olyan jó mint ő, de még jobb is."
Honnan tudod? Mondj egy értelmes indokot. A másik pedig az, hogy Raikönnen is a kezdettektől jó gépet kapott. Ez szerencse és marketing kérdése, nem pedig valamiféle misztikus dolog, ahogyan beállítani szeretnéd. De persze te tudod, sok sikert az ilyen f@sz jellengű írásokhoz, legyél még agresszívebb, mint eddig voltál. Dávid Sándor cikkeinek olvasásakor pedig ajánlanék egy kis nyugtatót.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #18292 üzenetére
"Nyilvánvalóan mindenki követ el hibákat, ahogyan két hete Monacóban én is hibáztam. De teljesen más 200 kilométeres sebességnél rontani, és megint más eltrafálni egy piros lámpánál álló autót ... Csalódott vagyok, mivel jó esélyem volt a győzelem megszerzésére is. Mikor megszűnt a gumik szemcsésedése, az autó nagyszerűen üzemelt."
Magny-Coursban oktatni kell
-
simonzé
addikt
válasz
MPowerPH #18122 üzenetére
Te nagyon elvakult vagy! Az én kedvencemről nem nagyon esik szó a topicban, hidd el elég reálisan látom. '86 óta minden versenyt láttam, már nem befolyásolnak az RTLK-n hallaható idióták. Egyedül Wéber ért hozzá az egész bagázyból, nem is engedik kommentálni. Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
MPowerPH #16876 üzenetére
Egyszerű szerintem: Massa vízes beállításokkal ment. Ami az elején vízes pályán müködött is neki. Kubica köztes beállításon a csapat szerint, ami a száradó pályán jobban müködött. Kimi pedig a végén (a hiba után) ment a leggyorsabban. Vagyis ő száraz beállításon volt.
-
matteo_szg
őstag
-
-
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14187 üzenetére
sztem az időmérőből nem lehet a verseny végeredményre következtetni és a Ferrari mostanában mindig a futamon hozz jobb formát most ez nem volt annyira észrevehető viszont a FORMAbontóba irták h a 6-ik körtöl a 42-ig -ez rémlik- ők voltak mindig a legyorsabbak
vonatkozik viszont ők hátul vannak nekik nyomni kell ha akarnak vmi eredményt elérni, a Ferrarinak ennyi is elég volt kiadnia magából
hát én tuti h nem ülnék le ugy futamot nézni h jaj csak megne álljanak
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14185 üzenetére
És még nem is merem említeni, hogy Kubica végig ott volt Raikkonen nyomában.
Ezt köszönd a szabályalkotoknak akik kitalálták a 2 hétvége/1 motoros sz@rságot, valamint a beállításbeli hibát amiről Kimi beszélt
És az is biztos, ha Hamilton nem ragad be a rajtnál, nem biztos, hogy ferrari 1,2 lett volna.
Kova produkciójából kiindulva ha nem ragad be Hami akkor is összejött volna a Ferrari 1, 2
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14177 üzenetére
Őszintén megmondva engem még nem győzött meg az az óriási Ferrari fölény. Pl. Raikkönnen elkeserített Sahirban. Ott Massa nagyon elverte, de már Sepangban is csúnyán kikapott az időmérőn.
Massa is ferraris.
Motion: Braziliában is megnézném mikor fogja megint legyőzni Kimi Felipét
30z.Samu: én leülnék ah leültem akkor is mikor kevésbé/nem volt biztos a győzelmük
-
hummertime
csendes tag
válasz
MPowerPH #6417 üzenetére
A Ferrari évek óta lop, és a FIA segítségével tönkreteszi az ellenfeleket. Ld. kettősfék, berillium. Pont ezen szitkozódott a sok alkoholista-fan, hogy a Ferrari mindent megtehet.
Idén is. Hazavágták a McLarent, amelyik egy egészen más konstrukció, egész éves szinten lassabb autó volt, és még nekik kellett bedobni a versenyzőket csak azért, hogy jövőre is itt lehessenek. Ez nem összeesküvés, hanem tény, amit mindenki lát, aki nem hisz a mesékben.
"Pont Raikkonen az aki megérdemelte a VB -t. "
Persze, persze. Főleg a szánalmas futamok, mint Nürburg, Monza, Kanada, Monaco után. Sőt, az egész első féléve felért egy Baumgartner szinttel. Massa simán verte, úgy kellett hátráltatni.
-
hunnylander
őstag
-
prmcsk
addikt
válasz
MPowerPH #6339 üzenetére
"És megmondom neked, hogy lehet egy néger vagy egy izraeli többet ér mint egy sima fehér ember."
Ez nem rasszizmus ? Vagy feltételes módban lehet ? Csak hogy értsd..."És megmondom neked, hogy lehet többet éregy sima fehér ember, mint egy néger
vagy egy izraeli"Így nem ok ?
-
kerjani
aktív tag
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #5991 üzenetére
Reméljük csak vizimadár lesz, és semmi egyéb.
Vazz. befejeződött az évad, mindenki örül, húzzanakel pihenni, majd egy új autót építeni.
Lassan oda jutunk, hogy doppingteszt is lesz, mint a legtöbb sportban. Na az belekavarna rendesen, mert az tuti.Ha meglépik, egy forma1 rajongóval máris kevesebb lesz, mert akkor biztosan nem nézem többet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
MPowerPH #3837 üzenetére
Állítólag nagy tehetség.Csapattársát,Yamamotot mindig veri,de ki nem verné?
Sztem még nincs annyira érett hogy menjen a mekibe.Menjen egy évet tesztpilótának,ha beválik,mehet pilótának.Rosbergre is azt mondták hogy van szerződése a williamsnél,szóval így ő se jöhet szóba.Netalán Wurz a mekiben?? -
-
hunnylander
őstag
válasz
MPowerPH #3746 üzenetére
A kérdéses körökben kezdett újra cseperegni az eső, ami egy rövid átmeneti zápor lett, és úgy döntöttek, hogy inkább az intermediate-tel szenvedjen még, míg el nem dől jó lesz e egyáltalán a száraz. De nem a pályán való csúszkálás miatt esett ki, hanem a boxba való túl gyors behajtás miatt legfőképpen, szóval felesleges kritizálni a boxkiállás időpontját.
Utólag már könnyű okosnak lenni. És ki számolt egy ilyen fatális hibával, ráadásul a boxbahajtásnál? És ki számolt előre a kínaiak gyenge erőnlétével?
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest