- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Superman #39690 üzenetére
Én sem akadtam ki rajtuk, az általános versenyzőkeverősdin meg teadélutánon (délelőttön) kívül nem csináltak semmi olyat, ami különlegessé tenné ezt a futamot. Hozták az átlagot. Annyira, hogy Palik a vége felé be is sokallhatott (ma még nem btattam gyulát), és elütötte az idióta megjegyzését a leszakadt orrkúp kapcsán, ott érezhető volt az orrfennhordós "hülye vagy, Gyula", kiegészítve egy hatalmas adag "ma még azért is beszólok, akár indokot szolgáltatsz, akár nem" hozzáállássa. Nagyon, nagyon erőltetetten próbálta ott rugdosni.
A futam jó volt, kellemes harc alakul ki a Red Bull és a Brawn GP között, aminek én örülök, mert azok így nem tudnak elhúzni 40-50 pontra, és unalmassá tenni a versenyeket.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Superman #32109 üzenetére
LOL, abszolút nem erre gdoltam, többször is használtam már a negro kifejezést és nem sértésképp vagy hátsó gdolataim miatt, amolyam poénként a negro cukorkából kiindulva
Sajnálom ha ez jött le, de nem vok rasszista. Schumacher meg nem tett volna mást csak megnyerte volna a futamokat
-
Markgx10
őstag
válasz
Superman #32109 üzenetére
Mint ős ph-s tagnak és a gyúrós topikból régről ismerősnek, kijár neked a tisztelet, de ilyen szándékosan félreértelmezett, kiforgatott hozzászólást még nem olvastam a ph-n az évek során. Ki mondott ilyeneket? Mert a srác nem, nem értem mire jó belevonni ezt a fasisztázást abba a hozzászólásba, elszomorító.
Gondolom ilyen határozottan reagáltál a hétvégi magyarverésre is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Superman #29452 üzenetére
Én nem írtam egyiket se jelen fórumon.
Mi kell még ahhoz, hogy a filmekbeli főgonoszt lássuk benne?
El rontja rajtot és ezek után mit sem törödve verseny társaival már az első a kanyarban vissza akar vágni. És miért nem sikerült? Mert esszement tempóban érkezett meg oda, ahova nem lehetett volna. Ez nem aggresziv vezetés, hanem forrófejűség és hülyesség.
Mi lett volna most ha teszem azt a 2.-ik helyen fejezzi be ezt a versenyt? Növelte volna simán az előnyét Massa-val szemben. De ő nem tud engedni egy kicsit sem. És tavaly is pont ugyanezen bukta a VB címet. De év végén ha tényleg bukja, akkor pesze megint az lesz, hogy azért bukta mert olyanért kapott büntit, amiért más nem is kap. Pedig ha csak simán hozná az ilyen futamokat, amikor a Ferrarisok bénáznak, már rég VB volna.
Megmondom: idióta, az autósportokhoz semmit nem értő fórumozók.
Mert ki ért hozzá? Wéber, netán Palik? Vagy Jackie Stewart-t?
Mindannyian mondtak már elég nagy hülyességeket, de ettől még nem biztos hogy idióták.
És itt szerintem mindenki csak a magán véleményét mondja, amihez joga van. Vagy szerinted nincs?
A bőrszínt meg felejtsük már el. -
Ijk
nagyúr
válasz
Superman #18336 üzenetére
Ha jól emlékszem Raikkönen a Saubernél kezdte, nem tudom mennyire tekinthető az jó gépnek.
Egyébként szerintem a VB Raikkönen és Massa között fog eldőlni. Hamilton azért elég sok vezetői hibát szopkott elkövetni (még jó hogy kiröhögte apja vezetői tudását), Kubica pedig, legyünk őszinték a BMW még mindig nem elég jó, most Hamiltonnak köszönhetik a kettős győzelmet. Remélem Kiminek mostmár véget ér a gyenge szériája (mint tavaly), bár előzőleg a büntetés miatt, most pedig Hami miatt ment el a verseny.
-
brownus
veterán
válasz
én csak arra utalnék ha szabad, hogy kimi csak a ferrarinál kapott igazi verseny képes autót, vagy nem;) csekk azéé a sauber nem volt topon, a mekis évek alatt meg majd minden 2. futamot nem tudott befejezni önhibáján kivül...
egy kis inglis bulvár: Red-light gaffe is the pits for British star Lewis Hamilton legyen e
-
MPowerPH
félisten
válasz
Had ne vitázzak veled. Nekem ez a véleményem az egészről. Ott mindig csak okoskodnak, de néha a semmiről. Asszem tavaj Hamilton a mezőny legjobb autojába ülhetett be, anno Kimi meg egy Sauberbe, ami ugye akkoriban középmezőny volt.
Rosberget, Sutilt és Vettelt többre tartom mint ****** -ont.
Egyáltalán ki volt itt agresszív? Fikázzák őt más fórumokon is a hülye írásai miatt, nézz körbe, és utánna írogass. Ha olyan nagy szakértő lenne, nem szólta volna le Kimit Monacoban.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest