Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xandrush0831 #7 üzenetére
Én pl. havi szinten utalok nekik automatikusan kb. 4000 forintot Paypalon, hogy támogassam a munkájukat. De lehet őket Patreonon is támogatni.
A Detroit meg a Resi szinkron bejelentés után 2023 végén konkrétan utaltam nekik ezen kívül még 12000-12000 forintot, mondom a játékokat meg megveszem leárazva, a másik felét a pénznek, ha teljes árúan venném a játékot, meg odaadom a szinkronra.
-
Wesder
titán
válasz
xandrush0831 #7 üzenetére
Közösségi finanszírozással készülnek, nem ingyen.
-
xandrush0831
tag
Először Alyx, most meg ez.
A 2 kedvenc játékom.
De ezeket amúgy hogy adják ki ingyen?
Gondolom a szinkronszínészek nem jófejségből vesznek benne részt. Gőzöm nincs a szinkronszínészek gázsijáról, de azt tudom hogy alul vannak fizetve. Na most alulfizetve is ennyi szereplővel szerintem ez alsó hangon nettó 1.000.000 forint.
Kinek éri ez meg?Rajtunk kívül.
-
Már vártam, addig viszont a Pink Studios szinkronjával Silent Hill 2 lesz először. Utána meg szerintem Dino Crisist játszom végig, mivel az meg a minap felkerült a Gogra.
Készülhetne abból is egy Remake, s akkor az is esélyes lenne egy magyar szinkronra.
-
cami][us
senior tag
Várós
-
lordEVO
tag
Ez a fejleszto csapat nem akar kiad i valami uj jatekot mostanaban? Nagyon imadtam a detriot become human-t.
-
duvi
nagyúr
Köszönet a szinkronstúdiónak és a résztvevő szinkronszínészeknek! Bejelentése óta vártam ezt a dátumot. Márciusban indul az újrajátszás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az előzetes tervek szerint jövő hónap elején teljesen ingyen bárki letöltheti a frissítést a PC-s kiadáshoz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest