- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Racecam #26335 üzenetére
Koszonom a lehetoseget.
Halam jeleul megosztanam veletek ezt a gyongyszemet (Los Quemagomas, a szeriara ertem, nem pusztan a linkelt nyitodarabra, ami a szezonnyito ausztral futamrol keszult, nezzetek meg a tobbit is, az egyik utosebb, mint a masik
). Nem kevesbe otletes mint a nemet RTL Eckelsteins-e.
Remelem tetszeni fog valakinek, valamennyire. Szerintem nagyon jo, pedig spanyol/Alonso-i szemszogbol van krealva, ezert nem sajnaljak osztani a Mekit a poenokkal.
-
törölt tag
válasz
Racecam #26179 üzenetére
áá sztem nem kell ez a soksoros nagyhalál, a nem értem miről beszélsz, meg nem tudok szövegérteni, ezt nem ismerem azt nem ismerem..bla-bla.
Pont ilyeneket olvasgatok eleget az alacsony szinvonalú hozszólásokban csak max nem ilyen cikornyásan körbeírva.
-érvekkel lehet vitázni, ha azok nincsenek, akkor be kell fejezni és kész. -
törölt tag
válasz
Racecam #26173 üzenetére
Én itt nem foglalkozom azzal hogy -Házigazda- vagy, természetesen egészen addig amíg ezt ki nem hangsúlyozod, erről régebben volt beszélgetés...hisz egy moderátornak-házigazdának..stb is van/lehet véleménye a topik témájában.
"A McLarennél azért kérdeztek rá kétszer is, mert ők is úgy látták, hogy az eset nem teljesen volt tiszta. Ez is egyértelmű."
Látod én ezt nem jelenteném ki...véleményezném, de nem jelenteném ki egyértelművé.
Mert rákérdezhetnek azért is, hogy az FIA is tisztának ítéli meg a helyzetet?...ha nem, akkor még javítható.
Az hogy az FIA-t kérdezik az egy dolog, ők hozták a szabályokat ami alapján egy dolog büntethető vagy sem.
Sztem nagyon nem mindegy, hogy egy VB éllovas versenyző megkérdőjelezhető szituációba kerül.
...ha kétszer kérdeznek vissza szerinted akkor az azért van mert érzik hogy gázos.
...szerintem meg biztosra akarnak menni, és ha problémás, akkor segíteni amíg van rá lehetőség....és ezért mondom/írtam az elvakultságot, nem kell ahoz kedvencednek lenni...elég kijelenteni hogy egyértelműen csak az a megoldása lehet a problémának, a másikat nem is látod.
..egyébként én úgy gondolom, ha egy döntésre nincs idő, akkor ne döntsenek..döntsenek később, nem élet halál múlik rajta mint egy mozifilmen. -
törölt tag
válasz
Racecam #26168 üzenetére
Jó reggelt
"És a helyzet nem azért nem volt egyérelmű, mert a szabály nem fogalmaz egyértelműen, hanem azért, mert Hami nem egyértelműen adta vissza a jogtalan előnyt."
Na persze, látod én pont ezt látom elvakultságnak. Mert mennyire egyértelmű az a szabály ahol neked azt kell mondanod, hogy előzze meg 2 kanyarral később? Van ilyen a szabályban?
Hát nincs.
Akkor miért mondod?
Mert úgy gondolod ott lett volna elég.
...Na valszeg ezért kérdeztek rá kétszer (ha így volt) a McLaren-nél. -
törölt tag
válasz
Racecam #26153 üzenetére
Azért ez valóban sokat elárul. Bennem inkább az merülne fel, hogy nem egyértelmű a helyzet és/vagy az erre vonatkozó szabályozás.
..teszem azt munkahelyi baleset,..de munkahelyi balesetnek minősül az is ha munkába menet ért a sérülés...de csak akkor ha az utazási támogatásodat buszra költötted, és azon belül is a legrövidebb úton..stb...stb...stbérted, mert hogy sárga zászló alatt nem előzhetsz az egy viszonylag egyszerű szabály, hogy a pitvonalat nem lépheted át az előírt sebesség felett az egyszerű szabály.
Erre az esetre kétszer kérdeztek rá,..benned az jön le hogy sunyulás van, bennem az hogy nem egyértelmű.
-
hunnylander
őstag
válasz
Racecam #25865 üzenetére
Ide egy ideig nem akarok irni (sajat velemenyt), es nem akarok parbeszedet sem folytatni az F1-rol itt. Majd eldontom, hogy meddig.
Egy ideig csak linkelek vagy nyilatkozatokbol idezek, ha lesz kedvem, pl. hogy ne sullyedjen el a topik. Itt nem lesznek sajat kijelenteseim, nem fogok 'flamelo' parbeszedeket kezdeni, ez neked igy jo? Max apja pedig fasiszta partvezer volt es a fia nem esett messze a fajatol es szimpatizal apja nezeteivel. Bizonyitekok vannak ra es Mosleynak voltak is ezt erosito tettei es kijelentesi.
-
AMD Power
titán
válasz
Racecam #23328 üzenetére
Nekem a leakadás eddig is ment.
Ralf Schumachernek továbbra is nagy kihívás a DTM
Ralf Schumacher a Nürburgringen megszerezte első pontját a DTM-ben
Ideje volt már.
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #8738 üzenetére
aze' az erdekes ezt a zoldalt elolvatsam mert lattam a szakallas kepedet
naszoval
hogy erdekelve nem vagyunk
szezonnak vege
es megis ilyen ismeretlen kis emberek miatt megy aharc
hogy alonso vagy kimi
ferrari vagy mclaren
nekem ez humoros
raadasul maganvelemnyem szerint az F1 tok unalmas
es megkovetem azokat akiknek ez a kedv`encuk es erre izgulnak -
cancerf7
tag
válasz
Racecam #3609 üzenetére
igazat adok elég negatív hozzá állás részemről, de ősszinte!!!
ennek ellenére piszok jól vezet
ami sumit illeti őt is utálták. talán én is belestem abba a csapdába mint ők akik utálták csak én hamiltonnal vok így de majd igyexem moderálni magam
ami vettelt illeti minden elismerésem csak így tovább még vezethet ferrarit is
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest