- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Jobbat!
Mansell és Prost istenek voltak a saját korukban, Badoer pedig akkor is egy sereghajtó, csak ugye egy sereghajtó autóval ez kevésbé feltűnő. Ennél még az öreg Jack Brabham is gyorsabb lenne, de úgy, hogy az autó után kötnék a műveseállomását. A Ferrari szerintem inkább kipróbálhatna néhány új vagy vakvágányra futott tehetséget...
-
Peat;)
veterán
Én sem értem hogy miért így döntöttek, pl Coulthard mint ős mclarenes kifejezetten jól mutatott volna a ferrariban szerintem. Piquet meg valóban mutatott alsóbb kategóriákban ezt azt, ráadásul brazil mint Massa (szponzor) és egy jól vezethető autóval lehet nem lenne annyira gyenge. De ott van a visszatérni akaró Villneuve is, meg egy csomó fiatal arc.
Úgy néz ki ez az egész mint ha a Ferrari Massa balesetét úgy kezelné le hogy akkor most tragédia van és felteszik a két kezüket, megmutatják hogyan lehet kínosan végigszenvedni az idei évet és de mennyire szar nekik most. Ilyen mentalitással komoly hullámvölgybe kerülhet a Ferrari, ha egy ilyen döntésben ekkora sületlenséget hoznak össze mi mehet a háttérben, a gyárban, a fejlesztésnél, a személyi kérdéseknél...jobb nem belegondolni mekkora baromságokat csinálnak, csak mert a főnök azt mondta. Ferrari simán középszerű csapat lesz így.
-
hoffman_
nagyúr
Ez csak kicsi vigasz, és csak arra jó, hogy kidumáljam magam, de Raikönnen mente leggyorsabb köröket, akkor is, ha az első 3-ban sem volt benne, nem egyszer
A renó meg olyan, amilyen. Nem kéne elásni, mert azért csak meg tudott nyerni egy világbajnokságot Alonsoval, míg ugyanez a McLarennel nem jött össze. Persze ez a pilótán is múlik, de Alonso nem lett szarabb, azt hiszem. Talán nem jött ki a mercisekkel, de az a lényeg, hogy szerintem ne ássuk a Reault-ot, nem olyan tákolmány az, most is volt már jó pillanata
Amúgy ez az Alonso dolog érdekes, régen olyan beképzelt, arrogáns spanyol gyík volt a szememben, és most valahogy nem. "Beleöregedett" a Forma1-be, és olyan tiszta lett. Lehet, hogy nem így van, de így érzem.
Akit még nagyon csíptem, mint versenyzőt, az Coulthard, kár érte, ebben az idényben még akár ő is villoghatna. Itt mindenki tud
Tavaly is volt olyan pillanat, amikor brillírozott, és felidézte a régi szép időket, csak az a taliga ami hozza a futamgyőzelmet Vettelnek, az alatta megállt...Sajnos csak hallomás, és archívum, mivel nem láttam a nagybetűs csatákat, de azért Coulthard és Schumi mentek szépeket egymással
(fiatalka vagyok, és akkor még nem volt a szívem csücske az F1
)
-
hoffman_
nagyúr
??
Alonso az egyik legjobb pilóta jelenleg, szerintem. Mondom ezt úgy, hogy 2 évig utáltam, mint a szemetet
És Rosbergről is ezt zengte mindenki eddig, csak ugye az autója volt elveikben gyengécske. Aztán idén mégsem villog, de majd eldől még.
Végső soron nincs ezekkel a nevekkel semmi gond, azt hiszemBár szívemből remélem, hogy a fagyi-fiú a pacis kocsival végre megmutatja, hogy a legenda miért is vezette be anno a F1-be. Ideje villantania valamit. Meg, ugye, nem értem hol a baj. Ha megnézitek a Q2-őt, akkor a 3. időt mente, ami azért valljuk be, nem rossz...
-
wildrain
addikt
Én inkább hollandról angolra fordíttattam, de így is vannak meredek dolgok. Pl. a "pit" szót, ahogy nálad is, itt is "kernel"-nek fordítja, de a legdurvább az volt, hogy percekig nem találtam Massát a sorban, míg egyszer csak rájöttem, hogy "F. Bulk" lett belőle.
Egy pillanatig elgondolkodtam, hogy nem is hallottam, hogy új pilótát próbálnak ki a Ferrarinál.
-
[CS]Blade2
addikt
Lewis Hamilton legjobb köre 1.220 másodperccel maradt el Heidfeld etalonjától, a brit munkáját azonban megrövidítette egy baleset, melyet a délutáni órákban szenvedett el. Hamilton 2008-as hátsószárnnyal felszerelt McLarenje egy hirtelen széllökés miatt kezdett rakoncátlankodni, és a brit már nem tudott korrigálni.
Elfújta a szél, és nem tudta megfogni. Ennyi.
---Jó lenne egy kép 15-20 kör után, hogy néz ki a hátsó gumi az egyes autókon. Van egy olyan sejtésem, hogy az FIA féle hiba miatt egyes autók a vártnál jobban koptatják a hátsó gumikat.
-
Oliverda
titán
Na és szerinted hova volt felfogatva a hátsó szárny?
A Vasselon-os hírrel kapcsolatban pedig csak annyit hogy ezen idők alapján semmit sem lehet megítélni.
"Az eddigi négy nap során a McLaren aktuális pilótája két alkalommal is alul maradt a szintén Mercedes motorokkal felvértezett Force India versenyzőkhöz képest, és a legnagyobb különbség is, amely a britek felé döntötte a mérleg nyelvét, csupán 0.109 másodperc volt szerdán."
Na ez az aminek semmi jelentősége nincs.
"Az erősorrendet illetően a legtöbben azonban még mindig sötétben tapogatóznak, és Fernando Alonso szerint erről egyelőre felesleges is beszélni, ő ugyanis úgy véli, a jelenlegi autójuk és a Melbourne-ben rajthoz álló modell között "csupán a festés" lesz hasonló."
Ez meg a másik. A jelenegi McLaren aero lassan 2 hónapos. Nyilván csak az utolsó pillanatban akarják felfedni az ütőkártyáikat a vetélytársak előtt. Akárcsak a többi csapat. 1-2 technikai hibától pedig nem kell egyből hanyatt esni. Főleg nem teszteken.
-
Pá
addikt
"A McLareneket Felipe Massa követte a tabellán, aki az autosport.com tudósítása szerint igazolta az új aero-csomaggal felszerelt Ferrari félelmetes tempóját a hosszú etapokon."
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest