Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #41847 üzenetére
Majd ír erről is egy könyvet, hogy összeesküvés történt/rákényszerítették a rosszabb taktikára...
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #41503 üzenetére
Olyan pilóta aki csak a legjobb autóval tud nyerni az nálam nincs a legjobbak között, azt hogy gyenge pilóta szerintem nem írtam. Nálunk valóban nyert csak sajnos kaotikus futamon, míg amikor jól ment a szekér alatta (2004 talán) akkor sorra hozta a dobogókat, de nyerni nem tudott.. Egy stabil pilóta, olyan mint a fénykorában élő Coulthard, ha visszaesnének 1-2 helyet az erősorrenden lehet bajban lenne, kiindulva a tavalyi évből. Vagy az az előttiből. Vagy az összes évéből. Semmi bajom nincs vele, a fogpasztareklám részemről viccelődés, aki látja a jókedvét az érti, lányok biztos örülnek neki, az tuti
.
Brawn meg hogy retekklub "szakkommentátorai" szerint nem fejleszt meg még mindig nincs szponzora... jah, csak a virgin meg mig felirat van rajtuk + duracell Barika sapkáján, no meg terminátort reklámozzák, közben meg a múltkori elmondásuk alapján még sorban állnak a szponzorok előttük, a Hell-t is elzavarták Williamshez akik fura mód boldogan fogadták őket (ez valahogy nem tűnt fel a fórumon pedig leközölte Hell hogy Brawn vagy Williams, azok a piszkos anyagi igénykülönbségek, no de főleg így a honda jogdíjakat adják szegényeknek mert úgy néz ki túl sokáig válogatnak a szponzorok között!). A legfejlettebb háttér van mögöttük szélcsatorna tekintetében, összevásárolt szakemberekkel, miközben a legjobb motort meg vásárolják. Profin megcsinálta Brawn. Szóval nem elképzelhetetlen hogy behúzzák ezt az évet, én a csapatot nem bírom, a pilótákkal semmi bajom, de nem mondanám azt hogy Button és Barichello viszonya olyan mint Alonso és Pique viszonya...sokkal közelebb van hozzá az öreg brazil. Amennyiben 2.-3. erőként is bizonyít majd Button akkor későn érő típusú zseni, elismerem.
-
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose! #41503 üzenetére
Legalább olyan gyors, mint Barrichello.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #41113 üzenetére
Én már tavaly a versenynap úgy voltam, hogy szédelegtem a tribünön és végig lüktetett az agyam. Pénteken napszúrást kaptunk + az esténkénti alkoholizálás, kialvatlanság is oda vezetett, hogy a versenyen már csak próbálunk túlélni
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #40645 üzenetére
Mondjuk valamivel korábban is volt róla szó, hogy megy a Williamshez, és valamikor ilyesmikor nyomta azt az arcos szöveget. De, ne haragudj, ha már nem nyálazok át 154000 cikket, hogy megtaláljam. Más, hogy az bizonyíték?
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #40606 üzenetére
Valószínű, de Kers ugyanakkor most volt Alonsonál ha jól tudom. Úgy néz ki nagyot akartak dobbantani idén a rönyós fejlesztők és Kersre építették kezdetektől fogva az autót. Így most van egy gnóm, többiekéhez képest konstrukcióhibás járgányuk ehh. A BMW-nek van még ilyen fura orra, nos nekik sem megy igazán...
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
!Overdose! #40565 üzenetére
Így van, 2003- ban nagyon meggyőző volt, aki azt mondja, hogy nem az vagy nem mond igazat, vagy vak.
-
Zoli1222
addikt
válasz
!Overdose! #40558 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Bari a büdös életbe se lesz és lett volna VB győztes, akár milyen autót kap. Nincs tehetsége. Ennyi.
(#40559) Depression:
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #40302 üzenetére
Tippem:
Vettel
Button
Glock
Trulli
Rosberg
Barichello
Hamilton
Webber -
shteer
titán
válasz
meg alonsot lefelejtetted az elejéről
-
lsc
nagyúr
válasz
Szerintem érik a toyota futamgyőzelem, mondjuk glockkal .
-
puttputt
őstag
válasz
Nem rossz tippsor... Trullit nem raknám annyira előre, ill. Raikkonen sztem. beférhetne még az első hatba...
-
G.Zs.
senior tag
válasz
!Overdose! #40242 üzenetére
Fejtsd ki légy szíves, mivel nem értesz egyet?
Megpróbáltam előrevetíteni, mi várható idén. Nem mondom, hogy tutira így lesz, de szerintem sanszos.
A Meki formája rohamosan javul, a Ferrari meg (sajnos) nem az a csapat akit csak úgy leírnék.
Lesz itt még tűzijáték. -
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #40195 üzenetére
Red Bull, Brawn, Toyota - ez a győzelemképes hármas. A Toyoták szerintem nem fognak elhúzni. Szoros mecs lesz. Arra meg kiváncsi vagyok, hogy holnapra milyen taktikával bolodogítják majd Webbert Hornerék.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #39898 üzenetére
Én nem így emlékszem, szerintem az a kicsúszása, amit te mondasz, még a verseny első körében volt, és nem maradt ott, de az a baj, hogy csak halványan dereng valami, hogy a Priory kanyarban szállt el, és megnéztem volna újra, de nem találtam. Ecclestone bandája nagyon jól takarítja a youtube-ot sajna...
Helyette viszont találtam ezt a szép megmozdulást, amiről asszem lemaradt a tévés közvetítés.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #39860 üzenetére
Nekem meg diesel Sierrám van, és hiába nagyobb nyomatékkal dolgozik, mint egy benzines, 5-ben már biztos, hogy lefulladna. De még nem próbáltam.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #39854 üzenetére
Az utcai autó sem fullad le alapjáraton sem 1-esben sem 5-ösben.
én úgy tudom, legalábbis amit vezettem, az lefulladt volna 4-esben, ha túlságosan lelassulok és nem váltok vissza 3-asba. Meg gondolom ez mindig így van, ha túlságosan lassítasz...
De az 1-es fokozatot meg úgy értettem, hogy ha fékezek, akkor hamar lefullad, míg szimulátorban gyak. csak akkor fullad le, ha már meg is álltam fékezéssel.
Meg fura, hogy ha váltogatok felfele, szépen nő a sebesség magától.Jajj igen, Te mondtad nekem anno az F1 Mania-t, azt fogom még kipróbálni.
Jelenleg Birkuc moddal tolom.neduddki: itt lesz a köv. futam, Bahrein.
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #39858 üzenetére
Akkor elégedj meg a 60-as évek hangulatával, és a Grand Prix Legends-szel...
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #39854 üzenetére
Nem baj, októberben jön az új, hivatalos F1 játék!
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #39774 üzenetére
Azzal a k*csöggel?
De azért mert az k*csög akkor a másik már széptündér akinek a popsitörlőjét is zöldhasúból kell megcsinálni? Szerintem nem zárja ki egymást hogy mindkettő egy kancsó. Na ennyit a kézműves foglalkozásról.
No de komolyan, azért elég egysíku az a gondolkodás aki az évad előtti és a mostani helyzet között nem tesz különbséget a pénzügyi rászorultság szempontjából, mondhatnám hogy körülményeken átgázoló önfejűség. Kegyelem alapján megszavazott pénzről van vita, nem arról hogy az járna alapból, csak úgy mellesleg.
Ez kicsit olyan mint amikor a magyar ember meggazdagszik véletlen akkor véletlen nem sikerül elfelejteni pl az ingyen tankönyvet ha sok a gyerek stb. Nekem ellenszenves na, van egy csomó ősrégi pálya, támogassák meg az egyiket, vagy adják nekünk magyaroknak hogy normális pályánk legyen...na ugye ez mennyivel jobb? -
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #39765 üzenetére
Úgy néz ki csak elvesztett pár milla szurkolóbázist a Mclaren. Vannak akik bedőlnek ennek a mázas szövegnek a jelek alapján. Édes naiv világ, én már kinőttem belőle...
Egyébként ha egy srácnak gyűjtenek pl rák elleni műtétre de közben kiderül hogy teli találatos lottó 5-ös szelvényt rejtegetett akkor annak is jár a segély?
Direkt a lelkis példa, de ezen csak átmegy mi a lényeg, Brawn nem adta el a csapatot, akkor nyúljon már bele a saját zsebébe is.. Ha meg nem teszi ne tartsa a tenyerét, mármint a másikat mivel az egyikhez a szponzorok és Honda pitizik, úgy hogy az ez évi költségvetés teljes összege már megvan valszeg. Jah fair akkor hogy még kapjanak. Bolond a világ.
Az a pénz mehetne az egységes Kers-re, vagy egy elem fejlesztésére, vagy egy ősrégi de nagy múltú pálya felújítására. Mint pénzes desznyóknak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Teljes mértékben egyetértek én is ezt magyaráztam
-
Pá
addikt
válasz
Erről van szó.
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #39315 üzenetére
A dolgozók vándorolnak/vándorolhatnak..és amugy is nehezen határolható hogy ha ezt is figyelembe vesszük akkor hány embernél, elég egy volt Honda-s dolgozó vagy legalább 10 kell legyen. ...és ha az a 10 megmarad, nem lehet hogy pusztán a jogdíjjas pénz miatt marad meg?
...sztem kerek és egyszerű a jelenlegi helyzet, a Honda semmiképpen nem ismerheti el utódnak a Brawn Team-t mert Mercedes motort használnak, és ezért Brawn-Mercedes-ként emlegetik.
A Honda valszeg vissza sem néz, mert ha igen akkor csak kardokra és hasakra tud gondolni, mert 2 futam 2 győzelem....
..és senki nem tudja hogy ha Honda motor lenne a Bgp001-ben akkor is ez lenne? Mert mint írtam már Brawn-Mercedes...az összes melót ami belelapátoltak egy másik gyár aratja le (meg persze a Brawn név).
Hozteszem, hogy szvsz ha ezt az eredményt borítékolta volna valmi jósasszony, akkor a Honda valhogy csak kihúzta volna ezt az évet...válság ide-válság oda, hiszen ezért csináltak mindent, ami most létrejönni látszik akkor mikor kivonulnak és mindent hátrahagynak.
...és Brawn-Mercedes-ként az összes eredményük elhíresül....pfff
kardok és hasak -
törölt tag
válasz
!Overdose! #39298 üzenetére
Ebben speciel tök igaza vab szvsz. A csapat neve nem Honda, a motorja nem Honda...nem örököse a Honda-nak...igazából nem is értem hogy merülhet fel hogy kapjanak a Honda okán.
-
AMD Power
titán
válasz
Menjen már az anyába ez az ember.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Utána kéne nézni, hogy a rönyó vett-e fel lét a Benettonból való átalakulás után... Mert ha igen, akkor Briosnak jogerőssen: kuss!
-
deniro2
senior tag
válasz
Utólag visszavonni az egyszer már beígért jogdíjakat, mert túl gyors a csapat?
Gerinces dolog nem mondom... -
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #39080 üzenetére
Mehet az eső, csak ne olyan szinten, mint Malajziában!
-
D.Orion
veterán
válasz
!Overdose! #38948 üzenetére
"A rendező országoké nem lehet, mert nincs finn verseny"
Szerintem sincs.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #38936 üzenetére
A Renault biztos, hogy nem.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose! #38929 üzenetére
Így is van!
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol lesznek a többiek DDD-vel. Mert nagyon annak tulajdonítják az előnyt. Szerintem csak "savanyú a szőlő" és a difire fogják, de most minden kiderül. Szerintem nagyon fognak nézni, hogy DDD-vel sem tudják majd befogni a BGP-t, csak a Toyota, RB vagy Williams.
Üdv Szisz
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #38830 üzenetére
Ez a Brawn GP-nek nincs pénze dolog nem értem hogy jön elő mindig, 100 millát kaptak a Hondától a kész autó után, a talán legértékesebb infrastruktúrával együtt (hány és milyen méretarányt megengedő szélcsatornájuk van most? és mennyi a Renault-nak? pl?
kb negyed hatékonyságú a rönyó szélcsatornás háttere) úgy hogy Brawn egy kanyit nem adott bele a csapatba saját zsebből, illetve egy eurót. E mellett szponzortárgyalásokat folytatnak és a költségvetés idén durván lecsökkent, már abból a 100 millából is simán el kéne hogy menjenek fejlesztéssel együtt féltávig minimum. Vagy lemaradtam valamiről? Nem értem ezt az atmoszférát amit kialakítottak a BrawnGP körül, ez is elment a cirkusz irányába, szerencsére a két pilótától nem sajnálom a sikert, ők megdolgoztak érte.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose! #38723 üzenetére
Ha nem is verné el Hamit versenybe lenne vele. Vagyis Hami tartaná nehezen a lépést Buttonnal miután megszokta a kocsit. Brawn se hülye. Ez abszurd, hogy Hami a BGP-hez igazoljon. Ugyan az lenne, mint 2007-ben a Mekinél.
Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják. El lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB. Én is elfogadtam, hogy Kimi idén nem lesz VB ebből következik, hogy többé soha. Csak Button kárpótol.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Hát szerintem egyrészt a meki nem engedi, másrészt nem hinném, hogy mostanság bárki is megengedhetné magának, hogy náluk hülyüljön össze néhány 10M$-s kárt...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #38732 üzenetére
Még mindig jonn mintha a fiúcsapatokban lennének ennyire otthon.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
!Overdose! #38728 üzenetére
én meg a dobogó mellé állnék kupákat átvenni
-
Oliverda
titán
válasz
Netán az öreg Ross-t tisztelhetjük személyedben?
Amúgy meg pénz beszél kutya ugat. Majd meglátjuk...
-
puttputt
őstag
válasz
Teljesen igaz. Először én is felvillanyozódtam, hogy micsoda tehetség, stb.
Erre, most itt van Button és Barichello, akiknek csak egy jó kocsi kellett, máris teljesítenek.
Raikonnen meg Massa meg előzőleg sem voltak rosszak.
Lehet, Hamiltonnak túl nagy szerencséje volt? Mi van, nem elég neki az első évében szerzett 2., 2. évében szerzett 1. hely? Mit akar még? Szerintem térjen át a túraautó-bajnokságra vagy ralizzon..., itt már csak lefele csúszhat, ahogy az ábra is mutatja(Ugye, a csúcson kell abbahagyni, mint M. Schumacher - nem mint a kedves öcs. -, bár neki sem kellett volna annyira erőltetni azt az utolsó évét...
Kovalainen meg hátvédnek nem olyan rossz..., de csak annak. Én spec. Vettelnél látok "valamit", Trulli is csodálatosan "virágzik" érdekes módon, na meg Nakajima rulz!
-
Ősgyík
tag
válasz
!Overdose! #38715 üzenetére
"Köszönjük de nincs rá szükségünk."
Neked, vagy a csapatnak?
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #38715 üzenetére
Szerintem Brawn és Haug nem így gondolja.
A szintén brit Richard Branson-ról meg már ne is beszéljünk aki így szépen lenyúlná az egyik konkurense a Vodafone egyik fő reklámarcát.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #38687 üzenetére
LOL! A régi szép idők emlékére mi?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #38549 üzenetére
Még szerencse, hogy a cikk tartalma köszönő viszonyban sincs a címével
-
Vigneau
félisten
válasz
Miért ne? Fő az önbizalom. Ez különbözteti meg a versenyzőt az átlagos sofőrtől...
-
30z.Samu
titán
válasz
Ez még viccnek is rossz! 8. helyen volt, a 2 Brawn ment, mint a mérgezett egér. Kötve hiszem, hogy nyerhettek volna.
-
"B"
tag
válasz
!Overdose! #38391 üzenetére
na ez aztán a szalámi..itt tegyen valaki igazságot
A lényeg az utolsó mondata botrány után valószínűleg már soha nem lesz ugyanolyan Hamilton és a McLaren kapcsolata.és akkor most hogyan tovább..?savanyú a cukor -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #38391 üzenetére
Mit kéne tudnom?
Anthony is kavarna ha ilyet tenne (bár nem ismerem mennyi igaz a dologból, én nem találok ilyet a Times online-on), hülyeség lenne elhagyni a McLarent, hosszútávon jó választás a fiának, más csapatban se lehetne eredményesebb, hosszútávon.
De meg tudom érteni, hogy ő is pipa a McLarenre.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #37578 üzenetére
Szvsz, Kár volt!
Ferrari győzelem. Brawn a nyolcban, Vettel pontszerző. Bourdais pont.
-
D@ni88
addikt
válasz
!Overdose! #37411 üzenetére
jah, de kicsit más lenne az eredmény ha Kiminek nem füstöl el a Kers...
addigi legjobb részidőket futotta az 1. és 2. szektorba -
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
!Overdose! #37311 üzenetére
Trullit pont azóta nem bírom, mióta tavaly, amikor Hamilton Monzában kis híján a fűre rakta Glockot, ő volt az egyik, aki legjobban anyázott, meg emlegette a sportszerűséget az erőszakossággal szemben. Meg hogy ilyen sebességnél ezt nem lehet...
Utána Brazíliában úgy kitette Bourdaist a pályáról pont a célegyenes végén, hogy az csak nézett. Akkor hol volt a nagy sportszerűsége?
Ez nekem képmutatás kategória, az meg emberi tulajdonság, nem a versenyzéshez tartozik. Nem flamelni akarok, csak ez már nagyon kikívánkozott..., bocs -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #37302 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy mi járhatott Trulli fejében, amikor fűnyírás miatt elvesztett 3. helyét visszakapta, mert állítása szerint az nagyon lelassult, visszont még percekig láthatta, hogy a McLaren ott jön mögötte? Nem fordult meg a felyében, hogy rossz pozícióban van és ebből még ügy lehet?
Továbbá ha a stewardok alaposan végzik a munkájukat, nincs se +25mp Trullinak, se kizáráa Hamiltonnak, hanem megtartják a befutó eredményét. Ennyi. Én megértem, hogy sokaknak ez boldogságot okoz, hogy a McLaren kárára Trullit visszarehabilitálták a 3. helyre, de ettől még a stewardok nem álltak a helyzet magaslatán Melbourneben és ezt csak ilyen drasztikus lépéssel tudták kijavítani.
A legjobb az lenne, ha felvették volna a meghallgatást (szerintem fel is vették) és leadnák a transzkriptjét, hogy láthassuk, hogy konkrétan, miben vétkezett a McLaren a melbournei meghallgatáson, mert ez nekem nem egyértelmű, ugyanis az FIA azt álítja, hogy a McLaren szándékosan félrevezette a stewardokat, a McLaren meg azt, hogy mi nem tettünk ilyen csak feltételeztük, hogy a stewardok a rádióbeszélgetések ismeretében diskurálnak velünk.
Egy szó mint száz, ez az ügy addig fog bűzleni, amíg nem publikálják a transzkriptet.
A büntetés lehet jogos, ugyanis a félrevezetés cikkelyébe az is belefér, ha egy szóval is kevesebbet mondanak, mint azt egy dilettáns bürokrata elvár. Ellenben humánusan nézve a dolgot, nem lett volna ésszerűbb ha törlik Trulli büntetését, amit felületesen hoztak? Ja nem, mert akkor elismerték volna hogy mulasztottak és nem vették a fáradságot rádióbeszélgetéseket hallgatni. Ilyet nem engedhet meg magának az FIA, ők tévedhetetlenek, ők nem mulasztottak, csakis a McLaren lehet a hibás, miért nem rágta a szánkba a dolgokat! Nincs is tétje a dolognak, könnyen lehet, hogy az az 5 pont lett volna a McLaren összes első négy futamon szerzett pontja, annyira bénák.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #37302 üzenetére
Megbízható? Aki SC alatt rendszeresen kicsúszik azt én nem igazán nevezném megbízható pilótának. Trulli csak az időmérőkön tud(ott) brillírozni de Glock már lassan ott is teljesen a fejére nő. Töltelékpilóta, pont olyan mint a honfitársa az öreg Fisi. Viszont remekül összeillik a Toyota-val amely szvsz szintén csak egy töltelék csapat. Legalábbis VB-t nem fognak nyerni ilyen felállással és hozzáállással bármennyi pénzt is pumpálnak bele.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
!Overdose! #37087 üzenetére
Sokkal korektebb de nem értek hozzá annyira... nekem profibbak ajánlották akik hagyták a bwint a fenébe...
[link]
Itt kérdezz rá, na nem mint ha mind profi lenne és úgy olvasom mindenre képse, hogy alájuk reggelj...(Persze ha betfair-re akarsz reggelni akkor csak szólj és mindketten kaszálunk rengeteget.
)
-
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose! #37097 üzenetére
Remélem nem igaz.Maradjon még legalább 2-3évet.
-
Ricardo
titán
válasz
A Blikk vagy a Bors nem írta meg?
-
AMD Power
titán
válasz
Ez szerintem kamu.
-
simonzé
addikt
válasz
Ez aztán egy igazi független hírportál. F1ferrari.hu... najóvan.
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #37096 üzenetére
Mondjuk ebben van valami.
Ami a Kimi sztorit illeti: Szerintem a holnapi napra való tekintettel tolták be már most! De amúgy nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Kimi később rally-zni fog.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ez aztán kurva hivatalos
-
venember83
nagyúr
válasz
Hagyja is el, rég nem nyújtja a maximumát. Sajnos.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #37083 üzenetére
Tök izginek néz ki.
Átolvasom a dolgokat és fogok is fogadni kicsit.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #37029 üzenetére
DC abban az évben már két versenyt is nyert. Melbourne és Monza. Ezért adták át Hakkinen-nek az első helyet. Na meg azért (is) mert ő még nem nyert addig soha egy versenyt sem.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #37023 üzenetére
Nem lehetett, hogy DC-nek szemcsésedtek a gumijai, láttunk már ilyet.
De akkor te Schumacher fan lehettél, na nehogy már zavarjon egy team order, ezt minden csapat megjátszaná egy bajnoki címért, még csak nem is kell messzire tekinteni a múltba, az elmúlt években is volt team order. Ja és DC idejében még nem is tiltották a szabályok, nekem így rémlik.
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #37026 üzenetére
Tényleg nem tudom, nem is érdekel. FIA-t sosem szerettem, így felesleges belemenni. Azt tudom, hogy a Renault az egyik legkreatívabb csapat volt. Aztán elkövették azt a hibát, hogy tavaly a motorszabályt tartották be, idén meg az areot. Ezért gusztustalan a csapatvezető egyesek szerint..szerintem is egy nagy tahó Briatore de a bunkóság mögött ott van az igazság is.
-
greenmukk
tag
válasz
!Overdose! #37002 üzenetére
[OFF][/OFF]Elmondanád nekem hogy mi történt '97-ben?
Akkor még nemérdekelt a forma1(kicsi voltam)
[OFF][/OFF]
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #36994 üzenetére
Annyit konkrétan el tudok fogadni, hogy hátulról egy toyota, balról Webber zárja az útját, jobbról meg a fű. A lökést nem látom, lehet, mert öreg vagyok.
De ha nincs lökés, akkor is lett volna egy kis pitty-putty.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #37012 üzenetére
Na én ezt nem felejtem el soha Nekik.... Mika úgy nyerte élete első versenyét meg ,hogy DC elengedte. Büszke is lehet rá.
-
brownus
veterán
válasz
!Overdose! #37012 üzenetére
ezért kockafejűt kéne utálnod nem a csapatot...
most hirtelen talma jut eszembe aki leszarta mit mond a csapat és nem engedte el kalliót aki ezzel bukta a vb-ét.
vagy régi kedvencem monty, az bepisált volna a röhögéstől, hogy mit?? engedjem el?? -
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #36998 üzenetére
Ez nem volt szép a Mercitől... De Hamilton csak azt tette amit mondtak neki.
-
Oliverda
titán
válasz
"Ne haragudj,ne vedd magadra, mert téged csíplek, de szívből gyűlölöm a McLaren-t 1997 Jerez óta."
Na, mit tettek ott? Mert én semmi rosszra nem emlékszek...
-
hunnylander
őstag
válasz
A McLaren semmi rosszat nem tett a dologban, nézd vissza a közvetítést. A BBC közvetítésben Brundlenak egyből szemet is szúr, hogy a Toyota valamit rosszul csinálhatott, hogy kerülhetett újra Lewis elé, amikor egyszer már Lewist besorolta a rendszer a 3. helyre (azután, hogy Trulli elhagyta a pályát, és megelőzték, szabályosan).
A Toyota is leginkább figyelmetlen volt, de szándékos csalással egyik csapatot sem vádolhatod meg. Ha ilyet tett volna a McLaren, Lewis kapta volna a +25-öt. A McLaren pitwall a GPS és az érvényben lévő zászlójelzés alapján, saját szemszögükből nézve teljesen logikusan és szabályosan járt el. A Toyota pitwall viszont már figyelmetlenül és meggondolatlanul, hosszú perceik voltak tisztázni a befutó előtt, hogy maradhat e pilótájuk a 3. pozícióban.
a büntetés a szabálykönyv szerint teljesen érthető és jogos, maximum csak méltánytalannak tarthatod, de ez van, ha ennyire rugalmatlan és nincs jobb büntetés az esetre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Nem Lewis volt a hibás, de az FIA és a Toyota is ludas a dologban. McLaren meg rafinált volt, én így fogalmaznék, de hozták a megszokott formájukat.
-
hunnylander
őstag
válasz
Kíméld a fejedet, és próbáld meg használni arra, amire való.
[link]
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose! #36970 üzenetére
Hozzáért, meglökte, és ezért tudott elmenni mellette. Kitette a pálya szélére, ő meg így az ideális ívre került.
Szebben is tudott kigyorsítani, mert Kimi autója még csúszásban volt.
-
vtomi
tag
válasz
!Overdose! #36972 üzenetére
Hát ez nagyon lol.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose! #36972 üzenetére
Ekkora barmokat. IQ nuku.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #36931 üzenetére
Igazándiból erről még nem vagyok meggyőződve. Azért egy jó videó segítene.
De ma már sokkal jobb kedvem van, egye kánya nem ő volt a felelős, bár gondolom ez Webbert nem vígasztalja.
Mindenesetre a rózsaszínűnek nem mondható lelke még nem tetszik, bár vezetni még nem felejtett el.
De azért amit rajt helyett csinált, az felejtős.Egyébként volt még valami összeakadása, ahol a hókotró darabjait elhagyogatta.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #36931 üzenetére
De, ha már fel lett mentve és egyszer sem volt hibás, akkor jól is versenyzett. Arról nem tehet, hogy mások hibái megnehezítették a versenyét.
Ettől függetlenül Mr. E örülhetett annak, hogy tökéletes lehetett a happy end a cukormázas disznósajt történetben.
-
Markgx10
őstag
válasz
!Overdose! #36929 üzenetére
Én rögtön szidtam és most is szidom, mert nála undorítóbb, kétszínűbb, nőlelkűbb senki pilótát még nem láttam soha. Mosolyogva tette zsebre a tízmilliókat (dollárban) a Ferrarinál, utána meg játsza az eszét, hogy ő kipakol, hogy mi bántja a kis rózsaszín lelkét, mert vele igazságtalanok voltak, jajj Istenem, el ne sírjam magam
Ez emberként egy gyökér, egy senki, mindamellett, hogy vezetni természetesen nagyon tud.
Pompi főnök úr
: tudom, nem folytatom, csak úgy megjegyeztem
-
brownus
veterán
válasz
!Overdose! #36926 üzenetére
Coming to the first corner Heikki Kovalainen hit the rear of Barrichello, causing a chain reaction into Mark Webber and Nick Heidfeld - at the end of the first lap Heidfeld, Adian Sutil, Webber and Kovalainen pit with damage, Kovalainen retiring. - grandprix
onborad videot még nem találtam sajnos...
-
adman
tag
válasz
!Overdose! #36884 üzenetére
itt van 2 kép, amin látszik hogy Kovi igen közel volt, majd fityeg az első szárnya
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #36884 üzenetére
Nem a legjobb, de hirtelen ezt találtam
hunny: ez nem időjárás
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #36758 üzenetére
HI!
naittaz: elso!
udv
neduddki
-
bdav
őstag
válasz
!Overdose! #36766 üzenetére
valóban, ezt nemtom mér írtam
-
simonzé
addikt
válasz
!Overdose! #36714 üzenetére
Remélem mindenben igazad lesz. Megérdemlik amit elértek.
Buttonhoz nagy gratula, megremegett a kezem, ezért lett helyette Vettel. -
válasz
!Overdose! #36700 üzenetére
Hát ez készen van
Nemár, hogy komolyan benézte?
Hamilton lett a 3.
ez nemigaz -
Pompi
nagyúr
válasz
!Overdose! #36700 üzenetére
...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #36639 üzenetére
Azzal a gumikkal? Az utolsó körben amikor Kubica még tisztán futott 1 mp adott minkettőnek és volt még hátra 5-6 kör. Biztos gyorsult volna, de csak álmaiban.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose! #36315 üzenetére
Szerintem elsősorban sport. Az más kérdés, hogy show-t csinálnak belőle, de ez nem baj. A Palik féle emberekkel van a baj, aki hülyét csinál magából és semmi + infót nem ad a közvetítéshez.
-
VD
őstag
válasz
!Overdose! #36313 üzenetére
Akinek Show kell nézze a győzikét!
Ez egy sport közvetítés! A seggem sem kiváncsi két félhülye marakodására. -
kdave9
tag
válasz
!Overdose! #36252 üzenetére
Mozillán bellül én ezt használom
-
kdave9
tag
válasz
!Overdose! #36216 üzenetére
-
gV
őstag
válasz
!Overdose! #36201 üzenetére
a renault h a fenébe lehet ilyen lassu végsebeségben, csak ballasznak tették be a kerst? a red bull szintén azt a motort használja, de kers nélkül
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #36182 üzenetére
Akkor jó idénye volt. Remélem idén is jó lesz! Nekem nagyon szimpatikus srác. Megszenvedte már, h végre szerencséje legyen és erre az évre minden összeálljon alatta.
Plusz! Nem ártana a sportnak, ha kicsit átrendeződnének az erőviszonyok. Brawn, Williams, Toyota, BMW előre, Merci, Renault hátra. -
Ricardo
titán
válasz
!Overdose! #35990 üzenetére
Nem is most kezdődött ez az egész.
Az egészben a FIA szánalmas, mert izzadság szagúak a döntések és a szabályok. Látszik hogy nem tudnak mit kezdeni a hatalmukkal. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose! #35853 üzenetére
Köszi
Ha nem írod biztos lemaradok róla.
-
Fortissimus
őstag
válasz
!Overdose! #35672 üzenetére
bar vszinu uj streameket kell majd keresni, ugyanis a bbc fogja ezentul kozvetiteni az itv helyett...
-
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #35499 üzenetére
Még 11 kör volt hátra amikor megelőzte Buttont!
Nem kötözködés képpen, de Buttont nem Fisi, hogy az utolsó körben előzzék meg!
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #35350 üzenetére
Inkább szokj le arról, hogy a falba verd a fejed, mert az árt az inteligenciádnak.
Jó nem köztudott, hanem az én megfigyelésem. Ami "köztudott", vagy legalábbis sokaknál köznépi marhanagyhitvallás hogy gmbos istencsászár, birka meg x@r, és mikor a x@r megelőzi az istencsászárt(sőt még gombos is bevallja, hogy bizony azt soxor önerőből tette) akkor az valójában nem is történt meg...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #35242 üzenetére
Ráadásul még pofátlan áron is adja...
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest