- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adr0001
aktív tag
Jelenleg: az időablak elején (dél) főtt tojást, vagy csirkehúst, sóval, ezt káliumos magnéziumos löttyel öblítem. Az időablak végén (du. 5-7 között) egy supermeal. 20-30 deka vágott zöldséggel, mondjuk, pl. nitrátmentes back bacon, további tojások, szardínia/makréla/tőkehal/lazac/pisztráng, steak, zsíros sajtok/ sült kolbászok, negyedfontos húspogácsák, felzsírosított csirkemell, vagy zöldséggel teleküldött rántotta különféle változatai.
Zsíros, de szénhidrát-szegény magvak.
Amire figyelek az az hogy minél több és minél egészségezsebb zsír legyen. És protein is, izmot nem akarok veszíteni.
Viszonylag aktív életet élek, sport simán menne. Még legalább két hetet várok vele. Lejjebb hogy miért.Alapvetően hedonista vagyok, először 114kg-ról fogytam le 76-ra, 25 éve. Aztóta nagyjából 3 éves periódusokban ezt az alászállast 76-ra megcsinálom (8-12 hét) szóval ez már a sokadik, úgy hiszem a nyolcadik (utána beleszarok étrend megint, mindegy mi csak ártson
). Az első után nem engedtem el már csak max 89-93-ig a súlyomat. 5 hete 93-ról indultam, most 85 vagyok. 83-nál kezdek el majd futni, remélem az időm engedi majd, pici löketet ad a heti fogyásnak (annyira sokat azért nem hogy ellenállhatatlan legyen a késztetés).
Btw. 10%+ túlsúly felett a futást nem ajánom senkinek.
2015-ben rottyra tettem a térdem, mert korán kezdtem el a folyóparti galoppozást. Megjavítható, de csak púp a hátra.Aki nem kedveli a hosszútávú projekteket csinálja bátran. A kezdeti időszak hossza változó de utána full of energy. Átlagban véve heti 1, 1.5 kg garantált ugyanúgy mint egy 1200-1500 kcal-os, számlálgatós vegyes étrenden. Csak a kalóriahiány miatti figyelemelterelő, depresszív, és persze mindíg jelenlévő gyengeség és éhség nélkül. Jártam azon az úton is...
Lehet ezt éledmódként is csinálni, és egyre inkább fűlik is hozzá a fogam. Mondhatom hogy rendszeresen tartózkodtam out-of-the-box. Van összehasonlítási alapom, és ahogy öregszem, azt vettem észre hogy egyre inkább érzem a negatív hatásait a boltok polcairól leemelhető "élelmiszerek"-nek. Negatív fizikai-kognitív hatást egyaránt.
Ami mindíg ellszállt amint a cukor és a szénhidrát elvonásra került.Ez egy eléggé erős ökölszabály ilyenkor, ami miatt a feldolgozott élemiszerek legjava ki is esik a kosárból.
És marad ennivalónak kb az aminek az orrom előtt folyt ki az utolsó csepp vére, vagy éppen most lett kiszedve a földből, és azzal kell kezdeni valamit
-
Hannibhál
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek
Kb mindent eszek, mert régebben próbáltam korlátozni, de nem működött. Szeretek enni, ez nagy bajom, ezért is rántott be anno még egyetemista meg kezdő munkás koromban a súlyzós edzés. Főleg csirkehús valami rizs/édesburgonya/krumpli/kevés tészta kombót szoktam. Eddig működik, alapösztöneimet nehezen változtatom meg
A héten félig meddig sikerült is tartanom, tegnap volt a ,,csaló" napom, haverok, jó genetikai eredmény, de alényeg, hogy este még egy pizza is lement. Ma reggel aggódtam is, hogy na, az egész heti küzdésnek véget is vetettem ezzel, de így is fél kilóval lettem könnyebb, szóval örülök -
-
-
Malibutomi
nagyúr
Hat jo kerdes mennyit szeretnel kolteni. Kis nezelodessel ki lehet fogni olcson hasznaltat, mert megveszik hasznaljak parszor aztan csak foglalja a helyet
Ez pl nem tunik rossznak: [link]
Vagy ez esetleg: [link]Meg egy: [link]
Ezeken mind allithato az erosseg, szoval lehet kezdeni alacsonyan az elpuhult tessttel aztan (mint minden edzesnel) progressziv tulterheles...vinni feljebb 1-2 hetente az idot/erosseget.
-
Malibutomi
nagyúr
Hat en angliaban vagyok, itt mas a valasztek, de semmikepp sem a legolcsobbat (mechanikus illetve gumiszalagos.
A jobbak azok magnesesek vagy leg/vizellenallassal dolgoznak. ami most nekem van az speciel egy ellensulyos, spiralrugos szerkezettel mukodik. Nem rossz, de kezd elhasznalodni, a rugo mar eltort benne parszor, olyankor szetszedem, behajtom a rugotr a helyere ujra es kesz...csak rovidula rugo, egyre erosebb a szerkezet
Igazabol a lenyeg hogy allithato legyen az erossege es osszecsukhato legyen szerintem. Onnantol a tobbi gyakorlatilag ugyanaz.
En mondjuk ugy szoktam hogy a veget felrakom a lepcsore igy jobban dolgoztatja a labaimat
-
bullseye
addikt
Hasonló cipőben járok, de lazy-ben kifejezetten odaillő, ha az ember olyan helyről rendel kaját egész hétre előre, ahol van más is mint rántott dolgok sültkrumplival. + általában még olcsóbb is, mint egy full pizza.
További rossz hír, hogy ha 115 vagy és nem dagadt, akkor vagy titokban izom az, vagy ami esélyesebb: a zsír belül van, ahol sokkal veszélyesebb.
-
boost
veterán
igen, pont az a lényege, hogy te látod, és ők is látják. Nem könnyű belelendülni, nem megy egyik napról a másikra, de aztán mikor sikerül ráállni a pályára, és megszokja a szervezeted az alacsonyabb adagokat, onnantól kezdve az lesz a normális, és sokkal könnyebben fog menni.
Ezért ne csodálkozz, ha nem tudod tartani az első héten a célokat, s este bekajálsz.. A többi csodadiétávl szemben (mikor egyik nap ezt ehetsz, a másik azt) itt az a jó, hogy nem tudod elrontani. Ha egyik nap többet ettél, max annyi az eredménye, hogy lassabban fogysz le, de másnap újra odafigyelsz, hogy annyit egyél, amennyi a cél. Az első hét, ahogy írtam tényleg ilyne lesz, hogy mindig túlléped kicsit, aztán beállsz.
Vegyél fel barátnak nyugodtan. szecsenyi Aztán visszanézheted, hogy tavaly mit ettem. Nagy csodára ne számíts: reggeli: 1 kifli + 10dkg sonka + 1 paprika + 3-1 kávé, 10 órai egy gyümis danone joghurt , délbe leves + valami 10dkg köret, 10dkg hús, uzsi joghurt vagy tejszelet este vagy rizs + hus vagy tojás vagy valami más.
(Most majd megint jönnek a gyúrósok, hogy összeeszek minden szart, de működött, és vállalható. Néha pizzaszeletet is ettem, szelet Vienettát, gombóc fagyit, sört is gurítottam le, ügyelve arra, hogy bennmaradjak a határokban.)
-
boost
veterán
Szia, persze! Tavaly 103-ról 87-re.
Sajnos csak egy évet lehet lekérdezni a myfitnesspal-ban, ezért nincs meg az eleje, de valahol január elején/közepén kezdtem, és minden étkezést a myfitnesspal-ban vezettem. Amit rendszeresen kiírt, esténként, hogy az étkezéseim alapján kb hol leszek 5 hét múlva, az igaz is volt.
Most április elejére, közepére szeretném a 82-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest