- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, azért is bírod ilyen jól ezt az alacsony kcal-bevitelt, mert még mindig van azért rajtad bőven leadni való zsír.
Ez 100%
Jelenleg -25 kg-nál járok. 4 hét alatt újabb 4kg pedig mióta nyár van, azóta minden nap fagyizunk
Az elmúlt hónapban nem számoltam a kalóriát, nyaralás alatt annyira összevissza, sokmindent ettünk a hotelben, hogy nem volt energiám beírkálni mindent és azóta elengedtem.
-
válasz
Sirandrish #9149 üzenetére
Persze, a Yazio szerint 2100 lenne az optimális heti 1kg-hoz. Innen is indultam és mindig hozzá igazítottam az előző hét átlag beviteléhez. Ez végül 1500-nál állt meg, az alá nem ment az átlagos bevitelem és így azt állítottam be maxnak. Ezzel még kényelmesen elvagyok, nem érzem magam mellette éhesnek.
-
16 hét telt el eddig, amiből az első 3-4-en nem volt sport és akkor még 2000-2200 kcal volt a limitem. Azóta lentebb vittem jóval valóban, viszont az 1500 kcal az két jókora étkezés + desszert. Nem épp éhezős téma
A legjobb motiváció eddig a kollégák visszejelzése és az új ruhák
-
El is felejtettem, hogy a ma reggeli státuszom -17kg
Öröm é bódóttá
-
Yazioban böjt során leállt a számláló és elindult alatta egy újabb. Tudja ennek valaki az okát?
-
válasz
lanszelot #8992 üzenetére
Igen, ebben biztos vagyok és ami durva, hogy 4 héten át ezek szerint jól használtam, mert semmi bajom nem volt. Tegnap újra próbáltam, más fokozat, nagyobb odafigyelés. 10p és este megint nagyon fájt. Ilyenkor 1-2 nap és helyre jön. Most egyelőre teljesen félre raktam, tényleg látni kellene valakinek.
fjudors: Tegnap rápróbáltunk párommal erre a rakott cuccra, nagyon jól sikerült. Köszi a tippet.
Reggie0: Az brutálisan sok fogyás 2,5 hétre. Pont ezt a sali-csirke kombót nyomom most ebédre pár napja.
lanszelot: "Klienseim 8szor esznek naponta. 8 a minimum, többször ehetnek, kevesebbszer nem." - Ez szerintem nem ok. [link]
Ha tudsz rá valamilyen (lehetőleg friss) evidenciát, hogy mégis, kérlek linkeld be, szívesen olvasok/hallgatok/tanulok a témában. -
válasz
inf3rno #8988 üzenetére
Nem igazán
Egyelőre vettem a lidl-ben széndhidrát csökkentett kenyeret. 100g-ban 5,6g szénhidrát van, ezt vacsorázom. A reggelim az általában fehérjepor növényi tejjel, ebédnél pedig egyelőre ügyelek arra, hogy köretet ne nagyon fogyasszak. Ez most egy ilyen kezdeti szakasz, még nem tudom, hogy mennyire sikerül.
Ma pl megittam egy smoothiet és amikor beírtam láttam meg, hogy 30g ch volt benne
Ohh fuck mondom, nem gondoltam volna. Szóval egyelőre ez még ilyen.
fjudors: Ez a rakott cucc nagyon jól néz ki
-
Valamiért az elliptikus trénertől megfájdul a hátam. Először azt hittem más a gond, de most bebizonyosodott, hogy újra kezdtem a használatát. Addig csak séta amíg rendbe nem jövök, utána mellé veszem a súlyzós edzést is leállok az ellptikussal egy időre. Lehet, hogy csak meg kell erősíteni a hátizmaim.
BTW 6 hét alatt 6kg az eredményem, ami számomra elfogadható.
Most visszaveszek szénhidrátból. Jelenleg 100-130g-ot ettem, ezt szeretném 30 körüli értékre levinni.
-
Február 19 az első képen és március 11 a másodikon. Teljesen átfordult az anaerob és aerob, pedig ez az időszak csak 10 edzést jelentett. Az irány jónak tűnik, csak kell hozzá a megfelelő kitartás
-
válasz
Szakbarbár #8951 üzenetére
A poszt lényege az volt, hogy éppen csak többet, így jelentős súlyfelesleggel nem biztos, hogy érdemes nagy intenzitású edzést végezni ha közel azonos eredményt érhetsz el gyaloglással.
-
Egy óra elliptikus tréner vs egy óra gyaloglás. Persze ez nem mindenki lesz igaz, de érdekes.
-
Este jöhet a pizza
-
válasz
Hannibhál #8895 üzenetére
Azóta nyomod az ellipszis trénert újra?
Nekem azzal nagyon gyorsan ment a fejlődés. Először 15-20 percek, majd következő lépcsőnél már 45-öt kis megerőltetéssel tudtam csinálni 2 hét múlva és most 4 hét alatt az 1 óra se fájdalmas, akár beszélgetni is tudok közben, bár inkább az elején.
Azért is jó az 1 óra, mert így pont meg tudok nézni egy sorozatot.
Ez az órám szerint 750 kalória elégetése, a gép 650-et ír, de az nem méri a pulzusom és nem tudja a súlyom. -
válasz
Andris837 #8891 üzenetére
Köszi,
Én is Yaziot használok, bár csak nemrég kezdtem. Előfizettem, hogy az órámmal (Galaxy W5 Pro) szinkronizáljon és így motivál is. (Tegnap reggelire ettem két bundás kenyeret. Délután olyan rosszul éreztem magam emiatt a többlet kalória miatt, hogy inkább elmenten edzeni.)
A kezdeti ajánlat a Yaziotól 2300 kalória volt, de ezt módosítottam 1900-ra. Soknak tartottam, mivel napi 3x étkezem és ahogy néztem eddig kb 2300-at vittem be mozgás nélkül és azzal nem tudtam a súlyomból veszteni. Miközben a Yazioban azt állítottam be, hogy az a cél. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest