- Yettel topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
A mai hír, mi szerint 8 csapat kiszáll az F1-ből mennyire biztos? Van rá esély, hogy visszatáncolnak?
Sic Parvis Magna
-
7Heads Drago
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #44794 üzenetére
Hitachi -t ne vegyél, inkább a Samsung Eco.
Kb. ilyen komoly a mostani F1 is, vagyis amit csinálnak. Motion nagy mókamester.
Peat;):Talán nem véletlen az, hogy több millió szurkolót nézve csak azok 1-2% -a látja máshogy ezt, mint ahogy Te is. Erre csak ennyit lehetett mondani.
Én hiszek benne, hogy a FOTA össze tudna dobni egy jó sorozatot, és tudod miért? Mert abban az esetben, hogy az FiA -tól végleg elszakad a FOTA, a hivatalos mostani F1 megszűnik létezni. Mivel senki se akar majd ott indulni, és ha mégis összehoznak valamit, akkor is tönkremegy. Mert a FOTA tartja kezében a szponzorokat, a pilótákat, és ami a legfontosabb, a szurkolókat. Mije marad az FiA -nak, ha ez a sok gyári csapat kiválik? Nah, erre válaszolj légyszíves. Mert nem marad semmije amiből építkezhetne, és amivel tovább vihetné a hivatalos F1 -et. Szponzorok és támogatók nélkül lehetetlen építkezni, tudja ezt Bernie is. Előbb kellett volna gondolkodni. F1 nincs a FOTA tagja nélkül, viszont lehet más széria. Mert meg lesz az alapja. Mind szponzor, mind szurkolók, mind egyéb támogatás.
Ha ténylegesen megtörténne a szétszakadás, akkor nem lenne semmilyen kettő párhuzamos széria, mert nem élhet az egyik, míg él a másik. És ebből a versenyből jelen állás szerint a FOTA mindent visz, azért is a határozottság.
De ha nem értesz egyet, akkor tényleg csak annyit mondjál meg, mi marad az FiA kezében a szakadás után?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Peat;)
veterán
Valósítsák meg. 2 év múlva szétröppennek és marad a lebutított f1. Itt kellett volna alkotniuk nem pedig különvonulni durcáskodni, majd megszívják, lehet hogy jövőre már ki is megy a toyota és reanult. A két legnagyobb szereplő akik maguk is döntéshozók lesznek a kémbotrány hősei, a toyota meg előtte lopott a ferraritól, a reanultnál is volt valami. Bíztató jelek, mindezt egy ilyen diktátor mellett ugye. Na nélküle akkor sokkal jobb lesz.
Az fia-ról meg annyit hogy most azt a helyzetet akarták (mindegy mennyire hülyén) megoldani amit a gyári túlköltekező csapatok hoztak be az f1-be. Gazdasági válságot annyit emlegetik, na ugyanaz van. Azt az usa mint egyik nagyhatalom, ezt meg a legnagyobb csapatok indították be. Közben a kicsik szívnak, most mihez kezdjen a williams pl. Én remélem hogy az fia újul meg és megy tovább minden a régi kerékvágásban, mert az az érzésem hogy két silány sorozatot kapnánk.
A kedvesen nyilatkozó pilóták véleményéhez meg annyit, hogy a sok sok butítás meg ilyen csúnya autókat maguk a csapatok dolgozták ki idénre. Mindkét fél azt hiszi magáról hogy patyola fehér, most hogy külön mennek mi lesz itt...hát én nem vagyok optimista, de Talmácsinál sem voltam az, hajrá.
"Azt hinni, hogy az autógyártók majd csinálnak egy olcsó, igazságos, csúcstechnológiájú, előzésekben gazdag, ellentmondásoktól és politikától mentes sorozatot, rózsaszín ábránd. Csodák nincsenek. Ha valóban a közönség érdekeit nézné, sem az FIA, sem a FOTA nem hagyta volna idáig fajulni a helyzetet." a5.hu, kb ezt hangoztattam. Mindkettő fél hülye és hatalmas gond hogy a szurkolói nép csak az egyiket látja annak és ruházza azt fel támogatással.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #44785 üzenetére
nem semmi, és mindezt fapofával csinálja.
mint valami mini diktátor...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #44794 üzenetére
loool
ez egy kicsit off -
MPowerPH
félisten
Nevezési lista meg azért nincs, mert alig lenne pár csapat, ami szerepel rajta...
Don't Tread On Me
-
Nunder
őstag
válasz Motion_Blur #44789 üzenetére
30 év múlva a gyerekek azt fogják tanulni, hány merényletet követtek el Mózli ellen, aki sanyargatta a F1 szurkolóit Kutya se fog emlékezni Hitlerre
Csak poén...
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Motion_Blur
félisten
Itt vannak a hivatalos FIA közlemények.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MPowerPH
félisten
És mire mennek vele? Ettől biztos lehetsz benne, hogy a Ferrari nem fogja megváltoztatni a döntését.
Bernie próbál rendet tenni, de rossz helyen kezdi. Csak egy embert kellene kidobni.FiA azt remélte, hogy a csapatok mindenképpen csatlakozni fognak, azért halogatták a nevezési listát. Ez is azt bizonyítja, ha a FOTA -val nem tudnak megegyezni, akor az nem a csapatoknak lesz rossz, hanem magának az FiA -nak. Nem a FOTA függ a FiA -tól jelen esetben, hanem a FiA a FOTA -tól, csak erre még valahogy nem jött rá se Bernie, se Mosley.
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
Olyan érzésem van, mint amikor néztem a Valkűr című filmet De remélem itt sikerül a hadművelet és beadja a kulcsot ez a retek Mózli..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
bdav
őstag
válasz Motion_Blur #44785 üzenetére
na ez nekem nem egyértelmű. Csak a Ferrari / RBR / STR hármast perlik vagy a többieket is? ha utóbbi akkor a többieket milyen alapon is?
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Nowhereman
őstag
Itt inkább az a kérdéses, hogy a FIA el tudja-e indítani a bajnokságot...
Mert ugye már az N-tech is visszalépet, a USF1 is kijelentette: a ferrarival egy bajnokságba akar lenni, a Force India is a FOTA-t szimpatizálja a FIA helyett. A maradékból pedig még vannak akik hát nem tiszta fialások...
És ha nem lesz meg a 10 csapat 20 autóval, akkor a börni féle szerződések borulnak, és az F1 birodalom összeomlik, a FOTA sorozat pedig vetélytárs, pökhendi diktátor, és pénzügyi piócák nélkül marad. És a 8 FOTA csapathoz még visszatalálhat a Force India, csatlakozhat az USF1, pletyik szerint a LOLA és az N-tech, és talán még Frank tata is gondolhat egyet... Ha van stratégiai érzékük, akkor beveszik őket, hogy kinyírhassák a konkurenciát.Azoknak a csapatoknak melyeknek a F1- ben induni kell a szerződés miatt, akkor szimplán elindulnak egy kemény önkéntesen és kölcsönösen válalt sebességkorlátozó eszközzel: Y kromoszoma mentes pilótákat tesznek a fülkébe./és esetleg kikötik, hogy Danica Patrick nem lehet!/
Utánam a kondenzcsik!
-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
"Az irányító testület azt is megerősítette, hogy eredeti tervével ellentétben, mégsem adja ki a végleges nevezési listát szombaton – mellyel igazából időt nyernek a felek, és tovább folytatódhat a huzavona… "
...
Na, nyilatkozott a főgeci is:
„Meg kellett tennünk a jogi lépéseket. Ez része a folyamatnak, de abban a pillanatban, hogy (a FOTA csapatok) észhez térnek, mindent le fogunk állítani. Amit művelnek csak pózolás, még a 2010-es szezon Melbourne-i kezdete előtt abba fogják hagyni és megnyugszanak. Nem fogják megkapni azt a támogatást, amire szükségük van és vissza fognak jönni."
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz rocket #44783 üzenetére
Ez nem fenyegetés volt, hanem hivatalos bejelentés. Nem volt semmilyen feltétel benne, hanem szimpla tényközlés. Innen visszatáncolni már nem lehet, különben nevetségessé válik a FOTA mint szervezet.
-
rocket
nagyúr
Szétszakadó Forma-1: Blöff vagy realitás?
Erdemes elolvasni, kiderul belole, hogy bloff az egesz FOTA fenyegetes
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bdav
őstag
"nem lehet csak úgy elindítani egy ellensorozatot"
technikailag meg tudják csinálni ebben biztos vagyok. ami viszont sztem is necces az a fennen hirdetett demokratikus módja a szabályalkotásnak; na ott van a nagy kérdőjel hogy meddig tudják balhé nélkül megcsinálni... nekem ez a legnagyobb félelmem az egésszel kapcsolatban, hogy pl. majd Briós kijelenti hogyha a többiek nem szavazzák meg az ő szabálymódosítás-javaslatait akkor lelécelnek...
ja egyébként korlátozás nélkül használható KERS-et!
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
proof88
addikt
válasz PazsitZ #44777 üzenetére
sajnos pont akadt a kép, amikor néztem, de lehet pont azért is... elképzelhető, sérülhet a váltó ilyentől, sőt ilyenkor általában az szokott sérülni, de lehet kutya baja is, nem értettem tisztán, mit mondtak, lehet hogy csak az elektronika állította le magától a motort, mert úgy érezte, hogy le kell állítania...
-
Fortissimus
őstag
-
Zé_Mester
őstag
szegény Webber, megállt alatta a cucc
pedig milyen szép lenne, vasárnap Red Bull 1-2 -
PazsitZ
addikt
Webber kocsija leállt.
Mondjuk, jobb, hogy most mint időmérőn vagy futamon.Ráment eléggé a rázóköre, de az ennyire odaütött volna?
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Bermi
aktív tag
nem tudom örüljek vagy szomorkodjak.
az F1 akkor is az F1, szörnyű, hogy a FIA miatt külön szériát kell alakítaniuk, holott ők is szívesebben indulnának abban.
sztem a ferrari hiába írt alá, tud arra hivatkozni, hogy a fia egyoldaluan lehetetlenné tette az indulásukat. ott is nyilván jó ügyvédek vannak és átnézték, hogy mit tudnak majd tenni.
kiváncsi vagyok Peat;)-re, tegnap épp nyilatkozta, hogy ez nem történhet meg, mert a fota erre alkalmatlan és nem lehet csak úgy elindítani egy ellensorozatot. úgy néz ki komolyan gondolják és meg is tudják valósítani.
F1.....
-
PazsitZ
addikt
Lola has abandoned its plans to return to F1 after failing to secure a place on the initial 2010 entry list.
"The International Motorsport Federation (FIA) had requested that the Lola F1 Team remain in a state of readiness for a possible future entry."- http://pazsitz.hu -
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Calibos #44769 üzenetére
F1 -nek nem lesz vége. Ezt Bernie se fogja tétlenül nézni, összedől az amit felépített a csapatokkal.
A legrosszabb esetben F1 marad az új csapatokkal és pilótákkal, a kiváló alakulatok meg új szériát hoznak létre. De mondom, szerintem még nincs vége...
Meg az F1 így tényleg halálra van ítélve, melyik elvetemült lenne ezek után kíváncsi a Manorra meg a többi sztár gárdára?Elkezdődött. Széthullik a birodalom...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
rocket
nagyúr
Kivancsi lennek a F1-es versenyek szervezoinek a velemenyere is az ugyben, ok fognak a legrorszabbul jarni ha valoban letre jon a FOTA kulon sorozata, de szerintem csak nagyobb fokozatba kapcsoltak es bloff az egesz.
Globalis valsag van, az osszes nagyobb auto gyartot erinti, a Mercedes/Renault is fontolgatja a kilepest, ketlem csak ugye osszedobnanak egy ellen sorozatot.Ket lehetoseg van, sikerul Mosleyt megbuktatni, vagy a FOTA csapatok a vegen belemennek valami kompromisszumba.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
JJános
addikt
-
Calibos
addikt
Tényleg vége a forma1-nek? Vagy kacsa a hír?
-
nagyacsaba
csendes tag
nem vagyok oda az f1-ért
-
puttputt
őstag
válasz PazsitZ #44761 üzenetére
Köszönöm szépen a korrektúrákat! (Ezen oknál fogva csatoltam az eredeti "példányt") Nagyon nincs most időm a "finomkodásra", ez már tényleg jó - meg passzol is
Az előző kettő (az enyémet is beleértve, főleg azt...) kicsit "űrdroidos" (hosszú nyak, nagy fej), de az a jó[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Fortissimus
őstag
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
blazsey2
senior tag
Egy legendás versenyző véleménye [link].
PSN ID:blazseydr
-
blazsey2
senior tag
A nácis botránya miatt nem tudták elzavarni,de most már vége lesz neki.Viszlát Max .És így Benie is megmenti magát.Egy ideig.
PSN ID:blazseydr
-
Motion_Blur
félisten
Részidők és csúcssebességek, P/1. - Brit GP
Vettel ha jól összerakta volna a kört, 1:19.036-ot tudott volna. Brutálisan jó idő, holnap 1:18-ban lesznek
-
JJános
addikt
Ha nagy nehezen is, de mózli mostanra rádöbbent, hogy nem érte vannak a csapatok, hanem fordítva kellett volna.
Kap most majd a médiától hideget, meleget. Inkább hideget. " Huje, kocsog" azt hitte a FOTA csak blöfföl.2007-05-06 óta itt!
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #44749 üzenetére
és a FAIL-es hol marad?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Nunder
őstag
válasz Motion_Blur #44749 üzenetére
Az első az tényleg nagyot üt
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Tök jó avatarok lepték el az atlasf1 fórumát
_ _ _ _ _ _ _
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
-
PazsitZ
addikt
Ott a pont. Ez nem jutott eszembe
De a RB-ről se nagyon tudtam eddig, csak Ferrariról.Ez az N. technology viszsalépés viszont tényleg jelent valamit. Logikus, hogy egy elnévtelenedő sorozatban szerepelni már kölcségcsökkentetten se éri meg...
Remélem bedől a kártyavár és lesz egy normálisabb ésszerűen átreformált sorozat.(#44746) Oliverda: nem érdemes elkiabálni még semmit Én is ezt mondom, csak meg kell nézni az időkülönbséget. Egyértelmű, hogy jelentős üzemanyagkülönbség van RB és Brawn között. Azt meg tudjuk, hogy a Brawn mindig altat és versenytempót tesztel (pl. a korábbi gumiszemcsésedési problémák miatt is)
Bár én lennék az egyik legboldogabb, ha lenyomnánk a Brawnokat[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Oliverda
félisten
válasz MPowerPH #44739 üzenetére
Eddig így volt. Viszont a Red Bull nyomja a fejlesztéseket ezerrel, még a Brawn csak szöszmötöl (szerintem), bár eddig ez is elég volt. Nem érdemes elkiabálni még semmit, de most ha nem baltáznak el nagyon valamit a Red Bull-nál akkor tisztán erőből nyerhetnek. Már csak azért is mert 20 fok körüli lesz a hőmérséklet egész hétvégén, és a Red Bull-oknak jobban kedvez ez a hűvösebb idő mert ők könnyebben fel tudják melegíteni a gumikat. Na meg ugye ott a tök új aero csomag is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Nunder
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz PazsitZ #44742 üzenetére
"A kiugrásnak még lehetnek bonyodalmai, az FIA szerint a Ferrarinak, a Red Bullnak és a Toro Rossónak 2012-ig érvényes szerződése van a Forma-1-gyel, a három gárda szerint ez már nem él."
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Male
nagyúr
válasz 7Heads Drago #44738 üzenetére
Bernie lehet, hogy már ífogalmazza a szerződést, amiben eladja az F1 nevet az új széria tulajdonosainak
-
MPowerPH
félisten
válasz Oliverda #44736 üzenetére
Ne hidd... Brawn se hülye, jól tudja ő mit kell ilyenkor csinálni. Brawnék mostanában mindig altatnak, meg azzal jönnek, hogy még nem sikerült megtalálni a megfelelő egyensúlyt. Majd im -en felfedik, mit is tudnak, most altatnak. Futamon meg szvsz, hosszú távon majdnem verhetetlen Button ezzel az autóval, még ha egy körön annyira nem is nagy a különbség. Törökországban is megalázta a mezőnyt.... Pedig IM -en nem látszott az a nagy különbség. Itt a titok.
De azért Raikkonen lemaradása megint durva... Nem lesz itt dobogó, örülhet ha pontot szerez.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
7Heads Drago
veterán
Max-Online! Gratulálok!
Érdekes hogy Bernie nem nagyon szól bele.
Lehet hogy ő is megy át a jogaival együtt? Őt mi köti a FIA-hoz?
A Ferrari pedig nem fog gokartokat indítani. Az ő filozófiájuk alapja az hogy "mindent bele".
Tartok tőle hogy például az arabok nem akarnak gokart versenyt nézni. És jövőre nagyon pálya sem lesz a MaxCar -thoz vagy legalább is sok új lesz az ideihez képest. (persze az F1-ben)
Kíváncsi leszek mi lesz az új széria neve.
Oliverda: Fájdalmas lesz Gombosnak ha pont a hazai versenyét nem fogja tudni megnyerni miattuk. Így járt.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Oliverda
félisten
A Red Bull-ok ma elég szépen elkentek mindenkit. Nem bánnám ha ettől a versenytől kezdve fordulna a kocka és most Red Bull dominancia következne. Fájdalmas lesz Gombosnak ha pont a hazai versenyét nem fogja tudni megnyerni miattuk.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zolynet
veterán
-
Nunder
őstag
Na végre! Ez a hír kicsit visszaadta az életkedvemet. Most büszkék lehetünk a FOTA-ra és Mózli bácsira
A RB orra meg szvsz rondább mint az eddigi. Ahogy valamelyik jólelkű kommentátor mondta:
"A Brawn egy egyszerű bot, a RB pedig egy gyönyörűen megmunkált szobor..." Na ez az orr rontja az összképet.“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
addikt
Szép volt FOTA
Arra nem gondolt senki,hogy a FOTA pénzügyileg közösen segítsen a 3 csapatnak akinek szerződés köti az F1-hez?
Vagy arra,hogy a Ferrari indulni fog az F1-ben csak átnevezik a csapatot és kék színűre festik a kocsit
Ráadásul ha így folytatódik tovább az F1 összedől mint a kártyavár nagyok elmennek kicsik nem lépnek be pont emiatt néző meg nem lesz -
Male
nagyúr
válasz Ricardo #44722 üzenetére
A sorban állók inkább csak segítség volt neki, hogy keményebben tárgyalhasson... nem hinném, hogy komolyan őket akarta a gyáriak helyett. (Bár ki tudja menynit kap a Coswoth-től Max )
Most mutatták ahogy kigyalogolt... eléggé letámadták a riporterek, de jól menekült...
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #44730 üzenetére
De elcsúsztak vele, és amúgy is értelmetlen a kapkodás. Hamilton unlikely to get British update
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #44728 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #44724 üzenetére
Félig irónia volt
mod: Webber 1:19.6 az nagyon erős idő
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #44724 üzenetére
Erre a versenyre alakítottak valamit a McLaren-en is. Nem?
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #44721 üzenetére
Elkiabálod. Isztambulban még szabadedzést is nyertünk, sokra mentünk vele.
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #44721 üzenetére
Ferrari nem jött újítással?
-
Ricardo
titán
Max bácsi úgy volt vele hogy csak menjen aki akar, hiszen sokan állnak sorban hogy beléphessenek. Azzal viszont nem számolt hogy ezek a sorban állók a mostani F1-be akartak belépni, nem egy kiherélt gokartversenybe.
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #44717 üzenetére
Na már alakul
-
puttputt
őstag
"Dupla verseny, dupla izgalom..." Valahol ezt olvastam a két-szintű F1-szériáról, mint komment.
Ehhez mit lehet hozzáfűzni?
Vajon, a "noname" csapatok, versenyeikre kapnak közvetítési jogokat?:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
bdav
őstag
válasz MPowerPH #44711 üzenetére
szvsz már elég 100%, illetve kb. akkor nem hogyha Maxék szinte mindenbe belemennek amit a csapatok akarnak (a végeredmény hasonló lenne akkor is - egy olyan versenysorozat amit a FOTA csapatok határoznak meg). A csapatok nekem elég elszántnak tűnnek most, plusz egy ilyen agresszív lépés után visszakozni az elég ciki, innentől semmit nem venne komolyan nekik senki.
-
stvnppp
senior tag
válasz hunnylander #44671 üzenetére
Újabb csapat vonta vissza a nevezését!!!
vagy ahogy Wéber Gábor mondaná: "Még nincs vége a történetnek"
-
hunnylander
őstag
Szép, a McLaren flow-vis-el.
Csak 3 mp-re vagyunk a Red Bulltól, KERS nélkül.
www.HunnyF1.com
-
-Mike-
addikt
válasz hunnylander #44713 üzenetére
A kasztnit szinte teljesen átépítették, így új formát ölt az autó. Az új orr Sebastian Vettel szerint felülnézetből kacsacsőrre hasonlít, és sokkal szélesebb, mint az elődje. Az orrelem egy továbbfejlesztett első légterelőt is magában foglal. Az új diúzzort is módosították, így a hátsó légterelőn és a burkolaton is változtatni kellett.
-
Oliverda
félisten
Érdekes lett az RB új orra, vagy inkább csúnya. Visszatért rá a kacsacsőr, és ha jól látom új a hátsó szárny is. Button brit bukója most elég lámásra sikeredtt. Eddig a 2004es volt a legjobb.
A DSF-en kicsit jobban látni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #44710 üzenetére
Jól látok? Új orra van a Red Bull-nak, szélesebb.
www.HunnyF1.com
-
Fboy
aktív tag
Jól értettem, hogy a mclarennél most csak kova autójában van kers?
közben massa már versenyzik[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Srácok, ez ,mennyire 100%? Mert olvasgatok külföldi portálokat is, egyesek szerint hivatalos, de mások szerint a FOTA agresszívabb taktikába kezdett az FIA ellem, és ez annak az eredménye.
Istenem, végre ezt is megértem. Nagyon szurkolok a FOTA tagoknak, ebből ne engedjenek.
Am, F1 -nek ennyi volt. Színvonal a béka segge alatt se lesz, se neves pilóta, se híres gyári csapat.
"A csapatoknak így nincs más választásuk, mint előkészíteni egy saját bajnokság beindítását. Ez a széria egyértelmű irányítás mellett, egységes szabályokkal fog működni, várja az új belépőket, figyelembe veszi majd a rajongók igényeit, ennek jeleként például a nézők alacsonyabb árakra számíthatnak világszerte, csakúgy, mint a partnerek"
Ez a beszéd.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
Elég erős időkkel kezdtek a fiúk
-
-
Ricardo
titán
Ez érdekes lesz. Kíváncsi leszek hogy a hátramaradt F1-ben az új csapatok, ezekkel a megkötésekkel mennyire lesznek népszerűek.
-
-Mike-
addikt
FP1 live stream?
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest