- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #9149 üzenetére
Persze, a Yazio szerint 2100 lenne az optimális heti 1kg-hoz. Innen is indultam és mindig hozzá igazítottam az előző hét átlag beviteléhez. Ez végül 1500-nál állt meg, az alá nem ment az átlagos bevitelem és így azt állítottam be maxnak. Ezzel még kényelmesen elvagyok, nem érzem magam mellette éhesnek.
-
batagy
őstag
válasz
Sirandrish #8545 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek (KMT-nek is)!
Természetesen nem cél a verseny. és kigyúrt izomagy sem akarok lenni. Csak normál felépítésű, erős izomtónusú férfi.
Ami a Youtube-ot illeti, egyrészt igazad van, másrészt ugyanez a bőség épphogy gátol is engem, legalábbis ebben az indulási fázisban. Annyi féle irányzat és annyi féle videó van, hogy fogalmam sincs melyik a jó!
Persze, lehet hogy visszahozná az árát, ha elkezdeném áttekinteni az irányzatokat.
Tegnap beszéltem a gyógytornászommal (aki a rehabilitációs gyógytornában nagyon jó szakember), ő nekem 3 félét említett:
- Funkcionális tréning. Ebben van pl TRX és Kettlebell is. Ez lenne az alap, pl heti 2-szer.
- Power Cardio: ez meg mondjuk heti 1-szer, a másikkal kombinálva.
- Aztán mondta még a rezisztencia edzést is.A kérdésem, hogy ezek hogyan viszonyulnak egymáshoz, illetve pl a powerbuilder.hu edzéshez?
-
Fred23
nagyúr
válasz
Sirandrish #8515 üzenetére
Ilyen embereket szoktam látni a pályán, meg néha még gyorsgyaloglókat is.
Túl vagyok a mai kocogáson, és most kellemes volt, de a térdeimet azért érzem. Egyelőre nem kattognak. Korábban olyan érzésem is volt már kocogás után, mintha elmozdult volna lefelé picit a térdkalácsom, vagyis érzetre a normális helye alá ment olyan 0,5-1 centivel. Lehet, csak érzés, lehet, hogy ilyesmi valóban megtörténhet, nem tudom.
interstate76: Négyütemű fekvő jó ötlet, ahogy például a konditerem is. Viszont mióta többet kocogok, hozzá se nyúltam súlyzókhoz, ami azért nem jó dolog. Húzódzkodni mondjuk szoktam 2-3 naponként, és nagy dolog, hogy egyáltalán tudok.
Ezt azért tartom fontosnak, hogy legyen egy kis hátam és vállam, férfiaknál szerintem sokat dob az összképen, ha van egy kis V alak.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Sirandrish #8512 üzenetére
Annyit biztosan, szerintem többet is, de valóban nem biztos, hogy megéri a kockázatot. Nekem is most a térd a gyenge láncszem, pedig korábban azt hittem, hogy majd a sérült bal bokám lesz a hunyó.
Én asszem kerek 100 vagy 99 kilósan kezdtem el a kocogást 2 vagy 3 km-rel, 8 perc / km körüli tempóval, amivel nálam lassabb nem is volt a pályán szerintem. Azóta nagyon sokat fejlődtem, és a futópályán már van úgy 15-20%, akiknél jobb vagyok.
Viszont úgy emlékszem, nem vagy alacsony, szóval szerintem 110 kilón már illene megpróbálnod, és az nagyon hamar itt lesz. Lassan, és maximum 3 km-t. -
Fred23
nagyúr
válasz
Sirandrish #8495 üzenetére
& interstate76:
Igen, az már valóban kibírható mennyiségű kaját jelent, de ha választhatok, inkább legyen több kaja több mozgással. -
válasz
Sirandrish #8446 üzenetére
Ott basztad el a komplett fogyókúrád, ugye tudod?
-
válasz
Sirandrish #8411 üzenetére
Ha ezt folytatja 2 hét múlva úgy fog kinézni a strandon mint egy csontváz, mert minimális fehérjebevitel és nulla izomerős edzés garantáltan lefogyasztja az izmokat is.
-
KMT
addikt
válasz
Sirandrish #8393 üzenetére
Így van. Azaz pontosított tippem (tekintve, hogy kevés kalória, elhanyagolható fehérje és kardio mozgás): -1 kg víz, -1,5 kg izom, - 0,5kg zsír.
-
fecaga21
senior tag
válasz
Sirandrish #8383 üzenetére
Hát az elkövetkezendő két hétben nagyon. Mellette futok is napi szinten, vizen kívűl nem iszok semmi mást, csak egy kávét egy édesítővel. Meg igyekszem kerülni a cukros, és szénhidrátos ételeket. Mai reggelim is egy db főtt tojás 2 uborkával, és egy fél virsli volt, ebédre pedig gyümölcs leves rizzsel meg zöldségekkel.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Sirandrish #8341 üzenetére
Ja az lehet.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish #8316 üzenetére
Elkezdtem szedni azt amit ajánlottál, viszont most lett ilyenem: [link] Ebből két flakon is, tesómnak nem kellett. A probléma vele, hogy 1 hónapja lejártak. Jobban mondva, ez a "minőségét megörzi" cucc. Felejtős a szedése, vagy nincs még semmi baja? Mert akkor elhasználnám ezeket először.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish #8316 üzenetére
Köszi! Ránézek erre a cuccra.
KISDUCK: Kb 1.5-2 hónap.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish #8314 üzenetére
Köszi a gyors választ4
Kb 84-ről 70-re. Utána elkezdtem váltani, és többet enni, meg edzeni, izomépítés céljából. Most vagyok 72. Vissza akarok menni 80 körülre (183cm vagyok), de nyílván izommal. Igazából a kérdés az, hogy ha így haladok, eltűnik magától is előbb utóbb.. avagy valamit csinálnom kéne? Annyira durván azért nem vészes, de jó lenne tudni, h mit lépjek. Szóval ahogy írod is, lehet tényleg elég lesz csak az izomépítésre koncentrálni.
-
Dorien
veterán
válasz
Sirandrish #8272 üzenetére
"A Coconut Cooking Spray főzőspray egy kalóriamentes 100%-os kókuszolaj. ... Alig tartalmaz kalóriát, zsírt és koleszterint." [link]
LOL
Ez a cég kb. az "azt sem hiszem el, amit kérdez" kategóriába esik nálam. Ha spray akkor már inkább olívaolaj spray-t vennék, de azt sem tőlük...
-
interstate76
addikt
válasz
Sirandrish #8272 üzenetére
Köszi!
-
batagy
őstag
válasz
Sirandrish #8278 üzenetére
Én is köszönöm az ajánlást. a fritőzre. Lehet hogy Black Friday-en akciósan lehetne megvenni?
-
válasz
Sirandrish #8273 üzenetére
Megkérdezhetem milyen típust használtok? Gondolkodom rajta . . .
#8278: köszi!
-
TheProb
veterán
válasz
Sirandrish #8273 üzenetére
Én sütőben is már jó ideje olaj nélkül sütök. Szilikon sütőlap jó cucc.
Épp a minap csináltam zablisztes+zabpelyhes rántotthúst. -
TheProb
veterán
válasz
Sirandrish #8264 üzenetére
-
interstate76
addikt
válasz
Sirandrish #8267 üzenetére
Házilag panírozott cuccot is lehet benne sütni? Másképp megfogalmazva: finom lesz a rántott husi olaj nélkül is, vagy inkább félkész, fagyasztott állapotban vásárolt ételek sütésére alkalmas?
-
salesman
őstag
válasz
Sirandrish #8267 üzenetére
Köszi!
-
salesman
őstag
válasz
Sirandrish #8264 üzenetére
Bevált az a forrólevegős sütő? Én is gondolkozom rajta...
Miket sütsz? -
Viszlát
addikt
válasz
Sirandrish #8236 üzenetére
Nah, ezt is akartam írni tegnap, de lemaradt. Szóval de, össze tudom kötni, de az volt a probléma (az iOS verzió legalábbis így csinálja), hogy az automatikusan számolt napi lépésszámot veszi csak át a Health appból, a hozzá tartozó kalóriaértéket nem. Na most, a Yazio szerint 1000 lépés átlag 80-100 kalóriát jelent, szóval egy hosszabb sétára (8-10k lépés) elkönyvelt nekem 680 kalóriát. Illetve, ha külön mértem a Training-gel a sétát, akkor még azt is hozzáadta külön tevékenységként, úgyhogy inkább kivettem a szinkronizálást, mert csak fals adatokat eredményezett.
-
guftabi96
addikt
válasz
Sirandrish #8227 üzenetére
-
guftabi96
addikt
válasz
Sirandrish #8220 üzenetére
Mert minden nap látod magad és úgy nehéz észrevenni a saját testeden a változást.
Én sem látom magamon, hogy honnan jött le az a szűk 60kg
Nyilván, ha megnézek egy régi képet magamról, akkor látom, hogy mennyivel kerekebb volt a fejem, meg mennyivel nagyobb a testem, de ha egy alsónadrágban a tükör elég állok, akkor nem látok -60 kilót. -
Viszlát
addikt
válasz
Én eddig 17kiló minuszban vagyok, de konkrétan én se tudnék rámutatni arra hogy min veszem észre...
Ha nem titok, akkor mennyiből jött le ez a 17 kg, hogy nem venni észre?
-
TheProb
veterán
válasz
Centivel nem mérek, valahogy úgy voltam vele, hogy nehéz konzisztensen pontosan mérni vele.Viszont 2-3 hetente nézek az említett Lidl-s mérleggel testzsírt is. Szintén kérdéses a megbízhatósága, de az is szépen csökken.
Erősen tervezek amúgy beruházni egy Xiaomi smart scale-be. -
TheProb
veterán
válasz
Sirandrish #8218 üzenetére
Hát nem tudom, 2 hónap után sem éreztem azt, hogy könnyebben/több fekvő menne, mint az elején.
Kezdem amúgy azt hinni, hogy a Lidl-s mérlegem egy hulladék, mert látszólag össze-vissza mér. Mindegy, ha lehet neki hinni, akkor az elmúlt héthez képes most több, mint 2 kiló ment le... Így ha valóban validak az adatok, akkor már -7,5-ben vagyok. Bár fura, hogy annyira nem veszem észre magamon. Persze tudom, hogy napi szinten figyelve nem látszik a különbség, de akkor is. Bár az tény, hogy 2 övmérettel legalább kisebb kell, rám jönnek azok az ingeim is, amiket az elején kb begombolni sem tudtam, stb.
De pl a belemet még mindig tudom "hajtogatni", toka is megvan még, stb.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #8205 üzenetére
Ebben a Yazio cuccban is be lehet scannelni a kajakat, es fel is ismeri az itthoni termekeket is?
-
interstate76
addikt
válasz
Sirandrish #8203 üzenetére
Megtaláltam én is, de azért köszi!
Az 1 kg nekem pont jó, annál több hetente nem is kell, meg most nem is menne, mert még hetekig kímélni kell az egyik bokámat.
Még jó, hogy eddig csak 2 receptet mentettem el a KalóriaBázisba, mert azokat már át is írtam a Yazioba, amivel nálam a KalóriaBázis sorsa ezennel megpecsételődött!
Így jár az, aki 2020-ban nem képes normális designt szabni az applikációjának és körömgomba elleni gyógyszerreklámokat tol az arcomba!
Még egyszer kösz a tippet!
-
interstate76
addikt
válasz
Sirandrish #8201 üzenetére
A kalóriabázis tényleg gagyin néz ki, erre elfelejtettem kitérni. Ráadásul ott vannak a KISDUCK kolléga által említett reklámok, amikkel alapvetően nem lenne baj, csak épp ott, ahol megadod, mit eszel/ettél éppen, szóval ott gyakran ronda visszerek és gombás lábkörmök jelennek meg, ami full gusztustalan.
Amúgy sztem a KalóriaBázisban is 3 ezer Ft/év a prémium verzió. Valahol azt írja, hogy ha elindítod az ingyenes próbahetet, akkor 50%-os kedvezményre leszel jogosult. Nem próbáltam, szóval nem biztos.
Szedem is le a Yazio-t, köszi a tippet!
Meg is van, tényleg sokkal jobban néz ki! Első körben egy kérdés: itt nem adhatom meg, mennyi idő alatt szeretném elérni a célsúlyomat? Heti 0,5 kg fogyást tervezett be, ennél több is menni fog.
-
guftabi96
addikt
válasz
Sirandrish #8195 üzenetére
Mint egy már félig kinyomott tömlős sajt
Valamivel kezelni kellene. Testápolóval kenegetés nem ér semmit. Volt, aki kollagént javasolt. Terhes nők mit szoktak szülés után szedni/kenni stb? -
Calogero
addikt
válasz
Sirandrish #5572 üzenetére
Diéta + testmozgás (bicikli, felülés, úszás)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Sirandrish #5572 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest