Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
d_Gabesz007 #5857 üzenetére
Azért gondolom feltűnt, hogy a reklámokban soha nem egy pocakos emberen mutatják be.
Nekem van ilyen övem, és használom is, érzem is a hatását, csak nem úgy kell használni ahogy a használatiba le van írva, mert 30 perc nem elég semmire.Én amikor fogyóztam nem ez segített, hanem a diéta + mozgás (bicikli+futás).
Mostanában szoktam használni 2 órahosszára... szinten tartásra jó, de nem kell csodákat várni tőle. -
Calogero
addikt
válasz
#41635072 #5769 üzenetére
Egyébként szerinted ezektől az l-karnitintől és a krómtól lehet lényeges fogyást tapasztalni emberi időn belül?
Én csak annyit tapasztaltam hogy amikor szedtem a l-karnitint, akkor jobban ment a tekerés. Az 50 km bicikli után sem éreztem magam hogy ki lennék purcanva.
-
Calogero
addikt
válasz
tibi666 #5664 üzenetére
Anno amikor én is elkezdtem a diétát + gyaloglást a munkahelyre, nem nagyon értem el semmit. Októberében gondoltam hogy a kéne valami plusz mozgás. Biciklire fel.... az első napok szörnyűek voltak,alig vártam hogy elérjem a kitűzött célt.... később egyre távolabbra, magasabbra tettem a célt.
Október: 5 nap, 63.91km Napi átlag: ~12km
November: 25 nap, 604.66km Napi átlag: ~24km
December: 25 nap, 866.79km Napi átlag: ~34km
Január: 26 nap, 1132.67km Napi átlag: ~43km
Február: 5 nap, 166.71km Napi átlag: ~33km
Március: 4 nap, 100.02km Napi átlag: ~24kmÉn anno a biciklit azért választottam, mert a futás jobban terhelte volna a lábamat. (100kg-san)
-
Calogero
addikt
válasz
Sirandrish #5572 üzenetére
Diéta + testmozgás (bicikli, felülés, úszás)
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5543 üzenetére
nem szoktam számolgatni...
napi 1500-2000kcal lehet.
Nem akarok kigyúr izmokat, kockahasat (páromnak nem az esetei az ilyen fiúk), csak leakartam adni pár kilót.....Jah és nem csak én fogytam, hanem a pénztárcám is...teljes ruhatár csere
De megérte jobban érzem magam a bőrőmbe mint 3 hónappal ezelőtt. -
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5537 üzenetére
Ébredés: 6:15
Étkezés 1: (7:00) 1 Órisá túró rudi + gyümilé vagy csak 1 csésze kakaó, vagy tojás rántotta, vagy nyers tojás
Besétálok a melóhelyre (kb 2-2,5 km)
Étkezés 2: (10:00) teljes kiörlésű kenyér (3-4 szelet) felvágottal (pl pulykamell sonka)+ paprikával vagy kígyóuborkal, vagy sovány trapista sajttal.
Étkezés 3: (12:00) Húsok: tengeri halak, csirke és pulyka mellbőlvagy sertés karajból készült husik. Köretek: durumtészta rizsa, főtkrumpli, sültkrumpli, főzelékek
(Ma Pl következő volt az ebéd: Sajtos-tejfölös csirkemell+Sültburgonya+savanyúság)
Irány haza persze gyalog
Edzés az megmaradt (30 perc bicikli 45 perc felülés+sulyzózás)
Étkezés 4: (18:30 edzés után) Fehérje turmixFolyadék: 100% gyümölcslé, bubi mentes ásványvíz.
Illetve délelőtt a melóhelyen becsusszan egy kis gyümölcs (mandarin, narancs, kiwi,banán, alma,körte)A páromat nagyon irigylem: ő akár etse 10 kor is megehet akár 3-4 szelet normál kenyeret parasztkolbásszal vagy szalonnával, nem fograjta, mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy fodrász a szakmája így egésznap rohangál napi 8 órát.
-
Calogero
addikt
válasz
kicsitomi88 #5479 üzenetére
Nem írtam el semmit.
Reggeli: 1 db nyers tojás (ha nincs házi tojás, akkor 1 csésze kakaó)
Ebéd: az első 3 héten semmi, mostanában párolt zöldség, hal
Vacsora: 1 alma, vagy 1 fej nyers karalábé, vagy 1 répaFolyadék: szénsavmentes ásványvíz vagy frissen facsart gyümilé
Testmozgás:
biciklizés
- hétköznap (H-CS) napi 30-40 km
- hétvégén (P-V) napi 60 km
felülés (napi 200 db) -
Calogero
addikt
Én is 100kg-ról indultam (okt 10), most vagyok 75 kg.
Még kb 7-10kg szeretnék leadni. -
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5435 üzenetére
Én így szoktam csinálni....
Reggel: 1 db nyers tojás (házi tojás nem bolti)
Délben (11:00-12:00 óra közt) párolt zöldség esetleg párolt sovány hús, főleg halat)
Délután miután haza jöttem a munkából beveszem a Carni-X (én a megát használom 1000mg)
eltelik az 1 óra akkor jöhet az edzés (kerékpározás, felülés, súlyzózás).
Mindig úgy próbálok időzíteni hogy 18:00 óráig befejezzem, utána eszek valami gyümölcsöt, vagy sak szimplán nyers karalábét, nyers répát rágcsálok. 18:00 után már nem eszek semmit. -
Calogero
addikt
válasz
ngabor2 #5437 üzenetére
A Carni-X nem csodabogyó. L-karmitin étrend kiegészítő.
L-karmitin te is vittél be szervezetedbe, bár ha diétázol akkor most már kevesebbet.
Persze edzés mellett nem sokat ér a szedése. Én használom.....
Amikor elkezdtem fogyózni (2008.okt 10. 100kg) örültem hogy ha 10 km-t letudtam tekerni a biciklin, de utána mint aki meghalt.... a másnapi izomlázról ne is beszéljünk.
Mostanában már 30-40km-ket tekerek. és már nem kell megpihennem félúton ha gyalog jövök fel a 7.emeletigMost vagyok 82 kg, 65-70 kg a cél (165cm vagyok), tehát van még mit leadni......
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest