Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
snecy
senior tag
Force India F1 lesz a Spyker új neve 2008-ban
Lehet hogy viszontlátjuk még Karthikeyan-t?

-
Atombalu
senior tag
Egy a lenyeg, ne Alonso nyerjen!!!
-
Oliverda
félisten
Hmmm... lehet hogy ezért Massa-t nem büntetik meg [link] ?!?
-
george11
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Ha megnyerné Kimi, akkor az Ő üvegében nem pezsgő lenne, hanem dzsonivóker(és egy cseppet sem locsolna szét)

-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Marha kíváncsi lennék a koma ábrázatára, ha megnyerné. Apám, kimikoma ott fent a nagy pezsgővel...... csak vigyorogna már nem???

-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jaja,ha kimi nem lehet vb,akkor legalább egy ferrari 1-2lássunk.Már várom a következő idényt

-
venember83
nagyúr
Harom a magyar igazsag, meg egy prohardver-csendort kovetelek magyarkent
Tenyleg olyan szep lenne ha Kimi vb lenne... De nekem egy ferraris futamgyozelem is eleg, tudom, olcso vagyok

-
manutdzoli
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Ha kimi holnap megnyeri a vébét,nem tudom mit csinálok.Leiszom magam a sárga földig

-
operator10
senior tag
na jah. Kinek inge...... Egy a lényeg:Holnap Kimikoma végre VB lesz. Osztán leszz nagy csuhajj is utána
-
Fejezzétek be egymás húzásaát, meg a személyeskedést!
Hihetetlen, h. egyre több topik mellett látni a kiegészítést: "Kérünk mindenkit, hogy ne indulattól vezérelve fórumozzon!!!"Nem unjátok még?

Engem nem az érdekel, h. ki kezdte (tudom, a másik
), hanem, h. ez nem ide, a fórumra való.
Köszönöm. -
Racecam
nagyúr
Ugye senki nem szeretné, ha pont a holnapi verseny előtt, alatt és után lenne zárva a topic?
Én sem. Ezért megkérnék mindenki, hogy kultúráltan, érvelve, másik fórumozót és kedvencét nem alázva, higgadtan vitázva fejtse ki az álláspontját, hogy a továbbiakban jó irányban haladjon topic.
-
JJános
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Értem. Szóval, hogy huzzak el.
-
madster
tag
Hamiltont nem büntetik meg [link]
-
JJános
addikt
válasz
george11
üzenetére
Nem rátok értettem, hanem a személyeskedőkre. Akik alig várják, hogy találjanak magunknak egy bolondot, akire aztán rá lehet szállni, tele lehet beszélni a fejét, és lehet rajta röhögni.
Ez a viselkedés már nem egy becsült topicost elűzött. Sajnos. Ha ez jó, akkor nyugodtan lehet ezentúl is másoknak beszólni, elirányítani, létét megkérdőjelezni, és ujra, és ujra előhozni valamit, amivel lehet az embert szekálni, tönkretenni. Ez a menő trend.
-
Bár a forma1.hu-n leadott tippem alapján más végeredmény lenne, de el tudom könnyen képzelni, hogy holna Raikkonen széthajtja az autót, Alonso meg elidegeskedi, Massa megnyeri, Hamilton meg világbajnok lesz.
Nem ezt akarom, csak el tudom képzelni. Számomra az igazi poén az lenne, ha mindegyikőjük 108 ponttal fejezné be, ilyen még nem volt. Persze ez semmiképp sem lehet, mert akkor Massa lenne az első, Rai a második, ez esetben pedig úgyis helyet cserélnének. De milyen poén lenne már 3 egyforma pontszám a végén
-
george11
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Reménykedjünk a legjobbakban
Szerintem vagy Raikönnen, vagy Massa győz, de az tuti, hogy Hami vb lesz holnap. (bár jobban örülnék, ha Raikönnen nyerné a vb-t, de elég esélytelen)
Alonso meg valahogy furcsán visszafogta(?) magát ma
Ennyire nem lehet lassabb, mint Hamilton. -
operator10
senior tag
Elnézésed kérem a megszólításodért
Abszolút nem személyeskedésnek szántam. De ezt most neked szánnám: Szép dolog az értékrend, a szurkolás, de nem gondolnám hogy neked kellene itt bármelyik sportolót is védelmedbe venned. továbbá ne feledkezzünk el arról sem hogy ez egy technikai sport. Elméletileg szabályokkal, és a sajnos kihalóban lévő fairplay intézményével. oda szeretnék kilyukadni hogy talán bölcsebb dolog lenne, realistának lenned, tájékozodnod azokról a témákról, esetekről, amikről véleményt mondasz. Ha ez a jövőben így történne, meglátásom szerint sok fölösleges vitától kímélnéd meg magad
Amire pedig nagyon komolyan megkérlek, hogy a trágár szavakat leszel szíves mellőzni.Köszönöm Bátyám
Egyébként Sumi utolsó unalmas 1-2 évében, egyszerüen alig néztem f1-et. Csak is azért mert, nézetem szerint ha valami nem tetszik, azt nem nézem, és nem halgatom meg
Gondolom értesz....... -
AMD Power
titán
Engem nem érdekel ,hogy mi megy itt a topicba.

Engem csakis a holnapi történelmi futam érdekel. És még ami fontos ,hogy mind1 , hogy ki fog holnap nyerni egy a lényeg! Tisztességes/tiszta futamot szeretnék látni. Függetlenül attól ,hogy ki lesz a VB!
-
venember83
nagyúr
Ha megvan legy szives dobd be a kozosbe, koszi.
JJanosnak annyiban igaza van, h abszolut nem akart senkit se bantani, ebbol a szempontbol tenyleg a szeretet es tolerancia lovagja
De Hamilton ugyben kicsit elfogult, ez van. Viszont itt senki se partatlan, abban is megegyezhetunk. Vitaba meg nem akarok belemaszni, mert nincs ertelme, majd esetleg ha -Mike- linkeli a videot, akkor megnezem s elmondom naiv es hozza-nem-erto velemenyem, ennyi, koszonom a figyelmet. -
OTee
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Minden benne van, amit gondoltam és vártam.
Te tényleg nem értesz semmit.
Főleg azt nem, amit olvasol.
Rossz tanáraid lehettek az iskolában, csak a betűket összerakni tanítottak meg, megérteni nem.
Én Rád SEMMI rosszat nem írtam, csak kikértem magamnak, hogy engem minősíts, tekintettel arra, hogy magyarnak tartom magam.
Erre TE:
Te úgyanúgy személyeskedsz, mint más. Megállapítasz valamit, ami hazugságon alapul, és onnantól már mint igazságot alkalmazod. Attól, hogy apád azt mondta, hogy saját magadból indulj ki, miért rólam festene rosz képet. Hibbant megállapítás.Nem személyeskedtem, amit viszont apámról írtam, sajna túl bonyolult volt neked.
Kíváncsi lennék, hogy milyen segítségre lenne szükséged, hogy megértsd?!Itt és most befejeztem a kommunikációt veled.
OTee
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ráférne már, jó lenne már. Mármint a VB cím.(Is
) Tehetsége, tapasztalata, tudása alapján. na de majd holnap hátha, ha nem hát jövőre 
-
JJános
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Bátyád. És nem én akartam, és nem én kezdtem.
-
JJános
addikt
válasz
george11
üzenetére
A személyeskedőkröl mondtam. Nézd, irja meg a véleményét, de ne rólam. Hagyjon engem békén. Csak mert nem értettem egyet, már joga van mindenkinek belém rúgni?
Ha Kimi nem tette szóvá, hogy Hami feltartotta, akkor miért kell rasszista megjegyzésekkel telerakni a topicot? Nem értem.
-
dragonfx
veterán
tipp>>
Első kanyarban Hamilton próbáljaelőzni massát, de kiesik, kimi nyer massa átadja neki ő amáodik alonso a 3.kimi a bajnok.
-
AMD Power
titán
Egy a fontos csak!! Holnap LH-nak el kell hoznia a VB címet Angliának!!

Peace!!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Kimi vb cím nélkül is nagyokat bulizik
Viccet félretéve,tényleg kijárna neki.Ha idén nem,jövőre mindenképpen megfogja szerezni.28éves,ideje elkezdeni gyűjtögetni a címeket. 
-
JJános
addikt
Én csak avval kapcsolatban jegyeztem meg, mert már egyetlen jó szót sem tud senki senkinek mondani. Ha észrevetted, egy emberként rámszálltak. Én úgy érzem, hogy minden topicozót igyekeztem szeretni, és védtem bárkit, bárki támadásai ellenében.
Nem egy népszerű dolog más véleményen lenni. Haragudj.
Te úgyanúgy személyeskedsz, mint más. Megállapítasz valamit, ami hazugságon alapul, és onnantól már mint igazságot alkalmazod. Attól, hogy apád azt mondta, hogy saját magadból indulj ki, miért rólam festene rosz képet. Hibbant megállapítás.
A hazugokat meg aztán még jobban utálom. Különben meg nem zavar a haragod. Támadj, és személyeskedj, ahogy akarod.
Ésszel, és ne indulatból. Ember olvasd át, itt sorban vádoltak, rám másztak, én meg ne legyek indulatos? Hol élsz te, hogy megszabd másnak mit hogyan csináljon.
Cselekedj te úgy, ahogy neked tetszik mást meg ne tanítgass. Te sem vagy különb egyiknél sem.
-
kicsitomi88
őstag
Atolvastam, konkluzio, egy kutyulimutyuli van az f1ben akit fentrol szőrös hosszufarku rágcsálok segitenek. Lehet itt vitatkozni stb, a tenyek azok tenyek. Azt h valamelyik elvakult fanatikus - ha úgy tetszik hegyoldalban legelő jószág - belemagyaráz ebbe dolgokat az mar nevetseges.
Ezt mint egy altalanos "vitaba" irt kommentkent irom, de nagyon duhit, h a tenyeket kimagyarzva vedenek valakit.
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Sumi nem jó példa. Emlékezz a robogós esetre, a nem állt le a motor esetre, és jó pár volt. A "miatta" módosított szabályokról(utólag) már nem is beszélve. Etől függetlenül:Hamilton ügyes mókus, lehet még belőle valaki. De kiminek jáná már a VB cím. Hagy bulizzon már végre egy jót

-
-Mike-
addikt
kimi-hamilton összecsapások tegnapról az fp2-ről
a vége a legérdekesebb, ajánlom jjánosnak, a feltartást, amit hami követett el rai gyorskörén az FP2 végén, a qual még nincs meg.
-
AMD Power
titán
Nagyon unom már ezt a az állandó civakodást.

Villogot a Red Bull Interlagosban
Jók voltak a fiúk. Holnap járna ezért egy pár pont.

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mi tortent itt mar megint, most olvasom ?
Kokuszgolyo bealakitott?
-
JJános
addikt
válasz
madster
üzenetére
Figyelj én nem másztam rá a képedre, csak egy véleményt mondtam. Nem akartam lyukat beszélni a hasadba, nem mondtam hogy egy szemét bunkó vagy, és olyan dolgokba ártod magad, amihez semmi közöd.
A topic el fogja veszíteni azokat, akik érnek valamit, az ilyen emberek miatt. Az ilyen ócskák meg be fognak ide sürülni. Csináld.Ez a többet nem reagálok rád, de azért most még beléd rugok, ez nagyon megy itt. Ez itt a divat. Nem személyeskedtem, csak hánytam, és undorodtam. de nem mondtam, hogy idióta vagy, és nem mondtam, hogy hülye, és nem mondtam, hogy félrebeszélsz. Tedd amit akarsz.
Ha már egyetlen jó szót nem tud senki mondani a másiknak, az már szegénységi bizonyítvány. Mindenn engem támadtatok, mert mertem írni ellenetek, hogy nem értek egyet veletek. Szarházi alakok vagytok. A családotok is ki van a vízből. Csak utálni, gyűlölni tudtok, szeretni, becsülni a másikat nem.
-
OTee
aktív tag
válasz
george11
üzenetére
[OFF]Légyszíves az ilyeneket tartsd meg magadnak
Ezt személyes sértésnek veszem, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Elég érdekes kép alakulhat ki az emberről, ha a saját szülőhazáját/népét fikázza nem gondolod?
(vagy Te nem vagy magyar?)Ehhez csatlakozom, én is haragszom rád JJános!
Légyszíves saját magadról nyilatkozz így, rólam (magyar ember) NE!!!
Apám azt mondta nekem mindig, hogy saját magadból indulj ki fiam, és úgy ítélj meg másokat.
Ez igen szomorú képet fest rólad.
Olvasni szép és jó dolog, te meg is teszed, DE szvsz nem értelmezed a leírtakat.
Olvass tovább, NE VÁLASZOLJ, és ha érted is amitmások írnak, AKKOR reagálj.
Ésszel, ne indulatból!OTee
[/OFF] -
venember83
nagyúr
Hehe, mindenki megsertodott s elhuzott a *csaba?

-
manutdzoli
senior tag
Látom nagyon megy a veszekedés a hamilton üggyel kapcsolatban.Nekem az a véleményem,hogy lehet nem volt szándékos,de valamilyen formában zavarta/akadályozta kimit.Gondolom kimi figyelte hamit mit csinál,és felkészült arra is hogy összeütközhetnek,de ez csak egy feltételezés.Szóval nem tudott 100%-ban összpontosítani.Egyszer kaphatna hami egy komolyabb büntit,mert azt érzem hogy kivételeznek vele.Schumi a 2006-os Monacoi nagydíjon kapásból büntit adtak.Sőt,nem 10rajthelyes,hanem a mezőny végére.Az azért nem volt annyira súlyos.De mind1,ez nem ide tartozik.Ez az év csak a balhékról szólt,remélem több nem lesz.
-
madster
tag
"És mind közül te vagy az egyik legundorítóbb"
Köszönöm a megtisztelő címet. Na akkor ki is személyeskedik?
"ha már nincs észérv, ami nem is nagyon volt"
Mi az, hogy nincs észérv??? Te értelmezted is, hogy mit írtunk az esetről, vagy csak elolvastad?Többet nem reagálok Rád.
-
george11
addikt
OFF / de nem bírtam magamban tartani /
"A magyar mindíg is undorítóan viselkedik más emberekkel. Mert megteheti, mert mér ne szóljon be."
Légyszíves az ilyeneket tartsd meg magadnak
Ezt személyes sértésnek veszem, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Elég érdekes kép alakulhat ki az emberről, ha a saját szülőhazáját/népét fikázza nem gondolod?
(vagy Te nem vagy magyar?)ON
-
venember83
nagyúr
Meg kezdo, tanulnia kell ezt is, mint a SC-os viselkedest, szerencse, h a brazil palyat alaposan begyakorolta a playstationon

Megfizet majd ezekert meg a srac, nem fog orokke orkodni folotte az FIA

mod: Latom megint elszabadult itt valami, ejnye, ennyire osszeveszni par korozo egyen miatt, patetikus
En is veszekednek mondjuk, ha valaki a Ferrarit mocskolna, de elegem van a pilotak istenitesebol es mocskolasabol. Csak errol szol a totyik, semmi technikai duma, abszolut semmi mas csak pilota-imadat, ha meg valaki ennek ellentmond, akkor az vak, hulye, rasszista, stb, ennek igy meg semmi ertelme szerintem. -
aesir
veterán
Miután kihánytad magad, olcasd el még egyszer az egészet. Azt sem tudod értelmezni, ami le van írva előtted. Ezért nem fogok elnézést kérni.
Még egyszer ... kit idiótáztam le? Mutasd már meg. Nem tudod, mert senkit. Mellélőttél, mint már annyiszor.
Szabálytalanságot szóvátenni pedig nem beszólás, meg undorító vislkedés. Legfeljebb a te szempontodból, hiszen az imádott "bajnokod" követte el a szabálytalanságot, és uram bocsá, van aki ezt szóvá meri tenni.
Az utolsó bekezdésed egyértelmű klinikai kórkép. A tiéd.
#4943: te kérsz észérvet mástól számon, mikor te magad ebben az egész vitában egyet sem írtál? Vicc vagy. Mellesleg madster csak azt írt.
-
-Mike-
addikt
jancsi menj innen mert itt mindenki utál /jogosan/ .jótanács.
-
JJános
addikt
válasz
madster
üzenetére
És mind közül te vagy az egyik legundorítóbb. És akkor még én égetem magam.
Aha, majd megsértődök, és elmegyek, és nem jövök többet. rendben, megteszem.
Majd szépen leírom kivel személyeskedj. Komolyan mondom, ha már nincs észérv, ami nem is nagyon volt, jön a másik ember kikezdése. Hányok tőled. -
JJános
addikt
Nem is azt mondtam, hogy jobb, hanem hogy roszabb. A magyar mindíg is undorítóan viselkedik más emberekkel. Mert megteheti, mert mér ne szóljon be.
Az idiótizmus betegség, mint ahogy az is, aki idiótáz embert.
Semmi problémám nincs. És nem is lesz. Nem vagyok a barátod sem.Durván megsértesz másokat, és azt mondod, ez belefér? Nem.
Van itt aki védi Hamiltont.Én csak azt nem értem, ha Kimi nem csinál ügyet ebből, akkor ti milyen jogon foglalkoztok más ember személyével? Mert jó szemétkedni, mert divat. Egy jó szót nem bírsz már szólni senkihez? Ez a menő. Én ettől hányok.
-
Jadro
veterán
Kezd kicsit sok lenni a figyelmetlenség, a feltartás az egyéb apró szabálytalanságok. Előbb-utóbb feltűnővé válik és ahogy nő a rutin, nem lehet a tapasztalatlanságra kenni.
Az egy dolog hogy Alonso sunyi és hisztis, de ahogy nézem Hamiltont sem biztos hogy félteni kell.
-
madster
tag
Na ne égesd már tovább magad. Saját érdekedben mondom én a helyedben már leléptem volna (megint)
Írtam, hogyha feltételezzük hogy a feltartás nem volt szándékos, akkor viszont biztos hogy figyelmetlenség volt,(elnézést nem tettem nyilat a kettő közé, azt hittem így is értitek) mivel rá is szóltak a boxból. Érted már?
Ha jól tudom Lonzi kapott büntetést a csalásokért, Hamiltonról meg lassan listát lehet írni, hogy hányszor nem kapott mikor jogos lett volna, de mindez csak szvsz
-
ronaldo
őstag
....mert fekete. Vicces és röhögésre gerjeszt az is, hogy a mai világban azt jelenti a hátrányos megkülönböztetés hogy azzal b#sznak ki, aki nem zsidó, néger, buzi, etc. Megéri "hátrányos helyzetűnek" lenni. Ha hamiltont megbüntetik, akkor mocskos rasszista gárda az egész motorsport.
-
aesir
veterán
Egyik nemzet, egyik nép sem jobb a másiknál. Ha szerinted van ilyen sorrend, akkor légy szíves áruld már el, hogy milyen értékrend alapján méred ezt. Leidiótázni valakit pedig nem gyűlölet, hanem vélemény (mellesleg leidiótázni az egy szó). Neked barátom súlyos problémáid vannak, de nyugalom, ezeket lehet kezelni.
Egyébként pedig mutasd már meg, hogy kit idiótáztam le. Leülhetsz.
-
ronaldo
őstag
Talán a Q2-ből maradt meg bennem a kép, amikor a pálya utolsó harmadában hamilton lelassít(kb 100km/h-ra) és 2-3 autót is elenged, majd hagyja őket százméterekre maga előtt elhúzni. Ergo felkészült a gyorskörre. Namost a végén, 1:40-el a vége előtt miért volt neki olyan sürgős kifele jönni a boxból? Még azt se mondhatja, hogy nem látta, mivel baromi hosszú az egyenes a boxból kifele jövet, láthatta maga mellett Kimit és csak úgy haladhadtak sokáig állandó távolságra, ha hamilton padlóval ment. Kérdezem: minek? lassú felvezető-körülnézegetős kör max. 1:30ig tart, de inkább 1:25. Hova siet? Meg miért jó, ha az utolsó pillanatban engedi el Kimit. Kimi a gyors köre után úgyis lassan fog körbemenni, neadjisten a köre közepén utol is értheti hamilton. Nem az lett volna logikusabb, hogy lelassít, hadd menjen így szabad lesz előtte az út?
Érted, az a baj, hogy nem lehet érvet hozni arra, hogy _miért_ volt neki annyira sürgős. hamiltonnal eleinte semmi bajom nem volt (azon kívül, hogy a mercedesnél versenyez), ám a sorozatos dolgai után, plusz a kémügy lezárása után - ahol szvsz nullázni kellett volna alonsot és hamiltont is - és a daruzás, kína, meg a mostani eset után már igazán a bögyömben van. Egyébként ha így folytatja, a versenyzőtársak is kinézik maguknak - teljes joggal. Kubica már elmondta a véleményét. Alonso sem zeng róla szerelmes ódákat. Webber meg Vettel se zárta a szívébe, az biztos. Egy év alatt azért ez szép teljesítmény.
-
ronaldo
őstag
Komolyan mondom (igaz, picit én is elröhögöm a végét)... De Schumi legalább amikor úgy igazán g#ci volt, akkor odaállt azt kilökte a gyereket (amiért persze ki is zárták az adott vb pontversenyből) vagy ha nem szabályos eszközhöz nyúlt (amit másfél évtized alatt nem kirívóan sokszor tett meg) akkor azt vállalta. Ellenben a legutóbbi kétes esetnél pl. úgy hátrasorolták Monacoban, hogy csak úgy nyekkent (ami ott ugye hatványozottan hátrányos).
Ehhez képest hamilton mindig sunyiban féreg, de úgylátszik a sportvilág vevő erre. Pedig a mindennapi életből való példa, hogy nem azt tartják fasza gyereknek aki olyat művel, hanem aki fel is vállalja. Holnap kijárna neki egy gumifal.
Egyébként ezt a manővert meg lehet tenni az első, hetedik, tizedik versenyen, de nem az utolsón. Bár hamilton jól döntött, mert az összes közül ez az az egy eset, amikor nem fog büntetést kapni. Igaz, ez megint inkább surmóság...
-
madster
tag
Az az igazság, hogy annyi hülyeséget írsz egységnyi idő alatt, hogy azt nehéz nem észrevenni. Hamiltonnak mondták a boxból kifelé jövet, hogy Kimi mellé ér majd vissza és nem fogja látni a tükrében mert vibrálni fog, erre ő mitcsinál? Még véletlenül se a balszélen megy.
Ez mi, ha nem szándékosság?
Esetleg figyelmetlenség.
Akadályozta?
Igen, tehát jár(na) büntetés.De leszálltam rólad nehogy rosszul érezd magad.
-
JJános
addikt
Inkább nem válaszolnék, már leírtam véleményem. Ha nem vagy magyar, akkor az a nemzet sem jobb, mint a magyar. Le idiótázni embereket? Ez már a gyűlölet. És hogy kinek mit kellett volna csinálni, azt te mondod meg? Aha, értem.
Vedd úgy, hogy mostantól bármit leirhatsz, nem fogok reagálni. -
JJános
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem mondanám, hogy vérbeli Hamilton drukker lennék. Vérbeli Forma 1 szurkolónak tartom magam.
És semmiképpen nem engedném meg magamnak, hogy versenyzőkkel szemben álljak. Lonzit nem szeretem, de mindíg elismertem tudását.Sajnáltam, hogy elfogyott a gumija kinában Haminak. Ő nem látta, a boxból meg nem szóltak neki, legalábbis így éreztem. Nehéz volt átélni. Politika? Lehet. Akkor annál roszabb.
Lonzi ellen, aljas módszerei ellenére senki nem rohan ki. Pedig csinált sok mocsokságot.
Úgy érzem, amikor egy versenyben a másodperc tört része alatt kell egy helyzethez alkalmazkodni, vannak hibák. Főleg a fiatalabb, tapasztalatlanabb pilóták hibáznak. De a szándékosság nem kerülhet szóba. Vettelt is nagyon kedvelem, ő is csinált butaságot. Ha büntetni kell, büntessenek, de ne diszkrimináljanak, ne bunkózzunk, ez a véleményem.
Sajnos nem tudok annyira szeretni, mint amilyen gyűlölet itt betódul néha.
-
aesir
veterán
Vedd úgy, hogy az összesre válaszolok.
Nem gyűlölöm hamiltont, hanem közömbös, pont nemrég írtam. Nyilván nem tudsz olvasni, ha nem látod. Vagy kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked. Másrészről magyar sem vagyok.Az agymenésed nem érdekel, de még annyit... elég hosszú az az egyenes, hamiltonnak amint éppen kijön a boxból az egyenesben már látnia kellett hogy gyorsabb autó jön, ezért nem szabadott volna még csak megközelítenie sem a versenyívet. Ennek ellenére megtette. Ez nem versenyhelyzett, hanem szándékosság. Felvezető köre elején kutya kötelessége mindenkit elengedni, és az idióta pályahasználatával nem szabad bizonytalanságot okoznia senkiben.
-
DigitXT
félisten
vagy ha összemennek, akkor versenybaleset
Na nem egészen, mivel a boxutcából kihatjatni fokozott óvatossággal kell, és nem is vágódhat ki közvetlenül vki elé (vagy vkibe), mivel a fehér vonalat sem lépheti át (pont ebből a biztonsági megfontolásból). Szó se róla, most nem erről volt szó, egyszerűen csak felesleges volt egy gyors körön lévő versenyző közelében töketlenkedni. #4924: na ugye, hogy zavarta, még bocsánatot is kért a lelkem...
Nem Kimi, Hamilton ellenfele
Pedig ha körülnézel, nem a saját csapatán belül igen.
-
madster
tag
Lewis Hamilton has apologised to title rival Kimi Raikkonen for disturbing his final qualifying lap at Interlagos today but emphasized he did his best to get out of the Finn's way.
Hamilton was coming out of the pits following his last tyre change in the closing moments of qualifying, just as Raikkonen was on his final flying lap.
The McLaren driver was seen slowing down off the racing line as the Ferrari powered past him, but Raikkonen went wide and lost crucial time in the process, eventually qualifying in third behind Hamilton.
Asked about the incident, Raikkonen stated: "For sure it didn't help. I ran wide after I went beside him and lost some time.
"I don't know exactly [how much time] we lost - I haven't seen the data - but for sure there could have been a slightly easier way to let me past.
But it is what it is now. I would rather be in the front, but third is an OK place to start the race from. We should have a good car and see what we can do tomorrow."
Hamilton himself said he was warned by the team of Raikkonen's presence and did the best he could to get out of his way.
"I came out of the pitlane, and the team said 'you will be coming close to Kimi, at that speed your mirrors are vibrating and you can't see'.
"I apologise if I got in his way, but I didn't think he was that close to me. I stayed where I was and braked. I didn't feel I hindered his lap, and I did get out of the way.
"I did the best job I could do," added Hamilton. "And I did apologise to him."
Ez alapján nem úgy tűnik,hogy Kimi nem szólt. De hát Hami bocsánatot kért, úgyhogy spongyát rá...

-
DigitXT
félisten
Én nem gyűlölöm Hamiltont (persze nem is szeretem
), ellenben te nagyon szeretheted, úgyhogy kérdeznék egyet: hogy volt az a múltkori eset azzal a durva gumikopással, meg hogy "nem vették észre" sok-sok körön keresztül? Ugye még véletlenül sem az van, hogy ez az egész idény a csalásokról, politikáról, és a pénzről szól? Mondják, hogy milyen hűdehűde izgalmas, hogy így alakult az idényzáró futam, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy nem teljesen magától.
Mit mond erre egy vérbeli Hamilton drukker? Miért kellett a kedvencnek kiesnie?
Maximum, hogy nem időben húzódott le.
Ez épp elég egy hibába kényszerítéshez: nem is feltétlen kell "szándékosnak" lennie. Ha nem akart semmi rosszat, akkor lehúzódik jól, és időben: ő nem vesztett volna vele.
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jah. Mindíg van ami miatt rá tudnak kenni mindent. Arról nem is beszélve, hogy személyeskednek azzal, aki nincs egy véleményen velük. Azt hiszik, hogy én olyat nem tudok.
Leírtam már itt ebben a topicban, hogy a gyűlölethez nem kell erőlködni senkinek, az megy. Szeretni viszont nem tudnak. A magyar már ilyen. Ha tudna jót tenni, azt nem, inkább belerúgnak a másikba.
Valóban nem vagyok Formula one szakértő, de azért annyira ismerem, mint mások. Nagy tudósok. Jah, erről ennyit.
Kimi nem szólt, hogy gondja volt valakivel, mert tudja, hogy Hami épp odaért, és semmi rosz szándék nem volt benne. Itt meg hirtelen már azt is számonkérnék Hamitól, amit nem is kéne. Más dolgába avatkozók. Majd Kimi szól, ha gond van, én nem féltem. -
JJános
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Rendben van, nem tudott volna menni gyorsabb kört. Bár az igaz Massa tudott menni két gyors kört, és mindegyikkel pole-t szerzett volna. Azért az nagyon durva, hogy szándékos feltartás.
Mitől lett volna szándékos. Maximum, hogy nem időben húzódott le.
Vétkezett, büntessék meg, de szándékos nem volt. Ez durva túlzás, mint ahogy Hamilton elleni gyűlölet is az. -
DigitXT
félisten
Ez különben szándékos feltartás, ami 5-10 rajthelyes büntetéssel jár.
Bennem is felmerült, hogy mi a f...t keres ott: akkor jött ki csak a boxból, Kimi meg már gyors körön volt: a minimum az, hogy lehúzódik, nemhogy még be is legyezget...
JJános:
Mikor ment volna Kimi gyorsabb kört? Előtte például.
Arról ugye nem hallottál, hogy az autókból a körözés során fogy az üzemanyag.
Ez egy ilyen időmérőstruktúra: nem lehet akármikor akármilyen jó kört menni.
-
JJános
addikt
Ezt vártam tőled. Gondoltam, hogy még ezen a szinten vagy. Mikor ment volna Kimi gyorsabb kört? Előtte például. Nehogy már egyetlen gyors körre keljen várni. Massa ment egy gyors kört, aztán egy gyorsabbat. Talán ezt a taktikát lehetett volna alkalmazni.
Eléggé undorító szintre süllyedt Hamilton gyűlölete.
Eddíg sem bírtam a hsz.-eidet, mert személyeskedő vagy, és ez most már így marad.
-
hunnylander
őstag
A gyűlölet vakká tesz, sok is lett a képzelgő.

Maga Kimi mondta, hogy hibázott a gyors körében, saját 'erőből', Hamiltonnak köze nem volt hozzá. Ha valaki komolyan azt gondolja, hogy Hamilton feltartotta, vagy fel akarta tartani Raikkönent az szimplán hülye, nincs mit szépíteni rajta.
Ha legalább tizedannyi esze lenne a Hamilton-gyűlölőknek, mint Raikkönen-nek, ez a topik sokkal kellemesebb hely lenne.
-
Zoza24
senior tag
ez ok,de nem azért van két gyors köre vkinek ,hogy az egyikben találkozik majd úgyis Hamival...s tényleg nem azért szóltam mert bántani szeretném..egyáltalán nem gyűlölöm,de már megint csak egy kicsit véleményes a dolog...
remélem Raikkonen gyorsan lerajtolja,s aztán majd meglátjuk mi lesz...
-
aesir
veterán
Ugyan megfogadtam hogy nem szólok hozzád, annyi hülyeséget beszélsz. Mikor mehetett volna még egy gyors kört? Vége volt az edzésnek ember. Az utolsó lehetőségét a hibátlan gyors körre, elvette hamilton ezzel a "bizonytalan" manőverrel.
Egyébként igazad van, minden rendben van, hiszen hamilton bocsánatot kért. Ez elég is... persze csak a magadfajtáknak, akik nem látnak az elvakultságtól. Abba gondolj bele, ha bocsánatot kért, akkor van is miért. Tehát bűnös.
-
JJános
addikt
Látom már tetőfokára hágott a Hami gyűlölet. Attól Kimi még mehetett volna egy gyors kört, csak mert az egyik körben véletlenül találkoztak.

Jah, és Kimi nem is szólt érte. És Hami bocsánatot kért. Ennyi. Már most elképzelem, ha holnap Hami világbajnok lesz, milyen csend lesz itt a totyikban. Ha meg nem nyer, lesz akkora nyerítés. Akkor meg azért nem lesz érdemes ide jönni.

-
marsu
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Kicsi a bors, de erős ...
.. vagy izé, ... gyors!

-
Zoza24
senior tag
hát ez nem volt túl szép Hamiltontól...elég idegesítő lehet,hogy vki a féktávomon lassít mellettem...adhatnának neki egy kis büntit,mert mindig csak kicsit van gond vele(biztonsági autó,gumi,most ez...hmm.)
-
AMD Power
titán
Király voltál LH!
DC és Webber is ügyes volt.
-
aesir
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ez különben szándékos feltartás, ami 5-10 rajthelyes büntetéssel jár.
Természetesen NEM fogják megbüntetni, hiszen ő a hamilton.
-
D.Orion
veterán
Láttátok ezt a 3rövid interjút?
Hamilton: Szép angol kiejtéssel.
Lonzi: RRRR rrr RRR
Kimi: Őőőő, ZZzzzzz, zzz

Aeris ezzel én is egyetértek, bár ezért mind a ketten le leszünk cseszve.

Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy bőven megérdemelne már egy... futam után szeretném folytatni...

Ennyire nem lehet lassabb, mint Hamilton.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innentől ne várj sokat ettől a közösségtől szerintem