- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
guftabi96 #8213 üzenetére
Köszi az infót, az elég tisztességes adag, főleg, hogy banánt és mazsolát is adsz hozzá.
Nekem a 40g-os adaggal nagyon szenvedős volt, úgyhogy beálltam a 60g zabpehely plusz valamilyen alacsonyabb szénhidráttartalmú gyümölcs (leginkább szeder, körte vagy málna, perpill ezek érnek), ezzel már elvagyok jelenleg (bokaszalag szakadás miatt eléggé passzív életmódhoz elég egyelőre).
-
interstate76
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz
guftabi96 #8014 üzenetére
Hát én nem szoktam túlzásba vinni, összeszeletelem megdurrantom valami fűszerkeverékkel szelek hozzá hagymát azt teszem alulra és fél órába bedurrantom a sütőbe. múltkor 600g csirkemellhez 240g vörös hagymát szeltem köretnek meg rizs vagy nyers zöldség (1 tv paprika, 1 paradicsom 80-90g répa, 1 lilahagyma, 2 gerezd fokhagyma, 10g chili paprika só+bors). Én tasakos rizst szoktam főzni, múltkor főzés után még hagytam hogy szívja magát tele vízzel a rizs, úgy laktatóbb és ragacsosabb rizs.
samújózsi:
én este lefekvés előtt kalciumos vagy magnéziumos pezsi tabit szoktam inni, az megnyugtatja a gyomrom, de azért nem szabad túlzásba vinni, napi 1-1-nél többet nem iszok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest