- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecaga21
senior tag
Ebbe mégis mi a bánat a trollkodás?????
-
fecaga21
senior tag
Fehérjéből is bármit bevihetek? Túró, natúr joghurt, tojás? Hal most nem játszik nálam. Most ez lehet hülyeségként hangzik, de azért megkérdezem, a túró nem hízlal amúgy?Vagy normális adag keretében mehet az is ugyanúgy?Ahogy olvasgatok minden étkezésnek tartalmazni kell fehérjét, meg egy kis szénhidrátot csak nem mindegy milyen mennyiségben ugye?
-
fecaga21
senior tag
válasz
-Nándesz- #8391 üzenetére
Most lehet hülyeségnek hangzik, de én észre veszem magamon a tükör előtt, hogy a póló meg az ing szebben áll a hasamon, nem áll ki pocaknál, biztos hogy lejött hasból az a 3 kg, de erre rájön még a napi fél óra futás is gondolom. Egyébként ma ezt ettem:
Reggeli:1db főtt virsli,1 db főtt tojással, 2 db uborkával
Ebéd: 1 tál meggyleves
Délután: Kb 10 szem főtt újborgonya és 1 db sült csirkeszárny plusz 1 kis bűnözés 1 db mákos sütemény, még nap közben elrágcsáltam 2 db almát, meg egy kis meggyet. -
fecaga21
senior tag
Rizzsel mi a helyzet amúgy? Gondolom a krumplitól jobb, de azt is kerülni kellene , vagy inkább barna rizs? A gugli jó diétás menüket dob ki amúgy abból lehet válogatni?? Amúgy a spártai diétában volt a reggelire 1 db főtt tojás, ott állítólag 3 nap letudsz adni azzal a kódszerre 3 kilót 3 nap alatt.
-
fecaga21
senior tag
válasz
Sirandrish #8383 üzenetére
Hát az elkövetkezendő két hétben nagyon. Mellette futok is napi szinten, vizen kívűl nem iszok semmi mást, csak egy kávét egy édesítővel. Meg igyekszem kerülni a cukros, és szénhidrátos ételeket. Mai reggelim is egy db főtt tojás 2 uborkával, és egy fél virsli volt, ebédre pedig gyümölcs leves rizzsel meg zöldségekkel.
-
fecaga21
senior tag
Rakott káposztát lehet enni ebédre vagy vacsorára ?
-
fecaga21
senior tag
válasz
interstate76 #8360 üzenetére
Oké, várom.
-
fecaga21
senior tag
válasz
interstate76 #8356 üzenetére
184 cm magas vagyok.
-
fecaga21
senior tag
Szerintetek ez jó vacsora ?? Ma voltam futni is egy fél órát és egy rántott disznóhúst ettem magába amiről leszedtem a rántást, vacsorára meg ez. Későbbre vettem egy banánt ha megéheznék. Szerintetek mennyire jó ez? Másnapra háztartási kekszet akarok ropogtatni egy zacskóval is akár, almával, meg puffasztott rizzsel.
-
fecaga21
senior tag
Üdv. Fogyás alatt milyen ételeket lehet enni? Főtt tojás korlátlan mennyiségben mehet? Virsli, puffasztott rizs. Cukros italokat száműztem az életemböl csak mentes vizet iszok, és megkísérelném a lehetetlent 2 hét alatt leadni 5 kilót 93ról 88rw lemenni, és futni is elkezdek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest